בבקשה המליצו על שירות העברת חבילות מארה"ב
מה השירות בו אתם משתמשים עבור המקרים בהם מוצר לא מיובא (או מאוד יקר בארץ) ואין משלוח ישיר לארץ מאתר של המוכר?
בשנתיים האחרונות עשיתי שימוש בשירות של dealtas ולאחרונה נמאס לי מההתנהלות שלהם, אבל בחיפוש פה בפורום ראיתי דיווחים על תקריות גם עם המתחרים, Ushops ו-idgu.
מה הפתרון? "זה נבלה וזה טרפה"? מה דעתכם?
בשנתיים האחרונות עשיתי שימוש בשירות של dealtas ולאחרונה נמאס לי מההתנהלות שלהם, אבל בחיפוש פה בפורום ראיתי דיווחים על תקריות גם עם המתחרים, Ushops ו-idgu.
מה הפתרון? "זה נבלה וזה טרפה"? מה דעתכם?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
אם תחפש, תלונות תמצא על כל דבר, גם על אלוהים.
מנסיון שלי, IDGU לא איכזבו עד כה.
קופון: SM23
https://idgu.co.il/?tracking=59393d3bade1b
מנסיון שלי, IDGU לא איכזבו עד כה.
קופון: SM23
https://idgu.co.il/?tracking=59393d3bade1b
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
גם אני מאוכזב לאחרונה מהשירות חבילות של Dealtas במיוחד משירות ה"אריזה מחדש כדי להפחית מעלויות המשלוח" - לא ממש מתאמצים.
לא מצאתי ב IDGU סוג משלוח מקביל של משלוח "ימי באויר" כמו ב Dealtas למקרים בהם אני רוצה להוזיל את עלות המשלוח ומוכן לספוג זמן הגעה ארוך.
לידיעה, המחסן שנותן שירות ל IDGU הוא אותו המחסן של Dealtas (אם יש לכם חשבונות בשניהם אפשר לראות את זה גם בכתובות למשלוח, אותו המקום). הם גם אמרו לי את זה בצ'אט.
לא מצאתי ב IDGU סוג משלוח מקביל של משלוח "ימי באויר" כמו ב Dealtas למקרים בהם אני רוצה להוזיל את עלות המשלוח ומוכן לספוג זמן הגעה ארוך.
לידיעה, המחסן שנותן שירות ל IDGU הוא אותו המחסן של Dealtas (אם יש לכם חשבונות בשניהם אפשר לראות את זה גם בכתובות למשלוח, אותו המקום). הם גם אמרו לי את זה בצ'אט.
תשובה הכי קנה שאני יכול לתת - ניסיתי את כולם - כולם גרועים.
תשתמש בהכי זולה שתמצא עם הכי פחות כאב ראש שאפשר.
נ.ב. אם אתה שולח משהו יקר ערך (אלפי דולרים), תקראה טוב טוב את כל האותיות הקטנות של ביטוח, אולי אז יש עדיפות לחברה ישראלית כי אפשר לתבוע במקרה ויש בעיה ולא מקבלים טיפול הולם.
בכללי, אולי מישהו יקים סוכנות, כמו שיש סוכני ביטוח. אני מוכן לשלם יותר אבל להתעסק פחות.
תשתמש בהכי זולה שתמצא עם הכי פחות כאב ראש שאפשר.
נ.ב. אם אתה שולח משהו יקר ערך (אלפי דולרים), תקראה טוב טוב את כל האותיות הקטנות של ביטוח, אולי אז יש עדיפות לחברה ישראלית כי אפשר לתבוע במקרה ויש בעיה ולא מקבלים טיפול הולם.
בכללי, אולי מישהו יקים סוכנות, כמו שיש סוכני ביטוח. אני מוכן לשלם יותר אבל להתעסק פחות.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73189
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
אין חברות נורמליות, נקודה. אם לא שולחים ישירות לארץ - לוותר.
הזמנתי מוצר (צעצוע) ששוקל 1.6 קילו ועולה 44$, שלחתי ל IDGU וביקשו משלוח בעלות של (יושבים?) $127.42.
הזוי.
הזמנתי מוצר (צעצוע) ששוקל 1.6 קילו ועולה 44$, שלחתי ל IDGU וביקשו משלוח בעלות של (יושבים?) $127.42.
הזוי.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
ממליץ על shipito.com , ההבדל משאר החברות שהומלצו פה זה שהחברה אמריקאית ולא ישראלית.....
יש הרבה אפשרויות למשלוח
אפשר לראות תמונות של המוצר לפני שליחתו
אפשרות לאריזה מחדש / אריזה מושקעת יותר
והיתרון הכי גדול אפשרות להצהיר את התכולה ואת הערך
הנסיון האחרון שלי איתם היה די מזמן, אבל הבאתי איתם משלוחים מאוד כבדים (40ק"ג) ומאוד יקרים (20K) ותמיד עבד מצויין
יש הרבה אפשרויות למשלוח
הנסיון האחרון שלי איתם היה די מזמן, אבל הבאתי איתם משלוחים מאוד כבדים (40ק"ג) ומאוד יקרים (20K) ותמיד עבד מצויין
למשלוחים קטנים (עד 2 ק"ג) אתה צודק שיש יתרון שאתה מצהיר בעצמך. מעל זה בדר"כ עובר תחת ביקורת של מכס וקצת יותר קשה לשחק בזה. שלחתי פעם מזמן (לפני יותר מ-10 שנים שעוד לא היה לי מושג) דרך חברת שילוח אמריקאית שכבר לא קיימת צעצוע עם משקל נפחי יחסית קטן אבל עם משקל פיזי של 11 ק"ג שעלה בערך 150 דולר. הצהרתי שווי של 70 דולר ותפסו את החבילה במכס.02/12/2023 19:29BreezeNET כתב: ממליץ על shipito.com , ההבדל משאר החברות שהומלצו פה זה שהחברה אמריקאית ולא ישראלית.....
יש הרבה אפשרויות למשלוח
הנסיון האחרון שלי איתם היה די מזמן, אבל הבאתי איתם משלוחים מאוד כבדים (40ק"ג) ומאוד יקרים (20K) ותמיד עבד מצויין...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
דווקא איתם היה לי ניסיון רע ובסופו של דבר החבילה לא הגיעה וביטלתי את העסקה02/12/2023 19:29BreezeNET כתב: ממליץ על shipito.com , ההבדל משאר החברות שהומלצו פה זה שהחברה אמריקאית ולא ישראלית.....
יש הרבה אפשרויות למשלוח
הנסיון האחרון שלי איתם היה די מזמן, אבל הבאתי איתם משלוחים מאוד כבדים (40ק"ג) ומאוד יקרים (20K) ותמיד עבד מצויין...
- Huber
- חבר במועדון HT

הזמנתי מאמזון US לסניף שלהם בארה"ב. זה המידות של החבילה:...
53 x 5 x 5 inches
- Huber
- חבר במועדון HT

משקל נפחי הוא סכימה של כל הצדדים, לא רק צלע אחת (4.4 קילו כפי שציינת). 127$ זה מחיר לא שפוי לדעתי לחבילה שכזו.
החזרתי לאמזון לזיכוי.
החזרתי לאמזון לזיכוי.
"את משקל החבילה מחשבים על פי המשקל הפיזי או הנפחי (אורך החבילה בס"מ X רוחב X גובה וחלוקה ב- 5,000) - הגבוה מבין השניים."
ז"א ש:
5*5*53 כפול 2.54 בשלישית חלקי 5000 שווה 4.34.
"חבילות במשקל פיזי עד 20 ק”ג, ושאחת מצלעותיה מעל 120 ס”מ, תתווסף עלות הובלה מיוחדת בסך $30"
לפי הטבלה שלהם עלות משלוח במשקל עד 4.5 ק"ג עולה 63$, בתוספת 30$ יוצא 93$. עדיין מוזר שחייבו אותך על 127...
ז"א ש:
"חבילות במשקל פיזי עד 20 ק”ג, ושאחת מצלעותיה מעל 120 ס”מ, תתווסף עלות הובלה מיוחדת בסך $30"
לפי הטבלה שלהם עלות משלוח במשקל עד 4.5 ק"ג עולה 63$, בתוספת 30$ יוצא 93$. עדיין מוזר שחייבו אותך על 127...
יש שירות פח , סליחה לא התאפקתי02/12/2023 19:29BreezeNET כתב: ממליץ על shipito.com , ההבדל משאר החברות שהומלצו פה זה שהחברה אמריקאית ולא ישראלית.....
יש הרבה אפשרויות למשלוח
ואין תשלום מסים מראש
מוצר קטן עדיף לשלוח עם פלנטאקספרס ( שהם גם לא להיט )
אגב, רק הקוריירים מחשבים לפי 5000, כל שאר המשלחים מחשבים לפי 6000 וזה כמובן לטובתך ! מעניין עם מי הם שולחים...03/12/2023 14:41osh78 כתב: "את משקל החבילה מחשבים על פי המשקל הפיזי או הנפחי (אורך החבילה בס"מ X רוחב X גובה וחלוקה ב- 5,000) - הגבוה מבין השניים."
ז"א ש:
לפי הטבלה שלהם עלות משלוח במשקל עד 4.5 ק"ג עולה 63$, בתוספת 30$ יוצא 93$. עדיין מוזר שחייבו אותך על 127......