וואטסאפ חסמו אותי
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
באמצע היום, פתחתי את האפליקציה ונוכחתי לגלות שאני חסום. שלחתי אימייל לתמיכה והם טוענים שמספר רב של משתמשים התלוננו עלי.
אני לא המשתמש האידאלי של וואטסאפ אבל אני גם לא שולח ספאם ולא שולח תכנים לא רצויים למשתמשים אחרים. כל מי שאני שולח לו דבר כזה או אחר, ציפה לזה. מעבר לכך לא שיניתי את כמות או תוכן הדברים בשנים האחרונות.
יש משהו לעשות או רק לרכוש כרטיס סים חדש ולהתחיל להעביר את כולם למספר החדש?
תודה מראש
אני לא המשתמש האידאלי של וואטסאפ אבל אני גם לא שולח ספאם ולא שולח תכנים לא רצויים למשתמשים אחרים. כל מי שאני שולח לו דבר כזה או אחר, ציפה לזה. מעבר לכך לא שיניתי את כמות או תוכן הדברים בשנים האחרונות.
יש משהו לעשות או רק לרכוש כרטיס סים חדש ולהתחיל להעביר את כולם למספר החדש?
תודה מראש
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6601
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 499 פעמים
- יצירת קשר:
בימים האחרונים להרבה אנשים שקשורים למחאה נחסמו המספרים לאחר שפעילי ימין קיבלו רשימת מספרים והתלננו עליהם לווטסאפ. אולי היית באחת הרשימות. בכל מקרה, אם זה המצב תוכל לפנות אליהם ולבקש הסרת חסימה ולהסביר מה קרה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46322
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
ל- WhatsApp יש רשימת כללים לפני שהם מקפיאים אותך, הם גם אומרים בהודעה אם זוהי הקפאה זמנית או קבועה.
אני מאמין שאתה יודע בבטחון מה אתה עשית שגרם לצעד הזה.
בכל מקרה, אתה יכול לפנות לתמיכה שלהם ולהבטיח להם שאתה תחזור למוטב
https://www.whatsapp.com/contact

https://www.whatsapp.com/contact
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

Re:
כמובן שיש לי דעה אבל לא קשור לזה בשום צורה. מביע את דעתי רק בפני חברים קרובים מאוד.26/07/2023 22:01ride כתב: בימים האחרונים להרבה אנשים שקשורים למחאה נחסמו המספרים לאחר שפעילי ימין קיבלו רשימת מספרים והתלננו עליהם לווטסאפ. אולי היית באחת הרשימות. בכל מקרה, אם זה המצב תוכל לפנות אליהם ולבקש הסרת חסימה ולהסביר מה קרה...
אתה מאמין אבל אני לא יודע. כפי שציינתי לפני, לא שיניתי את "ההתנהגות" שלי בוואטסאפ בשנים האחרונות.26/07/2023 22:05ziv_r כתב: ל- WhatsApp יש רשימת כללים לפני שהם מקפיאים אותך, הם גם אומרים בהודעה אם זוהי הקפאה זמנית או קבועה.
https://www.whatsapp.com/contact...
פניתי לתמיכה שאמרה את מה שכתבתי בהודעה המקורית ומאז לא מגיבים (כנראה נחסמתי גם שם)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כלומר סתם חסמו אותך? שרירותית? ואין לך שום מושג?
וגם בערוצי התמיכה שסיפקתי לא מסכימים לדבר איתך?
זה באמת מדהים.
זה באמת מדהים.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

כפי שציינתי, אני לא המשתמש הסטדרטי אבל לא עשיתי רע לאף אחד ולא עסקתי בשום דבר לא חוקי.26/07/2023 22:44ziv_r כתב: כלומר סתם חסמו אותך? שרירותית? ואין לך שום מושג?
זה באמת מדהים....
האם זה אומר שאני צריך להחסם? אם כן אז השאלה היא למה לא נחסמתי בחמש השנים האחרונות שבהן השימוש שלי בוואטסאפ לא השתנה?
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לא הבנתי.
ווטסאפ לא אמור להיות מוצפן בתכתובות ?
כלומר מישהו רואה מה כתבתי ?
לא שכתבתי משהו חשוב, אבל בכל זאת חדירה לפרטיות.
ווטסאפ לא אמור להיות מוצפן בתכתובות ?
כלומר מישהו רואה מה כתבתי ?
לא שכתבתי משהו חשוב, אבל בכל זאת חדירה לפרטיות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
Re:
תודה.01/08/2023 17:37ziv_r כתב: @רונן
הם מצהירים שהם לא קוראים:
https://faq.whatsapp.com/595724415641642...
מהיום והלאה אני לא מרכל עם אחי על אחותי !
( Made in Poland )
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

יש קבוצות גדולות, ישראליות ובינלאומיות של סרטונים ותמונות. זה יכול לנוע בין כמה עשרות סרטונים\תמונות ביום ל 25,000 ביום....
כל התכנים בקבוצות האלו חוקיים ואף, בתיאור הקבוצה, הכללים ברורים.
אני מניח שהחסימה הגיעה בהקשר של הקבוצות האלו אבל לא בכלל תוכנן. לאורך השים יצאו שינויים רבים באפליקציה שפגעו בכמויות שמועברות בקבוצות האלו (לא בתכנים)
אבל אני שוב אומר, שום דבר לא השתנה בחמש השנים האחרונות מבחינתי. לא באופי של הקבוצות ולא בכמות שהעברתי מתוכן לחברים\משפחה.
בכל מקרה בחמישי האחרון כבר רכשתי סים נוסף וכל מי שצריך לדעת על המספר החדש כבר יודע. חבר בקבוצות הללו אני כבר לא מן הסתם.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
25k תמונות של ציפורים ביום ?
עכשיו אני מבין למה וואטסאפ חונקת יותר ויותר את האיכות של תמונות ווידיאו בהודעות01/08/2023 21:15kingikra כתב: יש קבוצות גדולות, ישראליות ובינלאומיות של סרטונים ותמונות. זה יכול לנוע בין כמה עשרות סרטונים\תמונות ביום ל 25,000 ביום....
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
תסיר את הZבל של וואטאפ מחנות גוגל ותתקין את גרסה חלופית כמו זו של fouad whatsapp שכוללת ANTI-BAN מובנה (עקיפה של חסימות). זה וואטסאפ של פייסבוק לכל דבר רק עם אפלקציה שעברה MOD שגם עושה שימוש בשרת פרוקסי. לא ההיתי מעביר דרכה מידע חשוב, אבל עד כה מעולם לא הייתה בעיה עם האפלקציה הזו כמו גניבת מידע או נסיון סחיטה של משתמש. היא מאפשרת המון טריקים שלא ניתן לעשות עם הרשמית כמו למנוע ממשתמש אחר למחוק הודעה שכבר נשלחה אליך גם אם לא הספקת לקרוא או למנוע ממשתמש אחר להסתיר את עצמו מלהיות ON LINE. אתה יודע מי מחובר ומי מסנן אותך כל הזמן למשל ועוד...
@יהלי ב יש לך לינק לאתר אמין? כבר לא בקיא באיזה אתרים יש לינקים אמינים, בXDA מצאתי רק פוסטים שהם לא רשמיים או ישנים וסגורים. ויש את https://fouadwhatsapp.in/, אבל אני לא יודע אם זה באמת אמין או שזה סקאם מתוחכם