מדריך להקמת שרת דואר ביתי כולל דומיין ייעודי?
אהלן, סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים, אני שוקל להרים שרת דואר ביתי על NAS עבורי ועבור בני המשפחה שלי ולהוסיף כתובות אימייל ייעודיות.
האם מישהו נתקל במדריך נחמד שמרכז את כל מה שצריך לדעת ולעשות?
תודה רבה.
האם מישהו נתקל במדריך נחמד שמרכז את כל מה שצריך לדעת ולעשות?
תודה רבה.
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
לא מומלץ להיכנס לזה בכלל. זה היה אולי רעיון טוב לפני 15 שנה, אבל היום האימייל שייצא מהשרת שלך יתוייג כספאם בכל שירות נפוץ. גם ארגונים היום כבר משתמשים בגוגל או מייקרוסופט בשביל זה.
תודה רבה.28/08/2023 21:46DudeShemesh כתב: לא מומלץ להיכנס לזה בכלל. זה היה אולי רעיון טוב לפני 15 שנה, אבל היום האימייל שייצא מהשרת שלך יתוייג כספאם בכל שירות נפוץ. גם ארגונים היום כבר משתמשים בגוגל או מייקרוסופט בשביל זה....
ואם אני רק רוצה לאחסן את כל הדואר אצלי ולהשתמש בשרתים חיצוניים כדי לשלוח ולקבל? ועל הדרך לייצר תיבות ייעודיות עם כתובות ייעודיות לבני המשפחה שלי?
לא יודע אם הדאגה שמישהו ישתלט לי על החשבון מוצדקת או לא..
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
תיבות יעודיות עם דומיין משלך אתה יכול ליצור ב Google Workspace או Office 365 (בתשלום חודשי).
אם אתה רוצה לאחסן את הדואר אצלך אתה תמיד יכול לעשות גיבויים, או למשוך את הדואר ב POP3 או IMAP.
אם אתה רוצה לאחסן את הדואר אצלך אתה תמיד יכול לעשות גיבויים, או למשוך את הדואר ב POP3 או IMAP.
- AvivMustaky
- כתב

- תגובות: 718
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 271 פעמים
מה המטרה שלך? להגן על החומר או ליצור מייל עם סיומת משפחתית?
להגן על החומר ולהוריד את התלות באחסון בענן ועל הדרך חשבתי לייצר כתובות מייל על בסיס דומיין בבעלותי....
- AvivMustaky
- כתב

- תגובות: 718
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 271 פעמים
אז אם יש לך דןמיין בבעלותך אתה יכול לייצר עליו כתובת אפילו עם Gmail
ולגבי ההגנה על החומר , אם משהו ממש יתאצץ הוא יגיע לחומר בשני המקרים .
ולגבי ההגנה על החומר , אם משהו ממש יתאצץ הוא יגיע לחומר בשני המקרים .
תודה, איך עושים את זה?29/08/2023 16:18AvivMustaky כתב: אז אם יש לך דןמיין בבעלותך אתה יכול לייצר עליו כתובת אפילו עם Gmail...