כתמים בטלוויזית סמסונג לאחר ניקוי המסך
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4791
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 768 פעמים
פגעת בציפוי של המסך. לפחות בחלק מהמקומות. אסור לנקות מסכים עם חומרי ניקוי/סבון. מנקים רק עם מטלית מיקרופייבר שאותה מלחחים במים מזוקקים (כלומר שתהיה רק לחה, לא ספוגה).
תודה!16/07/2023 14:54ChinggisKhan כתב: פגעת בציפוי של המסך. לפחות בחלק מהמקומות. אסור לנקות מסכים עם חומרי ניקוי/סבון. מנקים רק עם מטלית מיקרופייבר שאותה מלחחים במים מזוקקים (כלומר שתהיה רק לחה, לא ספוגה)....
אז זה לא משהו שאפשר לתקן...?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4791
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 768 פעמים
אני לא מכיר איך לתקן את זה
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
כמה זה נורא כשהמסך מופעל?
זה שזה לא אסטטי זה בסדר אבל האם זה משפיע בצורה מהותית על התמונה כשהמסך עובד? אולי אפשר לחיות עם זה....
זה שזה לא אסטטי זה בסדר אבל האם זה משפיע בצורה מהותית על התמונה כשהמסך עובד? אולי אפשר לחיות עם זה....
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
גם לי זה קרה בסמסונג שלי. הילד החל לגעת במסך לצערי והשאיר כתמים. הדרך לאיבוד הציפוי הייתה מהירה.
אבסורד שהציפוי כזה עדין. אני השתמשתי במטלית מיקרופייבר לחה (אך עם מים רגילים) והתעקשתי על הנקודות שבהם הילד השאיר את טביעות אצבעותיו ואז הציפוי נשחק.
תכל'ס לא מפריע בצפיה.
אבסורד שהציפוי כזה עדין. אני השתמשתי במטלית מיקרופייבר לחה (אך עם מים רגילים) והתעקשתי על הנקודות שבהם הילד השאיר את טביעות אצבעותיו ואז הציפוי נשחק.
תכל'ס לא מפריע בצפיה.
- E&H
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- שם מלא: Eliran
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אז הנה עוד סיבה למה להתרחק מהמסכים של סמסונג הציפוי כנראה באיכות על הפנים.
אצלי בסוני XH95 העברתי כמה וכמה פעמים ניקוי עם מגבון בצורה עדינה מאוד בלי ללחוץ על המסך היכן שהוי כתמים/נגיעות
וגם עם מטלית לחה עם מים מהברז ואחר כך ביבש כמה פעמים הכול בעדינות כמובן,
והמסך נראה כמו חדש.
אצלי בסוני XH95 העברתי כמה וכמה פעמים ניקוי עם מגבון בצורה עדינה מאוד בלי ללחוץ על המסך היכן שהוי כתמים/נגיעות
וגם עם מטלית לחה עם מים מהברז ואחר כך ביבש כמה פעמים הכול בעדינות כמובן,
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מה שמעצבן זה שבטלוויזיה השנייה מסדרת הביניים לא נתקלתי בבעיה אלא דווקא בסדרה היוקרתית (יש לי Q90R) זה קרה.
קקות.
קקות.