אם אפשר לעשות מה שאמרת אלחוטית זה אפילו יותר כיף ועובדים על פורמטים של BT שיוכלו לשדר באיכות שקרובה או שווה לדיסק. בסוף כולנו עצלנים במיוחד כשמזדקנים

לדעתי הנוחות ניצחה בענק ועובדה שה cd נעלם24/07/2023 10:10ADICT כתב: קשה לי להאמין שמי שרוכש ריסיוורים היום מתקדמים במחירים של עשרות אלפי שקלים שכוללים את כל הפורמטים החדשים של חברות הייאנד סוני פיוניר מרנטס דנון ימהה שיצאו לשוק השנה מגברי על יוותרו הצרכנים על המקור שהוא לא פחות חשוב כמו נגן cd לצורך העניין.וישתמשו רק ביוטיוב לדוגמא אבל זה אני וההגיון המעוות שלי.......
כן מילה אח צדיק אחד בסדום הקול השפוי24/07/2023 15:59big27 כתב: אני עדיין בדעה כמו adict שיש סוג של חוויה \ טקס בהכנסת דיסק לנגן , למרות שאני רואה את רוב המדיה דרך ה NAS
אבל עדיין זו אוכלוסיה מצומצמת שאני גאה להיות חלק ממנה , בחו"ל עדיין יודעים להעריך את הענף הזה , להבדיל בארץ
שרובם מחפשים נוחות \ פשטות ומתפשרים על איכות .
העיקר קונים מסכים באלפי שקלים .....
אז טורנט זה לא הבעיה. חלק מהסרטים אפילו נמכרים עם עותק דיגיטלי.מסכים איתך אכן פאוורים וכל מיני קופסאות ענק בסלון היום זה נהיה כבר יותר לאספנים מאשר צורך הכרחי25/07/2023 10:31Haimbin כתב: אתה מדבר על אנשים שקונים מגבר כוח בנוסף לרסיבר ועוד אלוהים יודע מה בעשרות אלפי שקלים רק כדי לקבל חווית סאונד טובה יותר ב5% (פחיתת תשואה) ומתעסקים בכל ה"קשקושים" שקשורים לאודיו אז למצוא מקור איכותי זו תהיה הבעיה שלו? יש גוגל היום. הצגתי כבר את טיעון הכתוביות, אדם צריך לדעת אנגלית ברמה גבוה כדי לראות סרטים (או עם כתוביות באנגלית) אלא אם כן אתה רואה רק ג'ון וויקאז טורנט זה לא הבעיה. חלק מהסרטים אפילו נמכרים עם עותק דיגיטלי.
זה קצת כמו דיבייט בין מכונית חשמלית לבעירה פנימית, יש כאלו שאוהבים את הטקסים שקשורים לאחרון וזה בסדר, רק אומר שזה לאט לאט נעלם(או מצטמצם) מהעולם לטובת משהו אחר. אולי בעתיד עולם הסאונד יעשה קאמבאק כמו תקליטי ויניל ומגברי נורות....