היענות למודעות מכירה באתר ובכלל בשוק

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #81 

לדור החדש זה לא כיפי, צריך לקום ולהכניס את הדיסק, לנקות אותו, אולי בטעות יקבל שריטה ואז הלך הדיסק - עובדה אפילו יש פלייסטיישן 5 בלי דיסקים רק דיגיטלי. לפטופים ומחשבים נייחים נמכרים לרוב ללא כונן תקליטורים. הטקס הזה הוא למיעוט קטן שלרוב בטווח של גילאים יותר מבוגרים ( 40+).
אם אפשר לעשות מה שאמרת אלחוטית זה אפילו יותר כיף ועובדים על פורמטים של BT שיוכלו לשדר באיכות שקרובה או שווה לדיסק. בסוף כולנו עצלנים במיוחד כשמזדקנים😉

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9613
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #82 

קשה לי להאמין שמי שרוכש ריסיוורים היום מתקדמים במחירים של עשרות אלפי שקלים שכוללים את כל הפורמטים החדשים של חברות הייאנד סוני פיוניר מרנטס דנון ימהה שיצאו לשוק השנה מגברי על יוותרו הצרכנים על המקור שהוא לא פחות חשוב כמו נגן cd לצורך העניין.וישתמשו רק ביוטיוב לדוגמא אבל זה אני וההגיון המעוות שלי....

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #83 

24/07/2023 10:10  
ADICT כתב:
קשה לי להאמין שמי שרוכש ריסיוורים היום מתקדמים במחירים של עשרות אלפי שקלים שכוללים את כל הפורמטים החדשים של חברות הייאנד סוני פיוניר מרנטס דנון ימהה שיצאו לשוק השנה מגברי על יוותרו הצרכנים על המקור שהוא לא פחות חשוב כמו נגן cd לצורך העניין.וישתמשו רק ביוטיוב לדוגמא אבל זה אני וההגיון המעוות שלי....
...
לדעתי הנוחות ניצחה בענק ועובדה שה cd נעלם

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #84 

אני לא חושב שנעלם תתפלא ....
לא הוא לא הפטיפון ובכלל אני לא חושב שמדיה פיסית מתנגשת בהכרח עם מדיה דיגיטלית
מה הבעייה גם וגם ?? הילכו שניים יחדיו בלתי אם נועדו????????

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #85 

לא צריך דיסק, מורידים בטורנט גרסא דיגיטלית של הדיסק ומקבלים איכות Blue-ray ומנצלים את הציוד במלואו, אפילו Blue-ray חלקי יכיל את כל האודיו כי הוא תופס נפח קטן ביחס לוידיאו.במילא מיעוט האנשים שקונים בארץ Blue-ray, כי גם בקושי נמכר בארץ ואם מזמינים מחו"ל אז אין תרגום בעברית, כבר לא רלוונטי ל80%+ מהאוכלוסייה ואני נדיב. מוזיקה לא בעיה לקנות/להוריד Loseless, יש גם שירותי סטרימינג למוזיקה שנותנים Loseless.

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #86 

אתה לוקח בחשבון לא כל אחד הוא טכנולוג כן ???טורנטים ריפים קשקושים לא כל אחד מתעסק בזה

big27
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2605
נתן תודות: 132 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #87 

אני עדיין בדעה כמו adict שיש סוג של חוויה \ טקס בהכנסת דיסק לנגן , למרות שאני רואה את רוב המדיה דרך ה NAS
אבל עדיין זו אוכלוסיה מצומצמת שאני גאה להיות חלק ממנה , בחו"ל עדיין יודעים להעריך את הענף הזה , להבדיל בארץ
שרובם מחפשים נוחות \ פשטות ומתפשרים על איכות .

העיקר קונים מסכים באלפי שקלים ..

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #88 

24/07/2023 15:59  
big27 כתב:
אני עדיין בדעה כמו adict שיש סוג של חוויה \ טקס בהכנסת דיסק לנגן , למרות שאני רואה את רוב המדיה דרך ה NAS
אבל עדיין זו אוכלוסיה מצומצמת שאני גאה להיות חלק ממנה , בחו"ל עדיין יודעים להעריך את הענף הזה , להבדיל בארץ
שרובם מחפשים נוחות \ פשטות ומתפשרים על איכות .

העיקר קונים מסכים באלפי שקלים ..
...
כן מילה אח צדיק אחד בסדום הקול השפוי :lol:

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #89 

אתה מדבר על אנשים שקונים מגבר כוח בנוסף לרסיבר ועוד אלוהים יודע מה בעשרות אלפי שקלים רק כדי לקבל חווית סאונד טובה יותר ב5% (פחיתת תשואה) ומתעסקים בכל ה"קשקושים" שקשורים לאודיו אז למצוא מקור איכותי זו תהיה הבעיה שלו? יש גוגל היום. הצגתי כבר את טיעון הכתוביות, אדם צריך לדעת אנגלית ברמה גבוה כדי לראות סרטים (או עם כתוביות באנגלית) אלא אם כן אתה רואה רק ג'ון וויק 😂 אז טורנט זה לא הבעיה. חלק מהסרטים אפילו נמכרים עם עותק דיגיטלי.

זה קצת כמו דיבייט בין מכונית חשמלית לבעירה פנימית, יש כאלו שאוהבים את הטקסים שקשורים לאחרון וזה בסדר, רק אומר שזה לאט לאט נעלם(או מצטמצם) מהעולם לטובת משהו אחר. אולי בעתיד עולם הסאונד יעשה קאמבאק כמו תקליטי ויניל ומגברי נורות.

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #90 

25/07/2023 10:31  
Haimbin כתב:
אתה מדבר על אנשים שקונים מגבר כוח בנוסף לרסיבר ועוד אלוהים יודע מה בעשרות אלפי שקלים רק כדי לקבל חווית סאונד טובה יותר ב5% (פחיתת תשואה) ומתעסקים בכל ה"קשקושים" שקשורים לאודיו אז למצוא מקור איכותי זו תהיה הבעיה שלו? יש גוגל היום. הצגתי כבר את טיעון הכתוביות, אדם צריך לדעת אנגלית ברמה גבוה כדי לראות סרטים (או עם כתוביות באנגלית) אלא אם כן אתה רואה רק ג'ון וויק 😂 אז טורנט זה לא הבעיה. חלק מהסרטים אפילו נמכרים עם עותק דיגיטלי.

זה קצת כמו דיבייט בין מכונית חשמלית לבעירה פנימית, יש כאלו שאוהבים את הטקסים שקשורים לאחרון וזה בסדר, רק אומר שזה לאט לאט נעלם(או מצטמצם) מהעולם לטובת משהו אחר. אולי בעתיד עולם הסאונד יעשה קאמבאק כמו תקליטי ויניל ומגברי נורות.
...
מסכים איתך אכן פאוורים וכל מיני קופסאות ענק בסלון היום זה נהיה כבר יותר לאספנים מאשר צורך הכרחי

שלח תגובה

חזור אל “כללי”