פרסומות והקלטת שיחות

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #1 

היי חברה

בשנים האחרונות זה נהיה סוג של מגיפה שפלאפונים מגיעים עם פרסומות מובנות. רציתי לשאול האם יש חברות שאין בהן פרסומות. אם אין, באילו חברות המצב הכי פחות גרוע?

משהו שמאוד חשוב לי היא אופציה מובנית להקלטת שיחות. אשמח לדעת באילו חברות יש את זה.

תודה

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1601
שם מלא: James Stone
נתן תודות: 519 פעמים
קיבל תודות: 148 פעמים

שליחה #2 

ככל שידוע לי, הקלטת שיחות מובנית יש רק בסמסונג.

לגבי פירסומות מובנות במכשיר, אני מכיר רק מכשיר אחד שיצא עם זה.. נדמה לי OPPO אבל זה היה מזמן, לפני כשנתיים לפחות. סביר בעיני שכיום יש עוד מכשירים שזורקים לך פירסומות על המסך בכל פעם שאתה משתמש במכשיר.

מבחינתי זה 'דיל ברייקר'.

ג'יימס
נערך לאחרונה על ידי JamesStone ב 21/07/2023 8:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 568
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שליחה #3 

בסמסונג הקלטת שיחות מובנית רק אם רוכשים מיבואן רשמי.
גם בשיאומי יש הקלטת שיחות מובנית, מהניסיון שלי אין צורך ברכישה מיבואן רשמי, מחו"ל גרסה גלובלית.
לגבי הסרת פרסומות בשיאומי זה מאוד פשוט
https://www.androidauthority.com/remove ... i-1019139/

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4769
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 760 פעמים

שליחה #4 

שיאומי המציאו את הפרסומות שיש היום בכל טלפון סיני. זה בלתי נסבל ולא באמת ניתן להיפטר מזה. כל הניסיונות שאני עשיתי עם הטלפונים של הורים שלי לא צלחו.
תחפש אנדרואיד נקי כמו גוגל פיקסל ולא יהיו לך פרסומות. מצד שני, הקלטת שיחות לא תהיה לך כי גוגל לא מאפשרים את זה. גם תוכנות צד שלישי לא מצליחות במיוחד

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

תודה לכולם
ככל שידוע לי, הקלטת שיחות מובנית יש רק בסמסונג.
...
במכשיר שיש לי כרגע של שיאומי, יש אופציה להקלטה. היה לי גם סמסונג לפני כמה שנים ולא היתה אופציה כזאת. זה משהו שהם צירפו אחרי זה?
לגבי פירסומות מובנות במכשיר, אני מכיר רק מכשיר אחד שיצא עם זה.. נדמה לי OPPO אבל זה היה מזמן, לפני כשנתיים לפחות. סביר בעיני שכיום יש עוד מכשירים שזורקים לך פירסומות על המסך בכל פעם שאתה משתמש במכשיר.
...

בשיאומי שיש לי גם התחילו פרסומות. לא היה להם בתהחלה ולפני איזה שנתיים התחילו לצוץ פרסומות
...
אני הצלחתי עם איזה מדריך למנוע את הפרסומות, אבל אני מעדיף לא להתעסק עם זה. לכן אני מברר מראש לפני שאני רוכש אם יש חברות שאין בהן פרסומות או שיש בהן פחות.
בסמסונג/אסוס/גוגל יש פרסומות?
שיאומי המציאו את הפרסומות שיש היום בכל טלפון סיני. זה בלתי נסבל ולא באמת ניתן להיפטר מזה. כל הניסיונות שאני עשיתי עם הטלפונים של הורים שלי לא צלחו.
...
יש מדריכים שהצליחו לחסום לחלוטין את הפרסומות אצלי.
זה פשוט בושה וחרפה שאתה רוכש מכשיר ומפוצצים אותך בפרסומות.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10038
נתן תודות: 549 פעמים
קיבל תודות: 575 פעמים

שליחה #6 

21/07/2023 14:58  
magshield כתב:
במכשיר שיש לי כרגע של שיאומי, יש אופציה להקלטה. היה לי גם סמסונג לפני כמה שנים ולא היתה אופציה כזאת. זה משהו שהם צירפו אחרי זה?
...
אגב, ניתן לבטל את ההתרעה קולית לשני הצדדים (דרך TTSLexx) כשאר לוחצים על הקלטה .
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

21/07/2023 18:11  
Nba כתב:
...
לא הבנתי למה אתה מתכוון

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10038
נתן תודות: 549 פעמים
קיבל תודות: 575 פעמים

שליחה #8 

21/07/2023 18:55  
magshield כתב:
לא הבנתי למה אתה מתכוון
...
בשיומי, כשלוחצים על הקלטה, יש חיווי קולי שגם הצד השני שומע, משהו כמו "הקלטה מתחילה".
אז אפשר לבטל את זה.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

21/07/2023 19:04  
Nba כתב:
בשיומי, כשלוחצים על הקלטה, יש חיווי קולי שגם הצד השני שומע, משהו כמו "הקלטה מתחילה".
אז אפשר לבטל את זה.
...
באמת? אין לי דבר כזה. אני אמור לשמוע את זה או שרק הצד השני שומע את זה?

ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

magshield כתב:
במכשיר שיש לי כרגע של שיאומי, יש אופציה להקלטה
...
שים לב ציינת "שיאומי" בלי לציין דגם ובמקרה שלהם זה אכן משנה כי יש לך את החייגן שלהם, שם אתה לוחץ וזה מקליט בלי בעיה, לעומת דגם מסדרת הPOCO שמגיע עם החייגן של גוגל שמבצע הכרזה על הקלטה גם לצד השני וכפי שנאמר כבר ניתן לביטול, והחזירו שוב את החייגן של שיאומי בדגם או דגמים החדשים בסדרה עד כמה שידוע לי.
magshield כתב:
בסמסונג/אסוס/גוגל יש פרסומות?
יש מדריכים שהצליחו לחסום לחלוטין את הפרסומות אצלי.
זה פשוט בושה וחרפה שאתה רוכש מכשיר ומפוצצים אותך בפרסומות.
...
בסמסונג/אסוס/גוגל לא יהיה לך פרסומות מהיצרן במערכת אבל כן יהיה ביישומים צד שלישי חינמיים שתמיד יציעו רכישות להעלמת הפרסומות ובגלישה באתרים מסוימים אלא עם גולשים עם דפדפן עם חוסם פרסומות אבל מצד שני יש חסרונות כפי שצוין קודם שפיקסל לא מאפשרים הקלטה, לגבי אסוס גם הם משתמשים בחייגן של גוגל.
נכון זה אכן בושה בסוף הכל זה כסף כי מצד שני הם כן יודעים לספק מכשירים עם תמורה למחיר(סדרת הPOCO ובמיוחד הPOCO F5) ולמרות הכל נכון לרבעון השני של 2023 שיאומי היצרן השלישי הכי גדול לטלפונים חכמים.
זה מזכיר לי את הסיפור של נטפליקס בלי קשר לתכנים מסוימים שהם מעלים וגורמים ללא מעט רעש בסוף לא חסר מנויים ועוד יש מדינות מסוימות שאפילו אין חבילה בסיסית וסטנדרטית במקום יש את החבילה עם פרסומות ב6.99$ וזה מכניס להם יותר כסף.
בכל מקרה מקרה אם כל מה שרוצים זה שלא יהיה כלל פרסומות והתעסקות ושיהיה הקלטות ולא יקר אפשר פשוט לרכוש מכשיר של סמסונג מסדרת הA מיבואן רשמי(לגבי התמורה למחיר ביחס לשיאומי זה כבר סיפור אחר).

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46321
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #11 

אתה מתעסק לדעתי יותר מידי בסינון מכשירים על פי כמות הפרסומות האפסית שמופיעות שם לעומת הפרסומות שיש לך בכל מדיה אחר בו אתה נמצא.

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2767
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #12 

22/07/2023 8:02  
ramsalemix כתב:
שים לב ציינת "שיאומי" בלי לציין דגם ובמקרה שלהם זה אכן משנה כי יש לך את החייגן שלהם, שם אתה לוחץ וזה מקליט בלי בעיה, לעומת דגם מסדרת הPOCO שמגיע עם החייגן של גוגל שמבצע הכרזה על הקלטה גם לצד השני וכפי שנאמר כבר ניתן לביטול, והחזירו שוב את החייגן של שיאומי בדגם או דגמים החדשים בסדרה עד כמה שידוע לי.
...
אני עם מכשיר של Pocco, לא ידעתי שזה מודיע לצד השני על ההקלטה. איפה אפשר לבטל את זה? עברתי על ההגדרות של החייגן ולא מצאתי איפה.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

ramsalemix כתב:

בסמסונג/אסוס/גוגל לא יהיה לך פרסומות מהיצרן במערכת אבל כן יהיה ביישומים צד שלישי חינמיים שתמיד יציעו רכישות להעלמת הפרסומות ובגלישה באתרים מסוימים אלא עם גולשים עם דפדפן עם חוסם פרסומות אבל מצד שני יש חסרונות כפי שצוין קודם שפיקסל לא מאפשרים הקלטה, לגבי אסוס גם הם משתמשים בחייגן של גוגל.
נכון זה אכן בושה בסוף הכל זה כסף כי מצד שני הם כן יודעים לספק מכשירים עם תמורה למחיר(סדרת הPOCO ובמיוחד הPOCO F5) ולמרות הכל נכון לרבעון השני של 2023 שיאומי היצרן השלישי הכי גדול לטלפונים חכמים.
זה מזכיר לי את הסיפור של נטפליקס בלי קשר לתכנים מסוימים שהם מעלים וגורמים ללא מעט רעש בסוף לא חסר מנויים ועוד יש מדינות מסוימות שאפילו אין חבילה בסיסית וסטנדרטית במקום יש את החבילה עם פרסומות ב6.99$ וזה מכניס להם יותר כסף.
בכל מקרה מקרה אם כל מה שרוצים זה שלא יהיה כלל פרסומות והתעסקות ושיהיה הקלטות ולא יקר אפשר פשוט לרכוש מכשיר של סמסונג מסדרת הA מיבואן רשמי(לגבי התמורה למחיר ביחס לשיאומי זה כבר סיפור אחר).
...
כמו שהבחור למטה רשם, גם אני עם מכשיר של פוקו וזה לא מכריז לי על ההקלטה. השאלה אם זה מכריז רק לצד השני ואני לא שומע.
אני רק אחדד בנוגע לפרסומות - כשרכשתי, המכשיר הגיע ללא פרסומות. כנראה איזה עדכון מערכת שלהם הוסיף אותן.

בנוגע לדרישות - אלה לא הדרישות היחידות. זה פשוט יאפשר לי לעשות סינון ראשוני ולצמצמם את החברות שלא מתאימות ומשם כבר אחפש מכשיר שיתאים לשאר הצרכים.
נערך לאחרונה על ידי magshield ב 22/07/2023 12:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

22/07/2023 10:06  
ziv_r כתב:
אתה מתעסק לדעתי יותר מידי בסינון מכשירים על פי כמות הפרסומות האפסית שמופיעות שם לעומת הפרסומות שיש לך בכל מדיה אחר בו אתה נמצא.
...
אני לא חושב שהיא אפסית. אתה פותח את מנהל הקבצים? יש פרסומות. אתה פותח את נגן המוזיקה? יש פרסומות וכך הלאה.
לפחות בפלאפון הנוכחי, הכל נחסם, אבל אם ישנה אופציה של מכשיר שיתאים לדרישות שלי + אין בו פרסומות, אעדיף ללכת עליו.
מה גם שבנוגע להקלטת שיחות, אם אין, זה יהיה קרוב מאוד לדיל ברייקר מבחינתי.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46321
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #15 

כמה פעמים ביום אתה פותח את מנהל הקבצים, 5 אם אני נסחף?
כמה פעמים ביום אתה רואה פרסומות בפייסבוק\יוטיוב\YNET או כל אתר אחר שאתה גולש בו? יותר לכיוון עשרות ומאות, זה אמור יותר להטריד אותך אם אתה כל כך רגיש לפרסומות.

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #16 

אדחף לשאלה מהצד - יש לי סמסונג והקלטת שיחות עובד מעולה, אבל כאשר אני בבית ואין לי קליטה נוח לי להשתמש בVOip ( או wifi calling כמו שסמסונג קוראים לזה) הוא לא מקליט שיחות, יש סיבה לזה? האם אפשר איכשהו להפעיל שיקליט שיחות גם במצב הזה?

ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

22/07/2023 11:41  
שלגון כתב:
אני עם מכשיר של Pocco, לא ידעתי שזה מודיע לצד השני על ההקלטה. איפה אפשר לבטל את זה? עברתי על ההגדרות של החייגן ולא מצאתי איפה.
...
החבר @Nba ענה על זה כמה הודעות מעל
21/07/2023 18:11  
Nba כתב:
...

22/07/2023 12:14  
magshield כתב:
כמו שהבחור למטה רשם, גם אני עם מכשיר של פוקו וזה לא מכריז לי על ההקלטה. השאלה אם זה מכריז רק לצד השני ואני לא שומע.
אני רק אחדד בנוגע לפרסומות - כשרכשתי, המכשיר הגיע ללא פרסומות. כנראה איזה עדכון מערכת שלהם הוסיף אותן.

בנוגע לדרישות - אלה לא הדרישות היחידות. זה פשוט יאפשר לי לעשות סינון ראשוני ולצמצמם את החברות שלא מתאימות ומשם כבר אחפש מכשיר שיתאים לשאר הצרכים.
...
כפי שכתבתי קודם אתה כותב "שיאומי" ועכשיו "פוקו"(?) אבל עדיין לא מציין דגם כאילו זה סוד :lol:
והפרסומות זה תלוי באיזה יישומון של המערכת אתה, כמו שמראה הקישור ששלחתי מוקדם יותר בשרשור.
22/07/2023 12:16  
magshield כתב:
אני לא חושב שהיא אפסית. אתה פותח את מנהל הקבצים? יש פרסומות. אתה פותח את נגן המוזיקה? יש פרסומות וכך הלאה.
לפחות בפלאפון הנוכחי, הכל נחסם, אבל אם ישנה אופציה של מכשיר שיתאים לדרישות שלי + אין בו פרסומות, אעדיף ללכת עליו.
מה גם שבנוגע להקלטת שיחות, אם אין, זה יהיה קרוב מאוד לדיל ברייקר מבחינתי.
...
בבקשה
21/07/2023 8:15  
ramsalemix כתב:
https://www.androidauthority.com/remove ... i-1019139/
...
ramsalemix כתב:
...
אבל בסופו של דבר לא יהיה מכשיר שאין בו פרסומות כלל אלא אם תשלם לכל יישומון שאתה משתמש כדי שלא יהיה.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re:

שליחה #18 

22/07/2023 12:19  
ziv_r כתב:
כמה פעמים ביום אתה פותח את מנהל הקבצים, 5 אם אני נסחף?
כמה פעמים ביום אתה רואה פרסומות בפייסבוק\יוטיוב\YNET או כל אתר אחר שאתה גולש בו? יותר לכיוון עשרות ומאות, זה אמור יותר להטריד אותך אם אתה כל כך רגיש לפרסומות.
...
אני לא מבין למה זה רלוונטי? אני יכול להיות מוטרד מהפרסומות בפייסבוק/ynet/יוטיוב ועדיין הפרסומות בפלאפון יכולות להטריד אותי. וזה לא בדיוק מה שאתה רושם. כל פעולה בערך שאתה מבצע בפלאפון, קופצת פרסומת, לעיתים היא (הפרסומת) גם פתאום תזיז לך את מה שמופיע במסך. בהנחה שיש לי אפשרות (לא בטוח שיש כזו), למה לא להשקיע חצי שעה בבירורים כאן ואולי לחסוך את הצורך בלהתחיל לחפש מדריכים איך לחסום?

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

22/07/2023 14:01  
ramsalemix כתב:
החבר @Nba ענה על זה כמה הודעות מעל

כפי שכתבתי קודם אתה כותב "שיאומי" ועכשיו "פוקו"(?) אבל עדיין לא מציין דגם כאילו זה סוד :lol:
והפרסומות זה תלוי באיזה יישומון של המערכת אתה, כמו שמראה הקישור ששלחתי מוקדם יותר בשרשור.

בבקשה

אבל בסופו של דבר לא יהיה מכשיר שאין בו פרסומות כלל אלא אם תשלם לכל יישומון שאתה משתמש כדי שלא יהיה.
...

זה לא סוד. זה מכשיר ישן ואני לא זוכר איזה דגם (כנראה F1 או F2 אם זה כל כך חשוב :)) ולא רוצה לרשום סתם.

ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

22/07/2023 14:48  
magshield כתב:
זה לא סוד. זה מכשיר ישן ואני לא זוכר איזה דגם (כנראה F1 או F2 אם זה כל כך חשוב :)) ולא רוצה לרשום סתם.
...
אין מה לזכור בכל טלפון זה בהגדרות>אודות המכשיר, אגב לא היה F2 רק F2 Pro :)
וזה למה שאלתי
ramsalemix כתב:
...
ממה שזכור לי לגבי הF1 זה היה עם החייגן של שיאומי ואז שינו בעדכון לחייגן של גוגל בגלל חוקים והגבלות למרות שבדגמים החדשים של 2023 כבר שינו בחזרה.
22/07/2023 14:46  
magshield כתב:
למה לא להשקיע חצי שעה בבירורים כאן ואולי לחסוך את הצורך בלהתחיל לחפש מדריכים איך לחסום?
...
לקח לי חצי שנייה לחפש את הקישור בתחילת השרשור וההוראות מאוד פשוטות וברורות.
ולגבי המכשיר לא יקר ושיאפשר הקלטה ללא פרסומות בהקשר ליישומי היצרן כפי שכתבתי קודם סדרת הA של סמסונג מיבואן רשמי(החנויות השונות מציינות אם כולל מקליט שיחות מובנה) לדוגמא A34/A54.

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”