Tcl 845
לשתף שנסעתי היום לשוהם לראות את tcl 845 וממש התרשמתי לטובה.
אני לא כזה מבין גדול אבל השחור שלה היה ממש שחור בהשוואה לשאר והבהירות שלה ממש גורמת לתמונה להראות יפה אל מול האחרות שהיו שם,
לפני שראיתי אותה התלבטצי בינה לבין הסוני 90
עוד לא ראיתי את הסוני אבל לא נראה לי שהסוני עם טכנולוגיה פחות טובה מצדיקה עוד 2000 שקל.
(על הtcl הציעו לי 8400).
נראה לי אוותר על הצפייה בסוני כי אהבתי את ה tcl.
כנראה מחר ארכוש אותה.. לאחר מכן כמובן אעדכן
אני לא כזה מבין גדול אבל השחור שלה היה ממש שחור בהשוואה לשאר והבהירות שלה ממש גורמת לתמונה להראות יפה אל מול האחרות שהיו שם,
לפני שראיתי אותה התלבטצי בינה לבין הסוני 90
עוד לא ראיתי את הסוני אבל לא נראה לי שהסוני עם טכנולוגיה פחות טובה מצדיקה עוד 2000 שקל.
(על הtcl הציעו לי 8400).
נראה לי אוותר על הצפייה בסוני כי אהבתי את ה tcl.
כנראה מחר ארכוש אותה.. לאחר מכן כמובן אעדכן
- ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 919
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
איזה גודל TCL?
מי הציע לך?
מי הציע לך?
- ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 919
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
זה קטע ההבדלי מחירים,...
75 אינץ נמכרת ב- 6500 ש"ח, על עוד 10" לוקחים כמעט 2000 ש"ח.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אתה לא ראית אותה במקביל לסוני
שחור זה לא המדד היחיד בתמונה וה"טכנולוגיה" היא לא מדד מוחלט לגבי איכות התמונה
כמו כל דבר בחיים, שהשלם גדול מסך חלקיו וזה שהשחור יותר חזק או הטכנולוגיה מתקדמת יותר לא הופך שום דבר בהכרח לטוב יותר.
כמו כל דבר בחיים, שהשלם גדול מסך חלקיו וזה שהשחור יותר חזק או הטכנולוגיה מתקדמת יותר לא הופך שום דבר בהכרח לטוב יותר.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4786
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
הכולה 10' זה הרבה באחוזים וגם אל תשכח שיש סיכון גדול יותר בשינוע מסכים גדולים ועלות הובלה וענייני מיסוי13/12/2023 13:12ChaoscripT כתב: זה קטע ההבדלי מחירים,
75 אינץ נמכרת ב- 6500 ש"ח, על עוד 10" לוקחים כמעט 2000 ש"ח....
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 293
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
נכון, קטע:13/12/2023 13:12ChaoscripT כתב: זה קטע ההבדלי מחירים,
75 אינץ נמכרת ב- 6500 ש"ח, על עוד 10" לוקחים כמעט 2000 ש"ח....
http://www.displaywars.com/75-inch-16x9-vs-85-inch-16x9
28% יותר שטח מסך, קטע קטע
אתה צודק לחלוטין.13/12/2023 15:03ahersko כתב: אתה לא ראית אותה במקביל לסוני
כמו כל דבר בחיים, שהשלם גדול מסך חלקיו וזה שהשחור יותר חזק או הטכנולוגיה מתקדמת יותר לא הופך שום דבר בהכרח לטוב יותר....
אגיד לך, אני לאורך השנים קונה מוצרי חשמל בעיקר טלויזיות במחירים מאוד גבוהים וטלויזיות מומלצות, ויוצא שאני מגיע לראות אצל חברים ומקומות שונים משחקי כדורגל בעיקר, ובמקומות שאני אוהב את התמונה אני מברר את סוג הטלויזיה ומבין שמרבית המקרים היא עולה חצי מהמחיר שאני קניתי.
מה שאני מבין מכל זה ,זה העניין שאין לי באמת הבנה לאיך צריכה להראות טלויזיה ואני פשוט צריך לאהוב את התמונה. דבר נוסף שאמרתי שהפעם אני רוצה טלויזיה value for money.
אחרי כל זה, ואחרי שראיתי את הטלויזיה בתצוגה,הבנתי שאני אוהב את מה שאני רואה .. נוסף על זה כשחברי הפורום פה ממליצים עליה אז כנראה שהיא לא "רעה".
בכל מקרה הזמנתי לפני שעה, תגיע אלי תוך 7 ימי עסקים ולאחריה אני אכתוב את הרשמים הלא מקצועיים שלי
תתחדש!
כשהיא מגיעה תבדוק פיקסלים וכו' (כמו כל טלויזיה כמובן), אצלי היו פיקסלים שרופים וייאמר לזכותם שהחליפו לי למסך חדש בלי שהייתי צריך אפילו לבקש את זה.
זה יכול כמובן לקרות בכל טלויזיה, פשוט בגודל כזה יש יותר סיכוי לפספס.
תמיד יהיו כאלה שיעדיפו ללכת על החברות עם השם הגדול, זה לא בהכרח אומר שזאת תמיד הבחירה הטובה.
ברור שלקנות OLED 83 אינץ' זה יהיה עדיף, זה גם יעלה פי 3.. אבל לקנות טלויזיה של אחת הגדולות בטווח מחיר הזה והגודל הזה, כנראה לא תקבל מוצר פרימיום.
יכול להגיד לך שאנחנו מאוד מרוצים ממנה, ובשביל הכסף שהיא עלתה בשביל הגודל שלה והטכנולוגיה שלה - זאת בחירה מעולה.
גם לי כדורגל זה אספקט מאוד חשוב ורואים בה מצוין, יותר טוב משחשבתי למען האמת ביחס לזה שהשידורים עצמם לרוב באיכות ירודה.
כשהיא מגיעה תבדוק פיקסלים וכו' (כמו כל טלויזיה כמובן), אצלי היו פיקסלים שרופים וייאמר לזכותם שהחליפו לי למסך חדש בלי שהייתי צריך אפילו לבקש את זה.
תמיד יהיו כאלה שיעדיפו ללכת על החברות עם השם הגדול, זה לא בהכרח אומר שזאת תמיד הבחירה הטובה.
ברור שלקנות OLED 83 אינץ' זה יהיה עדיף, זה גם יעלה פי 3.. אבל לקנות טלויזיה של אחת הגדולות בטווח מחיר הזה והגודל הזה, כנראה לא תקבל מוצר פרימיום.
יכול להגיד לך שאנחנו מאוד מרוצים ממנה, ובשביל הכסף שהיא עלתה בשביל הגודל שלה והטכנולוגיה שלה - זאת בחירה מעולה.
גם לי כדורגל זה אספקט מאוד חשוב ורואים בה מצוין, יותר טוב משחשבתי למען האמת ביחס לזה שהשידורים עצמם לרוב באיכות ירודה.
איזה אלוף. כיף לשמוע!13/12/2023 19:22NBMH כתב: תתחדש!
גם לי כדורגל זה אספקט מאוד חשוב ורואים בה מצוין, יותר טוב משחשבתי למען האמת ביחס לזה שהשידורים עצמם לרוב באיכות ירודה....
היא מגיעה אלי יום ראשון אבל רק עוד שבועיים אפעיל אותה .) אני במעבר דירה והיא מגיעה לדירה שאמור להיכנס אליה עוד שבועיים)
איך אני בודק פיקסלים? שם מסך לבן?
בעיקרון שים לב שאתה צריך להפעיל אחריות לעוד שנתיים (בלי עלות מסתבר) תוך 14 יום מקבלת המוצר (כביכול רשום מהרכישה אבל בפועל זה מקבלת המוצר לדעתי).16/12/2023 13:04mikitb כתב: איזה אלוף. כיף לשמוע!
היא מגיעה אלי יום ראשון אבל רק עוד שבועיים אפעיל אותה .) אני במעבר דירה והיא מגיעה לדירה שאמור להיכנס אליה עוד שבועיים)
איך אני בודק פיקסלים? שם מסך לבן?...
אין לך אופציה במקרה להפעיל אותה לפני? פשוט סתם חבל שתגלה איזה פאק אחרי שכבר תסיים מעבר דירה ואז להתעסק עם זה.. אמור לתלות או שהיא אמורה להיות על מזנון?
יכול להפעיל סרטון של grey screen ביוטיוב ולעבור עם העיניים מקרוב.
יש גם סרטונים של בדיקת פיקסלים שגם טובים אבל זה עם הרבה הבהובים וכואב בעיניים קצת.