בקשר לתכנים בשירות הסטרימינג הישראלי FreeTV
תשכחו מלחם חביתה בנתניה והכירו את הפזמון החדש שאתם הולכים לזמזם!
שיר הנושא הרשמי של סינג פסטיגל 2023 נחשף לראשונה.
בספטמבר, סרט הפסטיגל הרשמי יעלה אצלנו בלעדית ללקוחות FreeTV
אלב משתחררת מהכלא לאחר שנים ורוצה לפגוש את בתה שגדלה אצל אחותה, אך הדרך אליה לא תהיה קלה.
חדש בערוץ ויוה וב-VOD!
דמעות של אמא - דרמה טורקית מרגשת בכיכובם של בירג'ה אקאלאי ('הקיץ האחרון'), אוזלם יילמאז וג'אנסל אלצ'ין.
מאחורי הקלעים של הליגה האנגלית דרך סיפורו של כדורגלן מוכשר בן 17 - המחוזר על ידי קבוצות בכירות באנגליה ובאירופה.
הכסף הגדול, התככים והמזימות של סוכנים, שחקנים ומאמנים.
״החלון״ - זמינה עכשיו לצפייה ב-FreeTV
שיר הנושא הרשמי של סינג פסטיגל 2023 נחשף לראשונה.
בספטמבר, סרט הפסטיגל הרשמי יעלה אצלנו בלעדית ללקוחות FreeTV
אלב משתחררת מהכלא לאחר שנים ורוצה לפגוש את בתה שגדלה אצל אחותה, אך הדרך אליה לא תהיה קלה.
חדש בערוץ ויוה וב-VOD!
דמעות של אמא - דרמה טורקית מרגשת בכיכובם של בירג'ה אקאלאי ('הקיץ האחרון'), אוזלם יילמאז וג'אנסל אלצ'ין.
מאחורי הקלעים של הליגה האנגלית דרך סיפורו של כדורגלן מוכשר בן 17 - המחוזר על ידי קבוצות בכירות באנגליה ובאירופה.
הכסף הגדול, התככים והמזימות של סוכנים, שחקנים ומאמנים.
״החלון״ - זמינה עכשיו לצפייה ב-FreeTV
Re: בקשר לתכנים בשירות הסטרימינג FreeTV
רציחות, סחיטה, קונספירציות ונסיונות הפיכה הם רק חלק מהאתגרים הניצבים בפני שוטרי העיר פריז בתחילת המאה ה-20 ובראשם המפכ"ל, לואי לפין.
״משטרת פריז״ - זמינה עכשיו לצפייה ב-FreeTV
״משטרת פריז״ - זמינה עכשיו לצפייה ב-FreeTV
קבלו הצצה לקליפ החדש של נועה קירל לפסטיגל 
בקרוב, רק ילדי פריטיוי יוכלו לראות לפני כולם את סרט הפסטיגל הרשמי!
הקליפ המלא מחכה לכם בעולם הילדים בפריטיוי.
פסטיגל
פידאן איבדה את בעלה ובנה לפני חמש שנים בתאונה, טופראק מתעורר מתרדמת ארוכה ואינו זוכר דבר. הגורל מפגיש ביניהם ופידאן אינה מאמינה למראה עיניה בעוד טופראק אינו מזהה את אשתו. האם ימצאו את הדרך זה אל זו?
גורל שבור - דרמה טורקית חדשה עכשיו בויוה וב-vod

בקרוב, רק ילדי פריטיוי יוכלו לראות לפני כולם את סרט הפסטיגל הרשמי!
הקליפ המלא מחכה לכם בעולם הילדים בפריטיוי.
פסטיגל
פידאן איבדה את בעלה ובנה לפני חמש שנים בתאונה, טופראק מתעורר מתרדמת ארוכה ואינו זוכר דבר. הגורל מפגיש ביניהם ופידאן אינה מאמינה למראה עיניה בעוד טופראק אינו מזהה את אשתו. האם ימצאו את הדרך זה אל זו?
גורל שבור - דרמה טורקית חדשה עכשיו בויוה וב-vod
פותחים עונה!
הליגות הגדולות בארץ ובעולם חוזרות חוזרות ל-FreeTV ב-10 ערוצי ספורט ללא תשלום נוסף

הליגות הגדולות בארץ ובעולם חוזרות חוזרות ל-FreeTV ב-10 ערוצי ספורט ללא תשלום נוסף

אין הורה שלא שומע בחופש הגדול את צמד המילים ״משעמםםם ליייי״
בדיוק בשביל זה דאגנו לכם לקייטנה עם מגוון ענק של סדרות, סרטים, תכנים לימודיים וסדרות הפתעה שיעבירו לכם את סוף החופש הגדול בקלות.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz
בדיוק בשביל זה דאגנו לכם לקייטנה עם מגוון ענק של סדרות, סרטים, תכנים לימודיים וסדרות הפתעה שיעבירו לכם את סוף החופש הגדול בקלות.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz
אחרי ההופעות החיות של
חנן בן ארי
אושר כהן
עדן בן זקן
ונסרין קדרי שהייתה הראשונה בשידור ההופעה החיה בפרי טיוי.
אז עכשיו גם הופעה מצולמת בשידור חי של שלמה ארצי, היום בשעה תשע ורבע בערב, ולשם שינוי בהיכל קיסריה ולא במנורה.
נראה לי שאולי אני אראה אותה היום,
אז אני עכשיו משלם על שני מכשירים שלהם 29.90 שקל לחודש, לדעתי, אם תהיה עליה במדד המחירים לצרכן אז אולי הם גם יעלו מחירים, או שיעשו חבילות נוספות בתשלום כמו חבילת הספורט של 5 ושל one, אבל אני לא מתחרט שאני הצטרפתי אליהם מתי שהיה להם את המבצע של 29.90 שקל לחודש.
ולדעתי בהמשך יהיו להם הרבה יותר תכנים לצפיה ועוד ערוצי טלוויזיה גם לא של VOD, כלומר לפי לוח השידורים, כלומר בצורה ליניארית.
אבל מבחינת התכנים שלהם גם כיום זה בשבילי שירות סטרימינג משלים ולא תחליף לשירות סטרימינג אחר.
חנן בן ארי
אושר כהן
עדן בן זקן
ונסרין קדרי שהייתה הראשונה בשידור ההופעה החיה בפרי טיוי.
אז עכשיו גם הופעה מצולמת בשידור חי של שלמה ארצי, היום בשעה תשע ורבע בערב, ולשם שינוי בהיכל קיסריה ולא במנורה.
נראה לי שאולי אני אראה אותה היום,
אז אני עכשיו משלם על שני מכשירים שלהם 29.90 שקל לחודש, לדעתי, אם תהיה עליה במדד המחירים לצרכן אז אולי הם גם יעלו מחירים, או שיעשו חבילות נוספות בתשלום כמו חבילת הספורט של 5 ושל one, אבל אני לא מתחרט שאני הצטרפתי אליהם מתי שהיה להם את המבצע של 29.90 שקל לחודש.
ולדעתי בהמשך יהיו להם הרבה יותר תכנים לצפיה ועוד ערוצי טלוויזיה גם לא של VOD, כלומר לפי לוח השידורים, כלומר בצורה ליניארית.
אבל מבחינת התכנים שלהם גם כיום זה בשבילי שירות סטרימינג משלים ולא תחליף לשירות סטרימינג אחר.
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 01/09/2023 14:37, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
זוכה פרס גלובוס הזהב לסרט ולבמאי הטובים ביותר ומועמד לשבעה פרסי אוסקר, כולל פרס הסרט הטוב ביותר.
הפייבלמנים - דרמת התבגרות מרגשת המבוססת על חייו של אחד ממספרי הסיפורים הגדולים בתולדות הקולנוע - סטיבן ספילברג.
זמין עכשיו לצפייה ב-VOD
הפייבלמנים - דרמת התבגרות מרגשת המבוססת על חייו של אחד ממספרי הסיפורים הגדולים בתולדות הקולנוע - סטיבן ספילברג.
זמין עכשיו לצפייה ב-VOD
לכבוד ה-1.9, נזכרנו בכמה מהתובנות של אשר בנוגע למערכת החינוך.
שישי ושבת בערוץ ארץ נהדרת - ספיישל חזרה ללימודים עם כל המערכונים הכי מצחיקים מכל הזמנים!
שישי ושבת בערוץ ארץ נהדרת - ספיישל חזרה ללימודים עם כל המערכונים הכי מצחיקים מכל הזמנים!
יום של שמש, זה יום לים או יום לכביסות? 
בן בן ברוך מגיע ל-FreeTV STANDUP עם ספיישל קורע ממופע הענק שלו במנורה!
הספיישל המלא יעלה ב-6.9 רק בפריטיוי.
וכנראה שאת זה אפשר יהיה בפרי טיוי לראות גם בצפיה מאוחרת ב VOD, שלהם,
וזה נכון שיש ברשת 13 תוכנית טלוויזיה בשם הערב של בן בן ברוך, והיא לא מקבלת הרבה אחוזי צפיה, אבל יש הבדל גדול בין תוכנית אירוח שלו לבין מופע מלא שלו על במה שנועד להצחיק.

בן בן ברוך מגיע ל-FreeTV STANDUP עם ספיישל קורע ממופע הענק שלו במנורה!
הספיישל המלא יעלה ב-6.9 רק בפריטיוי.
וכנראה שאת זה אפשר יהיה בפרי טיוי לראות גם בצפיה מאוחרת ב VOD, שלהם,
וזה נכון שיש ברשת 13 תוכנית טלוויזיה בשם הערב של בן בן ברוך, והיא לא מקבלת הרבה אחוזי צפיה, אבל יש הבדל גדול בין תוכנית אירוח שלו לבין מופע מלא שלו על במה שנועד להצחיק.
יום הולדת לשני כהן

חוגגים עם ספיישל מיוחד עם כל המערכונים האהובים בערוץ ארץ נהדרת!

חוגגים עם ספיישל מיוחד עם כל המערכונים האהובים בערוץ ארץ נהדרת!
שמתם לב פעם שבגדים של בנים זה תמיד מרובע?
תרשמו ביומן - ספיישל הסטנדאפ המלא עולה ב-13.9
Tom Aharon
וכנראה שאפשר יהיה לצפות בזה גם VOD,
תרשמו ביומן - ספיישל הסטנדאפ המלא עולה ב-13.9
Tom Aharon
וכנראה שאפשר יהיה לצפות בזה גם VOD,
שנה של סרטים, סדרות, ספורט, הופעות חיות, סטנדאפים ועוד המון תכנים כרימון!
חג שמח מפריטיוי

לא צריך לחכות עד לחנוכה כדי להתחיל ליהנות מהפסטיגל…
תרשמו ביומנים - 19.9 סרט Sing פסטיגל 2023 יהיה זמין לצפייה רק ב-FreeTV
אני מזכיר זה בעדיפות ראשונה לצפיה לקטינים אבל לא רק לקטינים אלא לכל מי שמעניין אותו לדעת בקשר למה שקורה במופע הזה.
חג שמח מפריטיוי

לא צריך לחכות עד לחנוכה כדי להתחיל ליהנות מהפסטיגל…
תרשמו ביומנים - 19.9 סרט Sing פסטיגל 2023 יהיה זמין לצפייה רק ב-FreeTV

אני מזכיר זה בעדיפות ראשונה לצפיה לקטינים אבל לא רק לקטינים אלא לכל מי שמעניין אותו לדעת בקשר למה שקורה במופע הזה.
מישהו רוצה צ׳סר?
חוגגים ראש השנה עם הטורטלים, הפילוסים וכל מערכוני המשפחות הכי אהובים מכל הזמנים!
יום שישי | ספיישל משפחות בערוץ ארץ נהדרת
חוגגים ראש השנה עם הטורטלים, הפילוסים וכל מערכוני המשפחות הכי אהובים מכל הזמנים!
יום שישי | ספיישל משפחות בערוץ ארץ נהדרת
לפעמים, המציאות עולה כל דמיון.
ספיישל סרטים המבוססים על סיפור אמיתי | שבת בערוץ Movies Drama
ספיישל סרטים המבוססים על סיפור אמיתי | שבת בערוץ Movies Drama
סרט הפסטיגל שכל הילדים מחכים לו סוף סוף מגיע ורק לפריטיוי 
מחר, 19.9, זה קורה - סרט הפסטיגל הרשמי עולה בלעדית רק ב-FreeTV
תייגו מישהו שחייב לדעת!

מחר, 19.9, זה קורה - סרט הפסטיגל הרשמי עולה בלעדית רק ב-FreeTV
תייגו מישהו שחייב לדעת!
בקשר לעניין המוזיקלי, דוד ד׳אור, שלומי שבת, עדן חסון, אהוד בנאי ומוש בן ארי פותחים שערי שמיים עם מופע סליחות בשידור חי מבריכת הסולטן בירושלים!
20.9 | יום רביעי | רק בפריטיוי
20.9 | יום רביעי | רק בפריטיוי
חודש של חגים, סדרות וסרטים חדשים!
חוגגים ספטמבר בפריטיוי
חוגגים ספטמבר בפריטיוי

דניאל חן ואדיר מילר באותה סירה?
הצצה מתוך ספיישל הסטנדאפ של דניאל חן שעולה ב-23.9 רק בפריטיוי
דניאל חן סטנד-אפ
הצצה מתוך ספיישל הסטנדאפ של דניאל חן שעולה ב-23.9 רק בפריטיוי
דניאל חן סטנד-אפ
הוא יצר לעצמו סגנון סטנדאפ ייחודי, הפך לתופעת רשת ועכשיו הוא מגיע לפריטיוי!
27.9 | ספיישל סטנדאפ יונתן ברק
27.9 | ספיישל סטנדאפ יונתן ברק