איזה nas לבחור
שלום
אני מעוניין לרכוש NAS חדש במסגרת נסיעה לאילת - עד עכשיו היה לי NAS פשוט של WD - MYCLOUD -אבל הוא היה איטי מאוד .
לאחר בדיקה שביצעתי ננעלתי על SYNOLOGY DS220+ אבל לצערי לא ניתן להשיג אותו בחנויות שמוכרות גם באילת אלה רק במחיר של 1650 בערך -בחנויות שמוכרות במרכז הארץ.
רציתי לדעת מה ההמלצה שלכם -איזה חברה עדיפה QNAP או SYNOLOGY מבחינת נוחות שימוש למשתמש מתחיל .
הNAS מיועד בעיקר לשמירת מסמכים ,תמונות, סרטים ( לגישה מרחוק) .
על איזה דגם אתם ממליצים ברמת מחירים של 1300-1800 ש"ח בשתי החברות (עדיף ברשתות גדולות שמוכרות גם באילת)
תודה על עזרתכם
אני מעוניין לרכוש NAS חדש במסגרת נסיעה לאילת - עד עכשיו היה לי NAS פשוט של WD - MYCLOUD -אבל הוא היה איטי מאוד .
לאחר בדיקה שביצעתי ננעלתי על SYNOLOGY DS220+ אבל לצערי לא ניתן להשיג אותו בחנויות שמוכרות גם באילת אלה רק במחיר של 1650 בערך -בחנויות שמוכרות במרכז הארץ.
רציתי לדעת מה ההמלצה שלכם -איזה חברה עדיפה QNAP או SYNOLOGY מבחינת נוחות שימוש למשתמש מתחיל .
הNAS מיועד בעיקר לשמירת מסמכים ,תמונות, סרטים ( לגישה מרחוק) .
על איזה דגם אתם ממליצים ברמת מחירים של 1300-1800 ש"ח בשתי החברות (עדיף ברשתות גדולות שמוכרות גם באילת)
תודה על עזרתכם
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
QNAP TS-431K 4-bay
דגם בסיסי 1195 שקלים בסניף איבורי באילת ( בלי דיסקים כמובן ).
לא כתבת מה הצרכים שלך, ל 99% מהאנשים זה מכסה הכל.
לא כתבת מה הצרכים שלך, ל 99% מהאנשים זה מכסה הכל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני מעוניין לעשות עליו שרת PLEX ואולי גם שרת הורדות קבצים אבל בעיקר צפייה בסרטים מרחוק.12/07/2023 15:18Lior_M כתב: QNAP TS-431K 4-bay
לא כתבת מה הצרכים שלך, ל 99% מהאנשים זה מכסה הכל....
לNAS שהצעת לי יש 1GB זיכרון - זה לא מעט? זה לא יגרום לאיטיות?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
לא. 1 גיגה לא מספיק.12/07/2023 18:56giladfri כתב: אני מעוניין לעשות עליו שרת PLEX ואולי גם שרת הורדות קבצים אבל בעיקר צפייה בסרטים מרחוק.
לNAS שהצעת לי יש 1GB זיכרון - זה לא מעט? זה לא יגרום לאיטיות?...
ועוד יותר בעייתי בדגם הזה... אי אפשר להרחיב זיכרון
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73197
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים