מה לא אומרים לכם על woled של lg- כוכביות שכל קונה צריך לדעת

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
nati-va פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #1 

אז ככה- תראו את הפוסט שלי מלפני שבוע.
מנסיון מר עם מסך חדש שרכשתי (פיקסלים מתים מהקרטון- הרבה, אולי 500).
אני חושב שאנשים משקיעים אלפי ועשרות אלפי שקלים במסך צריכים לדעת!

אני יותר מחודש חוקר על תקלות ואמינות של מסכי lg בפורומים בחו״ל וברחבי הרשת ויש דברים שקונים עתידיים צריכים לדעת:
המסכים לא אמינים כלל וכלל לעומת מסכי מיני led. אם תחפשו בגוגל אורך חיי מסך אולד הוא יגיד לכם 5-7 שנים. זה לא נכון- פיקסלים מתים או תקועים, פסים למיניהם, וריענון פיקסלים כל 500 שעות (שלפעמים עושה יותר רע מטוב) הכל מופיע בשנתיים שלוש הראשונים - אז נכון עדיין יש תמונה אבל זה לא תקין- תדאגו לאחריות! (שימו לב שהאחריות לא כוללת עלות ביקור טכנאי אחרי השנה ראשונה ברוב המקרים).
הייתי מצפה מחברה שגאה ב10 שנים של אולד לייצר מוצרים אמינים יותר. 10 שנים בשנות טכנולוגיה זה נצח.

תדעו לפי חי- פיקסלים מתים על יד או צמוד לבזל- זה לא נחשב אצלהם תקלה.
שאתם מקבלים מסך תריצו בדיקת פיקסלים (יש ביוטיוב מבחר סרטונים) גם צבעים וגם אחידות. שימו לב לכבות את ״הזזת מסך״ בהגדרות.
אם יש פיקסלים מתים- לא להתפשר ולא לקבל את המסך. מנסיון- עם הזמן (שבועות) מספר הפיקסלים המתים הולך וגודל.
אצלי היו 2 מסכים עם פיקסלים מתים מהקרטון ובשלישי שהוחלף אתמול בינתיים אין.
תדעו, זה שקונים דגם גבוה או מסך דגל ממש לא אומר שתקבלו פאנל אמין, הכל זה לוטו פאנלים.

הרי מה שאנחנו קונים, זה פיקסלים בסופו של יום, והטיעון שיש 8 מיליון אז כמה עשרות או מאות (או אפילו 5) זה בסדר זה טיעון הזוי. ברכב יש מאות ואלפי ברגים הייתם קונים רכב שחסר בו בורג או 5? תחשבו על זה.
מומלץ בחום להשתמש בקופסא חיצונית לסמארט - תקבלו חווית משתמש טובה הרבה יותר (אפל טיוי או גוגל טיו).

אז נכון, oled זה טרנדי ,סמל סטטוס וכבר נהיה המוני אבל יש פה בעיה- בעיה ש lg לא רוצה לפתור כי אנשים ממשיכים וקונים. מישהו אמר המלך עירום?

ולגבי איכות תמונה- מסכי המיני led החדשים היום נותנים 90 אחוז מאיכות התמונה של אולד, אם לא יותר.
חושב שכדאי לנעוץ.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

LG העולמית נותנת אחריות של 5 שנים לפאנלים שלה בדגמי G. לדעתי זה דווקא מעיד על זה שהחברה בטוחה מאד בטכנולוגיה שלה.
בארץ כנ"ל, 5 שנים. לטלוויזיות OLED זולות יותר יש אחריות מלאה ל-3 שנים - שלפי הנתונים שלך אמורות לתת כיסוי טוב לרוב הלקוחות שיתקלו בבעיה.
רק שאצלנו גם אפשר להרחיב אחריות ל-6 שנים מלאות בתשלום נוסף. ביקור טכנאי בח.י. הוא ללא תשלום במקרה של תקלה ולא קריאת שווא.

אצלי ב-C1 הופיעו פיקסלים מתים בפינה של המסך, החליפו לי פאנל בלי שום בעיה.
יש לי B7 עם מעל 11,000 שעות עבודה, הכל מצויין עם המסך. בדקתי אותו לפני כמה שבועות, ולא ראיתי פיקסלים תקועים או מתים, ואפילו לא צריבות.
אני קצת מתבאס כי האחריות עוד מעט נגמרת, וברור לי שטלוויזיות מודרניות לא שורדות 15 שנה כמו שהיה עם CRT לפני 25 שנים.

בעיות מוזרות והזויות קיימות גם בטלוויזיות LCD; פאנלים שנדפקים, לדים שנשרפים, פסים שמופיעים על המסך, צבעים שפתאום מתעוותים ועוד שלל צרות ובעיות. כמובן פיקסלים מתים ותקועים קיימים גם במסכי LCD. וגם שם לעיתים קרובות זה קורה אחרי שנה-שנתיים, בדיוק אחרי שהאחריות נגמרת.
לוטו פאנלים, כמו שאתה קורא לו, קיים גם במסכי LCD, הכל זה סטטיסטיקה. מאחר ומסכי ה-OLED הפכו בשנים האחרונות להרבה יותר נגישים מבעבר, הם הפכו להרבה יותר פופולאריים, ולכן יש בצורה טבעית יותר תקלות, כי יש יותר מסכים כאלה בשימוש.

למיטב ידיעתי, LG מתחייבת לפאנל עד 5 פיקסלים מתים (כבויים) ועד פיקסל 1 תקוע (בהיר).
עד 5 פיקסלים מתים זה תקין, וזה הנוהל אצל כל היצרנים, גם במסכי LCD. וזה ממש לא הזוי.
פיקסל מת במסך עם יותר מ-8 מיליון פיקסלים אחרים זה לא משהו שאפשר לראות אותו אלא אם כן אתה מחפש אותו 20 ס"מ מול המסך.
היה לי פיקסל תקוע ב-TV רגילה במשך שנים, ולא ראיתי אותו בכלל עד שבמקרה המסך הציג תמונה כהה ועמדתי ממש ממש קרוב אליו.
אתה תתפלא, אבל גם ברכבים יש דפקטים שעוברים את הבדיקות והם מגיעים ללקוחות, וכל עוד לא מדובר במערכות בטיחות, אף אחד לא מת מזה.

בנוגע לסמארט, יכול להיות שאתה צודק, לא אתווכח שהמערכת WEBOS החדש זה adware טהור. אבל מקשי קיצור לנטפליקס או אמזון בשלט עושים את העבודה, ואפשר ליצור מקשי קיצור גם עם כפתורי המספרים לאפליקציות שאין להן כפתור יעודי בשלט. רק טיפ, לא מתווכח עם זה שאולי סטרימר חיצוני עדיף.

כך שאני לא יודע איזו בעיה יש כאן ש-LG לא פותרת.

מסכי מינילד מודרניים בהחלט מרשימים מאד, אבל אף אחד לא פתר עדיין את המגבלות שיש ל-LCD, רק טישטשו אותן.

רק לצורך העניין, גם מסכי ה-OLED רחוקים משלמות. מפתחים טכנולוגיות שאמורות לגשר את רוב היתרונות של LCD עם רוב היתרונות של OLED וללא החסרונות של שתי הטכנולוגיות. אבל אנחנו עדיין מספר שנים רחוקים מזה, מקווה שזה יגיע בעשור הזה. אבל אין זה אומר שהדברים שציינת "ייפתרו", כי הם לא. אי אפשר לייצר מוצר שיהיה מושלם 100% מהזמן, זה לא כלכלי.

nati-va פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

במקרה lg נותנים 5 שנים אחריות שבדיוק באותה שנה שיוצא המתחרה שלהם qd? זה ברור שזה נסיון לשמור לקוחות שלא יעברו לטכנולוגיה החדשה והעדיפה (מבחינה טכנולוגית, אמינות עדיין אי אפשר לקבוע, מוקדם מידי).
הבעיה פה לא על פיקסל אחד או 5 שמתים זה עם הזמן גודל וגודל- וכן, אפשר לראות את זה ממרחק של 1.5 מטר למסך 77 כמו שאצלי עכשיו.
תחשוב איפה היינו בסמארטפונים, מחשבים או מכוניות ליפני 10 שנים.. זה הכל כי לא היה תחרות לlg.
ברור שאין דבר כזה מסך מושלם- אבל לפחות שכל הפיקסלים שמייצרים את התמונה יעבדו.
וכן, זה לא חיים ומוות אבל שמשלמים הון לטלויזיה מצפים לפחות לאמינות.
איזה בעיה lg לא פותרת אם לא הבנת- אמינות ו10 שנים זה מספיק זמן כדי לפתח מסך אמין.

אצלי היו 2 מסכים דפוקים, הטכנאי אתמול אמר גם שנתקל ב4 מסכים דפוקים ללקוח..
ממש לוטו פאנלים..

די בטוח שאם היה מודעות לאנשים לבדוק את הפאנלים היו המון תלונות.. פשוט 99.9 אחוז מהאנשים לא בודקים וגם יושבים ממרחק רחוק מאוד.. 3-4 מטר ממסך 77 הזוי.. מה כבר רואים ממרחק כזה..
נערך לאחרונה על ידי nati-va ב 13/07/2023 13:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1492
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 100 פעמים

שליחה #4 

מבאס לקבל מסך תקול - כן.
קיבלת שירות והחליפו לך למסך חדש ניילונים - כן. (אנחנו עדיין בישראל עם רמת שירות של עולם שלישי כך שלא ברור מעליו)
בסופו של דבר מסך מעולה - כן.

עכשיו נשאר רק להינות מהמסך כמה שיותר
אהבתי את הטיעון עם הברגים ברכב :)

nati-va פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

12/07/2023 17:53  
ambar כתב:
מבאס לקבל מסך תקול - כן.
קיבלת שירות והחליפו לך למסך חדש ניילונים - כן.(אנחנו עדיין בישראל עם רמת שירות של עולם שלישי כך שלא ברור מעליו)
בסופן של דבר מסך מעולה - כן.

עכשיו נשאר רק להינות מהמסך כמה שיותר
אהבתי את הטיעון עם הברגים ברכב :)
...
*2 מסכים תקולים מהקרטון..
*נפתר בינתיים אחרי חודש ושבוע עם המון עצבים, תסכול וזמן מבוזבז.

nati-va פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

דבר נוסף,
בטוח שיש להם כלי דיאגנוזה בבקרת איכות (או אפילו בתפריט טכנאי) שיאמרו להם אם יש פיקסלים מתים או תקועים, זה לא שצריך מסך מסך לראות בעין..
אבל הם מעדיפים לשחרר פאנלים כאלו,לכאורה, כי מבחינה כמותית לא משתלם להם לפסול כל כך הרבה פאנלים, הם יודעים שאנשים לא בודקים ולכאלה שכן בודקים מחליפים באחריות.
עלות של לפסול נגיד 100 פאנלים לעומת החלפה של אחד.
אם הייתה מודעות ואנשים היו דורשים אמינות הם היו רואים את זה בהחזרות ומשפרים הליכי ייצור.. הכל עניין כלכלי.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #7 

צודק, ואז מחיר המסכים היה עולה בצורה מורגשת.

מתי שמעת על אמינות במוצרי אלקטרוניקה בעשור וחצי האחרונים? אין דבר כזה, הכל חד פעמי.
יש כשלים שמתוכננים לתוך המוצר כדי לתת למוצר אורך חיים מוגבל. כל עוד אין חוקים וקנסות קשים על חברות שמייצרות *** אלקטרוני בכמויות, לא נראה מוצרים באמת אמינים.
מצד שני, אם זה יקרה, צפה לפגיעה משמעותית במחירים ובקצב התקדמות הטכנולוגית.
לצורך המחשה: לדוד שלי ברוסיה יש מקרר משנות ה-60 המוקדמות שעדיין עובד והוא משתמש בו כמקרר הראשי שלו כל החיים.

אני בהחלט fan של טלוויזיות OLED של LG באופן כללי, אבל אני גם מבין שיש מגבלות טכנולוגיות\סטטיסטיות\כלכליות ואני מציאותי.
ה-C1 שלי הגיעה עם פאנל שלא היה משביע רצון מבחינת האחידות, אפילו הגיעו אלי טכנאי בתחילת הדרך. וקבעו שככה זה, בעיקרון זו עובדה שאי אפשר להתווכח איתה, יש פאנלים טובים יותר או טובים פחות. בארה"ב אפשר לארוז הכל ולהחזיר לחנות ולקנות אחר, לצערי בארץ זה לא כזה טריוויאלי.

בנוגע לפיקסלים מתים, יכול להיות שבפאנל דפוק הם ילכו ויתרבו, אבל לא הייתי מצפה לבעיה אם פיקסל יצא תקול מפס הייצור. לפחות מניסיוני הדל.
ופיקסל כבוי אחד אתה לא תראה בצפיה רגילה ממרחק ישיבה ממוצע. אבל אם יש אוסף פיקסלים מתים באותו איזור, אז בטח שכן.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78772
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #8 

כמו כל אחד עם תקלה, פחות מעניין אותך כמה אחוזים מהלקוחות יש להם תקלה כי עבורך 100% מהמסכים שקינת הם לא תקינים…

אבל חייב להגיד שאני כבר עשור בוחן מסכים ואני והמשפחה שלי רכשנו כמות מסכי OLED משמעותית (יש לי מסך גם בסלון וגם בחדר שינה, שאותם אנחנו משדרגים כל שנתיים שלוש) ומעולם לא ראיתי תקלות כמו שאתה מתאר. יתכן שיש סדרה בעייתית או שפשוט יש לך נאחס של מזל, אבל אני מבטיח לך שאם הבעיה היתה סדרתית הם היו בבעיה כי בישראל יש ללקוחות שהזמינו מרחוק 14 יום להתחרט על ההזמנה ולכן הם היו מקבלים מלא החזרות...

כאמור, לא מתווכח עם החוויה שלך אבל מכאן ועד לסמן שיש בעיה כוללת ושכולם צריכים להזהר יש מרחק רב.

מבין את האכזבה שלך ואם תקצה אוכל לנסות לסייע לך מול החברה (אין לי מושג מה הסטטוס).
בלי לפגוע אתה נשמע כמו fanboy או איש מכירות..אבל לא ציפיתי אחרת מפורום שהוא בחסות lg.
...
בוא ונשאר ידידים כי אנשים כאן מנסים לסייע לך ולא תגיע רחוק אם תאשים כאן אנשים. אין כאן אף אחד מטעם.

mordsxx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #9 

12/07/2023 15:10  
nati-va כתב:
שאתם מקבלים מסך תריצו בדיקת פיקסלים (יש ביוטיוב מבחר סרטונים) גם צבעים וגם אחידות. שימו לב לכבות את ״הזזת מסך״ בהגדרות.
אם יש פיקסלים מתים- לא להתפשר ולא לקבל את המסך.
...
דבריך נכונים ומבקש להרחיב מעט:
כאשר המתקינים מגיעים לרוב הם מנסים ישר לדחוף אחריות מורחבת (בתשלום) ומסמך לחתימה המאשרת כי המסך התוקן לשביעות רצון המזמין. אסור בשום אופן לחתום על דבר עד שלא מריצים בדיקה פיסקלים מסודרת כמו שיש ביוטיוב. לעמוד קרוב לטלויזיה ולהתעקש כי הטכנאים ימתינו לסיום הבדיקה ולא להתרשם מהדחף שלהם לרוץ ולמהר. מספיק שפיסקל אחד שרוף או תקוע, אז לא חותמים על דבר ומתעדים את התקלה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #10 

אוסיף שלהריץ בדיקות על מסך שרק יצא מהקופסה יכול לתת רושם מוטעה, כי מסכי OLED דורשים קצת הרצה ומחזור אחד או שניים של ריענון פיקסלים.
מהניסיון (הדל יחסית) שלי זה בהחלט משנה\משפר אחידות ותופעות מוזרות אחרות שעלולות להופיע.
כמובן שלבדוק פיקסלים אין בעיה, מאחר ואם הפיקסל מת או תקול, אז הרצה לא תעזור יותר מדי בד"כ.

nati-va פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

12/07/2023 20:34  
oferlaor כתב:

בוא ונשאר ידידים כי אנשים כאן מנסים לסייע לך ולא תגיע רחוק אם תאשים כאן אנשים. אין כאן אף אחד מטעם.
...
מצטער אם פגעתי.. צודק- לוקח את דברי בחזרה..

כמובן שאין לנו מידע מדוייק על הנושא, אבל ברשת יש המון מקרים דומים וגם פה בפורום..

אני מגיע מתחום האודיו (לא מיינסטרים- יותר היי אנד) ובתחום הזה נדיר שיש תקלות מהקרטון הכל עובר qc מדוקדק לפני שיוצא ללקוחות. אז הציפייה שלי הייתה דומה בטלויזיה שנחשבת היי אנד כמו g2.. יכול להיות טעיתי בציפייה..

וד״א שלא תחשבו שאני איזה פיקסל פיפר או משהו, בכלל לא הייתי מודע לנושא עד לפני 5 שבועות וראיתי את זה במקרה חצי שעה אחרי שהטכנאים הלכו (בטלויזיה הראשונה) בתוכן- ולא בסרטון בדיקה ביוטיוב.
הטלוויזיה הראשונה המספר סידורי שלה התחיל ב209 והשנייה 208, השלישית 205 (כנראה מלאי ישן יותר)..כנראה שבמלאי החדש יש יותר פאנלים דפוקים- אין לי מושג (בשרות אומרים שלא)..

nati-va פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

13/07/2023 11:10  
TheCoolest כתב:
אוסיף שלהריץ בדיקות על מסך שרק יצא מהקופסה יכול לתת רושם מוטעה, כי מסכי OLED דורשים קצת הרצה ומחזור אחד או שניים של ריענון פיקסלים.
מהניסיון (הדל יחסית) שלי זה בהחלט משנה\משפר אחידות ותופעות מוזרות אחרות שעלולות להופיע.
כמובן שלבדוק פיקסלים אין בעיה, מאחר ואם הפיקסל מת או תקול, אז הרצה לא תעזור יותר מדי בד"כ.
...
צודק בנוגע לאחידות הפאנל (מסך מלוכלך) אחרי שהרצתי ריענון פיקסלים פעם אחת -המסך הרבה יותר נקי.. פיקסלים מתים עדיין יישארו מתים..

avngas
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 183
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #13 

12/07/2023 20:34  
oferlaor כתב:
בישראל יש ללקוחות שהזמינו מרחוק 14 יום להתחרט על ההזמנה
...
לא במקרה ומסך חובר לחשמל. וללא חיבור לחשמל איך נדע אם יש פיקסלים מתים?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78772
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #14 

תסמונת מסך המלוכלך כבר כמעט לא קיימת בפאנלים של השנים האחרונות. גם פיקסלים תקועים או מתים לא אמורים להיות מושפעים מרענון.

מה הסטטוס הנוכחי?

gilgil28
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #15 

13/07/2023 13:23  
nati-va כתב:
מצטער אם פגעתי.. צודק- לוקח את דברי בחזרה..

כמובן שאין לנו מידע מדוייק על הנושא, אבל ברשת יש המון מקרים דומים וגם פה בפורום..

אני מגיע מתחום האודיו (לא מיינסטרים- יותר היי אנד) ובתחום הזה נדיר שיש תקלות מהקרטון הכל עובר qc מדוקדק לפני שיוצא ללקוחות. אז הציפייה שלי הייתה דומה בטלויזיה שנחשבת היי אנד כמו g2.. יכול להיות טעיתי בציפייה..

וד״א שלא תחשבו שאני איזה פיקסל פיפר או משהו, בכלל לא הייתי מודע לנושא עד לפני 5 שבועות וראיתי את זה במקרה חצי שעה אחרי שהטכנאים הלכו (בטלויזיה הראשונה) בתוכן- ולא בסרטון בדיקה ביוטיוב.
הטלוויזיה הראשונה המספר סידורי שלה התחיל ב209 והשנייה 208, השלישית 205 (כנראה מלאי ישן יותר)..כנראה שבמלאי החדש יש יותר פאנלים דפוקים- אין לי מושג (בשרות אומרים שלא)..
...
ציוד אודיו הוא הרבה יותר פשוט מטלוויזיות oled.

nati-va פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

15/07/2023 19:50  
oferlaor כתב:
תסמונת מסך המלוכלך כבר כמעט לא קיימת בפאנלים של השנים האחרונות. גם פיקסלים תקועים או מתים לא אמורים להיות מושפעים מרענון.

מה הסטטוס הנוכחי?
...
הגיעה שבוע שעבר טלויזיה מספר שלוש. אין פיקסלים מתים ממה שבדקתי, אבל אכן יש מסך מלוכלך, אז עשיתי ריעונון פיקסלים- עזר במקצת.. אך עדיין יש- בדיוק אתמול ראיתי את הסדרה סילו באפל טיוי פלוס, היא ממש חשוכה (מה שנקרה כוונת היוצרים) וממש רואים לפעמים פסים לאורך המסך כאשר האור בחדר סגור (התרגלתי לזה עוד מה CX הקודמת שהייתה לי)..

nati-va פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

15/07/2023 18:26  
avngas כתב:
לא במקרה ומסך חובר לחשמל. וללא חיבור לחשמל איך נדע אם יש פיקסלים מתים?
...
לאורך ה5 שבועות ניסיתי נואשות לבטל את העסקה- אך חי לא היו מוכנים.
להגיד את האמת הם פועלים על פי מה שהחוק מרשה להם, חוקי הצרכנות במדינה שלנו מעוותים עד כדי כל שאי אפשר לבטל עסקה של מוצר פגום כי פתחת את הקרטון. זה הזוי.

במהלך ההכנה לקנייה נתקלתי בסרטון יוטיוב של אדם שהתלבט בין 2 מסכים בארה״ב- קנה את שניהם והחזיר מה שלא התאים לו. זה חוקי צרכנות הוגנים.

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1492
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 100 פעמים

שליחה #18 

16/07/2023 14:46  
nati-va כתב:
הגיעה שבוע שעבר טלויזיה מספר שלוש. אין פיקסלים מתים ממה שבדקתי, אבל אכן יש מסך מלוכלך, אז עשיתי ריעונון פיקסלים- עזר במקצת.. אך עדיין יש- בדיוק אתמול ראיתי את הסדרה סילו באפל טיוי פלוס, היא ממש חשוכה (מה שנקרה כוונת היוצרים) וממש רואים לפעמים פסים לאורך המסך כאשר האור בחדר סגור (התרגלתי לזה עוד מה CX הקודמת שהייתה לי)..
...
זה ממש תופעות של OLEDים מ 2016-17
מה אומרים ח.י על זה?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #19 

אלה תופעות שהן חלק מהטכנולוגיה, ופוחתות עם שימוש.

nati-va פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

16/07/2023 18:41  
ambar כתב:
זה ממש תופעות של OLEDים מ 2016-17
מה אומרים ח.י על זה?
...
לא ציינתי בפניהם את זה, אני מאמין אם אעשה עוד ריענון פיקסלים אז זה יפחת, אבל זה לא בריא למסך לעשות כל כך הרבה ריענונים (עשיתי כבר פעם אחת).

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”