רסיבר ימאהה משולב PS5
סיפור קפקאי על הרסיברים החדשים של ימאהה . נרכש רסיבר קולנוע של ימאהה RXV4A מתנה לאחד המוצבים בצפון שיכולו להתחבר עם פלייסטיישין 4/5 דבר כשלעצמו דיי טריוויאלי בטכנולוגיות של היום אבל כנראה שמה שנראה טריוויאלי הוא לא כזה
כי מתברר שהרסיבר בכלל לא תומך בפרוטוקול של סוני .בהתחלה חשבנו שזה כבל או עניין הגדרות ,(אפילו ספר הוראות לא סופק עם הרסיבר ) ישבתי מול התמיכה וניסנו לבצע כול מיני דברים עד שבסוף נאמר לי שהמכשירים של ימאהה לא תומכים במוצרי סוני
ניסיתי לראות אולי יאמהה מפרסמים משהוא על זה אבל כלום אין לזה כול אזכור בדף יצרן וככול הנראה ואס גי' בכלל לא ידעו מכך ,ושכבר הבינו את מהות הבעיה מגלגלים את הכדור בחזרה ללקוח שישבור את הראש בטענה שכול הרסיברים של ימאהה לא תומכים ב סוני פלייסטיישין .ועכשיו עומדת משקולת נייר בדמות רסיבר שעלתה כמה אלפים והיבואן שותק הייתי אומר שזה חוצפה
כי מתברר שהרסיבר בכלל לא תומך בפרוטוקול של סוני .בהתחלה חשבנו שזה כבל או עניין הגדרות ,(אפילו ספר הוראות לא סופק עם הרסיבר ) ישבתי מול התמיכה וניסנו לבצע כול מיני דברים עד שבסוף נאמר לי שהמכשירים של ימאהה לא תומכים במוצרי סוני
ניסיתי לראות אולי יאמהה מפרסמים משהוא על זה אבל כלום אין לזה כול אזכור בדף יצרן וככול הנראה ואס גי' בכלל לא ידעו מכך ,ושכבר הבינו את מהות הבעיה מגלגלים את הכדור בחזרה ללקוח שישבור את הראש בטענה שכול הרסיברים של ימאהה לא תומכים ב סוני פלייסטיישין .ועכשיו עומדת משקולת נייר בדמות רסיבר שעלתה כמה אלפים והיבואן שותק הייתי אומר שזה חוצפה
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 13/01/2024 13:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
מוזר מה שאתה כותב, ולא הגיוני שאף משתמש לא מדווח על חוסר תאימות כזה.
הנה דוגמה לאדם שמדווח שיש איזו בעיה, אבל בעיקרון עובד השילוב של PS5 ורסיבר rx-A6A.
https://www.avforums.com/threads/yamaha ... m.2465169/
ווידאו שלא כל כך קשור לעניין, אבל מציג שילוב של PS5 ורסיבר ימהה
לא יודע מה זה "לא תומך בפרוטוקול של סוני".
איזה פרוטוקול? אודיו? וידאו?
אני זוכר שהיה בעיה של תמיכה בתכונת VRR.
בעיה ברכיב HDMI שכל יצרניות הרסיברים סבלו ממנה (דנון הוציאו קופסה חיצונית שפותרת את הבעיה)
לא יודע אם היה עדכון שפתר את זה או לא, אבל לא חייבים להשתמש ב- VRR.
אין שום סיבה שלא יעבוד ניגון של שילוב של רזולוציה ותדר של וידאו שקיים בשני המכשירים ובטלויזיה (ויש הרבה יותר מאחד שקיימים בשניהם).
גם אין שום סיבה שאודיו לא יעבוד. הפורמטים של דולבי ושל DTS עובדים אותו דבר בכל מכשיר.
אצל אף יצרן אחר של טלויזיות או רסיברים יש הצהרה במפרט או במקום אחר שיש תמיכה "בפרוטוקול של סוני".
משהו בשילוב הספיציפי אצלך לא עובד.
או שאחד הרכיבים לא תקין, או שבוצעה הגדרה שמשבשת את התפקוד.
תנסה לעדכן את המכשירים לגירסה האחרונה שקיימת ולאפס אותם להגדרות יצרן.
הנה דוגמה לאדם שמדווח שיש איזו בעיה, אבל בעיקרון עובד השילוב של PS5 ורסיבר rx-A6A.
https://www.avforums.com/threads/yamaha ... m.2465169/
ווידאו שלא כל כך קשור לעניין, אבל מציג שילוב של PS5 ורסיבר ימהה
לא יודע מה זה "לא תומך בפרוטוקול של סוני".
איזה פרוטוקול? אודיו? וידאו?
אני זוכר שהיה בעיה של תמיכה בתכונת VRR.
בעיה ברכיב HDMI שכל יצרניות הרסיברים סבלו ממנה (דנון הוציאו קופסה חיצונית שפותרת את הבעיה)
לא יודע אם היה עדכון שפתר את זה או לא, אבל לא חייבים להשתמש ב- VRR.
אין שום סיבה שלא יעבוד ניגון של שילוב של רזולוציה ותדר של וידאו שקיים בשני המכשירים ובטלויזיה (ויש הרבה יותר מאחד שקיימים בשניהם).
גם אין שום סיבה שאודיו לא יעבוד. הפורמטים של דולבי ושל DTS עובדים אותו דבר בכל מכשיר.
אצל אף יצרן אחר של טלויזיות או רסיברים יש הצהרה במפרט או במקום אחר שיש תמיכה "בפרוטוקול של סוני".
משהו בשילוב הספיציפי אצלך לא עובד.
או שאחד הרכיבים לא תקין, או שבוצעה הגדרה שמשבשת את התפקוד.
תנסה לעדכן את המכשירים לגירסה האחרונה שקיימת ולאפס אותם להגדרות יצרן.
הריסבר אופס ביחד עם התמיכה של אס ג'י
הרסיבר מזהה את הסונמי ומראה לי בתצוגה סוני פלייסטיישין אבל לא מוציא אודיו ווידאו
לגבי מה לא תקין גם אס ג'י לא יודעים, אני יודע גם שאני לא היחידי שסובל מאותה בעיה ולאס ג'י אין פתרון
הרסיבר מזהה את הסונמי ומראה לי בתצוגה סוני פלייסטיישין אבל לא מוציא אודיו ווידאו
לגבי מה לא תקין גם אס ג'י לא יודעים, אני יודע גם שאני לא היחידי שסובל מאותה בעיה ולאס ג'י אין פתרון
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
וכשמחברים את הסוני לטלויזיה ישירות?
היו לך את כול הדגמים של הרסיברים ? כי אני לא מצליח להבין אותך, אתה טוען שאתה מצליח ברסיבר החדש RXV4A לראות את הסוני?13/01/2024 14:00mescaline כתב: אצלי היו פלסייטשן כל הדורות עובדים עם מגוון סוגי רסיברים של ימהה (rxa2040 rxa3050 rxv6a rxv4a rxv777 כולל מה שרשמת)...
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
מוזר ... יכול להיות שזה תלוי בסוג בגרסה של הרסיבר ? כי אני לא היחידי עם הבעיה הזו ואס ג'י מודעים לבעיה ואפילו טענו שפנו לימאהה העולמית וכנראה קיבלו תשובה (לפי מה שהם אומרים) שכול הרסיברים לא תומכים ....
אבל גם במעבדה של אס ג'י אין פתרון ובשביל לשלול בעיה של הסוני הבאתי עוד סוני וגם אותו הרסיבר לא זיהה
אני לא יודע מה להגיד ,קטונתי.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
לצורך העניין PS4 ו 5 עבדו לי על כל הרסיברים האלו אצלי, יש לי את חלקם כרגע13/01/2024 14:36shay1 כתב: היו לך את כול הדגמים של הרסיברים ? כי אני לא מצליח להבין אותך, אתה טוען שאתה מצליח ברסיבר החדש RXV4A לראות את הסוני?...
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
אני סובל מאוד מאז העדכון האחרון בכל הנוגע למעבר מערוץ ה PS5 ברסיבר לממיר של YES.
אין אות, ואני צריך לעבור מערוץ לערוץ או נניח לערוץ אחר שאינו פעיל כמו של ה XBOX רק בשביל לתת ל YES את הטריגר ולראות תצוגה.
אחרת, זה יכול פשוט שעות לעמוד על מצב חוסר אות (no signal) ולהשמיע רק את האודיו מהערוץ.
אפשר לומר שזה החריף מאוד מאז העדכון, אבל מהיום הראשון שיש לי את הרסיבר (A2A) אני סובל מזה.
אין אות, ואני צריך לעבור מערוץ לערוץ או נניח לערוץ אחר שאינו פעיל כמו של ה XBOX רק בשביל לתת ל YES את הטריגר ולראות תצוגה.
אחרת, זה יכול פשוט שעות לעמוד על מצב חוסר אות (no signal) ולהשמיע רק את האודיו מהערוץ.
אפשר לומר שזה החריף מאוד מאז העדכון, אבל מהיום הראשון שיש לי את הרסיבר (A2A) אני סובל מזה.