Top Gun 3 - החלק השלישי של "אהבה בשחקים" עם טום קרוז בהפקה
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11466
- נתן תודות: 1181 פעמים
- קיבל תודות: 2400 פעמים
Top Gun 3 החלק השלישי של "אהבה בשחקים" בעבודה על ידי Warner Bros עם Paramount. החלק השני בכיכובו של Tom Cruise
היה סרט מצוין. פרטים מלאים כאשר יפורסמו. חגיגה של חוויה קולנועית (עבור סרטים כאלה אנחנו משקיעים הרבה כסף למערכת טובה).
https://www.imdb.com/title/tt30849976/? ... 0Gun%25203
https://variety.com/2024/film/news/top- ... 235869970/
היה סרט מצוין. פרטים מלאים כאשר יפורסמו. חגיגה של חוויה קולנועית (עבור סרטים כאלה אנחנו משקיעים הרבה כסף למערכת טובה).
https://www.imdb.com/title/tt30849976/? ... 0Gun%25203
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78768
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
-
Kondo10

יכול להיות שאתה צודק, אבל עם הצלחה לא מתווכחים. השני היה מוצלח ומהנה בכל קנה מידה (חוויה של סרט)
אישית הייתי שמח לעוד סרט דומה. חוץ מזה Tom Cruise לא מרבה להופיע אז זו גם סיבה טובה לראות אותו.
עם זאת לוקח בחשבון שקשה לשחזר הצלחה ללא סוף, מתי שהוא זה יימאס.
אישית הייתי שמח לעוד סרט דומה. חוץ מזה Tom Cruise לא מרבה להופיע אז זו גם סיבה טובה לראות אותו.
עם זאת לוקח בחשבון שקשה לשחזר הצלחה ללא סוף, מתי שהוא זה יימאס.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מה זאת אומרת הוא לא מרבה להופיע ?
לא בדקתי אבל לדעתי זה השחקן (תפקיד ראשי) עם הכי הרבה סרטים ב 15 השנים האחרונות.
לא בדקתי אבל לדעתי זה השחקן (תפקיד ראשי) עם הכי הרבה סרטים ב 15 השנים האחרונות.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
Kondo10

סרט בשנה (זה מעט לשחקן בסדר גודל שלו) לפעמים עוד סרט (זה עקבי אצלו, כי הוא בררן, ההפך מ -ניקולס קייג').
אחד הסרטים שהכי נהניתי בהם באיימקס בשנים האחרונות היה טופ גאן 2. סרט פשוט מושלם לפורמט מבחינת הקרבות אוויר והאפקטים, ובכללי זה סרט מאוד מהנה וכיפי.
אם השלישי יהיה בסגנון, זה בהחלט סרט להשקיע ולראות בקולנוע, עדיפות לאיימקס כמובן.
אם השלישי יהיה בסגנון, זה בהחלט סרט להשקיע ולראות בקולנוע, עדיפות לאיימקס כמובן.
אמרו את זה גם לפני השני ויצא דווקא סרט מוצלח....
אני מאמין שזה יותר מגיע מהכיוון של הסטודיו ופחות ממנו. לפרמאונט לא נשארו יותר מדי פריינצ'ייזים מוצלחים.
אבל גם לקרוז זה טוב כי צעיר הוא כבר לא וזה לא תפקיד פיזי. הוא בעיקר צריך להראות את הפנים שלו.
אגב, זה רק פרמאונט. הזכויות שלהם.12/01/2024 21:31Kondo10 כתב: Top Gun 3 החלק השלישי של "אהבה בשחקים" בעבודה על ידי Warner Bros עם Paramount. החלק השני בכיכובו של Tom Cruise
image.png
image.png...
וורנר זה סיפור אחר. קרוז חתם איתם על שת"פ בסרטים עתידיים.
מצד שני, יש דיבור על שוורנר יקנו את פרמאונט, אז בסוף זה אולי כן יהיה שלהם
נראה שיש עוד זמן...There is no confirmed official release date. While there is speculation about filming starting in 2027, industry updates suggest that, due to the schedules of star Tom Cruise and director Joseph Kosinski, the most likely release is in 2028 or later....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
הראשון היה פגז וגם הגיוני
השני היה הפקה הוליוודית חסרת היגיון ולכן מבחינתי נפל באיכות הראשון.
אני מהמר שהשלישי יהיה הזוי הרבה יותר מהשני.
השני היה הפקה הוליוודית חסרת היגיון ולכן מבחינתי נפל באיכות הראשון.
אני מהמר שהשלישי יהיה הזוי הרבה יותר מהשני.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
השני היה מצוין, כשעושים את זה טוב אין בעיה בסרטי המשך ובכלל טום קרוז מקפיד שהסרטים שהוא משתתף יהיו ברמה גבוהה
(תמיד יכולות להיות נפילות)
(תמיד יכולות להיות נפילות)
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מצויין?niko כתב: השני היה מצוין, כשעושים את זה טוב אין בעיה בסרטי המשך ובכלל טום קרוז מקפיד שהסרטים שהוא משתתף יהיו ברמה גבוהה
(תמיד יכולות להיות נפילות)...
טיסה במטוס , במהירות 10 מאך, מממממממממממ ?
המראה ב F14 שמאוחסן במחסן , בעזרת מסלול באורך אפסי ?
והיו עוד כמה חארטות, שלדעתי, הפכו את הסרט לקישקוש הוליוודי, כמו שקורה בדרך כלל בסרטי המשך.
מבחינת סאונד ותחכום של ההפקה זה סיפור אחר, אבל הסרט עצמו ? לדעתי, היה חלש.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
רגע, עכשיו שופטים סרטים לפי מידת הריאליות?
יואב, הפורום הזה די נשען על סרטים כאלה ואני ממש לא טוען שכל סרט אקשן הוא טוב אבל לז'אנר סרטי אקשן הוא מעולה
וכמו שזה נראה לא רק בפורום הוא נחשב לסרט מצוין, בכלל טום קרוז בד"כ עושה קולנוע מעולה.
לדעתי
יואב, הפורום הזה די נשען על סרטים כאלה ואני ממש לא טוען שכל סרט אקשן הוא טוב אבל לז'אנר סרטי אקשן הוא מעולה
וכמו שזה נראה לא רק בפורום הוא נחשב לסרט מצוין, בכלל טום קרוז בד"כ עושה קולנוע מעולה.
לדעתי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אבל רשמתי שהשני היה פחות מוצלח, לטעמי , אך ורק בגלל אוסף החארטות שלא היה בראשון.niko כתב: רגע, עכשיו שופטים סרטים לפי מידת הריאליות?
לדעתי...
לי זה מאודדד הפריע, כנראה שלך פחות.
אתה תראה שבשלישי אוסף החארטות יהיה פי כמה מהשני.
וקרוז עושה אחלה סרטים ,לא אמרתי שלא , רק שבמקרה דנן ,לטעמי, עשה טעות שהכניס חארטות היה בקלות יכול לעשות את אותו הסרט רק יותר מציאותי.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
הראשון היה קאלט אקשן אייטיזי טהור, התאים בול לתקופה והיה מספק גם לגברים וגם לנשים.
השני בשבילי היה קודם כל חווית צפייה מהממת, מהטובות שהיו לי באיימקס מהבחינה הויזואלית, והסאונד של המטוסים שעוברים מעל ומהצדדים... זה היה אימרסיבי ברמות אחרות. מבחינת עלילה, הוא היה לדעתי סרט אקשן פשוט מצוין ומותח, בכמה רמות יותר טוב מהראשון (וגם הרבה פחות קיטשי לשמחתי). ומעבר לזה הוא גם היה סרט פרידה מרגש מהשחקן ואל קילמר שאני מאוד אוהב, שנפטר זמן קצר אחרי הסרט.
לדעתי אפשר לעצור פה, כי הם סגרו את הסיפור של מאווריק בצורה יפה והולמת, והקאסט החדש והצעיר לא מספיק מעניין כדי להחזיק עוד סרט כזה על הכתפיים שלהם (בטח לא גלן פאוול המעפן שמשום מה מככב בכל סרט שני לאחרונה).
השני בשבילי היה קודם כל חווית צפייה מהממת, מהטובות שהיו לי באיימקס מהבחינה הויזואלית, והסאונד של המטוסים שעוברים מעל ומהצדדים... זה היה אימרסיבי ברמות אחרות. מבחינת עלילה, הוא היה לדעתי סרט אקשן פשוט מצוין ומותח, בכמה רמות יותר טוב מהראשון (וגם הרבה פחות קיטשי לשמחתי). ומעבר לזה הוא גם היה סרט פרידה מרגש מהשחקן ואל קילמר שאני מאוד אוהב, שנפטר זמן קצר אחרי הסרט.
לדעתי אפשר לעצור פה, כי הם סגרו את הסיפור של מאווריק בצורה יפה והולמת, והקאסט החדש והצעיר לא מספיק מעניין כדי להחזיק עוד סרט כזה על הכתפיים שלהם (בטח לא גלן פאוול המעפן שמשום מה מככב בכל סרט שני לאחרונה).
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
זה בסוף רק סרט, לא דוקו19/04/2026 15:04istarmini כתב: אבל רשמתי שהשני היה פחות מוצלח, לטעמי , אך ורק בגלל אוסף החארטות שלא היה בראשון.
לי זה מאודדד הפריע, כנראה שלך פחות.
אתה תראה שבשלישי אוסף החארטות יהיה פי כמה מהשני.
וקרוז עושה אחלה סרטים ,לא אמרתי שלא , רק שבמקרה דנן ,לטעמי, עשה טעות שהכניס חארטות היה בקלות יכול לעשות את אותו הסרט רק יותר מציאותי....
הקטע עם הדארקסטאר וה-מאך 10 היה "קצת" מוגזם וספק רב אם גוף אנושי יעמוד בזה, אבל יש טייסי קרב שניתחו את הסרט ואמרו שרובו מאוד מדויק בביצוע.
כמה חבל שטוני סקוט לא בחיים, הוא היה צריך לביים את זה.
עשיתם לי חשק לצפות בראשון, שנים לא ראיתי אותו.
ומתי ייצא כבר hot shots 3 ?? צ'ארלי שין חייב לחזור לעוד פארודיה על הסרט
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

חחח הראשון אצלי כבר שנים וכל תקופה מסוימת אני ו/או הבן צופים בו.mulder כתב: זה בסוף רק סרט, לא דוקו![]()
הקטע עם הדארקסטאר וה-מאך 10 היה "קצת" מוגזם וספק רב אם גוף אנושי יעמוד בזה, אבל יש טייסי קרב שניתחו את הסרט ואמרו שרובו מאוד מדויק בביצוע.
כמה חבל שטוני סקוט לא בחיים, הוא היה צריך לביים את זה.
עשיתם לי חשק לצפות בראשון, שנים לא ראיתי אותו.
ומתי ייצא כבר hot shots 3 ?? צ'ארלי שין חייב לחזור לעוד פארודיה על הסרט...
מהשני, כאמור, לא התלהבתי .
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום