06/11/2023 10:10
gildmor כתב:
ההבדל המשמעותי בין לחפש סתם בספר טלפונים הוא שהטכנאי יודע שבסוף יתקשרו אליך לבקש חוות דעת עליו ככה שלא ינסו לעבוד עליך באופן מוגזם כי עלול לקבל חוות דעת לא טובה והדירוג שלהם ירד, ומתחת דירוג מסויים הם עפים מהשירות. יש להם אינטרס שאתה תהיה מרוצה.
זה בדיוק כמו המלצות אבל מיותר אנשים ועם דירוג מפורט יותר וציון.
זה כמו ההבדל בין לקנות מוצר על סמך חוות דעת של אדם אחד שמרוצה במקום לבדוק עשרות חוות דעת באמאזון\זאפ אם יש וציון מדוייק יותר.
מקווה שעכשיו ההבדל יותר ברור, אין מטרה כאן לתת עיצות סתמיות שכל אחד יכול היה לדעת לבד כמו לחפש בגוגל...
גם המעבדה זהזכרת יכולה להיות אופציה טובה, דבר איתם תתאר את הבעיה ומה נעשה ותתרשם מה הם מציעים וכמה הם בטוחים ביכולת שלהם לפתור ומאחר שיש לך אחריות תציין שאתה צריך אישור מוסמך על חוסר תקינות של החלק שימא לא תקין. יש סיכוי טוב שאם הם באמת מקצועיים לא יגידו לך מראש שלא יגבו כלום במקרה של חוסר יכולת לאתר\לפתור את הבעיה, ככה תידע שהם מקצועיים.
זה הדרך הכי טובה לדעת אם מישהו מקצועי.
היתה לי קונסולה שהתקלקלה פעם דיברתי עם כמה מעבדות הציעו להביא לבדיקה, לא היו מסוגלים לתקן ולא גבו כלום. מי שאומר לך שהוא גובה על בדיקה בכל מקרה כנראה פחות מקצועי או שלא בטוח בעצמו ולא תמיד יש לו אינטרס לתקן אם זה מסובך מדי ונוח יותר לגבות עלות בדיקה.
"אני לא מתכוון לוותר על המחשב הזה, ששודרג כמעט במלואו ב2021, בגלל נזק שנגרם מהממיר של הוט"
מבין את השיקול, ולא יודע מה שידרגת אבל שידרוגים לא תמיד משתלמים לטווח ארוך, לפעמים צריך לחתוך ולתת לו למות ולהחליף למשהו שנותן פתרון יותר נוח ואל להתעקש רק כי כבר השקעת. אם אל שידרגת לוח יש מצב שהלוח ישן והוא הגורם לבעיות הספורדיות.
לא חייב לזרוק אותו אגב, אולי יכול לשמש לצרכים אחרים\חלקים למחשב אחר אבל כסטרימר זה פחות אידאילי בימינו. גם סטרימר לא חייב ממש יקר גם שיומי בוקס דור אחרון נותן פתרון מעולה לרוב השימושים.
יש לי שילד אגב, והוא מעולה ומחזיק בערך אותו מספר שנים כמו בניגוד לשלט של שיומי שאמין כל השלטים שלו על הפנים גם המקורי, גם אחד נוסף נטען כמו המקורי וגם הבקר משחקים שמזמן לא מתפקד. מזל שיש לי שלט אוניברסלי כי יקר ולא שווה להחליף אותם.
כשימות ייתכן שאחליף גם אותו בשיומי ולא אתעקש על סטרימר יקר שהשלטים שלו לא אמינים.
...