יס חוזרים לתת 3 חודשי דיסני בחינם וחודש חינם של נטפליקס.11/06/2023 22:56em28 כתב: מהפחד מ-FREE יס נותנים חודש חינם ומורידים את מחיר הסטינג ל-49 ש"ח ל-5 חודשים נוספים....
בקשר לשירות הסטרימינג הישראלי של קשת עם קבוצת RGE בשם FreeTV, כולל עדכונים ראשיים של ערוצים משם
Re: בקשר לשירות הסטרימינג הישראלי של קשת עם קבוצת RGE בשם FreeTV
החל ממוצאי שבת הזאת, בפרי טיוי מוסיפים את ערוץ הטלוויזיה שורה ראשונה, שישדר בשידור חי הופעות מוזיקה, אבל בגלל עניין של זכויות יוצרים, השידורים של הופעות המוזיקה משם לא יהיו בצפיה חוזרת, בגלל עניין של זכויות יוצרים, כאשר לפרי טיוי יש העדפות אחרות של מה עוד אפשר לעשות עם הכסף שלה.
לייק ווי דו אין FreeTV!
הערב, 22:00 נסרין קדרי בשידור חי ממופע ענק במנורה עם אורחים מפתיעים
זה מזכיר לי שקודם בכאן 11 שידרו לא בשידור חי את ההופעה של נועה קירל בפארק הירקון, אבל הצופים לא יכלו מתי שהם רוצים לראות שוב את ההופעה הזאת.
לייק ווי דו אין FreeTV!
הערב, 22:00 נסרין קדרי בשידור חי ממופע ענק במנורה עם אורחים מפתיעים

זה מזכיר לי שקודם בכאן 11 שידרו לא בשידור חי את ההופעה של נועה קירל בפארק הירקון, אבל הצופים לא יכלו מתי שהם רוצים לראות שוב את ההופעה הזאת.
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 01/09/2023 14:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
ועדיין הפרי טיוי יותר זול במחיר מיס....
בפריטיוי אמרו שהשידורים שלהם הם רק למדינת ישראל....
Re: בקשר לשירות הסטרימינג הישראלי של קשת עם קבוצת RGE בשם FreeTV, כולל עדכונים ראשיים של תכנים משם
האם יש אפשרות לצפות עם כתוביות באנגלית?
כנ"ל בנוגע לשירותים האחרים של יס, סלקום וכו'.
כנ"ל בנוגע לשירותים האחרים של יס, סלקום וכו'.
בדקתי, נכון... אם מישהו מחו"ל ירצה לצפות הוא יצטרך VPN עם שרת בישראל......
עוד קצת רשמים,11/06/2023 21:06dyarok כתב: רשמים ראשונים-
מחובר עם 2 סטרימרים xiaomi mi box s, חיבור אלחוטי.
נגד-
טעינה ראשונית מאד איטית.
חיפוש לא משהו
לא הצלחתי לנהל את החשבון מהאפליקציה בממירים- רק מהסלולאר.
לא ניתן לקנפג את מסך הערוצים/תכנים (מעוניין "לנקות" דברים לא רלוונטיים)
לא ניתן לסדר ערוצים מועדפים
בעד
מחיר זול
תמורה מספקת לאמא מבוגרת שצורכת מעט תכנים (ערוצי ברואדקסט+ קצת סדרות וערוצי ויוה)...
נושא שממש חייב תיקון אם רוצים הפצה לאוכלוסיה מבוגרת!
השירות פעיל כבר כמה ימים אצל אמא מבוגרת.
פעם ביום- יום וחצי השירות מתנתק (לא משנה הסיבה, יכול להיות כיבוי הטלויזיה/הסטרימר) וצריך להכנס מחדש.
הכניסה היא רק באמצעות שליחת סמס עם לינק לטלפון הסלולארי- לאוכלוסיה מבוגרת זה ממש deal breaker שלילי.
מישהו יודע לאיזה vpn יש שרתים בארץ?...
עובד בטלוויזיה חכמה של שיאומי, רק הפוך - +CH מוריד ערוץ, -CH מעלה ערוץ......
לא ברור סדר הערוצים שלהם.
מה שכן הטעינה הראשונית הופכת להיות איטית יותר ויותר.
Re: בקשר לשירות הסטרימינג הישראלי של קשת עם קבוצת RGE בשם FreeTV, כולל עדכונים ראשיים של תכנים משם
גם בטלויזיה של סוני עובד העלאה והורדת ערוצים. אחלה שדרוג

באפליקציה באייפון כשאני נכנס לקץ’-אפ זה מראה חלון ריק. לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת?
אני התנתקתי מסטינג ועברתי לFree
מאוד שבע רצון
עובד מעולה על אנוידיה שילד
מאוד שבע רצון
עובד מעולה על אנוידיה שילד
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
במשך שבועיים עם 3 מכשירים שונים זה קרה לי פעם אחת.14/06/2023 10:46dyarok כתב: עוד קצת רשמים,
נושא שממש חייב תיקון אם רוצים הפצה לאוכלוסיה מבוגרת!
השירות פעיל כבר כמה ימים אצל אמא מבוגרת.
פעם ביום- יום וחצי השירות מתנתק (לא משנה הסיבה, יכול להיות כיבוי הטלויזיה/הסטרימר) וצריך להכנס מחדש.
הכניסה היא רק באמצעות שליחת סמס עם לינק לטלפון הסלולארי- לאוכלוסיה מבוגרת זה ממש deal breaker שלילי....
אם זה קורה לך הרבה, יכול להיות שמישהו יוצא מהחשבון במכשיר.
אותו דבר גם אצלי מחובר עם שילד וגם עם מיקול-קמ2 פלוס. עובד מעולה.21/06/2023 23:31mrraz111 כתב: אני התנתקתי מסטינג ועברתי לFree
מאוד שבע רצון
עובד מעולה על אנוידיה שילד...
במחיר של 30 ש"ח אין תלונות בכלל.
מחובר עם מסלול 5 טלוויזיות.
מחוברים במקסימום 3 בפועל בו זמנית.
האפליקציה מציגה לעיתים תכופות מציגה את ההודעה >> יותר מידי מכשירים מחוברים בטלוויזיות של LG ו סמסונג
ואו נמחק ההגדרה וצריך להתחבר מחדש עם SMS בסטרימר של שיואמי
לעוד משהו זה קרה? פתרתם את זה איכשהו? נתנו לכם פתרון? עשו משהו ב FREE?
ואיך פתרתם את זה אם בכלל... ואו פתרו לכם את זה בשירות.
כי להמשיך ככה זה בלתי אפשרי.
לפני שבוע התקשרתי אליהם , אמרו לי להתתנתק מהאפליקציות ולהגדיר מחדש את כל הטלוויזיות. מה שלא עזר.
מחוברים במקסימום 3 בפועל בו זמנית.
האפליקציה מציגה לעיתים תכופות מציגה את ההודעה >> יותר מידי מכשירים מחוברים בטלוויזיות של LG ו סמסונג
ואו נמחק ההגדרה וצריך להתחבר מחדש עם SMS בסטרימר של שיואמי
לעוד משהו זה קרה? פתרתם את זה איכשהו? נתנו לכם פתרון? עשו משהו ב FREE?
ואיך פתרתם את זה אם בכלל... ואו פתרו לכם את זה בשירות.
כי להמשיך ככה זה בלתי אפשרי.
לפני שבוע התקשרתי אליהם , אמרו לי להתתנתק מהאפליקציות ולהגדיר מחדש את כל הטלוויזיות. מה שלא עזר.
בימים האחרונים האפליקציה מקרטעת. בצפיה בקטגוריה של catchup או צפיה אחרונה באמצע התוכנית פתאום מופיעה שקופית של תקלה או שתוכנית מסתיימת כמה דקות לפני הסיום האמיתי. דיברתי איתם, אמרו שמטפלים בזה, נראה איך יהיה בהמשך.
ההמשך צריך להיות שיאריכו את החודש חינם עד שיבדרו את הבגים שלהם ..
- ofer1973
- חבר ותיק

- תגובות: 1339
- שם מלא: ofer1973
- נתן תודות: 507 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
חושב לוותר על התחברות לחברת כבלים ובמקום זה לעשות מנוי ל-freetv ,לדעתכם כדאי או שאני הולך להתאכזב ?
עופר.י