מתג דוד חכם - מסין - ניתוק קו 0
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
בדרך כלל יש צילום של החיבורים ושרטוט חשמלי ממנו ניתן להבין אם מנותקים פאזה ואפס או רק פאזה...
אישית אני לא נכנס ללינקים מקוצרים אז אין לי מושג לגבי המוצר הספציפי שלך...
אישית אני לא נכנס ללינקים מקוצרים אז אין לי מושג לגבי המוצר הספציפי שלך...
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
זה לא באמת אומר הרבה. כבר ראיתי מפסקים עם כניסה ויציאה לאפס, שהאפס מגושר ביניהם...31/12/2023 21:14Borderline1 כתב: בדרך כלל יש צילום של החיבורים ושרטוט חשמלי ממנו ניתן להבין אם מנותקים פאזה ואפס או רק פאזה...
אישית אני לא נכנס ללינקים מקוצרים אז אין לי מושג לגבי המוצר הספציפי שלך......
אני מניח שאתה מתכוון למשהו כמו השרטוט הזה. שים לב שזה ממש לא אומר שהאפס מנותק. חייבים לבדוק עם מד מתח כי ברוב המקרים אין ניתוק31/12/2023 21:14Borderline1 כתב: בדרך כלל יש צילום של החיבורים ושרטוט חשמלי ממנו ניתן להבין אם מנותקים פאזה ואפס או רק פאזה...
ערכתי את הפוסט עם הלינק המלא.31/12/2023 21:14Borderline1 כתב: בדרך כלל יש צילום של החיבורים ושרטוט חשמלי ממנו ניתן להבין אם מנותקים פאזה ואפס או רק פאזה...
איך בודקים עם מד מתח אם האפס מנתק ?
יש גם אם המוצר הנ"ל
https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... wqF3q91c4g
ובו מצויין המשפט הבא
Cut dowm Live wire and Neutral wire, more safer
הייתי מזמין מהארץ אבל המחירים מוגזמים
תודה
ממליץ לראות את כל הסרטון כדי לדעת איך לעבוד עם מד מתח אבל אם תכנס לסרטון בנקודה ששלחתי (3:19) הוא מסביר בדיוק איך לבדוק קצר:
אפשר לחבר את המתג לחשמל, להדליק אותו ולראות שיש קצר בין שני החיבורים של קו האפס וכאשר תכבה את המתג כבר לא אמור להיות קצר.
בכל אופן אם כתוב בפירוש שזה מנתק את שניהם אז סיכוי טוב שזה המצב.
אפשר לחבר את המתג לחשמל, להדליק אותו ולראות שיש קצר בין שני החיבורים של קו האפס וכאשר תכבה את המתג כבר לא אמור להיות קצר.
בכל אופן אם כתוב בפירוש שזה מנתק את שניהם אז סיכוי טוב שזה המצב.