חיבור כונן לטלוויזיה ולקבל שמע מהמערכת
שלום לכולם,
ברצוני לחבר לטלוויזיה כונן hdd אל חיבור USB שבטלוויזיה עצמה, ולשמוע את הסרטים שיש שם, דרך המגבר שמחובר לטלוויזיה בכבל hdmi arc.
כמו כן מחובר למגבר בכבל hdmi אחר ממיר של סלקום, ואני שומע את השמע של סלקום דרך המגבר.
בנוסף לכך, לשאר חיבורי הhdmi שבגב המגבר, מחוברים כבלי hdmi שמובילים לקונסולות משחק (ps3, xbox 360, Nintendo wii)
הכונן שחיברתי לטלוויזיה, לא מוציא שמע דרך המגבר , אלא רק דרך הרמקולים של הטלוויזה, ורק שאני בוחר את האפשרות בטלווזיה, יציאת שמע- רמקול הטלווזייה.
והמטרה שלי- שהשמע של התכנים שבכונן הנייד שמחובר לטלווזייה, יוזרמו למגבר (סרטים בשמע דולבי דיגיטל 5.1)
הציוד שאני משתמש:
טלווזית פרוסוניק (אני יודע שזה מוצר מדבקה זול) שמחובר אליו כבל hdmi HDMI 2 תקין שמחובר למגבר מסוג
harman kardon AVR360
הכבל מחובר monitor out במגבר עצמו ובטלווזייה ליציאה hdmi arc .
אשמח לכך עזרה שאקבל,
תודה,
אודי
ברצוני לחבר לטלוויזיה כונן hdd אל חיבור USB שבטלוויזיה עצמה, ולשמוע את הסרטים שיש שם, דרך המגבר שמחובר לטלוויזיה בכבל hdmi arc.
כמו כן מחובר למגבר בכבל hdmi אחר ממיר של סלקום, ואני שומע את השמע של סלקום דרך המגבר.
בנוסף לכך, לשאר חיבורי הhdmi שבגב המגבר, מחוברים כבלי hdmi שמובילים לקונסולות משחק (ps3, xbox 360, Nintendo wii)
הכונן שחיברתי לטלוויזיה, לא מוציא שמע דרך המגבר , אלא רק דרך הרמקולים של הטלוויזה, ורק שאני בוחר את האפשרות בטלווזיה, יציאת שמע- רמקול הטלווזייה.
והמטרה שלי- שהשמע של התכנים שבכונן הנייד שמחובר לטלווזייה, יוזרמו למגבר (סרטים בשמע דולבי דיגיטל 5.1)
הציוד שאני משתמש:
טלווזית פרוסוניק (אני יודע שזה מוצר מדבקה זול) שמחובר אליו כבל hdmi HDMI 2 תקין שמחובר למגבר מסוג
harman kardon AVR360
הכבל מחובר monitor out במגבר עצמו ובטלווזייה ליציאה hdmi arc .
אשמח לכך עזרה שאקבל,
תודה,
אודי
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
חבר את הכונן לממיר של סלקום, ונגן את הסרטים דרך האפליקציה המועדפת עליך.
כך שאין אפשרות כעת, עם המגבר שברשותי, לבצע את מה שרשמתי?...
בתגובה למעלה רשמו לחבר את הכונן לממיר של סלקום- אנסה זאת.
כמו כן, ויתכן שזהו נושא להודעה חדשה או לשרשור אחר,
אבל האם חיבור הכונן לממיר של סלקום, שמוציא אות של 50 הרץ בלבד, לעומת חיבור לטלוויזיה עצמה, שם אני מניח שקצב רענון התמונה הנו 60 ומעלה,
לא תפגע באיכות הצפייה של הסרטים?
אבל האם חיבור הכונן לממיר של סלקום, שמוציא אות של 50 הרץ בלבד, לעומת חיבור לטלוויזיה עצמה, שם אני מניח שקצב רענון התמונה הנו 60 ומעלה,
לא תפגע באיכות הצפייה של הסרטים?
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
נכון מאוד, אך החיבור לסטרימר או ממיר של סלקום שזהה ביכולות לסטרימר - זה כן אפשרי.07/12/2023 16:05udiberger כתב: כך שאין אפשרות כעת, עם המגבר שברשותי, לבצע את מה שרשמתי?
בתגובה למעלה רשמו לחבר את הכונן לממיר של סלקום- אנסה זאת....
לחילופין, אם המסך שלך בעל יציאת שמע דיגיטלית אז זו גם אפשרות, דרך הרסיבר/מסך, כחלופה ל ARC .
כמו כן, על פי מה שקראתי כאן-
https://www.arcam.co.uk/product,fmj,av- ... 20Control)
המגבר שברשותי, כן תומך בhdmi arc
אם כי יתכן ולא הבנתי לחלוטין את הכתוב, או שיש מספר אפשרויות בהיבט זה של arc שפספסתי
https://www.arcam.co.uk/product,fmj,av- ... 20Control)
המגבר שברשותי, כן תומך בhdmi arc
אם כי יתכן ולא הבנתי לחלוטין את הכתוב, או שיש מספר אפשרויות בהיבט זה של arc שפספסתי
נכון מאוד, אך החיבור לסטרימר או ממיר של סלקום שזהה ביכולות לסטרימר - זה כן אפשרי.
לחילופין, אם המסך שלך בעל יציאת שמע דיגיטלית אז זו גם אפשרות, דרך הרסיבר/מסך, כחלופה ל ARC .
אם הכוונה לכבל אופטי, אז יש אפשרות כזו- ואמנם זה פיתרון טוב מאוד,
אבל ימנע ממני לראות סרטים באיכות של dts master hd או דולבי דיגיטל פלוס .
כמו כן.. הטלווזיה על הקיר בחיבור צמוד.. וקצת קשה להזיז לחבר כבל אופטי כעת (מדובר במסך של 85 אינץ)
אם הכוונה לכבל אופטי, אז יש אפשרות כזו- ואמנם זה פיתרון טוב מאוד,
אבל ימנע ממני לראות סרטים באיכות של dts master hd או דולבי דיגיטל פלוס .
כמו כן.. הטלווזיה על הקיר בחיבור צמוד.. וקצת קשה להזיז לחבר כבל אופטי כעת (מדובר במסך של 85 אינץ)