עזרה במציאת מכונת פולים אוטומטית בבקשה!
היי,
אני מחפש לקנות מכונת פולים אוטומטית שבה פולי הקפה נטחנים והקפה יוצא הכי טעים בעולם, עם קרמה וארומה מושלמים. שותים בערך 6 כוסות ביום (2 אנשים) אז הבנתי שמכונת קפסולות תצא יקרה מאוד. אנחנו שותים את האספרסו ארוך או בתוספת מים (קצת כמו אמריקנו) וטיפ טיפה חלב סויה בסוף. אחד מאיתנו אוהב את הקפה חזק וארומטי והשני טעם יותר עדין. לא צריך הקצפות וחימום לחלב או כל הפיצ׳רים מהסוג הזה. חשוב לי גם שהמכונה לא תהיה בומבסטית מדי בגודל. שיהיה קל ככל האפשר לתחזק אותה ולנקות. בבקשה *לא* מכונה במנוי שנתי כמו beanz.
מבחינת התקציב - עד 2K זה הגיוני?
מה דעתכם? יש פה מישהו שיוכל לעזור מידע וניסיון אישי ויוכל לכוון אותי?
תודה רבה!
אני מחפש לקנות מכונת פולים אוטומטית שבה פולי הקפה נטחנים והקפה יוצא הכי טעים בעולם, עם קרמה וארומה מושלמים. שותים בערך 6 כוסות ביום (2 אנשים) אז הבנתי שמכונת קפסולות תצא יקרה מאוד. אנחנו שותים את האספרסו ארוך או בתוספת מים (קצת כמו אמריקנו) וטיפ טיפה חלב סויה בסוף. אחד מאיתנו אוהב את הקפה חזק וארומטי והשני טעם יותר עדין. לא צריך הקצפות וחימום לחלב או כל הפיצ׳רים מהסוג הזה. חשוב לי גם שהמכונה לא תהיה בומבסטית מדי בגודל. שיהיה קל ככל האפשר לתחזק אותה ולנקות. בבקשה *לא* מכונה במנוי שנתי כמו beanz.
מבחינת התקציב - עד 2K זה הגיוני?
מה דעתכם? יש פה מישהו שיוכל לעזור מידע וניסיון אישי ויוכל לכוון אותי?
תודה רבה!
אתה מבקש מכונה שתוציא "קפה יוצא הכי טעים בעולם, עם קרמה וארומה מושלמים"...וכל זה ב 2000 ש"ח ?
ובכן, זה כמו לבקש מרצדס (מהדגם היקר ביותר) במחיר של 100,000 ש"ח. אני לא מכיר עסקאות כאלה.
ב 2000 ש"ח תקבל מכונה מאוד בסיסית (אם יש בכלל כאלה). גם התוצאות יהיו מאוד בסיסיות !
ובכן, זה כמו לבקש מרצדס (מהדגם היקר ביותר) במחיר של 100,000 ש"ח. אני לא מכיר עסקאות כאלה.
ב 2000 ש"ח תקבל מכונה מאוד בסיסית (אם יש בכלל כאלה). גם התוצאות יהיו מאוד בסיסיות !
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
לא יודע לגבי הקפה הכי טעים בעולם, אבל אני מאוד מרוצה מהפיליפס EP1220 שלי.
קלה לשימוש ולתחזוקה, לא גדולה מדי, ועם אפשרויות כיוונון סבירות לפי טעם אישי.
במבצעים ב KSP אפשר להשיג אותה באלף שקל.
במבצעים ב KSP אפשר להשיג אותה באלף שקל.
תודה רבה נראה מעולה!21/06/2023 15:46yossipeleg כתב: לא יודע לגבי הקפה הכי טעים בעולם, אבל אני מאוד מרוצה מהפיליפס EP1220 שלי.
במבצעים ב KSP אפשר להשיג אותה באלף שקל....
אפשר לשאול איפה אתה קונה את הקפה עבור המכונה?
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
אני אוהב את הפולים של diemme gold.
קונה מאמיגו או מקופי דיל.
קונה מאמיגו או מקופי דיל.