החזרת מוצר אמזון איטליה בעיית מכס
-
shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
שלום חברים
בתאריך 15.6 שלחתי באמצעות EMS דואר ישראל מוצר לאמזון ספרד (עלות המוצר 400 יורו)
23/06/2023
08:57פריט ה-EMS נקלט במרכז מיון הEMS בספרד כפריט נכנס.
ותקוע מאז שם במכס
המשלח נעשה במדיוק לכתובת המתבקשת על ידי אמזון
אמזון לא יודעים לתת לי תשובה ברורה לגבי פתרון
אשמח לעזרה
תודה רבה שי
בתאריך 15.6 שלחתי באמצעות EMS דואר ישראל מוצר לאמזון ספרד (עלות המוצר 400 יורו)
23/06/2023
08:57פריט ה-EMS נקלט במרכז מיון הEMS בספרד כפריט נכנס.
ותקוע מאז שם במכס
המשלח נעשה במדיוק לכתובת המתבקשת על ידי אמזון
אמזון לא יודעים לתת לי תשובה ברורה לגבי פתרון
אשמח לעזרה
תודה רבה שי
פשוט מאוד, אמזון לא משלמת מיסים (ואת זה נציג יחסית בכיר מDHL אמר). גם אם שולחים כמו שצריך דרך דואר בקליק, יש סיכוי סביר שהמכס יעכב וידרוש תשלום. הדרישת תשלום נשלחת למקבל עם קוד ייחודי, אז אין לך אפשרות לשלם ואמזון לא יתעסקו עם פריט בודד.
אם היית שולח עם DHL, יש סיכוי שהיית יכול לשלם את המיסים בעצמך ולשחרר.
עקרונית ובהנחה שזה לא מוצר גדול ומתכננים נסיעה לאירופה, הכי פשוט ובטוח זה לשלוח משם.
אם היית שולח עם DHL, יש סיכוי שהיית יכול לשלם את המיסים בעצמך ולשחרר.
עקרונית ובהנחה שזה לא מוצר גדול ומתכננים נסיעה לאירופה, הכי פשוט ובטוח זה לשלוח משם.
-
shay820
- חבר ותיק

קבלתי מייל אתמול מאמזון
We have received and verified the return delivery note that you sent us, after confirming the return of the item, a refund of 506.42 euros has been requested, which includes the cost of the product as well as shipping, to your payment card. Keep in mind that banks usually take 5 to 7 days to show the amount on your bank statement. However, depending on your bank, the refund processing time may be longer.
המוצר עדיין תקוע במכס בספרד
בבדיקה שבצעתי כרגע.
We have received and verified the return delivery note that you sent us, after confirming the return of the item, a refund of 506.42 euros has been requested, which includes the cost of the product as well as shipping, to your payment card. Keep in mind that banks usually take 5 to 7 days to show the amount on your bank statement. However, depending on your bank, the refund processing time may be longer.
בבדיקה שבצעתי כרגע.
גם אני החזרתי בעבר ודברים השתנו. כל חבילה מחוייבת בהצרה אלקטרונית, זה שדואר ישראל לא תמיד דורש\עושה כמו שצריך זה משהו אחר (ותשלום בסניף ולא בדואר בקליק מוסיף 5.5 שח).24/07/2023 14:12jtk כתב: @shaked
החזרתי פעם לאמזון גרמניה עם דואר ישראל ולא היתה בעיה.
זה לא היה לאחרונה, אבל אם אמזון לא היו מטפלים בהחזרות מחו"ל הם לא היו נותנים לאנשים את האפשרות....
יחסית לא מזמן קיבלתי חזרה חבילה מאמזון צרפת, סומנה כלא נדרשה כשבפועל הדמי שחרור לא שולמו.
We have received and verified the return delivery note that you sent us, after confirming the return of the24/07/2023 14:41shay820 כתב: קבלתי מייל אתמול מאמזון
בבדיקה שבצעתי כרגע....
item
אם אני מבין נכון לא קיבלת עדיין את הזיכוי? אולי הם מתכוונים לשלם לשחרור, אם לא תצפה לחבילה בחזרה בעוד ~חודש +35 דמי שח עמילות מכס לדואר ישראל.
-
shay820
- חבר ותיק

קבלתי זיכוי מלא לכרטיס אשראי.25/07/2023 16:50shaked כתב: גם אני החזרתי בעבר ודברים השתנו. כל חבילה מחוייבת בהצרה אלקטרונית, זה שדואר ישראל לא תמיד דורש\עושה כמו שצריך זה משהו אחר (ותשלום בסניף ולא בדואר בקליק מוסיף 5.5 שח).
יחסית לא מזמן קיבלתי חזרה חבילה מאמזון צרפת, סומנה כלא נדרשה כשבפועל הדמי שחרור לא שולמו.
We have received and verified the return delivery note that you sent us, after confirming the return of the
item
אם אני מבין נכון לא קיבלת עדיין את הזיכוי? אולי הם מתכוונים לשלם לשחרור, אם לא תצפה לחבילה בחזרה בעוד ~חודש +35 דמי שח עמילות מכס לדואר ישראל....
המוצר עדיין תקוע במכס ספרד.
בקצרה הסתבר שלשירות לקוחות אין דרך לטפל בענייני דואר ושחרור. בגלל שנשלח לחברה מסחרית, זה מסבך ומייקר את השחרור. לאחר עוד כמה מיילים זיכו ואחרי כמה חודשים החבילה חזרה....