כבל hdmi 2.1
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4774
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 761 פעמים
ל-Club3D יש כבלים מצויינים ומפתיע אותי שהוא זול מגולת טאץ'
אני מצטער אכן הכבל של club3d הוא היקר יותר....
האם באמת יש הבקל בין הכבלים או שגם הכבל הזול יתן את אותו המענה? (סוני 5 וכדו)
תודה רבה...
בגדול עם שניהם hdmi 2.1 ואחד יותר זול משמעותי במחיר וההבדלים ביניהם לא משמעותיים אני מעדיף לחסוך תעוד כמה שקלים ולרכוש 2-3 כבלים מהדגם הזול יותר
תודה על העזרה
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

יש תקן, ברגע שלכבל יש תקן הכל טוב. לא בטוח אם לגנרי של ksp יש תקן או לא. אני התפרעתי והשקעתי עוד 70 שקלים כשרכשתי שני כבלים לשתי טלוויזיות שהעלות הכוללת שלהן מעל 14k. חצי אחוז...
תודה24/12/2023 19:57ChinggisKhan כתב: יש תקן, ברגע שלכבל יש תקן הכל טוב. לא בטוח אם לגנרי של ksp יש תקן או לא. אני התפרעתי והשקעתי עוד 70 שקלים כשרכשתי שני כבלים לשתי טלוויזיות שהעלות הכוללת שלהן מעל 14k. חצי אחוז......
וסתם שאלה של אדם חסר הבנה האם כבל hdmi2.1 יש השפעה אם אני מחבר אותו לסטרימר של פרטנר טיוי האם בזכות הכבל אקבל איכות טובה יותר?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

לא איכות טובה יותר אבל תמונה בלי הפרעות שלפעמים נגרמות ממוצרים נחותים
תודה רבה24/12/2023 20:23ChinggisKhan כתב: לא איכות טובה יותר אבל תמונה בלי הפרעות שלפעמים נגרמות ממוצרים נחותים...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
מה שחשוב זה שלכבל יהיה תקן מאושר ע"י hdmi.
למרות שהתמונה לא חדה במיוחד, לדעתי דווקא על הקרטון של הכבל הזול יותר אני מזהה מדבקה + כיתוב hdmi certified... ולכן הוא המומלץ יותר.
למרות שהתמונה לא חדה במיוחד, לדעתי דווקא על הקרטון של הכבל הזול יותר אני מזהה מדבקה + כיתוב hdmi certified... ולכן הוא המומלץ יותר.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
התמונה השניה, עם הקרטון, זה היקר יותר.25/12/2023 2:22טלHD כתב: מה שחשוב זה שלכבל יהיה תקן מאושר ע"י hdmi.
למרות שהתמונה לא חדה במיוחד, לדעתי דווקא על הקרטון של הכבל הזול יותר אני מזהה מדבקה + כיתוב hdmi certified... ולכן הוא המומלץ יותר....
ונכון, הוא עדיף על פני הכבל השני (שבתמונה הראשונה)
פותח השרשור טעה בכיתוב על התמונות:
https://ksp.co.il/web/item/175344
https://ksp.co.il/web/item/56206
- MAY-FUTURE
- עוסק בתחום

- תגובות: 230
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 73 פעמים
- יצירת קשר:
היי
ממליץ לך לבדוק את הכבלים של חברת RUIPRO , אשמח לתת לך מחירים מעולים , כבלים איכותיים אשר נבדקו ועמדו בכל התקנים והאישורים
כמובן תומכים 4K/120 8K60 2.1
אשמח לעזור - 050-4440109
ממליץ לך לבדוק את הכבלים של חברת RUIPRO , אשמח לתת לך מחירים מעולים , כבלים איכותיים אשר נבדקו ועמדו בכל התקנים והאישורים
כמובן תומכים 4K/120 8K60 2.1
אשמח לעזור - 050-4440109
מאי,פיוצ'ר אודיו וידאו, מנהל חנות.
SVS
Steinway & Sons
LYNGDORF
TRINNOV
Dali
RUIPRO
050-4440109
SVS
Steinway & Sons
LYNGDORF
TRINNOV
Dali
RUIPRO
050-4440109
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אנסה רגע לעשות סדר. כל עוד שאין בעיות אז כבל פשוט יעבוד. הבעיה שממה שאני רואה, יש כבר כל כך הרבה אפליקציות ושימושים לקצבי נתונים גבוהים שזה מתחיל להיות בעייתי. קח את יס+, הם מגיעים לקצה היכולות של כבל hdmi 2 ומרבית הכבלים הפסיביים שניסיתי עשו לי בעיות (דרופים). בסופו של דבר, הצטברו לי גם בעיות נוספות, ככל הנראה בגלל רעש בתיאום האדמות בין המכשירים בשרשרת ה hdmi, ונשברתי ולקחתי כבל אקטיבי פייבר. יש שני סוגים של כבלים אקטיביים - כבלים מבוססי נחושת וכבלי פייבר. עד אז השתמשתי בפייבר רק למקרן בגלל המרחק בין הרסיבר למקרן (10-12 מטר)
הבעיות המשיכו ופייבר פתר לי את המחלה הכי קשה ב hdmi - הפרעות הדדיות בין המכשירים השונים. כבל פייבר (כמו ruipro שהוזכר כאן) מוודא שאין שום קשר חשמלי בין המכשירים ואצלי זה עשה פלאים - הוריד את כל ההפרעות והבעיות hdmi.
הבעיות המשיכו ופייבר פתר לי את המחלה הכי קשה ב hdmi - הפרעות הדדיות בין המכשירים השונים. כבל פייבר (כמו ruipro שהוזכר כאן) מוודא שאין שום קשר חשמלי בין המכשירים ואצלי זה עשה פלאים - הוריד את כל ההפרעות והבעיות hdmi.
אחרי נסיון רע עם כל מיני חברות אני מקפיד לקנות רק כבלים USBC של CLUB 3D, מותג שבעיני הוכיח את עצמו.
לא הייתי חוסך 40 שקל בשביל כבל HDMI.
לצערי למרות שזה נשמע טריוויאלי, יש הבדלים גדולים מאד בין כבלים של יצרנים שונים.
לא הייתי חוסך 40 שקל בשביל כבל HDMI.
לצערי למרות שזה נשמע טריוויאלי, יש הבדלים גדולים מאד בין כבלים של יצרנים שונים.