ביקורת והאם לבטל עסקה?
-
TzahiAknin
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: צחי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
עשיתי מחקר על מספר טלוויזיות והרוב אמרו שלמרות כל הטכנולוגיות וכדומה הכי טוב לבחור לפי הנראות בחנות ומה שמתאים לך.
כשהגעתי הייתה לי התלבטות בין 2 טלוויזיות של סמסונג ו-LG. טלוויזיה OLED לא הייתה בתמונה עקב אילוצי תקציב.
הייתה טלוויזיה אחרת שאותה רכשתי בסוף של חברת פיליפס 65pus8818/12, לא הצלחתי למצוא יותר מידי ביקורות עליה מכיוון שהבנתי שפיליפס לא חביבת הקהל משום מה (אני אישית לא נתקלתי בבעיות איתם) אבל אהבתי את הנראות, הסאונד והתכונות שיש לה, גם 120HZ עשה את שלו כדי שקונסלות ירוצו בצורה מיטבית על המסך.
השאלה שלי היא האם זה באמת הבדל כה עצום בין פיליפס לאחרות שעדיף לבטל את העסקה ולקחת מסך אחר? או שבשביל שימושים דיי פשוטים כמו יוטיוב / נטפליקס / ערוצי טלוויזיה זה מספיק ויותר? אני יודע שמבחינת גיימינג אני אראה טוב אז זה לא מדאיג אותי.
אני חושש שבגלל שאין הרבה ביקורות/חוות דעת ואין אהבה לפיליפס בישראל ובמיוחד בארה"ב שעשיתי עסקה גרועה ועדיף לבטל.
מה דעתכם? מישהו מכיר את הדגם או דגם אחר מהסדרה?
עשיתי מחקר על מספר טלוויזיות והרוב אמרו שלמרות כל הטכנולוגיות וכדומה הכי טוב לבחור לפי הנראות בחנות ומה שמתאים לך.
כשהגעתי הייתה לי התלבטות בין 2 טלוויזיות של סמסונג ו-LG. טלוויזיה OLED לא הייתה בתמונה עקב אילוצי תקציב.
הייתה טלוויזיה אחרת שאותה רכשתי בסוף של חברת פיליפס 65pus8818/12, לא הצלחתי למצוא יותר מידי ביקורות עליה מכיוון שהבנתי שפיליפס לא חביבת הקהל משום מה (אני אישית לא נתקלתי בבעיות איתם) אבל אהבתי את הנראות, הסאונד והתכונות שיש לה, גם 120HZ עשה את שלו כדי שקונסלות ירוצו בצורה מיטבית על המסך.
השאלה שלי היא האם זה באמת הבדל כה עצום בין פיליפס לאחרות שעדיף לבטל את העסקה ולקחת מסך אחר? או שבשביל שימושים דיי פשוטים כמו יוטיוב / נטפליקס / ערוצי טלוויזיה זה מספיק ויותר? אני יודע שמבחינת גיימינג אני אראה טוב אז זה לא מדאיג אותי.
אני חושש שבגלל שאין הרבה ביקורות/חוות דעת ואין אהבה לפיליפס בישראל ובמיוחד בארה"ב שעשיתי עסקה גרועה ועדיף לבטל.
מה דעתכם? מישהו מכיר את הדגם או דגם אחר מהסדרה?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
ככל שחברות משקיעות יותר בפרסום אז רואים יותר את המוצרים שלהם...זה לא תמיד קשור לאיכות המוצר.
לפיליפס יש כמה מסכים מצויינים עם איכות תמונה מדהימה ,בארץ הם לא חזק בשוק
לפיליפס יש כמה מסכים מצויינים עם איכות תמונה מדהימה ,בארץ הם לא חזק בשוק
זו טלוויזיה די חדשה בארץ אז קשה לי להאמין שתמצא חוות דעת מקומיות עליה.
יש פלוס אחד לחלק מדגמי פיליפס על LG וסמסונג - הרצה של אנדרואיד/גוגל TV נקי.
והדגם הזה ספציפית מציע יכולות גיימינג יותר גבוהות מהמתחרות.
יש פלוס אחד לחלק מדגמי פיליפס על LG וסמסונג - הרצה של אנדרואיד/גוגל TV נקי.
והדגם הזה ספציפית מציע יכולות גיימינג יותר גבוהות מהמתחרות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
פיליפס כיום בבעלות TPV מטאיוואן וביבוא של אלקטרה. רמת העניין ההדדי של אלקטרה ב-TPV ו-TPV בישראל משתנה מעת לעת. לפעמים פתאום רואים פרץ של אנרגיה שיווקית ומוצרים שמגיעים לארץ ואז פתאום הכל משתתק לשנה שנתיים. אז זה מאוד לא עקבי.
במילים אחרות, אין שום קשר לחברת פיליפס ההולנדית מבחינת איכות מוצר ותהליכי בקרה ?18/11/2023 9:33oferlaor כתב: פיליפס כיום בבעלות TPV מטאיוואן וביבוא של אלקטרה. רמת העניין ההדדי של אלקטרה ב-TPV ו-TPV בישראל משתנה מעת לעת. לפעמים פתאום רואים פרץ של אנרגיה שיווקית ומוצרים שמגיעים לארץ ואז פתאום הכל משתתק לשנה שנתיים. אז זה מאוד לא עקבי....
האם TPV רכשו את הידע והטכנולוגיה או שרכשו את המפעל עם זכויות שימוש במותג ?
אני מנסה להבין האם זו עדיין טלויזיה זהה לטלויזיה שיוצרה עי פיליפס ההולנדית (ורק הבעלות עברה ל TPV) או שמדובר בטלויזיה שונה .
נערך לאחרונה על ידי ארז_וחני ב 18/11/2023 10:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה לא נכון.18/11/2023 10:30em28 כתב: כל הטלוויזיות בגדלים האלה מיוצרות בסין, זה לא שסמסונג או LG מיוצרות בקוריאה, או שגרונדיג או טלפונקן מיוצרות בגרמניה....
LG לדוגמה ייצרה (ואולי מייצרת גם את הדגם הנוכחי) את דגמי CS גרסת 2022 במצרים ולא בסין.
נראה לך שהיבואן לוקח את כל האחריות של המוצרים על עצמו ?18/11/2023 10:45ahersko כתב: יש לך 4 שנות אחריות על סוני עכשיו
זה לכשעצמו מעיד על האמון של היבואן ואיכות המוצר...
אם טויוטה נותנים שנות אחריות על הרכבים והמערכות זה היבואן שלוקח את זה על עצמו ?
כשהיצרן רוצה להכנס ולבנות אמון הוא יכול לתת אפילו 7 שנות אחריות
אחריות בעיקרון נופלת על היצרן ולא על היבואן.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
TPV רכשה מפיליפס את המותג אבל גם את ה-IP, אז טכנית הם יכולים להשתמש בטכנולוגיות שפיליפס פיתחה לצורכי עיבוד תמונה וכו'.18/11/2023 10:13ארז_וחני כתב: במילים אחרות, אין שום קשר לחברת פיליפס ההולנדית מבחינת איכות מוצר ותהליכי בקרה ?
האם TPV רכשו את הידע והטכנולוגיה או שרכשו את המפעל עם זכויות שימוש במותג ?
אני מנסה להבין האם זו עדיין טלויזיה זהה לטלויזיה שיוצרה עי פיליפס ההולנדית (ורק הבעלות עברה ל TPV) או שמדובר בטלויזיה שונה ....
כך שזה לא בהכרח מותג מדבקה כיום. אבל מצד שני אי אפשר באמת לדעת מה מקבלים.
ממה שיצא לי לראות בשנים האחרונות, לא חושב שראיתי ביקורות שליליות יותר מדי על המסכים שלהם.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כל אחד ודעותיו\העדפותיו. גם אני עם LG, ולא רואה הרבה צורך במערכת פתוחה.
מצד שני, אני אחלוק עליך בנוגע ל-OS של מחשבים.
חלק ממליצים להמנע מסמסונג פה בפורום בגלל השירות הירוד שהרבה התלוננו לגביו מהיבואן\נותן שירות.
מצד שני, אני אחלוק עליך בנוגע ל-OS של מחשבים.
חלק ממליצים להמנע מסמסונג פה בפורום בגלל השירות הירוד שהרבה התלוננו לגביו מהיבואן\נותן שירות.
על איזה חיסרון אתה מדבר?18/11/2023 17:12shmizan כתב: אתה מוזמן לחלוק, אבל אני חושב שזה קונצנזוס שמערכת סגורה נותנת חוויה יותר טובה, בטח לרוב המוחלט של המשתמשים, ובטח שלא לצרכי עבודה.
לא המלצתי על סמסונג אז אני לא רואה את הקשר.
בכל מקרה התייחסתי רק למערכת ההפעלה של הטלויזיה כשיקול בבחירתה, זה במיוחד מעצבן אותי כשזורקים את גוגל TV כאילו שזה נותן יתרון (שאם הוא באמת נדרש, ניתן לעשות לו OFFSET ב-200 ש"ח), בזמן שזה לרוב חיסרון בולט...
אנדרואיד או גוגל TV על מכשיר טוב נותן חוויה יותר טובה מהמערכות של סמסונג או LG.
לא רואה במה עדיפה טלוויזיה של יצרנים אלו על סוני או פילךיפס המקבילות.
שירות בארץ הוא צרה צרורה, לא רואה את האור אצל איזשהו יבואן.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
למה הופכים את הדיון למשהו לא קשור לנושא?
על נושא העדפה של מערכת ההפעלה, בין אם היא סגורה או פתוחה אפשר לדון בנפרד.
לכל אחד יש את העדפות והדרישות שלו בקשר לאיזו מערכת הפעלה הוא רוצה בטלוויזיה או במחשב שלו ועד כמה היא סגורה או פתוחה זה אינדיבידואלי.
לקבוע את הדעה שלך כעובדה לא הופך אותה לכזו.
על נושא העדפה של מערכת ההפעלה, בין אם היא סגורה או פתוחה אפשר לדון בנפרד.
לכל אחד יש את העדפות והדרישות שלו בקשר לאיזו מערכת הפעלה הוא רוצה בטלוויזיה או במחשב שלו ועד כמה היא סגורה או פתוחה זה אינדיבידואלי.
לקבוע את הדעה שלך כעובדה לא הופך אותה לכזו.
לול, אתה ממש לא מבין אהה? יש חסרונות ברורים למערכת סגורה כמו חוסר האפשרות להשתמש ב-vpn.18/11/2023 17:12shmizan כתב: אתה מוזמן לחלוק, אבל אני חושב שזה קונצנזוס שמערכת סגורה נותנת חוויה יותר טובה, בטח לרוב המוחלט של המשתמשים, ובטח שלא לצרכי עבודה.
לא המלצתי על סמסונג אז אני לא רואה את הקשר.
בכל מקרה התייחסתי רק למערכת ההפעלה של הטלויזיה כשיקול בבחירתה, זה במיוחד מעצבן אותי כשזורקים את גוגל TV כאילו שזה נותן יתרון (שאם הוא באמת נדרש, ניתן לעשות לו OFFSET ב-200 ש"ח), בזמן שזה לרוב חיסרון בולט...
המערכת של LG לדוגמה היא זוועת עולם ומפוצצת בהמלצות מטופשות. מה טוב בה?