תיקון רסיבר פיוניר באיזור חיפה
היי,
לאחר סופת ברקים, הרסיבר פיוניר שלי (דגם VSX-933) איבד את היכולת להשמיע סאונד מהטלוויזיה דרך ערוץ ה ARC, וגם איבד את היכולת להציג את התצוגה של הרסיבר על הטלוויזיה.
מכיוון שלא בא לי להשקיע עכשיו כמה אלפי שקלים ברסיבר חדש, אני מחפש איפה אפשר לתקן את הרסיבר, באיזור הצפון וחיפה.
מישהו מכיר/יכול לתת המלצה? גיליתי שלחפש מישהו שיתקן זו לא משימה פשוטה בכלל...
לאחר סופת ברקים, הרסיבר פיוניר שלי (דגם VSX-933) איבד את היכולת להשמיע סאונד מהטלוויזיה דרך ערוץ ה ARC, וגם איבד את היכולת להציג את התצוגה של הרסיבר על הטלוויזיה.
מכיוון שלא בא לי להשקיע עכשיו כמה אלפי שקלים ברסיבר חדש, אני מחפש איפה אפשר לתקן את הרסיבר, באיזור הצפון וחיפה.
מישהו מכיר/יכול לתת המלצה? גיליתי שלחפש מישהו שיתקן זו לא משימה פשוטה בכלל...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
נשמע שכרטיס HDMI נשרף. זה מחלה של רסיברים באופן כללי - אלה כרטיסים רגישים מאוד להפרעות חשמל.
ההחלפה פשוטה למדי אם יש כרטיס כזה במלאי. הבעיה שנדיר שמחזיקים כרטיסים כאלה לרסיברים ישנים יותר. זה רסיבר בן 5, קשה לי להאמין שיש כאלה כרטיסים אצל מישהו בארץ.
ההחלפה פשוטה למדי אם יש כרטיס כזה במלאי. הבעיה שנדיר שמחזיקים כרטיסים כאלה לרסיברים ישנים יותר. זה רסיבר בן 5, קשה לי להאמין שיש כאלה כרטיסים אצל מישהו בארץ.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2491 פעמים
אני אחדד15/01/2024 7:32gal-cohen כתב: ובנוסף מציע לשים על הקו הזה "מגן ברקים" הכולל השהייה של 30 שניות ומעלה....
כשיש מזג אויר משוגע מומלץ לנתק את הציוד מהחשמל, פשוט לנתק פיזית ולא לסמוך על מגן כזה או אחר.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
אני יוסיף פה שבאותה סופת ברקים, גם הטלוויזיה הלכה לי, גם סטרימר וגם הסאב וופר. בחיים לא היה לי כזה נזק מסופת ברקים. ואגב, לטלוויזיה היה מגן ברקים.
סיבה נוספת שאני רוצה לתקן זה בשביל לתבוע החזר מחברת חשמל. אם אני פשוט קונה חדש בלי "להוכיח" שהנזק נגרם בגלל קפיצת מטח, לא יתנו לי החזר.
אני גם מאמין שכרטיס ה HDMI נפגע (הוא כן מתפקד חלקית). ובכל זאת - מכירים עוד מקום שאפשר לתקן בו?
סיבה נוספת שאני רוצה לתקן זה בשביל לתבוע החזר מחברת חשמל. אם אני פשוט קונה חדש בלי "להוכיח" שהנזק נגרם בגלל קפיצת מטח, לא יתנו לי החזר.
אני גם מאמין שכרטיס ה HDMI נפגע (הוא כן מתפקד חלקית). ובכל זאת - מכירים עוד מקום שאפשר לתקן בו?

סרגיי בהדר חיפה רחוב חלוץ
גילוי נאות לא תיקנתי אצלו
בני טסלר - משמועות נשמע מקצועי
אדיופיל
בשד' מוריה 3 בחיפה , ליד מרכז הכרמל מול גן האודיטוריום
04-8380-504 | 052-2453-824
הוא לוקח 150 שקל על בדיקה
במקרה שמתקנים הסכום מופחת מהתיקון
כמו דודו שיש עליו גם ביקורות לא מחמיאות
אדיופיל
כמו דודו שיש עליו גם ביקורות לא מחמיאות
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
מסכים איתך כמובן, אך אישית אני לא אוהב להגביל את עצמי ולא משנה באיזה מזג אוויר.15/01/2024 11:37istarmini כתב: אני אחדד
כשיש מזג אויר משוגע מומלץ לנתק את הציוד מהחשמל, פשוט לנתק פיזית ולא לסמוך על מגן כזה או אחר....
מה שאני כן אחדד לגבי ההגנה הפשוטה, זה הגנה עם השהייה - הרבה קונים "מגן ברקים" ללא השהייה וזה די נוגד לקונספט עצמו.
יש לי מגן ישן עם השהייה של כ 3 או 5 דקות, לא זוכר בדיוק, והוא פשוט מציל לי כל שנה את הקו בסלון של כל המערכת.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
לא בטוח שבני טסלר עדיין עובד כי לדעתי הוא סגר את החנות ,אני גם לא בטוח שהוא מתקן כאלה דברים15/01/2024 23:24hofir כתב: גילוי נאות לא תיקנתי אצלו
אדיופיל
כמו דודו שיש עליו גם ביקורות לא מחמיאות...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

גם לי זה קרה פעמיים במהלך השנים שמזג האוויר שרף לי מוצרי אודיו ,למזלי אני משלם 600 שקלים בשנה לביטוח שמתקן לי הכל בלי בעיות ונותן לי פיצוי ,רק בנסיעות ארוכות אני מנתק חשמל.14/01/2024 23:34havivi כתב: היי,
מישהו מכיר/יכול לתת המלצה? גיליתי שלחפש מישהו שיתקן זו לא משימה פשוטה בכלל......
האפשרות הזולה היחידה שאני ראה זה לחפש כרטיס hdmi ברשת ,אני רכשתי באיביי בזמנו כי נשרף לי הכרטיס של האונקיו ולהתקין לבד כי זה לא מאוד מסובך ויש סרטונים ברשת .כל אפשרות אחרת כנראה אתה תעבור את האלפייה.
פעמיים הייתי אצלו במועדים שונים ותיקונים שונים....
שניהם לא פתר, ומה שהמליץ לי-עדיף לא לכתוב.
מצד שני,הרבה עפים עליו,אז אולי אני באחוזון השלילי
החשוב לי בנותן שירות, שיהיה קשוב ורציני ולא מתנשא ומזלזל.
וזאת היתה תחושתי האישית בשני המקרים.
לגבי שינויי מתח-ממליץ לשים מגן נחשולי מתח על קו החשמל הראשי ,שנכנס לביתך.
המוצר עולה כמה מאות שקלים,דורש התקנת חשמלאי מוסמך (התקנה קלה מאד) ויש לך שקט עבור כל מכשיר חשמלי שמחובר בביתך.
(שים לב, יש לרכוש מגן נחשולי מתח בהתאם לקו החשמל שלך-פאזה אחת או שלוש).
בהצלחה,
ליאור
נערך לאחרונה על ידי תלתל ב 16/01/2024 10:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2491 פעמים
תראה אצלי כל הבית הגנות16/01/2024 7:53gal-cohen כתב: מסכים איתך כמובן, אך אישית אני לא אוהב להגביל את עצמי ולא משנה באיזה מזג אוויר.
מה שאני כן אחדד לגבי ההגנה הפשוטה, זה הגנה עם השהייה - הרבה קונים "מגן ברקים" ללא השהייה וזה די נוגד לקונספט עצמו.
יש לי מגן ישן עם השהייה של כ 3 או 5 דקות, לא זוכר בדיוק, והוא פשוט מציל לי כל שנה את הקו בסלון של כל המערכת....
יש הגנה בלוח חשמל
למכשירים רגישים ויקרים כמו פרוססור/מקרן אני משתמש ב UPS מסוג ON LINE
למכשירים פחות רגישים UPS רגיל
אבל בימי החורף הספורים הקטלניים שיש פה אני מנתק תמיד הכל, כמה ימים יש כאלו ? לא הרבה .
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

זאת גם הייתה תחושתי ...גם לגבי השם השני שהוזכר כאן16/01/2024 10:30תלתל כתב: פעמיים הייתי אצלו במועדים שונים ותיקונים שונים.
שניהם לא פתר, ומה שהמליץ לי-עדיף לא לכתוב.
מצד שני,הרבה עפים עליו,אז אולי אני באחוזון השלילי.
החשוב לי בנותן שירות, שיהיה קשוב ורציני ולא מתנשא ומזלזל.
וזאת היתה תחושתי האישית בשני המקרים.
לגבי שינויי מתח-ממליץ לשים מגן נחשולי מתח על קו החשמל הראשי ,שנכנס לביתך.
המוצר עולה כמה מאות שקלים,דורש התקנת חשמלאי מוסמך (התקנה קלה מאד) ויש לך שקט עבור כל מכשיר חשמלי שמחובר בביתך.
(שים לב, יש לרכוש מגן נחשולי מתח בהתאם לקו החשמל שלך-פאזה אחת או שלוש).
בהצלחה,
ליאור...
יואב את הסיפור שלך על הנזק שנגרם לך לפני מספר שנים לא אשכח16/01/2024 10:45istarmini כתב: תראה אצלי כל הבית הגנות
יש הגנה בלוח חשמל
למכשירים רגישים ויקרים כמו פרוססור/מקרן אני משתמש ב UPS מסוג ON LINE
למכשירים פחות רגישים UPS רגיל
אבל בימי החורף הספורים הקטלניים שיש פה אני מנתק תמיד הכל, כמה ימים יש כאלו ? לא הרבה ....