חשבון נטפליקס טורקי וצפייה בישראל
פתחתי חשבון נטפליקס חדש עם VPN ותשלום עם גיפט קארד שטעון ב 200 לירות טורקיות..עד כאן הכל טוב.
כל עוד אני נמצא מאוחרי ה VPN אני גם יכול לצפות בתכנים, ברגע שאני מתנתק מה VPN אני מקבל הודעה שלא ניתן לצפות בתוכן באזור שלי , קרי ישראל.
יש דרך לפתור את הבעיה מבלי להפעיל VPN על מסכי הטלויזיה, קונסולות,סטרימרים,מובייל שלי ?
כל עוד אני נמצא מאוחרי ה VPN אני גם יכול לצפות בתכנים, ברגע שאני מתנתק מה VPN אני מקבל הודעה שלא ניתן לצפות בתוכן באזור שלי , קרי ישראל.
יש דרך לפתור את הבעיה מבלי להפעיל VPN על מסכי הטלויזיה, קונסולות,סטרימרים,מובייל שלי ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78801
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
הם די חסמו את האופציות האלה. מה שאנשים עושים זה לקחת ראוטר יש לו חיבור אוטומטי ל-VPN ואז אתה קבוע מחובר ל-VPN
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
בחשבון חדש שנפתח מטורקיה נטפליקס מפעילה כיום חסימה מבוססת מיקום שמונעת צפיה בתכנים מחוץ לטורקיה.
הפתרון הוא שימוש ב VPN, וזה גם מה שיגידו לך בתמיכה של נטפליקס (!!!).
אבל מה שהם לא יגידו לך זה שההגבלה תוסר אחרי 28 יום והחשבון יפעל כרגיל בכל העולם.
אבל מה שהם לא יגידו לך זה שההגבלה תוסר אחרי 28 יום והחשבון יפעל כרגיל בכל העולם.
בדיוק קראתי על זה בפורום כלשהו, ותודה על התגובה שלך שמאשרת לי את זה. כבר תכננתי לזנוח את הנושא מפאת הסרבול שבעניין.09/08/2023 8:32yossipeleg כתב: בחשבון חדש שנפתח מטורקיה נטפליקס מפעילה כיום חסימה מבוססת מיקום שמונעת צפיה בתכנים מחוץ לטורקיה.
אבל מה שהם לא יגידו לך זה שההגבלה תוסר אחרי 28 יום והחשבון יפעל כרגיל בכל העולם....
חשבון חדש לחלוטין מעולם לא צפיתי דרכו, וכפי שענה זה שהגיב אחריך, המגבלה יורדת לאחר 28 יום.09/08/2023 8:06dudis כתב: אחרי שהטענת את החשבון עד היום לא הייתה בעיה לראות מכל מקום בעולם ללא VPN
אתה טוען שאצלך זה לא מאפשר ?...
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- קיבל תודות: 32 פעמים
שווה לחכות חודש ולעבור לחשבון החדש אז.
אחרי שהצלחתי להירשם ליוטיוב פרימיום הטורקי אולי אעשה זאת גם עם נטפליקס
אחרי שהצלחתי להירשם ליוטיוב פרימיום הטורקי אולי אעשה זאת גם עם נטפליקס
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

משתלם מאוד להיות טורקי.
גם עבור פריים וידאו
גם עבור פריים וידאו
זה חדש לי , גם פריים וידאו עושים דרך טורקיה ?...
עד שיענו אם בכלל אפשרי להוזיל אפל טיוי קח חודשיים חינם09/08/2023 18:34off כתב: אם אפשר לינק לרכישת גיפט קארד שיתאים לנטפליקס טורקיה.
ואיך רוכשים בזול אפל טיוי פלוס כיום? טורקיה? הודו?...
https://redeem.services.apple/en-gb/ste ... ocial-2023
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

אפשר לעשות פריים לכל אתר אמזון, כולל אמזון טורקיה....
כישראלי, רוב הטבות הפריים שם לא יהיו רלוונטיות לך, אבל פריים וידאו כן.
כדי לקבל את מחירי טורקיה צריך שכל הפרטים שלך יהיו טורקיים - כתובת, כתובת לחיוב האשראי, טלפון, וגישה מטורקיה (VPN).
כרטיס האשראי עצמו יכול להיות ישראלי בינלאומי, והטלפון לא מחייב אימות, כך שהוא יכול להיות מפוברק.
עלות חודשית: 39 TL, שזה כחמישה וחצי שקלים.
בהצלחה.
תודה על התשובה ואני חשבתי שחשבון סטודנט זול (-:10/08/2023 9:05yossipeleg כתב: אפשר לעשות פריים לכל אתר אמזון, כולל אמזון טורקיה.
כישראלי, רוב הטבות הפריים שם לא יהיו רלוונטיות לך, אבל פריים וידאו כן.
כדי לקבל את מחירי טורקיה צריך שכל הפרטים שלך יהיו טורקיים - כתובת, כתובת לחיוב האשראי, טלפון, וגישה מטורקיה (VPN).
כרטיס האשראי עצמו יכול להיות ישראלי בינלאומי, והטלפון לא מחייב אימות, כך שהוא יכול להיות מפוברק.
עלות חודשית: 39 TL, שזה כחמישה וחצי שקלים.
בהצלחה....
מוזר, אני על חשבון נטפליקס טורקי ומטעין גיפקארד טורקי.08/08/2023 18:56liranics כתב: פתחתי חשבון נטפליקס חדש עם VPN ותשלום עם גיפט קארד שטעון ב 200 לירות טורקיות..עד כאן הכל טוב.
יש דרך לפתור את הבעיה מבלי להפעיל VPN על מסכי הטלויזיה, קונסולות,סטרימרים,מובייל שלי ?...
צופה בישראל בלי שום VPN
נראה שהעניין הזה אפקטיבי לחשבונות חדשים בלבד שנוצרו בחודשים האחרונים. בכל אופן מגבלת האזור מוסרת לאחר החודש הראשון.10/08/2023 10:01Nba כתב: מוזר, אני על חשבון נטפליקס טורקי ומטעין גיפקארד טורקי.
צופה בישראל בלי שום VPN...
אני פולני בפריים.....
האם אין בעיה כיום לעשות חשבון נטפליקס בטורקיה עם VPN
עם גיפט כארד שנקנה בכרטיס אשראי בינלאומי שהוצא בישראל ?
בעבר אני זוכר זה לא עבד לי.
בעבר אני זוכר זה לא עבד לי.
תלוי באתר שאתה רוכש דרכו , הרכישה של הגיפטקראד היא דרך ספקיות צד שלישי שבדרך כלל מוכרות גיפטקארדים נוספים וקודים דיגיטליים.10/08/2023 10:31b2k כתב: האם אין בעיה כיום לעשות חשבון נטפליקס בטורקיה עם VPN
בעבר אני זוכר זה לא עבד לי....
ואם הם מכבדים אשראי בנלאומי/ PAYPAL אז הכל טוב ברגע שיש לך את הגיפטקארד של נטפליקס שטעון בלירה טורקית אתה מאקטב אותו דרך הקישור הבא https://www.netflix.com/il-en/redeem וכמובן שאתה צריך להיות אחרי VPN טורקי.