נמחק.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78769
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
Re: צריבה במסך OLED של SONY
סתם שאלת לא תם
זה לא חוטא למטרה להוריד את הבהירות קל וחומר בטכנולוגיה שלא מצטיינת בתחום?
אז מה היתרון שכולם מתאבדים עליו?
זה לא חוטא למטרה להוריד את הבהירות קל וחומר בטכנולוגיה שלא מצטיינת בתחום?
אז מה היתרון שכולם מתאבדים עליו?
מזהה שם את ערוץ 12. הבעיה בערוצים כדוגמתו שהלוגו מאוד בוהק, הכותרת בתחתית אף היא מאוד בוהקת ובאופן קבוע, לרוב באדום והטלויזיה לא מזהה מצב סטטי שמעביר אותה אחרי דקה או שתיים לשומר מסך. מנחש שהטלויזיה נמצאת על הערוץ הזה משך שעות רבות, הגיוני בימים טרופים אלו וזו כנראה התוצאה.
אצלי יש אולד של LG דגם CX בת שלוש בערך. נכון להיום טאצ' ווד הכל טוב. גם מרוצה מאיכות התמונה והסאונד, הרבה פחות ממערכת ההפעלה והשלט ששבק כבר ( כנראה שמבינים בי.ח. למה האחריות על השלט קצרה בהרבה מזו שעל הטלויזיה ). יש משום מה חוסר התחשבות בלתי ברור בערוצים המקומיים בחסרונות האולד, הלוגו, גם בערוץ 13 גם ב 12, פחות ב 11, מאוד גדולים ובוהקים, צריבתם להערכתי בטלויזיה שמשדרת את אותו ערוץ משך שעות ובאופן רצוף, כמעט בלתי נמנעת. בערוצים זרים נדמה לי שהבעיה פחותה, סמליל הערוץ לרוב הרבה פחות בוהק. ניסיתי בזמנו לפנות למשרד התקשורת, כמו גם לערוץ 13 שבדיוק החליף את הלוגו ללוגו הנוכחי, לא הבינו מה אני רוצה. מהצד השני אם הטלויזיה בת חצי שנה ואין החרגה טוטאלית מאחריות בשל ליקויי צריבה, לא רואה סיבה למה לא יתקנו או יחליפו. אשמח אם תעדכן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78769
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
פניתי למלא גורמים בזמנו (עוד בימי הפלאזמה שעוד יותר נצרבה) ואין עם מי לדבר. זה לא מעניין אף אחד.
- ahersko
- חבר מביא חבר

תחלק את הדאגות שלך ל 2
קודם כל, קיבלת מענה מהיר ושרות כולל מכשיר חלופי, מה יקרה לטלווזיה במעבדה, זו דאגה מסדר שני
מה שאמור להדאיג אותך, זה שאם הלך פנל אחרי חצי שנה-שנה... שזה יחזור על עצמו שוב, כי זה הפנל!
קודם כל, קיבלת מענה מהיר ושרות כולל מכשיר חלופי, מה יקרה לטלווזיה במעבדה, זו דאגה מסדר שני
מה שאמור להדאיג אותך, זה שאם הלך פנל אחרי חצי שנה-שנה... שזה יחזור על עצמו שוב, כי זה הפנל!
- ahersko
- חבר מביא חבר

אני לא מגדיר את מדיניות השרות של אף חברה, אבל תשאל את עצמך אם היית רוצה שהמכונאי יטפל ברכב שלך מתחת לבית או רופא השיניים יעשה לך סתימה אצלך במקלחת
יש יתרון בשרות של LG, לא בטוח שהוא טכנית הכי נכון.
יש עלויות הובלה וטלווזיה חלופית ולכן הפיתרון של סוני למרות שהוא לא לרוחך, לא נעשה מטעמים של חיסכון, אז אולי יש איזה היגיון בשרות הזה, גם אם קשה לך להבין אותו
לגבי מה שאמור להדאיג אותך אח"כ ואתה בוחר לדחוק אותו לשלב מאוחר יותר... זה עניין שלך.
ושוב הדוגמה שאתה מביא שהמסך בקושי שרד שבוע שידורים רצוף... איך לומר זאת בעדינות... מאוד בעייתי
יש יתרון בשרות של LG, לא בטוח שהוא טכנית הכי נכון.
יש עלויות הובלה וטלווזיה חלופית ולכן הפיתרון של סוני למרות שהוא לא לרוחך, לא נעשה מטעמים של חיסכון, אז אולי יש איזה היגיון בשרות הזה, גם אם קשה לך להבין אותו
לגבי מה שאמור להדאיג אותך אח"כ ואתה בוחר לדחוק אותו לשלב מאוחר יותר... זה עניין שלך.
ושוב הדוגמה שאתה מביא שהמסך בקושי שרד שבוע שידורים רצוף... איך לומר זאת בעדינות... מאוד בעייתי
לפי איך שהדברים נראים לדעתי קיבלת שירות טוב.
גם מענה מהיר וגם מוצר חליפי.
זה שחברה אחרת נותנת שירות בבית זו זכותה, זה לא אומר שאם לברה אחרת לא עושה את זה השירות שלה לא טוב.
וללא קשר ממה אתה לא מרוצה מהמסך חוץ מעניין הצריבה?
גם מענה מהיר וגם מוצר חליפי.
זה שחברה אחרת נותנת שירות בבית זו זכותה, זה לא אומר שאם לברה אחרת לא עושה את זה השירות שלה לא טוב.
וללא קשר ממה אתה לא מרוצה מהמסך חוץ מעניין הצריבה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@ahersko
יש הרבה דברים שאפשר לעשות בבית לקוח.
טלוויזיה לא דורשת חדר נקי\ניתוח, ולכן כל עוד התיקון לא דורש כלים מיוחדים\פעולות מורכבות ויש מקום סביר לעשות את זה בבית אז זה הכי נוח גם מבחינת הלקוח וגם מבחינת החברה.
טסלה (וגם ריביאן) מטפלת בחלק מהדברים בבית לקוח. אם הפעולה לא דורשת מוסך, אפשר לטפל בזה אצל הלקוח. זה חוסך לכולם זמן ומשפר את איכות וחווית השירות.
אני כמובן לא בא להגיד שהשירות שיקבל פותח השרשור הוא לא טוב, אני פשוט אומר שיכול להיות שיש מקום לשיפור.
יש הרבה דברים שאפשר לעשות בבית לקוח.
טלוויזיה לא דורשת חדר נקי\ניתוח, ולכן כל עוד התיקון לא דורש כלים מיוחדים\פעולות מורכבות ויש מקום סביר לעשות את זה בבית אז זה הכי נוח גם מבחינת הלקוח וגם מבחינת החברה.
טסלה (וגם ריביאן) מטפלת בחלק מהדברים בבית לקוח. אם הפעולה לא דורשת מוסך, אפשר לטפל בזה אצל הלקוח. זה חוסך לכולם זמן ומשפר את איכות וחווית השירות.
אני כמובן לא בא להגיד שהשירות שיקבל פותח השרשור הוא לא טוב, אני פשוט אומר שיכול להיות שיש מקום לשיפור.
- ahersko
- חבר מביא חבר

אתם שניכם לא מבינים בשיט מה זה הגדרות תחזוקה של יצרן
ואם סוני הגדירה לאחר החלפת פנל להריץ דיאגנוזסטיקה על מבדק... אתם לא יודעים את זה!
כן, אפשר להחליף מנוע מתחת לבית וגם לעקור שיניים בממ"ד... טכנית זה אפשרי
זה עדיין לא אומר שזאת הדרך הנכונה לעשות את זה, גם אם אצל LG זה ככה ואף אחד לא מדווח על בעיות.
גם להחליף סוללה של איפון לוקח שלוש דקות אצל מאכר שכונתי, אז למה לאפל זה לוקח שבוע? כי זאת מדיניות האחזקה שלו!
זאת מדיניות התחזוקה של סוני, עכשיו תדעו את זה ברגע שתקנו סוני שהם לא מתקנים בבית הלקוח
LG כן, HP כן, אז אם הפרט הזה הוא כה משמעותי, אל תקנו סוני, חד וחלק!
אני רק אומר... שהפרט הזה כל-כך שולי ביחס לעובדה שגם כשהנל הזה עובד על חצי כוח/בהירות (שהיא גם ככה לא משהו לדבר עליו)
ואחרי שבוע של צפיה בטלוויה הוא נפגם... זה נראה לי הרבה יותר מטריד
אבל מי אני שאהרוס לכם את חווית השרות הנוראית של סוני, שחיללו את המכשיר ולקחו אותו בשבי למעבדה שלהם!
ואם סוני הגדירה לאחר החלפת פנל להריץ דיאגנוזסטיקה על מבדק... אתם לא יודעים את זה!
זה עדיין לא אומר שזאת הדרך הנכונה לעשות את זה, גם אם אצל LG זה ככה ואף אחד לא מדווח על בעיות.
גם להחליף סוללה של איפון לוקח שלוש דקות אצל מאכר שכונתי, אז למה לאפל זה לוקח שבוע? כי זאת מדיניות האחזקה שלו!
זאת מדיניות התחזוקה של סוני, עכשיו תדעו את זה ברגע שתקנו סוני שהם לא מתקנים בבית הלקוח
אני רק אומר... שהפרט הזה כל-כך שולי ביחס לעובדה שגם כשהנל הזה עובד על חצי כוח/בהירות (שהיא גם ככה לא משהו לדבר עליו)
אבל מי אני שאהרוס לכם את חווית השרות הנוראית של סוני, שחיללו את המכשיר ולקחו אותו בשבי למעבדה שלהם!
אני לא מסכים עם מה שאתה אומר. כלוקחים מוצר יש סיכוי טוב שהוא ינזק במעבדה או בדרך.16/10/2023 13:55ahersko כתב: אתם שניכם לא מבינים בשיט מה זה הגדרות תחזוקה של יצרן
אבל מי אני שאהרוס לכם את חווית השרות הנוראית של סוני, שחיללו את המכשיר ולקחו אותו בשבי למעבדה שלהם!...
לצערי קרה לי שמחשב נייד ניזוק במעבדה (בצורה שנראית לעין בצורה חד משמעית) ויצא לי לקבל מחשב שחטף בומבה רצינית במשלוח, ברמה שהמארז וחלק מהמאוורר התעקמו. לך תריב אחרי זה עם השילוח ועם החברה שנותנת אחריות.
- ahersko
- חבר מביא חבר

לא חייבים להסכים עם מדיניות התחזוקה הזאת...
בהחלט יש סיכוי שהמוצר יפגם
למי שזה לא מתאים שלא יקנה סוני חד וחלק
יש את LG שרות סבבה בבית הלקוח.
כמי שהיה אמון על מדיניות שרות ותחזוקה של קונצרן גדול... יכול לומר לך ששיקולי היצרן לא תמיד ידועים ללקוח. מלבד שיקולים לוגיסטיים ועלויות יש גם אספקט טכני.
לא נכנס לשיקולים של סוני, כי אני לא מכיר אותם, אבל לכל הפחות אי אפשר לומר עליהם שהם לא מבינים מהחיים שלהם.
בהחלט יש סיכוי שהמוצר יפגם
למי שזה לא מתאים שלא יקנה סוני חד וחלק
יש את LG שרות סבבה בבית הלקוח.
כמי שהיה אמון על מדיניות שרות ותחזוקה של קונצרן גדול... יכול לומר לך ששיקולי היצרן לא תמיד ידועים ללקוח. מלבד שיקולים לוגיסטיים ועלויות יש גם אספקט טכני.
לא נכנס לשיקולים של סוני, כי אני לא מכיר אותם, אבל לכל הפחות אי אפשר לומר עליהם שהם לא מבינים מהחיים שלהם.