התחדשתי בסאב Power Sound Audio TV1812 Ipal

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Solus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום היקרים,

אשמח לשתף ברכישה של הסאב מבית Power Sound Audio אשר רכשתי לפני כחודשיים אך עקב המכה הקשה שנפלה עלינו לא הספקתי לשתף עד כה..

ארצה להתחיל במילות תודה ליובל אבל היקר, שאת כלל המחמאות כבר הרעפתי עליו באשכול הקודם (viewtopic.php?f=1&t=386906) שבו רכשתי ממנו את הבמה הקדמית הכוללת את שלישיית ה-PSA MTM-210-M המדהימים ביופיים ובאיכותם - תענוג לאוזניים!

קצת היסטוריה על הסאבים שהיו ברשותי:

התחלתי עם Cerwin-Vega XLS-12S, שסיפק את הסחורה, אך הרגשתי שמשהו חסר בתדרים הנמוכים.

לאחר חיפוש קצר נתקלתי ב-SVS, ובסרטונים של Z Reviews אשר עשה להם אחלה של פירסום, צפיתי בסקירה שלו על ה-PB-2000 והחלטתי ללכת על זה ולקנות אותו.
ה-PB-2000 אחלה של סאב אך הרגשתי שהוא מתאמץ יותר מידי אפילו בחדר הקטן יחסית שלי ועדיין לא הרגיש כמו מה שאני מחפש.

לאחר מכן, הגיע ה-PB16 Ultra, שמי שעקב באשכול הקודם, יכל לראות אותו בתמונה, גם כן, לא סיפק את הסחורה בתדרים מסוימים, הרגשה של חוסר פאנץ' אלא אם אני מגביר את הסאב מעבר ל-10- שגם מרגיש קצת מוזר ועדיין, הרבה מהתדרים שבאמצע, לא מורגשים כלל! (בנמוכים, סיפק את הסחורה מעל ומעבר, אבל גם, מרגיש יותר מידי מרוח..)

לאחר ששמעתי את מה ששמעתי אצל יובל, הבנתי שה-PB16 Ultra שנמצא אצלי לא מתקרב למה שה-PSA עושה מבחינת העוצמה וההרגשה, החלטתי ללכת על ה-TV1812 Ipal - סאבוופר שאין מילים שיכולות לתאר את כמות האושר והחיוכים שהוא מספק!

כמות הפאנצ'יות שהייתה חסרה לי כל כך, ההשתלבות של הסאב במערכת, הקלילות שלו, הכל פשוט כל כך מדהים - משאיר אותך פעור פה!

כמו שאמרתי, ה-PB16 Ultra סיפק את הסחורה בנמוכים, אך משהו בו הרגיש מפוזר מידי ולא במקום ועם ה-PSA, הכל מרגיש נכון, נותן את המכה מתי שצריך ונעלם, אין מריחות מיותרות, אין Boominess, הכל פשוט כל כך מדויק מוופר בגודל 18' אינץ' שמרגיש לעיתים כ-Sealed יותר מאשר Ported עם טון של Output איפה שרק תרצה.

יכול להגיד לכם שמאז המעבר לסאב הזה, התלונות בבית על דברים שזזים גדלה בצורה מפחידה.. :lol:

תנו לי לומר לכם ולסכם - הסאב ביחד עם הרמקולים - השדרוג הכי משמעותי שעשיתי, איפה זה ואיפה ה-SVS שהיה ברשותי, פשוט בלתי ניתן להסביר במילים מה מפסידים עם ה-SVS, רק מי ששמע יבין (למי שיש קצת זמן וכוח, שיחפור קצת בפורומים השונים בחו"ל).

ועכשיו תמונות (2 הראשונות של יובל, הצלם המוכשר 8) ):

lagolaspen
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 173
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

איזה סטאפ הצגה!

שמעתי גם את הpsa אצל יובל אבל. יובל מספר אחת בשירות, יחס אישי ושיחה בגובה העיניים.

לטעמי psa זה כבר הליגה של הדבר האמיתי. תתחדש ותהנה!

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17923
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2489 פעמים

שליחה #3 

תתחדש ותהנה👍
אין כמו ה 18 האלו, מדובר בחיות בס אחרות לחלוטין.

האם הדגם הזה מגיע עם אופציה לשחק עם ה DSP שלו, בעזרת אפליקציה או רק עם הכיוונים הבסיסים וכל היתר נשלט מהרסיבר/פרוססור כזה או אחר?
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7393
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #4 

הרגשת פיזור ב 16 .... אולי שמת את הפאזה על 180 מעלות
Sony 1040
Monitor mass

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7393
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #5 

אז אולי נבוא לשמוע אצלך ונראה מה הבדל בין svs למה שקנית .
Sony 1040
Monitor mass

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7641
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #6 

תתחדש, נראה מצוין !

מסקרנות, אם כבר העלית את נושא הסאב של svs , ניסית מיקום אחר עבורו כדי להגיע לתוצאה אחרת?

Solus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

28/11/2023 23:29  
lagolaspen כתב:
איזה סטאפ הצגה!

שמעתי גם את הpsa אצל יובל אבל. יובל מספר אחת בשירות, יחס אישי ושיחה בגובה העיניים.

לטעמי psa זה כבר הליגה של הדבר האמיתי. תתחדש ותהנה!
...
אכן ה-ליגה, כמה כיף זה לחשוב שיש יבואן שמביא אותם לארץ בזמן שבמדינות אחרות שהם לא ארה"ב זה משהו כל כך קשה להשגה..
הלוואי והייתי שומע על PSA לפני SVS, מרגיש קצת חרטה על ההשקעה הכספית ב-SVS.

ותודה רבה :D
29/11/2023 6:58  
istarmini כתב:
תתחדש ותהנה👍
אין כמו ה 18 האלו, מדובר בחיות בס אחרות לחלוטין.

האם הדגם הזה מגיע עם אופציה לשחק עם ה DSP שלו, בעזרת אפליקציה או רק עם הכיוונים הבסיסים וכל היתר נשלט מהרסיבר/פרוססור כזה או אחר?
...
באמת חיות אחרות של באס, קשה לתאר כמה.

ספציפית בסאב שלי אין DSP, אך אני יודע שקיימת אופציה להוספת Anti-Mode 8033S-II או Anti-Mode 2.0 Dual Core, בנוסף, ל-PSA אין אפליקציה בכלל, כל הכיוונים הבסיסיים מאחורה (קיימת אופציה להגדרת גודל החדר Small to Large שזה קצת מעבר לבסיס) והשאר ברסיבר.

לדעתי האפליקציה הזו של SVS היא סתם עוד סיבה שאתה משלם מחיר מופרז על המוצר שלהם שלא באמת נותן משהו, הרי זה לא שאחרי משחק באפליקציה אתה באמת תרגיש הבדל תהומי, המוצר הוא אותו מוצר ושוב מדגיש - לדעתי.
29/11/2023 11:27  
עופרפולק כתב:
הרגשת פיזור ב 16 .... אולי שמת את הפאזה על 180 מעלות
...
הפאזה הייתה על 0, אני יודע מה אני עושה, תאמין לי שאני קורא לא מעט על איך נכון להתנהל עם סאבים.

הרגשתי פיזור ומריחה ותאמין לי כל עוד לא שמעתי משהו אחר, חשבתי כמוך עד היום שה-SVS הם הסאבים הכי לא מרוחים ומדויקים ששמעתי.
באמת שרציתי להשאיר את ה-PB16 Ultra, כי הרי איזו סיבה יש לי להיפטר מ'מוצר הדגל שלהם' שאמור להיות הכי טוב כשבפועל זה לא הרגיש כך.
רציתי לקנות את הכי טוב להיות מסופק לכמעט תמיד וחשבתי שה-PB16 הוא ה-Endgame ולא יהיה לי צורך לגעת יותר בסאבים אחרים, אבל כבר משמיעה ראשונה ל-PSA הבנתי שמדובר באיכות אחרת של מוצר שלא ניתן להסביר עד ששומעים את ההבדל..
29/11/2023 11:29  
עופרפולק כתב:
אז אולי נבוא לשמוע אצלך ונראה מה הבדל בין svs למה שקנית .
...
ואתה יותר ממוזמן להגיע, אמצא לך בקלילות סצנות שאני יכול להעיד עליהם שב-SVS אתה לא תשמע מה ששומעים ב-PSA.
29/11/2023 15:17  
mulder כתב:
תתחדש, נראה מצוין !

מסקרנות, אם כבר העלית את נושא הסאב של svs , ניסית מיקום אחר עבורו כדי להגיע לתוצאה אחרת?
...
תודה רבה!

לשאלתך - לא, קשה לי להאמין שזה היה נותן משהו, כי אני פשוט אומר את זה בפשטות - ה-PSA נותן הרבה יותר וזה מורגש בכל תדר.

(G)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 210 פעמים
קיבל תודות: 197 פעמים

שליחה #8 

שמח לשמוע על סאב שנותן לפי דעתך תמורה טובה יותר מ-SVS, אני וכמו רבים SVS הפכו כאן בארץ לסוג של גורו של הסאבים(לי היו שלושה סוגים).
מקווה שיצוצו כאן ביקורות נוספות של אנשים שרכשו סאבים של SVS ושל POWERSOUNDAUDIO שיתנו חוות דעת, מחיר\תועלת.

dr0r
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2182
שם מלא: דרור
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 361 פעמים

שליחה #9 

תתחדש, שמח שאתה מרוצה!
וופר של 18 אינץ׳ זו מפלצת.
למעשה ההשוואה היותר מתאימה היא מול ה-SB16 Ultra, כי הוא סגור.
ראיתי אגב באתר של PSA שהוא בסטטוס DISCONTINUED. עכשיו יש להם IPAL רק ב-21 אינץ׳... 🙄

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #10 

תתחדש ותהנה!
יכול לציין:
1. איזו הגברה משודכת לדגם זה?
2. האם יש ליבואן גרסאות קטנות יותר, של 12" , 15" ?
וכמו שצינו - האם לא ניסית להשוות לסאב האטום של SVS?

תודה

Solus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

30/11/2023 7:26  
(G) כתב:
שמח לשמוע על סאב שנותן לפי דעתך תמורה טובה יותר מ-SVS, אני וכמו רבים SVS הפכו כאן בארץ לסוג של גורו של הסאבים(לי היו שלושה סוגים).
מקווה שיצוצו כאן ביקורות נוספות של אנשים שרכשו סאבים של SVS ושל POWERSOUNDAUDIO שיתנו חוות דעת, מחיר\תועלת.
...
Well, זה די מובן כשבסופו של דבר SVS זו החברה עם הסאבים היותר איכותיים שמגיעים לארץ, לא שלא קיימות חברות נוספות, אך ה-SVS בליגה של הגדולים כביכול כשזה נוגע לסאבים.

עד שהגיע ה-PSA :lol:
30/11/2023 12:25  
dr0r כתב:
תתחדש, שמח שאתה מרוצה!
וופר של 18 אינץ׳ זו מפלצת.
למעשה ההשוואה היותר מתאימה היא מול ה-SB16 Ultra, כי הוא סגור.
ראיתי אגב באתר של PSA שהוא בסטטוס DISCONTINUED. עכשיו יש להם IPAL רק ב-21 אינץ׳... 🙄
...
תודה רבה!

ותן לי לתקן אותך - הסאב שלי הינו Down Firing, משמע פורט פתוח בתחתית הסאב שיורה לכיוון הריצפה, כך שההשוואה ל-SB16 Ultra אינה נכונה..

והוא Discontinued כי הוציאו לו גרסה ממשיכה עם הגברה קצת יותר חזקה (PSA TV1813).

לגבי ה-IPAL, אם תסתכל, יש להם הרבה דגמים עם ה-IPAL ולא רק ב-21 אינץ'.
30/11/2023 12:34  
gal-cohen כתב:
תתחדש ותהנה!
יכול לציין:
1. איזו הגברה משודכת לדגם זה?
2. האם יש ליבואן גרסאות קטנות יותר, של 12" , 15" ?
וכמו שצינו - האם לא ניסית להשוות לסאב האטום של SVS?

תודה
...

1. הגברה ICEpower 960W RMS (2100W PEAK).
2. למיטב ידעתי, כלל הסאבים מתחילים מגודל 15' אינץ' אך יש להם בהיצע גם 12' כפול בתיבה אחת.

ראה ציטוט מעליי - ההשוואה לאטום אינה נכונה..

לא הייתי יורד מ-Ported ל-Sealed במיוחד כשהפוקוס שלי הוא עבור סרטים ;)
נערך לאחרונה על ידי Solus ב 02/12/2023 15:28, נערך 3 פעמים בסך הכל.

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2468
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #12 

02/12/2023 15:20  
Solus כתב:
Well, זה די מובן כשבסופו של דבר SVS זו החברה עם הסאבים היותר איכותיים שמגיעים לארץ, לא שלא קיימות חברות נוספות, אך ה-SVS בליגה של הגדולים כביכול כשזה נוגע לסאבים.

עד שהגיע ה-PSA :lol:
...
קודם כל תתחדש.
לא בטוח שזו אמירה נכונה. אולי הם מהטובים ביותר שזמינים בישראל בקטגוריית מחיר שלהם ובגדלים ממוצעים. המבחר כאן לא גדול במיוחד.
Jack of some trades, master of none

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2619
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #13 

תתחדש ותהנה

היתרון של SVS הוא מגוון עצום, כמעט בכל גודל ובכל תקציב.
נותנים תמורה מעולה

Solus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #14 

02/12/2023 17:09  
Avi_Dagan כתב:
קודם כל תתחדש.
לא בטוח שזו אמירה נכונה. אולי הם מהטובים ביותר שזמינים בישראל בקטגוריית מחיר שלהם ובגדלים ממוצעים. המבחר כאן לא גדול במיוחד.
...
אכן, תיקנתי לאחר מכן..

ותודה רבה :)
02/12/2023 17:14  
Balance כתב:
תתחדש ותהנה

היתרון של SVS הוא מגוון עצום, כמעט בכל גודל ובכל תקציב.
נותנים תמורה מעולה
...
תודה רבה :)

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1471
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 322 פעמים

שליחה #15 

ראשית כל תתחדש ותהנה.

אוכל לומר שאני מכיר זוג מחברי הפורום שהלכו והאזינו לסאבים של PSA ולא התרשמו כל כך.
הם האזינו לסאבים פתוחים וסגורים ולא כל כך התרשמו ומאידך יש חבר פורום נוסף שמאוד מרוצה מה PSA ולכן זה מאוד סובייקטיבי ותלוי מאוד בהעדפה אישית ושום דבר אינו מוחלט.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

Solus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #16 

02/12/2023 19:36  
masteraudio כתב:
ראשית כל תתחדש ותהנה.

אוכל לומר שאני מכיר זוג מחברי הפורום שהלכו והאזינו לסאבים של PSA ולא התרשמו כל כך.
הם האזינו לסאבים פתוחים וסגורים ולא כל כך התרשמו ומאידך יש חבר פורום נוסף שמאוד מרוצה מה PSA ולכן זה מאוד סובייקטיבי ותלוי מאוד בהעדפה אישית ושום דבר אינו מוחלט.
...
תודה רבה!

כל מה שנכתב כאן הינו לדעתי האישית בלבד :)

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1471
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 322 פעמים

שליחה #17 

מהתמונות אשר העלת אני רואה שהסט-אפ העדכני כולל ANTHEM MRX-720/1120 שכידוע מערכת הכיול שלהם נחשבת כאחת ממערכות הכיול הטובות ביותר שיש היום בשוק.
ומנסיוני האישי כבעלים לשעבר של ANTHEM MRX/720/1140 הרגשתי שיפור עצום בבאס ובאינטגרציה של כלל הבמה הקידמית בהשוואה ל DENON X4500 אשר היה מחובר בהתחלה ל SVS PB-2000 ולאחר מיכן לSVS PB-16.
למה היה מחובר ה PB-16 כאשר קיבלת את התוצאות אשר ציינת?
נערך לאחרונה על ידי masteraudio ב 02/12/2023 21:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

Solus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #18 

02/12/2023 21:54  
masteraudio כתב:
מהתמונות אשר העלת אני רואה שהסט-אפ העדכני כולל ANTHEM MRX-720/1120 שכידוע מערכת הכיול שלהם נחשבת כאחת ממערכות הכיול הטובות ביותר שיש היום בשוק.
ומנסיוני האישי כבעלים לשעבר של ANTHEM MRX/720/1140 הרגשתי שיפור עצום בבאס ובאינטגרציה של כלל הבמה הקידמית בהשוואה ל DENON X4500 אשר היה מחובר בהתחלה ל SVS PB-2000 ולאחר מיכן לSVS PB-16.
למה היה מחובר ה PB-16 כאשר קיבלת את התוצאות אשר ציינת?
...
אכן, Anthem MRX 720 בסטאפ העדכני.
ומסכים, הכיול שיפר את הסאונד פלאים, יותר ממה שכבר היה גם ככה עם הרמקולים והסאב החדשים :lol:

ה-PB-16 היה מחובר ל-Denon AVR-X1300W שציינתי וגם ה-PSA היה מחובר אליו.

Solus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #19 

מקפיץ כדי שאנשים יחשפו קצת לעוד חברות חוץ מ-SVS 😀

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9005
נתן תודות: 1566 פעמים
קיבל תודות: 1347 פעמים

שליחה #20 

05/12/2024 15:56  
Solus כתב:
מקפיץ כדי שאנשים יחשפו קצת לעוד חברות חוץ מ-SVS 😀
...
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... #p3355996+
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”