LG G2 65" הגיע עם פיקסלים שרופים איך שנפתח.
מזכירים פה את ה-60, אבל ח.י. עושים הכל כדי שלא תוכל לנצל את זה.
מביאים לך איזו מתנה של אוכל ואחר כך מבקשים ממך להחזיר אותה.
לא אומרים לך כמה כסף תקבל וכו'.
בנוגע להחלפת פאנל וכו' - לא הייתי מסכים בטח אם זאת טלויזיה חדשה. אין לי ניסיון עם החלפה בטלויזיה אבל יש לי ניסיון מאוד רע עם החלפה של מסך של לפטופ חדש שהיה יוצא ממנו אור לבן בתחתית המסך. בוא נאמר שאם הייתי יודע שהלפטופ יחזור בצורה הזו, הייתי מעדיף להישאר עם קצת אור לבן.
בנוגע להחלפת פאנל וכו' - לא הייתי מסכים בטח אם זאת טלויזיה חדשה. אין לי ניסיון עם החלפה בטלויזיה אבל יש לי ניסיון מאוד רע עם החלפה של מסך של לפטופ חדש שהיה יוצא ממנו אור לבן בתחתית המסך. בוא נאמר שאם הייתי יודע שהלפטופ יחזור בצורה הזו, הייתי מעדיף להישאר עם קצת אור לבן.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
Re: LG G2 65" הגיע עם פיקסל שרוף איך שנפתח
@magshield
ההחלפה פשוטה מאד, מעבירים את הלוחות האלקטרוניים והרמקולים מהמסך הישן לחדש וזהו.
ההחלפה פשוטה מאד, מעבירים את הלוחות האלקטרוניים והרמקולים מהמסך הישן לחדש וזהו.
-
Thepocket
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- שם מלא: Shmuel
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
איך יעשו הכל שאני לא יוכל לנצל את זה?קראתי ויש להם תקנון עד 60 יום החזרת מוצר אני מאמין שהם אפילו לא ינסו להתכווכח איתי על פיקסלים שרופים מרגע פתיחת המוצר ושמתי לב שהתחילו להופיע עוד כמה פיקסלים דפוקים הוספתי עוד כמה תמונות באשכול.03/07/2023 17:45magshield כתב: מזכירים פה את ה-60, אבל ח.י. עושים הכל כדי שלא תוכל לנצל את זה.
בנוגע להחלפת פאנל וכו' - לא הייתי מסכים בטח אם זאת טלויזיה חדשה. אין לי ניסיון עם החלפה בטלויזיה אבל יש לי ניסיון מאוד רע עם החלפה של מסך של לפטופ חדש שהיה יוצא ממנו אור לבן בתחתית המסך. בוא נאמר שאם הייתי יודע שהלפטופ יחזור בצורה הזו, הייתי מעדיף להישאר עם קצת אור לבן....
ממש מצמרר..מחכה לתשובה מהם
רק חדשה. אתה שילמת על טלווזיה חדשה, לא על חדשה עם החלפת מסך בביתך... גם אחרי חודש לא הייתי מוכן לתיקון. לך תדע איזה בלתמי"ם יכולים להשפיע בלי כוונה תחילה של הטכנאים על תפקודה ואורך חיי הטלוויזיה בעתיד... כניסת אבק מיותרת, חשמול סטטי מיותר של חלקי פנים, הפעלת לחץ על המסגרת בעת פתיחה סגירה שיוביל להיחלשות ולתקלות ברכיבים רגישים... יכולות להיות כל מיני השלכות שאתה לא יכול מודע אליהן.
תבקש מסך חדש. לא רוצים? אנא כספך בחזרה. מה ששילמת בפועל, לא יותר, לא פחות.
אפשר גם פשרה שתבקש זיכוי על הרחבת האחריות כך שתהיה על חשבונם, כך שלפחות תקבל הטבה משמעותית.
בשום פנים ואופן לא להתפשר, אתה לא שילמת על סוג ב,מחודש או יד ראשונה ממכייל.
תעדכן בהתפתחויות.
תבקש מסך חדש. לא רוצים? אנא כספך בחזרה. מה ששילמת בפועל, לא יותר, לא פחות.
אפשר גם פשרה שתבקש זיכוי על הרחבת האחריות כך שתהיה על חשבונם, כך שלפחות תקבל הטבה משמעותית.
בשום פנים ואופן לא להתפשר, אתה לא שילמת על סוג ב,מחודש או יד ראשונה ממכייל.
תעדכן בהתפתחויות.
אני פחות יודע איך זה בטלויזיה.03/07/2023 17:53TheCoolest כתב: @magshield
ההחלפה פשוטה מאד, מעבירים את הלוחות האלקטרוניים והרמקולים מהמסך הישן לחדש וזהו....
בלפטופ- הגיע בחלקו עם מרווחים בין המסך למסגרת + הצבעים של המסך היו הרבה פחות טובים. המקורי היה מהמם, זה שהם שמו במקומו רחוק מזה. לא הייתי מסכים שיתחילו להחליף לי חלקים בתחילת הדרך.
קיבלת מתנה? השתמשת בה? יופי, תתכונן לשלם.03/07/2023 18:08Thepocket כתב: איך יעשו הכל שאני לא יוכל לנצל את זה?קראתי ויש להם תקנון עד 60 יום החזרת מוצר אני מאמין שהם אפילו לא ינסו להתכווכח איתי על פיקסלים שרופים מרגע פתיחת המוצר ושמתי לב שהתחילו להופיע עוד כמה פיקסלים דפוקים הוספתי עוד כמה תמונות באשכול.
ממש מצמרר..מחכה לתשובה מהם...
כמה כסף רשום שתקבל בתקנון? הם והחנות סירבו לומר מה יהיה הסכום שיוחזר. מהחנות זה נשמע שהם יחייבו על משלוח + התקנה + ביטול, לי זה נשמע כמו סכום של כמה מאות שקלים. רצו כבר לתאם איסוף בלי שמוכנים לומר מה הסכום שיוחזר. התנהלות מוזרה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הוא לא קיבל מסך שלא עובד בכלל, זו בעיה שלא כזה נעים לחיות איתה, אבל גם לא סוף העולם. קצת פרופורציות.
עם זאת, היה צריך לבדוק את המסך היטב במעמד ההתקנה.
עם זאת, היה צריך לבדוק את המסך היטב במעמד ההתקנה.
לרוב בעיות על הפתיחה מרמזות על צרות צרורות בהמשך. אם יצטרך שירות של ח.י. פעם נוספת יכול להיות והם יראו בו בתור ׳נודניק׳
אופציה טובה היא להחליף מסך. לא מזמן האתר הנחשב rtings פרסם את המסקנות הסופיות שלו באשר למסכים המומלצים שלו משנת יצור 2022.
https://www.rtings.com/tv/reviews/best/tvs-on-the-market
אופציה טובה היא להחליף מסך. לא מזמן האתר הנחשב rtings פרסם את המסקנות הסופיות שלו באשר למסכים המומלצים שלו משנת יצור 2022.
https://www.rtings.com/tv/reviews/best/tvs-on-the-market
איך החלטתם שהוא לא מקבל שירות טוב?
העביר להם תמונות, אמרו לו שייקח 48 שעות להחליט מה עושים, עדיין לא עברו 48 שעות.
בינתיים הטלוויזיה מתפקדת, אף אחד מהשירות לא אמר החלפת פאנל אלא מישהו פה בתגובות.
בסוף זו ככל הנראה טלוויזיה שהיבואן גם מזדכה מול היצרן עליה. לא מאמין שיעשו לו בעיות.
בינתיים הטלוויזיה מתפקדת, אף אחד מהשירות לא אמר החלפת פאנל אלא מישהו פה בתגובות.
בסוף זו ככל הנראה טלוויזיה שהיבואן גם מזדכה מול היצרן עליה. לא מאמין שיעשו לו בעיות.
אני חושב שדווקא אני מאד הגיוני04/07/2023 11:54TheCoolest כתב: הוא לא קיבל מסך שלא עובד בכלל, זו בעיה שלא כזה נעים לחיות איתה, אבל גם לא סוף העולם. קצת פרופורציות.
עם זאת, היה צריך לבדוק את המסך היטב במעמד ההתקנה....
המסך הגיע לקוי, דבר שהתגלה במעמד ההתקנה.
המסך צריך להיות מוחלף לחדש בהקדם האפשרי.
הלקוח לא אמור להיות מטורטר עם שליחת תמונות והמתנה.
04/07/2023 12:01emage כתב: איך החלטתם שהוא לא מקבל שירות טוב?
בסוף זו ככל הנראה טלוויזיה שהיבואן גם מזדכה מול היצרן עליה. לא מאמין שיעשו לו בעיות....
למה לקוח שרכש מסך באלפי שקלים צריך לטרטר את
עצמו עם שליחת תמונות כדי להוכיח להם שיש תקלה ולהמתין לתשובה מהם?
במידה והתקלה אומתה חי צריכים לשלוח לו מסך חדש.
זהו סטנדרט שירות מקובל וחבל שחי מורחים את זה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לפי מה שהבנתי הוא זיהה בעיה אחרי שהמתקינים כבר עזבו, לא במהלך ההתקנה. אולי אני טועה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
נשמע כמו שירות טוב מאד לדעתי.
אני עומד להפיל לכם את הלסת, שמעו סיפור:
קניתי לפני כמעט חודש g2 77. באותו יום- רבע שעה אחרי שהותקן -פיקסלים מתים, לא קצת כמו פותח השרשור אולי 500 (לא ספרתי) בצד שמאל קרוב לבזל.
אני לתומי חשבתי - טוב נפלתי על מסך תקול, יום יומיים ישלחו חדשה. רק היום באה חדשה - וכן, שוב עם פיקסלים מתים באותו מקום.
בין לבין בא טכנאי אנטיפת שבוע וחצי אחרי ההתקנה הראשונה - ראיתי אותו ממש זורק את הטלוויזיה מהמשאית לכביש, התקרבתי וראיתי קרטון בלוי וקרוע - סירבתי לקבל אותה.
בין לבין נקבע טכנאי ולא הגיע כלל.
בין לבין עשרות טלפונים ובזבוזי זמן ביני לבין מי שקניתי ממנו ובינו לבין חי.
איפה העצבים, תחושת תסכול, בזבוזי הזמן.
אני לא פניתי לשירות של חי - כי לתפיסתי מי שקניתי ממנו צריך לדאוג לטלויזיה חדשה- אני שמתי הון על טלוויזיה לא מקובל עליי להתרוצץ אחרי שירות לקוחות באותו יום שקיבלתי.
ביזיון אחד גדול- במקרה כמו שלנו (שלי ופותח השרשור) הם צריכים לשלוח טלוויזיה יום אחרי. אבל אנחנו בישראל - ארץ הטרטורים.
ומי שאומר למה לא בודקים תוך כדי ההתקנה- הטכנאים ממש מזדרזים ללכת- היום- תוך 10 דקות הם לא היו פה.
גם שימו לב לארץ הייצור- לא קוריאה כמו הcx הישנה שלי אלא פולין- לא שאני מזלזל אבל מה עם qc? החברות רק מנסות לחסוך על הצרכנים, שימו לב גם לגב של הg1 ל2 הוחלף בפלסטיק זול.. עלק כדי להפחית במשקל.
ועוד לא דיברתי על שלט הפרסומת שנקרא webos 22, קניתי שלט פרסומת או טלוויזיה??- מזל שיש Apple TV…
קיצור אני עם lg סיימתי- מסך הבא רק סוני. בינתיים תקוע עם הlg.
קניתי לפני כמעט חודש g2 77. באותו יום- רבע שעה אחרי שהותקן -פיקסלים מתים, לא קצת כמו פותח השרשור אולי 500 (לא ספרתי) בצד שמאל קרוב לבזל.
אני לתומי חשבתי - טוב נפלתי על מסך תקול, יום יומיים ישלחו חדשה. רק היום באה חדשה - וכן, שוב עם פיקסלים מתים באותו מקום.
בין לבין בא טכנאי אנטיפת שבוע וחצי אחרי ההתקנה הראשונה - ראיתי אותו ממש זורק את הטלוויזיה מהמשאית לכביש, התקרבתי וראיתי קרטון בלוי וקרוע - סירבתי לקבל אותה.
בין לבין נקבע טכנאי ולא הגיע כלל.
בין לבין עשרות טלפונים ובזבוזי זמן ביני לבין מי שקניתי ממנו ובינו לבין חי.
איפה העצבים, תחושת תסכול, בזבוזי הזמן.
אני לא פניתי לשירות של חי - כי לתפיסתי מי שקניתי ממנו צריך לדאוג לטלויזיה חדשה- אני שמתי הון על טלוויזיה לא מקובל עליי להתרוצץ אחרי שירות לקוחות באותו יום שקיבלתי.
ביזיון אחד גדול- במקרה כמו שלנו (שלי ופותח השרשור) הם צריכים לשלוח טלוויזיה יום אחרי. אבל אנחנו בישראל - ארץ הטרטורים.
ומי שאומר למה לא בודקים תוך כדי ההתקנה- הטכנאים ממש מזדרזים ללכת- היום- תוך 10 דקות הם לא היו פה.
גם שימו לב לארץ הייצור- לא קוריאה כמו הcx הישנה שלי אלא פולין- לא שאני מזלזל אבל מה עם qc? החברות רק מנסות לחסוך על הצרכנים, שימו לב גם לגב של הg1 ל2 הוחלף בפלסטיק זול.. עלק כדי להפחית במשקל.
ועוד לא דיברתי על שלט הפרסומת שנקרא webos 22, קניתי שלט פרסומת או טלוויזיה??- מזל שיש Apple TV…
קיצור אני עם lg סיימתי- מסך הבא רק סוני. בינתיים תקוע עם הlg.