המלצה על מדפיים עד 20k.......
הי
נשמח לשמוע את המלצותיכם על רמקולים מדפיים (בלבד) הכי טובים שאפשר להשיג עד 20 אלף שח.
תמליצו ......
תודה
מוסיף : רוצה רמקולים מפורטים ובהירים, חמים, סאונד לא מתכתי.
נשמח לשמוע את המלצותיכם על רמקולים מדפיים (בלבד) הכי טובים שאפשר להשיג עד 20 אלף שח.
תמליצו ......
תודה
מוסיף : רוצה רמקולים מפורטים ובהירים, חמים, סאונד לא מתכתי.
נערך לאחרונה על ידי efishn ב 19/01/2024 14:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
יש לי 2 המלצות שונות....
לקליפש יש מדפי חדיש בחצי מהמחיר שציינת שנראה מצויין ונשמע טוב מאוד...
חברה פחות מוכרת שנקראת neat acoustic יש להם מדפיים שמומלץ לשמוע ,חוסכים פעמים רבות תוספת סאב ,לי יש את הדגם momentum sx3i רמקול מצויין שיורד מאוד נמוך ונשמע מצויין (לא מוכר)
לקליפש יש מדפי חדיש בחצי מהמחיר שציינת שנראה מצויין ונשמע טוב מאוד...
חברה פחות מוכרת שנקראת neat acoustic יש להם מדפיים שמומלץ לשמוע ,חוסכים פעמים רבות תוספת סאב ,לי יש את הדגם momentum sx3i רמקול מצויין שיורד מאוד נמוך ונשמע מצויין (לא מוכר)
שלחתי לך את המספר של איש האודיו שלי, לדעתי יוכל לעזור לך ואפילו להשמיע לך.18/01/2024 23:14efishn כתב: הי
תמליצו ......
תודה
מוסיף : רוצה רמקולים מפורטים ובהירים, חמים, סאונד לא מתכתי....
בחנויות לא תוכל לקבל שום אינדיקציה וזה מטעה מאוד כי אצלך במקום שלך הכל יישמע אחרת, ומה שאתה חושב שהוא פחות טוב, אצלך בבית יכול להתאים יותר ולהישמע טוב יותר, כך שהאנדיקציה בחנות שואפת ל אפס.
תקשיב להמלצה תחסוך אלפי שקלים.
תעשה פשוט, תתקשר טלפונית לחנויות כגון אודיוקלאב, ותבקש את ההכי טוב שיש לכם להציע עד הסכום שציינת תראה מה יאמרו מעבר יש לך יוטיוב השוואות והמלצות וסקירות תחפש כמו כן תשאל אנשים שעברו דרך ויש להם (תעשה שיעורי בית) .
תצליח.
תקשיב להמלצה תחסוך אלפי שקלים.
תעשה פשוט, תתקשר טלפונית לחנויות כגון אודיוקלאב, ותבקש את ההכי טוב שיש לכם להציע עד הסכום שציינת תראה מה יאמרו מעבר יש לך יוטיוב השוואות והמלצות וסקירות תחפש כמו כן תשאל אנשים שעברו דרך ויש להם (תעשה שיעורי בית) .
תצליח.
Spendor 2/3 מעולים! מדפי גדול, חמים, קל להניע אותו...
גם atc scm 19 מעולים, יותר נרטליים (מגיעים העולם הפרו), קשים יותר להנעה.
כמובן יש גם הרבט' למיניהם.
בגדול אני אוהב חברות אנגליות, יש לי את הספנדור, אבל זה עיניין של טעם...
בגדול אני אוהב חברות אנגליות, יש לי את הספנדור, אבל זה עיניין של טעם...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
ספנדור רמקול טוב מאוד ,ATC מצריך הגברה חזקה25/01/2024 17:22Gal85 כתב: Spendor 2/3 מעולים! מדפי גדול, חמים, קל להניע אותו...
בגדול אני אוהב חברות אנגליות, יש לי את הספנדור, אבל זה עיניין של טעם......
יש השוואה יפה ב grouptest של כמה רמקולים מדפיים מצוינים כולל ה ATC וגם MISSION 770 ועוד כמה מדפיים מצויינים ...מי שלקח בענק היה ה neat majistra