שדרוג UPLOAD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 902 פעמים
לשאלה זו רק אתה יכול לתת תשובה, בגלל שיש מי שאופי שימוש שלהם באינטרנט הוא כזה ששווה להם לצורך זה גם תוספת של 100 ש''ח בחודש וגם יותר. ויש כאלה, שגם בחינם זה לא שווה להם....
מן הסתם שאין שום היגיון לפרט את כל אלף ושניים המקרים איפה "מרגישים" את הUPLOAD בשימוש הביתי, אבל אני אתן רק כמה בודדים לדוגמה....
למשל:
שימוש בהורדת קבצים דרך מערכות P2P השונות.
שימוש בשירותי ענן לאחסון קבצים.
יש כאלה בקרב המשתמשים הביתיים שיש להם מכשירי פלאפון וביניהם יש גם כאלה שהמכשירים אלה הם על בסיס של מערכת הפעלה של IOS או אפילו כמה עם ANDROID, והמכשירים אלה מבצעים גיבויי של כל התוכן לענן וזה נפחים די גדולים של חומר שצריך לשלוח דרך חיבור WIFI בבית.
יש מי שמשתמש בפלאפון שלו בתוכנה שמכונה whatsapp, ותוכנה זו גם נוהגת לגבות את כל התוכן שלה לענן כאשר המכשיר מחובר ל WIFI של רשת ביתית. גם במקרה זה מדובר על נפחים לא קטנים שצריכים לעלות.
יש מי שמתחבר מבחוץ לרשת הביתית ומשתמש במשאבים שנמצאים בה או דרכה יוצא לאינטרנט.
יש גם מי שעובד מהבית ומשתמש בחיבור אינטרנט שלו בבית לצורך שליחה של קבצים למקום העבודה.
אפשר להוסיף עוד אינספור שימושים, אבל, אם אף אחד מהם זה לא מקרה שלך, אז אתה לא צריך את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
סלקום רוצים במקום 118 ש״ח (1G/100M) עוד 12 ש״ח, כלומר 130 ש״ח עבור 1G/250M
מתלבט
מתלבט
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בפרטנר זו תוספת של 10 ש"ח כי 100\1000 עולה 120 
כששילמתי 100 ש"ח גם התלבטתי, עכשיו שאני משלם 120 (כי הם העלו לכולם את המחירים) אני לא חושב שאני צריך את זה.
אם אתה מעלה הרבה מידע לצורכי גיבוי, תמונות\וידאו\קבצים כבדים אז זאת תוספת כדאית. לשימושים של מרבית המשתמשים זה לא ישנה שום דבר מורגש בחווית הגלישה.
כששילמתי 100 ש"ח גם התלבטתי, עכשיו שאני משלם 120 (כי הם העלו לכולם את המחירים) אני לא חושב שאני צריך את זה.
אם אתה מעלה הרבה מידע לצורכי גיבוי, תמונות\וידאו\קבצים כבדים אז זאת תוספת כדאית. לשימושים של מרבית המשתמשים זה לא ישנה שום דבר מורגש בחווית הגלישה.