יס פלוס: לא ניתן לבצע הקלטה בערוץ זה
אשתי מתלוננת שכבר זמן רב לא ניתן להקליט תכנים מערוץ 12 ביס פלוס. על כל תוכן שאני מנסה להקליט אני מקבל את ההודעה הבאה "לא ניתן לבצע הקלטה בערוץ זה". אפשר להקליט בערוצים אחרים (לא ממש בדקתי את כולם כמובן).
התקשרתי לתמיכה של יס. התשובה הייתה שלפני שבוע היה עידכון ומאז אף אחד לא יכול להקליט בערוץ 12. צריך לחכות לעדיכון.
אז לא ממש האמנתי ובדקתי מתי באמת עודכן יישום יס פלוס אצלי. זה היה מתישהו באוקטובר ולא בדיוק "לפני שבוע". מחיקת נתונים של היישום והגדרה מחדש לא עזרו בכלל לצערי.
האם אצל כולם באמת לא ניתן להקליט בערוץ 12 ? מישהו יודע איך נפתרים מהבאג הזה ? תודה רבה לעונים !
התקשרתי לתמיכה של יס. התשובה הייתה שלפני שבוע היה עידכון ומאז אף אחד לא יכול להקליט בערוץ 12. צריך לחכות לעדיכון.
אז לא ממש האמנתי ובדקתי מתי באמת עודכן יישום יס פלוס אצלי. זה היה מתישהו באוקטובר ולא בדיוק "לפני שבוע". מחיקת נתונים של היישום והגדרה מחדש לא עזרו בכלל לצערי.
האם אצל כולם באמת לא ניתן להקליט בערוץ 12 ? מישהו יודע איך נפתרים מהבאג הזה ? תודה רבה לעונים !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
לא שמתי לב (אני לא מקליט דברים) אבל אם יש להם תקלה היא לא חייבת להיות חלק מעדכון, הם הרי מקליטים בענן.
השאלה אם זה תקלה טכנית או שיש שם איזה סכסוך בין הגופים... מעניין.
השאלה אם זה תקלה טכנית או שיש שם איזה סכסוך בין הגופים... מעניין.
עידכון: התכתבתי היום עם התמיכה בווטסאפ. הפעם נאמר לי שחברת יס היא זאת שביטלה את האפשרות של הקלטת תכנים בערוץ 12 לכולם. הסיבה שמורה עם יס ולא נאמרה. כאשר שאלתי מדוע הם לא מעדכנים את המשתמשים על מהלך כזה נאמר לי שקיבלת על כך SMS, שזה כמובן שקר וגם מייד כתבתי להם. הם טענו שהם יבדקו למה בטלפון אמרו לנו שזה באג ושיש להמתין לתיקון מכיוון שזה לא נכון. לא באג ולא נעליים. הם גם המליצו להשתמש ב Catchup כי הוא עובד עדיין בערוץ 12. בנוסף המליצו, בצורה טפשית מאוד, להתקין יישום 12 פלוס. רק בעיה - הוא לא מאפשר הקלטה, אז ההמלצה לחלוטין מיותרת. מה אני צריך עוד יישום לראות את אותו התוכן כאשר אני לא יכול להקליט באף אחד מהם ?05/12/2023 18:25oferlaor כתב: לא שמתי לב (אני לא מקליט דברים) אבל אם יש להם תקלה היא לא חייבת להיות חלק מעדכון, הם הרי מקליטים בענן.
השאלה אם זה תקלה טכנית או שיש שם איזה סכסוך בין הגופים... מעניין....
האם מישהו יכול לנסות להקליט תוכנית כלשהיא בערוץ 12 בבקשה ולראות אם הוא מקבל את ההודעה "לא ניתן לבצע הקלטה בערוץ זה" או "התוכן התווסף לרשימת ההקלטות" ?? תודה רבה על שיתוף הפעולה.
- oferlaor
- מנהל

יש לי הרגשה שקשת יזמו את הסיפור הזה. הרי זה לא נראה תקלה טכנית, אלא החלטה ניהולית.
יש הגיון רב שמדובר על החלטה של קשת כאשר ככה היא רוצה לחייב אותנו לראות פרסומת בלי יכולת לדלג עליהם או על תוכן אחר. ככה הם שולטים יותר טוב על הרגלי הצפייה שלנו. נשאר להם לטפל ב Catchup, כנראה שזה גם יבוא. אחריהם כמובן יבואו כל הערוצים האחרים, אני די בטוח
.
- oferlaor
- מנהל

השאלה אם זה חוקי. כי בתאכלס, מה עוצר מכל שאר הערוצים לעשות דבר דומה?
הרי הקלטה מקומית כבר הוכרזה כחוקית בישראל כשהתחילו להשיק בארץ ממירים מקליטים.
הרי הקלטה מקומית כבר הוכרזה כחוקית בישראל כשהתחילו להשיק בארץ ממירים מקליטים.
צודק 100%, לצערי לנו אין יכולת ללכת לבית משפט או לאיים בתביעה ייצוגית. נשארנו בלי יכולת להקליט בערוץ 12 שמאוד חשוב חשוב לנו. מי יודע איזה ערוץ יסגרו לנו בקרוב ?:06/12/2023 12:19oferlaor כתב: השאלה אם זה חוקי. כי בתאכלס, מה עוצר מכל שאר הערוצים לעשות דבר דומה?
הרי הקלטה מקומית כבר הוכרזה כחוקית בישראל כשהתחילו להשיק בארץ ממירים מקליטים....
אישית נראה לי נעזוב את יס בעקבות שינוי חד צדדי כזה בלי להודיע למשתמשים. לדעתי גם העיתונים לא מודעים לבעיה עדיין. מה דעתכם על FreeTv ? ברור שזה רמה אחרת אבל יש לנו בנוסף שירותי הזרמה נוספים.
- oferlaor
- מנהל

אתה לא אמור לגשת לבית משפט, יס אמורים לעשות את זה.
בדקת את החברות האחרות? אולי זו בעיה נפוצה מכפי שאנחנו חושבים?
בדקת את החברות האחרות? אולי זו בעיה נפוצה מכפי שאנחנו חושבים?
מכיוון שיש לי רק יס, אין לי אפשרות לבדוק חברה נוספת. לדעתי חברה נוספת שמאפשרת הקלטת תוכניות היא הוט אז צריך שמישהו יבדוק אם אכן הם מאפשרים הקלטה של ערוץ 12.06/12/2023 17:39oferlaor כתב: אתה לא אמור לגשת לבית משפט, יס אמורים לעשות את זה.
בדקת את החברות האחרות? אולי זו בעיה נפוצה מכפי שאנחנו חושבים?...
- oferlaor
- מנהל

בסלקום TV אפשר להקליט תוכניות ?...
אגב, דיברנו עם YES והם שמחו להודיע לי שזה לא רק ערוץ 12 אלה גם 13 ולמעשה המטרה לחייב אותך לעבור ליישומים שלהם שכוללים פרסומות שלא ניתן לדלג אליהם
- oferlaor
- מנהל

תודה רבה לך. זה מאוד מעניין....
לגבי סלקום TV, שם אפשר להקליט תכנים ? איך זה עובד ? מה איכות התכנים יחסית ליס פלוס ?
תודה רבה על זמנך !
- oferlaor
- מנהל

אפשר להקליט בסלקום, יש גם קאטץ׳אפ
יש להם לא מעט תכנים, בעיני המבחר שם מצויין, אבל נראה לי שפחות מבחר מיס (כנראה יותר ממוקד).
יש להם לא מעט תכנים, בעיני המבחר שם מצויין, אבל נראה לי שפחות מבחר מיס (כנראה יותר ממוקד).
ידוע לך מה עלות השירות אם אני מתחבר רק לסלקום TV (יש לי סיבים וטלפון של פרטנר) ?08/12/2023 12:12oferlaor כתב: אפשר להקליט בסלקום, יש גם קאטץ׳אפ
יש להם לא מעט תכנים, בעיני המבחר שם מצויין, אבל נראה לי שפחות מבחר מיס (כנראה יותר ממוקד)....
- oferlaor
- מנהל

האתר שלהם על הפנים, קשה להבין איזה תכנים יש (חוץ ממה שמפרסמים כמו HBO) ובוודאי שאין שם שום עלויות. מה הקשר בין לדעת כמה עולה משהו ללהיות נציג...
בכל מקרה חג שמח ותודה על העזרה.
- oferlaor
- מנהל

לא רוצה שיצטייר שאני ממליץ על מוצר ספציפי כי זה לא המצב. יש להם בטח איזה חודש חינם או משהו כדי שתכיר את התכנים. מההתרשמות שלי זה פחות מיס או הוט אבל זה יותר ממוקד ולכן או שזה קולע בול לטעם שלך (hbo למשל) או שמפספס בענק (קשה לי לראות מי שאוהב תכני הוט עובר לסלקום).
גם אם היית כותב כמה בערך השירות שלהם עולה זה לא היה נראה שאתה מתעדף אותם. כמעט תמיד השירות המעפנה (כן אני ממש לא אוהב את החברה) של הוט יותר זול. אין ולא היה לי הוט שנים חוץ מאשר להתרשמות של חודש שלא צלחה.09/12/2023 11:11oferlaor כתב: לא רוצה שיצטייר שאני ממליץ על מוצר ספציפי כי זה לא המצב. יש להם בטח איזה חודש חינם או משהו כדי שתכיר את התכנים. מההתרשמות שלי זה פחות מיס או הוט אבל זה יותר ממוקד ולכן או שזה קולע בול לטעם שלך (hbo למשל) או שמפספס בענק (קשה לי לראות מי שאוהב תכני הוט עובר לסלקום)....
אני שנים עם יס ואכן HBO קולע אצלי בול.
אגב, ביישום 12 פלוס אצלי רואים גרוע בצורה יוצאת מן הכלל
תודה ושבוע נפלא לך.