LG C2 -חוסר תמיכה בDTS
היי חברים שבת שלום.
התחדשתי השבוע בC2 הנחשקת ומאוד התאכזבתי לגלות שהיא אינה תומכת בפורמט..
אני צרכן מאוד גדול של סרטים, וזה מאוד מציק שעכשיו בכל חיפוש סרט לצפייה, אני צריך לוודא שרצועת האודיו היא בדולבי(כאשר הסמסונג הישנה שלי מ2015 תמכה בDTS לחלוטין). אני צופה בסרטים דרך jellyfin והיא ממירה את האודיו לפורמט הנוראי AAC.
מה עושים? משיטוט קצר ברשת אנשים המליצו להשתמש בסטרימר, אבל לא הבנתי בדיוק איך? אם הTV אינה תומכת
המון תודה לכולם.
התחדשתי השבוע בC2 הנחשקת ומאוד התאכזבתי לגלות שהיא אינה תומכת בפורמט..
אני צרכן מאוד גדול של סרטים, וזה מאוד מציק שעכשיו בכל חיפוש סרט לצפייה, אני צריך לוודא שרצועת האודיו היא בדולבי(כאשר הסמסונג הישנה שלי מ2015 תמכה בDTS לחלוטין). אני צופה בסרטים דרך jellyfin והיא ממירה את האודיו לפורמט הנוראי AAC.
מה עושים? משיטוט קצר ברשת אנשים המליצו להשתמש בסטרימר, אבל לא הבנתי בדיוק איך? אם הTV אינה תומכת
המון תודה לכולם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
זה פרט מידע ידוע שפורסם (זה לא רק LG, הרבה חברות מובילות הסירו את התמיכה). כנראה שהעלות של הרשיון DTS היה יקר ולאחרונה זה הוסדר כי ב-C3 זה הוחזר.
מה עושים? אם זה מהותי אז סטרימר. סטרימר הוא מכשיר חיצוני שמשתמש בחיבור HDMI להזרים את התוכן (חשוב שיהיה ברמה גבוהה כמו AppleTV או קופסאות אנדרואיד שהפופולריות בינהן הן ה-Xiomi Mi, ה-chromecast with google, וה-Nvidia shield). יש כמובן זולות יותר, צריך רק לוודא שהן תומכות ב-HDR, ב-4K ובנטפליקס (אם הם תומכות בנטפליקס כל השאר כנראה בסדר).
מה עושים? אם זה מהותי אז סטרימר. סטרימר הוא מכשיר חיצוני שמשתמש בחיבור HDMI להזרים את התוכן (חשוב שיהיה ברמה גבוהה כמו AppleTV או קופסאות אנדרואיד שהפופולריות בינהן הן ה-Xiomi Mi, ה-chromecast with google, וה-Nvidia shield). יש כמובן זולות יותר, צריך רק לוודא שהן תומכות ב-HDR, ב-4K ובנטפליקס (אם הם תומכות בנטפליקס כל השאר כנראה בסדר).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הסטרימר מפענח את האודיו, ומעביר אותו כ-PCM למסך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אטמוס זה כיום הפורמט המועדף במיוחד אם יש מערכת סאונד עם מספר רב של ערוצים.
אבל תכנים שונים כוללים פורמטי סאונד שונים. לא תמיד זה אופציה.
אבל תכנים שונים כוללים פורמטי סאונד שונים. לא תמיד זה אופציה.
ואז אני אשמע dts מהרמקולים של הTV?...
תודה!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אתה תשמע PCM, מאחר והסאונד עובר פיענוח. אבל כן, יהיה לך קול מתכנים ב-DTS.
הבנתי. ישלי גם *כעת* קול מתכניםבdts ללא סטרימר.(בעזרת Jellyfin ) , זה לא מה שאני מחפש.21/07/2023 22:30TheCoolest כתב: אתה תשמע PCM, מאחר והסאונד עובר פיענוח. אבל כן, יהיה לך קול מתכנים ב-DTS....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אם יש לך מקרן קול או מערכת קולנוע ביתית עם חיבור HDMI, תוכל לחבר את הסטרימר דרכו ואז לא תהיה בעיה ותקבל DTS.
היי ,...
התקנתי jellyfin server ב PC ו client בטלוויזיה (אנדרואיד)
סימנתי "V" על DTS בתפריטים
ב default זה משום מה לא מסומן
ואני מקבל רק סטריאו
הסרט תומך בוודאות ב DTS כי כאשר אני מנגן דרך קודי זה עובד מצויין .
איך אתה מצליח להפיק DTS ?
לא ניתן. כדי להנות מDTS צריך לחבר את המקור(סטרימר למשל או מחשב נייד) לסאונדבר תומך בנוסף לטלויזיה. אין לי עצבים לזה, אני פשוט ויתרתי וצופה רק בתכנים עם דולבי.16/08/2023 15:42pessik כתב: היי ,
התקנתי jellyfin server ב PC ו client בטלוויזיה (אנדרואיד)
סימנתי "V" על DTS בתפריטים
ב default זה משום מה לא מסומן
ואני מקבל רק סטריאו![]()
הסרט תומך בוודאות ב DTS כי כאשר אני מנגן דרך קודי זה עובד מצויין .
איך אתה מצליח להפיק DTS ?...
LG הוסיפו תמיכה בDTS לדגמים החדשים (C3). מקווה מאוד שהם יוסיפו גם עדכון תמיכה לדגמים הקודמים.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
מאד לא סביר שזה יקרה. אל תבנה על זה17/08/2023 14:02aviergaz כתב: לא ניתן. כדי להנות מDTS צריך לחבר את המקור(סטרימר למשל או מחשב נייד) לסאונדבר תומך בנוסף לטלויזיה. אין לי עצבים לזה, אני פשוט ויתרתי וצופה רק בתכנים עם דולבי.
LG הוסיפו תמיכה בDTS לדגמים החדשים (C3). מקווה מאוד שהם יוסיפו גם עדכון תמיכה לדגמים הקודמים....
סטרימר יכול להתחבר לרסיבר קודם, לתת לו DTS ואז הרסיבר עושה pass through לתמונה לטלויזיה (לפעמים הוא מגביל את איכות התמונה תלוי כמה מודרני hdmi הרסיבר)
כאשר המקור הינו אפליקציה בטלויזיה, אז היא לא יודעת לתת לרסיבר DTS.
עריכה: כמו שנאמר היום בכלל מועדף DOLBY ATMOS
ואם אתה רוצה איכות גבוהה יותר יש Dolby true HD (הטלויזיה לרוב לא תומכת בזה או יותר נכון האפליקציות שלה)
ואם אתה רוצה איכות גבוהה יותר יש Dolby true HD (הטלויזיה לרוב לא תומכת בזה או יותר נכון האפליקציות שלה)
ברור, אני לא חי בסרט. זה סתם מבאס פשוט...
מועדף לא מועדף (גמאני מעדיף כמובן) יש הרבה כותרים עם dts! וזה פשוט מבאס להתחיל לברור סרטים כמו גרגרי אורז כדי לבחור את האחד עם רצועת דולבי ולא dts.17/08/2023 19:08UBS1 כתב: סטרימר יכול להתחבר לרסיבר קודם, לתת לו DTS ואז הרסיבר עושה pass through לתמונה לטלויזיה (לפעמים הוא מגביל את איכות התמונה תלוי כמה מודרני hdmi הרסיבר)
ואם אתה רוצה איכות גבוהה יותר יש Dolby true HD (הטלויזיה לרוב לא תומכת בזה או יותר נכון האפליקציות שלה)...