LG M3 - העתיד הוא טלוויזיה אלחוטית?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73197
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78765
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
דבר ראשון מאוד מעניין. מזכיר שהיינו בסרט הזה כבר כמה פעמים:
1. חברת פנסוניק עבדה על טכנולוגיה מבוססת 30Ghz (מקווה שאני זוכר נכון) שהוא עקרונית חופשי בארה"ב אבל זה לא תדר פתוח.
2. חברת Amimon הישראלית עבדה הרבה שנים על low latency שידור וידאו, אבל זה היה מאוד קשה, במיוחד שהרוחב פס כיום הוא דרמטית גדול יותר ממה שהיה כשהם עבדו על זה (2008).
1. חברת פנסוניק עבדה על טכנולוגיה מבוססת 30Ghz (מקווה שאני זוכר נכון) שהוא עקרונית חופשי בארה"ב אבל זה לא תדר פתוח.
2. חברת Amimon הישראלית עבדה הרבה שנים על low latency שידור וידאו, אבל זה היה מאוד קשה, במיוחד שהרוחב פס כיום הוא דרמטית גדול יותר ממה שהיה כשהם עבדו על זה (2008).
-
Huber
- חבר במועדון HT

oferlaor - נכון, כל כמה שנים יש חברה שמנסה להחיות את הנושא (כולל החברה בה עבדתי בעבר בישראל). זה לא תופס כי כולם מנסים ליצור תקן משלהם שלא פתוח לשאר, מה שהופך את זה למוצר נישה. אם LG תעבוד בשכל ותתן גישה לתקן הזה נניח "רק" לסמסונג והנה יש לך 2 מובילות שוק שדוחפות תקן מסויים, הרבה יותר מעשי ויכול בהחלט להצליח.
יקרה? אני בספק רב מאוד.
יקרה? אני בספק רב מאוד.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ב 6000£ אני קונה כ 1431 BIG MAC ב UK. אז? לא ממש מבין מה ניסית להגיד ומה הקשר בין משקפי VR לטלוויזיות אלחוטיות.06/08/2023 19:46mordsxx כתב: בעבור £6000 אפשר לרכוש שני משקפי Apple VisionPro
עֿם מסך OLED בגודל 120 אינץ בכולל Spatial audio, תלת מימד וגם אלחוטי.
ֿלא יותר משתלם?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78765
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
זה יותר קשה מזה כי נדרש תדר שיאפשר כמויות פסיכיות של מידע, אפילו אם מכווצים את זה מדובר בקצב נתונים מאוד גבוה.
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1491
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
יותר מיד ביצים בסל אחד לדעתי.
ועוד ללא פורט HDMI אחד קטן לגיבוי במסך.
אם בסוף בכל מקרה ב 99% מהמקרים קופסת החיבורים תשב במזנון עם שאר רכיבי האקלטרוניקה הבידורית, אז פתרון כמו של סמסונג (נראה לי גם ל LG יש כזה אם לא טועה) עם קופסת חיבורים חיצונית וחיבור יחיד של סיב אופטי עדין זה עדיף וקיבלנו מסך דק דק על הקיר שנראה כמו תמונה.
לא באמת בעיה שמצריכה פתרון ה use-case הזה...
אם בסוף בכל מקרה ב 99% מהמקרים קופסת החיבורים תשב במזנון עם שאר רכיבי האקלטרוניקה הבידורית, אז פתרון כמו של סמסונג (נראה לי גם ל LG יש כזה אם לא טועה) עם קופסת חיבורים חיצונית וחיבור יחיד של סיב אופטי עדין זה עדיף וקיבלנו מסך דק דק על הקיר שנראה כמו תמונה.
לא באמת בעיה שמצריכה פתרון ה use-case הזה...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מסכים שזה מיותר לגמרי וחיבור אופטי בין המסך לקופסה חיצונית עדיף.
כמובן שימצאו כאלה שלא רוצים להעביר גם כבל יחיד, ובשבילם זה יהיה אופציה מעניינת.
כמובן שימצאו כאלה שלא רוצים להעביר גם כבל יחיד, ובשבילם זה יהיה אופציה מעניינת.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
קופסת ה one connect בחלק מדגמי סמסונג, היא ממש פתרון מצויין לדעתי.07/08/2023 16:20ambar כתב: יותר מיד ביצים בסל אחד לדעתי.
לא באמת בעיה שמצריכה פתרון ה use-case הזה......
כאשר המסך מוצמד לקיר, מאוד קשה להגיע אל החיבורים האחוריים שלו, במקרה הצורך.
בכל אופן, אני שונא כל טכנולוגיה אלחוטית.
אם המהלך יתפוס תאוצה, אני מקווה שישאירו גם את האופציה של כבל חשמל ו-HDMI סטנדרטיים, עבור אלו החפצים בכך...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
מזכיר לכולם שכבר שנתיים או שלוש יש מגמה של רמקולים אלחוטיים בסאונדברים מובילים בשוק.
זה לעולם יהיה פתרון נכון טכנית מחיבור בכבל וזה גם לעולם לא מה שיקבע את המגמה של היצרניות. בסופו של שבר וידיאופילים ואודיופילים הם נישה קטנה ביותר
זה לעולם יהיה פתרון נכון טכנית מחיבור בכבל וזה גם לעולם לא מה שיקבע את המגמה של היצרניות. בסופו של שבר וידיאופילים ואודיופילים הם נישה קטנה ביותר