yossipeleg כתב:
1. תקין.
2. לפי מה שהבנתי כרגע אתה מאחורי vpn טורקי ורואה את תכני טורקיה, בסיום החודש הראשון תוכל להתחבר רגיל ולראות תכני ישראל או להתחבר דרך vpn של מדינה אחרת ולראות את התכנים שלה.
3. אם אתה מאחורי vpn כנראה שחוויית המשתמש שלך לא מיטבית.
...
קודם כל תודה רבה.
2. יצא לך לנסות ארצות שונות ולראות שהקטלוג משתנה? הם רושמים כאן:
VPNs (virtual private networks) can make your device or network look like it's connecting to Netflix from somewhere other than your actual location. While using Netflix through a VPN, we will only show you TV shows and movies we have worldwide rights for, like Squid Game or Stranger Things.
כך שנראה שלא אמורים להיות שינויים בין ארצות. יהיה מעניין לראות מה יקרה. יש עוד שבועיים-שבועיים וחצי.
3. יצא לי להשתמש מאחורי VPN בכמה שירותי סטרימינג ומעולם לא נתקלתי בדבר כזה. הרבה פעמים זה גרם ליציאה מהסרט. אני מהרהר לעצמי אם זה אולי בעיה בשלט, אבל לא נראה שזה קורה באפליציות אחרות.
יש לי גם שאלה לאלה שרכשו מנוי של אמאזון. ראיתי שהתווספו חלק מהסרטים של מהיר ועצבני בחו"ל. תוכלו בבקשה לבדוק אם עובד הדולבי וייז'ן / HDR?
היה לי מנוי בישראל ומעולם הוא לא עבד.
נורד וי פי אן.
אני אציין שאם יש לך כוונה להשתמש בו גם כדי לצפות בנטפליקס ארה"ב (ששם תכלס מגיעים התכנים החדשים שחלקם לא מגיעים לארץ) יתכן שצפויה לך אכזבה. הרגיש לי שהאיכות תמונה לא משהו בארה"ב. לנטפליקס יש אופציה לבדיקת מהירות והמהירות לשם מאוד מאכזבת (בדקתי גם קנדה ומדינות אחרות ובהן המהירות סבבה).
אם יש פה מישהו עם נורד / אקספרסס / וי פי אן אחר, אשמח אם ישתף את התוצאות שלו.
אם המטרה שלך צפיה בארץ - אחרי חודש כבר לא צריך וי פי אן (בחודש הראשון לא ניתן לצפות בארץ גם עם וי פי אן)
JogoBonito כתב:
יש vpn שכדאי להרשם דרכו לדיסני פלוס (וצפייה ללא vpn) ?
...
האפליקציה בארה"ב היא דיסני פלוס. האפליקציה בארץ היא הוטסטאר ולכן אין לך אופציה להתחבר להוטסטאר אפילו עם VPN (החיבור הוא באמצעות קוד לפלאפון אלא אם הם שינו מאז שהייתי מנוי אצלם)
magshield כתב:
האפליקציה בארה"ב היא דיסני פלוס. האפליקציה בארץ היא הוטסטאר ולכן אין לך אופציה להתחבר להוטסטאר אפילו עם VPN (החיבור הוא באמצעות קוד לפלאפון אלא אם הם שינו מאז שהייתי מנוי אצלם)
magshield כתב:
נורד וי פי אן.
אני אציין שאם יש לך כוונה להשתמש בו גם כדי לצפות בנטפליקס ארה"ב (ששם תכלס מגיעים התכנים החדשים שחלקם לא מגיעים לארץ) יתכן שצפויה לך אכזבה. הרגיש לי שהאיכות תמונה לא משהו בארה"ב. לנטפליקס יש אופציה לבדיקת מהירות והמהירות לשם מאוד מאכזבת (בדקתי גם קנדה ומדינות אחרות ובהן המהירות סבבה).
אם יש פה מישהו עם נורד / אקספרסס / וי פי אן אחר, אשמח אם ישתף את התוצאות שלו.
אם המטרה שלך צפיה בארץ - אחרי חודש כבר לא צריך וי פי אן (בחודש הראשון לא ניתן לצפות בארץ גם עם וי פי אן)