השרשור הרישמי: נתב HUAWEI BE3 Pro Wi-Fi 7
אם נשארה טיפת אמינות לאתר הזה יפה שעה אחת קודם אם תסירו את הכיתוב וההטעיה WI-FI 7 בכותרת .
ירדתם לתחתית של התחתית. כבר אין בושה. אפס אמינות.
נו באמת, זה נתב שלא נותן אפילו 10% מהיכולות והמהירות של WI-FI 7 והוא אפילו פחות מנתב ממוצע WI-FI 6.
לא יאמן איך התדרדרת זיו.
מעניין מה יש לעופר לומר בנושא.
נו באמת, זה נתב שלא נותן אפילו 10% מהיכולות והמהירות של WI-FI 7 והוא אפילו פחות מנתב ממוצע WI-FI 6.
לא יאמן איך התדרדרת זיו.
מעניין מה יש לעופר לומר בנושא.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46323
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
@minime
אל תתבלבל לחשוב שאתה מפקח כלשהו לעינייני התנהלות הפורום.
אם יש לך מה להגיב לגופו של נושא, לך על זה, אחרת, עדיף שלא.
אל תתבלבל לחשוב שאתה מפקח כלשהו לעינייני התנהלות הפורום.
אם יש לך מה להגיב לגופו של נושא, לך על זה, אחרת, עדיף שלא.
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אני לא מבין על מה כל המהומה
הנתב הזה נותן best value for money
בנוסף רק מציין דבר אחד קטן - הוא היחידי בין 5 ראוטרים שבדקתי שלא מנתק לי Wifi calling (זה הייה לפני שנתיים בערך)
מבחינתי האישית זה הראוטר הכי טוב שיש במחיר שלו שנותן תפוקה מדהימה.
הנתב הזה נותן best value for money
בנוסף רק מציין דבר אחד קטן - הוא היחידי בין 5 ראוטרים שבדקתי שלא מנתק לי Wifi calling (זה הייה לפני שנתיים בערך)
מבחינתי האישית זה הראוטר הכי טוב שיש במחיר שלו שנותן תפוקה מדהימה.
26/12/2023 12:27minime כתב: אם נשארה טיפת אמינות לאתר הזה יפה שעה אחת קודם אם תסירו את הכיתוב וההטעיה WI-FI 7 בכותרת .
לא יאמן איך התדרדרת זיו.
מעניין מה יש לעופר לומר בנושא....
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

קיבלתי את הראוטר החדש היום. הוא קצת יותר עבה וגם האנטנות שלו טיפה יותר עבות בהשוואה לAX3 Pro ששימש כראוטר ראשי בבית.
הזמנתי את הגרסה הפשוטה יותר עם הפורטים של 1 ג'יגה. כרגע לא צריך 2.5 ג'יגה.
היצרן טוען שיש לBE3 ארבע אנטנות. אז החלטתי להתקין אותו כראוטר הראשי ואת הAX3Pro להעביר לממד כיחידת MESH.
הזרם החשמלי שהראוטר צורך הוא 1.5 אמפר, הAX3PRO צורך 2 אמפר עם ארבע אנטנות/מגברים.
ממשק המשתמש דומה מאוד לזה של הAX3. יש כמה תוספות שלא הצלחתי להבין למה אני צריך אותן בדיוק.
לראוטר שלושה פורטים לחיבורי רשת, בהשוואה לארבעה שהיו לAX3.
אין לראוטר לחצן H במרכז שלו. נראה שזה לא מנע מיצירת רשת MESH עם הAX3. פשוט העתקתי ידנית את ההגדרות של הAX3. העברתי את הAX3 לממד, חיברתי לו כבל רשת מבלי לאפס לו את ההגדרות הקודמות ונראה שהMESH עובד. לא יודע אם יש אינדיקציה יותר טובה לדעת האם עובד כשורה.
אין לו אופציה לחיבור לרשת על ידי NFC. זה היה פ'יצ'ר נחמד בAX3 בשעתו.
הזמנתי את הגרסה הפשוטה יותר עם הפורטים של 1 ג'יגה. כרגע לא צריך 2.5 ג'יגה.
היצרן טוען שיש לBE3 ארבע אנטנות. אז החלטתי להתקין אותו כראוטר הראשי ואת הAX3Pro להעביר לממד כיחידת MESH.
הזרם החשמלי שהראוטר צורך הוא 1.5 אמפר, הAX3PRO צורך 2 אמפר עם ארבע אנטנות/מגברים.
ממשק המשתמש דומה מאוד לזה של הAX3. יש כמה תוספות שלא הצלחתי להבין למה אני צריך אותן בדיוק.
לראוטר שלושה פורטים לחיבורי רשת, בהשוואה לארבעה שהיו לAX3.
אין לראוטר לחצן H במרכז שלו. נראה שזה לא מנע מיצירת רשת MESH עם הAX3. פשוט העתקתי ידנית את ההגדרות של הAX3. העברתי את הAX3 לממד, חיברתי לו כבל רשת מבלי לאפס לו את ההגדרות הקודמות ונראה שהMESH עובד. לא יודע אם יש אינדיקציה יותר טובה לדעת האם עובד כשורה.
אין לו אופציה לחיבור לרשת על ידי NFC. זה היה פ'יצ'ר נחמד בAX3 בשעתו.
- Light
- חבר פעיל במיוחד

גם אני קיבלתי את הראוטר - מאוד התאכזבתי כשלא הצלחתי לעשות גיבוי מAX3 Pro לחדש
הזמנתי את ה2.5 - הוא עובד ביחד עם AX3 Pro (דרך כבל רשת - אותה רשת) הוא זיהה יפה את הAX3 Pro, בנתיים עובד סבבה
הזמנתי את ה2.5 - הוא עובד ביחד עם AX3 Pro (דרך כבל רשת - אותה רשת) הוא זיהה יפה את הAX3 Pro, בנתיים עובד סבבה
Let there be LIGHT!
- Light
- חבר פעיל במיוחד

Let there be LIGHT!
- Light
- חבר פעיל במיוחד

כמה חודשים עם הראוטר החדש - שמתי לב שיש לי מידי פעם נפילות של תקשורת של wifi - אני מאפס את המכשיר שמאבד תקשורת ומקבל רשת מחדש.
כרגע מחובר המכשיר החדש בחיבור קווי עם seamleass wifi עם המכשיר הישן ax3 pro סיני
מישהו חווה משהו כזה? אולי משהו בהגדרות?
כרגע מחובר המכשיר החדש בחיבור קווי עם seamleass wifi עם המכשיר הישן ax3 pro סיני
מישהו חווה משהו כזה? אולי משהו בהגדרות?
Let there be LIGHT!
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני לא רואה שיש, אבל למה שתצטרך גלובליות? מנסיון עם דגמים אחרים, הסינית זה רק בהתחלה ואז יש אנגלית.
- Dor1992
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 579
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
יש לי AX3 ובקרוב אקנה את הBE3.
לא חושב שיהיה הבדל מלבד הרוחב פס של הWifi ובטח הפורטים וצריך גם הרי שמכשיר הקצה יתמוך בWifi7.
ראיתי שיש לו פורט אחד של 2.5Gbps. מה המטרה אם שאר הפורטים לא? כלומר אתה תשתמש בפורט 2.5 לחיבור WAN ואז שאר האתרנט יהיו 1Gbps? לא עשינו בזה כלום.
בכל מקרה אין ספק שHuawei מצויינים בלשון המעטה. אין לי בעיות של Hairpin NAT בAX3, לעומת הרבה הראוטרים בשוק שיש להם בעיות תכופות ם זה. ומעולם לא הייתי צריך לעשות לו ריסטרט.
אגב לפי מה שהבנתי, גם שיומי טובים מבחינת ביצועי נתב והתמודדות עם Hairpin NAT.
לסיכום, Huawei נותנים לך נתב שהוא פשוט flawless במחיר של 190 ש"ח לעומת חברות אחרות שנותנות לך נתב סביר+ במחירים של 500-600 ש"ח.
רוב הציוד הטכנולוגי שלי הוא סיני ואין לי ספק שהם עולים על שאר העולם. למשל הסוויצ'ים שלי הם של Tenda- מצויינים.
אפילו ברמת דברים פשוטים כמו כבלים ומתאמים- אני משתמש רק בUGREEN הסיני שמספקים לך כבל איכותי במיוחד ובמחיר זול.
לא חושב שיהיה הבדל מלבד הרוחב פס של הWifi ובטח הפורטים וצריך גם הרי שמכשיר הקצה יתמוך בWifi7.
ראיתי שיש לו פורט אחד של 2.5Gbps. מה המטרה אם שאר הפורטים לא? כלומר אתה תשתמש בפורט 2.5 לחיבור WAN ואז שאר האתרנט יהיו 1Gbps? לא עשינו בזה כלום.
בכל מקרה אין ספק שHuawei מצויינים בלשון המעטה. אין לי בעיות של Hairpin NAT בAX3, לעומת הרבה הראוטרים בשוק שיש להם בעיות תכופות ם זה. ומעולם לא הייתי צריך לעשות לו ריסטרט.
אגב לפי מה שהבנתי, גם שיומי טובים מבחינת ביצועי נתב והתמודדות עם Hairpin NAT.
לסיכום, Huawei נותנים לך נתב שהוא פשוט flawless במחיר של 190 ש"ח לעומת חברות אחרות שנותנות לך נתב סביר+ במחירים של 500-600 ש"ח.
רוב הציוד הטכנולוגי שלי הוא סיני ואין לי ספק שהם עולים על שאר העולם. למשל הסוויצ'ים שלי הם של Tenda- מצויינים.
אפילו ברמת דברים פשוטים כמו כבלים ומתאמים- אני משתמש רק בUGREEN הסיני שמספקים לך כבל איכותי במיוחד ובמחיר זול.