מידע על LG OLED 2024 - דגמי B4/C4/G4/M4
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73201
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
MLA יהיה זמין השנה לגדלי 83" אבל לא ב 97". כמו שנה שעברה, MLA יהיה זמין רק ב G4/M4. מעבד אלפא 11 החדש רק בדגמי ב G4/M4. חמש שנות אחריות לפאנל רק ל G4/M4.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 09/01/2024 11:23, נערך 12 פעמים בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

השנה הייתה חריגה בגלל שילוב של גורמים. ואם המלחמה לא תסתיים בקרוב אז אני לא חושב שנראה ירידה במחירים.
אבל מה שהכי מאכזב פה שאני לא שם לב לשום דבר ממש חדש בסידרה הזו, נראה כמו שיפור מאוד אינקרימנטלי משנה שעברה.
אבל מה שהכי מאכזב פה שאני לא שם לב לשום דבר ממש חדש בסידרה הזו, נראה כמו שיפור מאוד אינקרימנטלי משנה שעברה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא יודע למה אנשים ציפו לראות MLA בסדרה C השנה. קצת wishful thinking...
לא חושב שלמישהו באמת איכפת יותר מדי מכמות ערוצים וירטואליים או מעוד כמה כניסות HDMI 2.1.
עם זאת, העובדה שיהיה דגם "48 וגם עדכונים עתידיים ל-WEBOS זה נחמד.
אני מניח שהמחירים יקבעו את המצב השנה. ב-2023 המצב היה דיי גרוע, ולצערי אני לא צופה שינוי משמעותי השנה.
מצליב אצבעות שה-B7 תשרוד עוד שנה+ ולא אצטרך לקנות חדשה.
לא חושב שלמישהו באמת איכפת יותר מדי מכמות ערוצים וירטואליים או מעוד כמה כניסות HDMI 2.1.
אני מניח שהמחירים יקבעו את המצב השנה. ב-2023 המצב היה דיי גרוע, ולצערי אני לא צופה שינוי משמעותי השנה.
מצליב אצבעות שה-B7 תשרוד עוד שנה+ ולא אצטרך לקנות חדשה.
כנ״ל. אני עם C9 ולא רואה שום התקדמות משמעותית ששווה שדרוג.03/01/2024 12:28TheCoolest כתב: לא יודע למה אנשים ציפו לראות MLA בסדרה C השנה. קצת wishful thinking...
מצליב אצבעות שה-B7 תשרוד עוד שנה+ ולא אצטרך לקנות חדשה....
אפילו הMLA לא קורץ לי כי מרחק הישיבה שלי מהטלוויזיה לא כזה גדול.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
דווקא MLA זה אחלה דבר, מעבר לשיפור של יעילות המסך ועוצמת הארה, זה גם משפר את זווית הצפיה. אז דווקא ככל שמרחק הישיבה קטן יותר, כך יש ל-MLA יתרון גדול יותר.
תקן אותי אם אני טועה אבל אחד היתרונות הגדולים של ה-MLA הוא הגדלת הבהירות של מסך אולד ע"י הכפלת הלבן ב-WOLED...
אז בשביל מרחק הישיבה שלי אני מרגיש שהמסך מספיק בהיר.
אולי אני טועה ואם אני אראה אותם אחד מול השני אולי אשנה את דעתי
זה לא שאני לא רוצה את זה. אני כמובן אשמח לקבל כךטכנולוגיה חדשה.03/01/2024 14:36TheCoolest כתב: דווקא MLA זה אחלה דבר, מעבר לשיפור של יעילות המסך ועוצמת הארה, זה גם משפר את זווית הצפיה. אז דווקא ככל שמרחק הישיבה קטן יותר, כך יש ל-MLA יתרון גדול יותר....
פשוט יש לי הרגשה שהקפיצה באיכות לא תהיה כזאת ששווה מספיק בשלב הזה החלפת טלוויזיה
כן, ראיתי את הוידאו של וינסנט על עוצמת הארה בעולם האמיתי03/01/2024 16:24Eliran15 כתב: במציאות יש לנו לפעמים 3000 ניט ויותר בהירות בעיניים שרואים, הmla נותן במצב נורמלי לא vivid בערך 1500 ניט...
מרגיש לי מטורף לקפוץ מ-300 ניט של ה-C9 ל-1500. אבל יכול להיות באמת שאני מדבר מהתחת.
- EranSchnitzler
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 33
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
בעיניין web OS האם LG מציע את שדרוג התוכנה האחרון של פלטפורמת הטלוויזיה החכמה webOS לבעלי טלוויזיות חכמות ישנות יותר ?
LG הכריזה על שדרוג נוסף למערכת ההפעלה
LG הכריזה על שדרוג נוסף למערכת ההפעלה
מוכרח להודות שאני דיי מאוכזב, אם כי לא ציפיתי ליותר מדי.
MLA עדיין רק ב-G4 ו-M4. אמנם היה צפוי, אבל בכל זאת מאכזב עכשיו שזה רשמי.
המעבד החדש לא יהיה ב-C4. זה גם מאכזב מאוד. עד עכשיו ל סדרה C ו-G היה את אותו המעבד.
הבהירות בערך אותו הדבר. אז מה כבר השיפורים? עושה רושם של- C4 כמעט אין כלום חוץ מתמיכה ב-144HZ ואותו מעבד של C3 רק GEN7 במקום GEN6.
אולי ל-G4 יהיה שיפור משמעותי יותר בגלל המעבד החדש לגמרי, סאונד יותר טוב, ו 144HZ. אבל גם אז LG אמרו שהבהירות לא תהיה שונה בהרבה מה-G3, מלבד במקרים מאוד ספציפיים כנראה (3% WINDOWS). ולמי שרוצה גודל 83 אז עכשיו זה לפחות מגיע עם MLA...
MLA עדיין רק ב-G4 ו-M4. אמנם היה צפוי, אבל בכל זאת מאכזב עכשיו שזה רשמי.
המעבד החדש לא יהיה ב-C4. זה גם מאכזב מאוד. עד עכשיו ל סדרה C ו-G היה את אותו המעבד.
הבהירות בערך אותו הדבר. אז מה כבר השיפורים? עושה רושם של- C4 כמעט אין כלום חוץ מתמיכה ב-144HZ ואותו מעבד של C3 רק GEN7 במקום GEN6.
אולי ל-G4 יהיה שיפור משמעותי יותר בגלל המעבד החדש לגמרי, סאונד יותר טוב, ו 144HZ. אבל גם אז LG אמרו שהבהירות לא תהיה שונה בהרבה מה-G3, מלבד במקרים מאוד ספציפיים כנראה (3% WINDOWS). ולמי שרוצה גודל 83 אז עכשיו זה לפחות מגיע עם MLA...
-
Huber
- חבר במועדון HT

mordsxx - תודה, לא יצא לי עדיין לצפות בווידאו הנ"ל לכן הסתמכתי על הווידאו הראשוני שלו. ערכתי את התדובה המקורית בהתאם, רק שים לב שזה בדיקה פנימית ב"תנאי מעבדה", אני בטוח שבתוכן "רגיל" שיבדק על ידיו השיפור לא יהיה כזה דרסטי ולא יגיעו לתוצאת כאלו גבוהות.
מה שכן אם אכן יש שיפור משמעותי משנה שעברה זה רק יעמיק את הפער בין דגמי M4/G4 לשאר הדגמים.
מה שכן אם אכן יש שיפור משמעותי משנה שעברה זה רק יעמיק את הפער בין דגמי M4/G4 לשאר הדגמים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אם נניח את ה-MLA בצד, מתי סדרת ה-C תקבל לפחות את Heat Sink שקיים בסדרת ה-G ?
הרי הדבר גרם ל-LG להאריך את האחריות למסכים מסדרה זו לשנתיים נוספות, חמש בסך הכל-דבר המעיד עד בטחון בטכנולוגיה.
מה כן קיבלנו? סדרת "CS" שאף אחד לא יודע לענות במה היא "טובה יותר" מסדרת ה-B(מלבד כמות חיבורי ה-HDMI 2.1), "וטובה פחות" מסדרת ה-C.
הרי הדבר גרם ל-LG להאריך את האחריות למסכים מסדרה זו לשנתיים נוספות, חמש בסך הכל-דבר המעיד עד בטחון בטכנולוגיה.
מה כן קיבלנו? סדרת "CS" שאף אחד לא יודע לענות במה היא "טובה יותר" מסדרת ה-B(מלבד כמות חיבורי ה-HDMI 2.1), "וטובה פחות" מסדרת ה-C.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני מניח שלא בקרוב. הם צריכים לעשות הבחנה בין הסדרות להצדיק את ההפרש במחיר, לא?