מסכי OLED C3
שלום
התחילו להשתחרר מחירים למסכים C3 בגדלים השונים בכל מיני חנויות שונות ברחבי הארץ
האם הגיוני שגודל של 48 אינץ - מחיר מבצע במקום 9990 ש"ח עולה 8900 ש"ח
חנות אמיתית זה המחיר הזייייייה
אני צריך לקנות מסך לבן שלי לאקס בוקס החדש + מסך לסלון - חיכיתי לסדרה החדשה אבל במחירים האלו זה פשוט לא שווה ועדיף C2
התחילו להשתחרר מחירים למסכים C3 בגדלים השונים בכל מיני חנויות שונות ברחבי הארץ
האם הגיוני שגודל של 48 אינץ - מחיר מבצע במקום 9990 ש"ח עולה 8900 ש"ח
חנות אמיתית זה המחיר הזייייייה
אני צריך לקנות מסך לבן שלי לאקס בוקס החדש + מסך לסלון - חיכיתי לסדרה החדשה אבל במחירים האלו זה פשוט לא שווה ועדיף C2
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46328
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כלומר אתה יכול לשתף את החנות הסודית עם חבר פורום אחד (שאתה לא מכיר) שפתח שרשור בפורום, אבל עם שאר חברי הקהילה (שאתה גם לא מכיר), אתה לא יכול?
לא נשמע הגיוני.
אם היית באמת רוצה לעזור לפותח השרשור, היית פונה אליו בפרטי ומציע לו, אבל ברגע שעשית את זה לעיני כל, זה נראה אחרת.
לא נשמע הגיוני.
אם היית באמת רוצה לעזור לפותח השרשור, היית פונה אליו בפרטי ומציע לו, אבל ברגע שעשית את זה לעיני כל, זה נראה אחרת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@roidan1
אני מציע שתלך לחנות אחת או 2, תראה רצינות ותראה איך המחיר יורד לפחות מ- 8900 ש"ח. בלי שום קומבינות.
אני מציע שתלך לחנות אחת או 2, תראה רצינות ותראה איך המחיר יורד לפחות מ- 8900 ש"ח. בלי שום קומבינות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אז מה ההבדל בין לפרסם את זה ישר לכולם מבלי לשבור את הראש או לענות לכל מני אנשים בפרטי? לא ברורה לי הלוגיקה.
מה לא ברור לא יכול לפרסם מחיר מול כולם, מי שמתעניין ספציפית במוצר אוכל להפנות אותו, מה שקורה שמפרסמים מחירים חנויות רואות ואז יכולות לבוא בטענות ליבואן שזה מוכר נמוך וזה ככה וזה ככה ואז נוצר בלאגן
בכל מקרה דיברנו מספיק בנושא מי שהבין הבין מי שלא לא
בכל מקרה דיברנו מספיק בנושא מי שהבין הבין מי שלא לא
אם האנשים האלו היו עוזרים בפרטי, איך הם היו מראים לכולם בפורום שיש להם קשרים מיוחדים וקומבינות עם חנויות שאי אפשר לפרסם בפרטי?
לפרסם בפורום לעיני כולם זאת הדרך.
אני מאוד סקפטי שיש לבחור פה באמת קומבינות לא מהעולם הזה, נראה לי יותר כמו חבר מביא חבר כטובה לבעל החנות בשביל שבעתיד הוא יוכל למנף את זה לטובתו.
לפרסם בפורום לעיני כולם זאת הדרך.
אני מאוד סקפטי שיש לבחור פה באמת קומבינות לא מהעולם הזה, נראה לי יותר כמו חבר מביא חבר כטובה לבעל החנות בשביל שבעתיד הוא יוכל למנף את זה לטובתו.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
לא חסרות חנויות שימכרו את המוצר במחיר יותר נמוך ממה שעלה בתחילת השרשור - כמובן שצריך לעשות קצת חקר שוק אבל זה לא העניין פה
אתם סתם סוטים מהנושא העיקרי שהוא העליה הפסיכית בעלויות המסכים - זה לא רק LG
כל הליין החדש שנכנס לשיווק בעולם של כלל היצרנים PHILIPS \ SONY \ LG \ SAMSUNG - בעקבות עליות שערי המטבע הזר ועליות חדות בעלויות חומרי הגלם - מגיע עם תג מחיר גבוהה ב30% מהשנה הקודמת
זו הולכת להיות תקופה קצת יקרה אבל כמובן שנילחם כמה שאפשר להוזיל את הציוד לרמה נגישה
לחנויות יהיה מאוד קשה - כי כמוכם גם אנחנו צרכנים בסופו של דבר ומבינים לגמרי מה זה הולך לעשות למכירות בתקופה הקרובה
כל הליין החדש שנכנס לשיווק בעולם של כלל היצרנים PHILIPS \ SONY \ LG \ SAMSUNG - בעקבות עליות שערי המטבע הזר ועליות חדות בעלויות חומרי הגלם - מגיע עם תג מחיר גבוהה ב30% מהשנה הקודמת
זו הולכת להיות תקופה קצת יקרה אבל כמובן שנילחם כמה שאפשר להוזיל את הציוד לרמה נגישה
לחנויות יהיה מאוד קשה - כי כמוכם גם אנחנו צרכנים בסופו של דבר ומבינים לגמרי מה זה הולך לעשות למכירות בתקופה הקרובה
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4775
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 762 פעמים
הרגת לי את התכנון על g3 השנה12/06/2023 10:59Crossover-Shop כתב: לא חסרות חנויות שימכרו את המוצר במחיר יותר נמוך ממה שעלה בתחילת השרשור - כמובן שצריך לעשות קצת חקר שוק אבל זה לא העניין פה
לחנויות יהיה מאוד קשה - כי כמוכם גם אנחנו צרכנים בסופו של דבר ומבינים לגמרי מה זה הולך לעשות למכירות בתקופה הקרובה...
אני לא מבין מה ההתנפלות הזו?!12/06/2023 10:23TheCoolest כתב: אז מה ההבדל בין לפרסם את זה ישר לכולם מבלי לשבור את הראש או לענות לכל מני אנשים בפרטי? לא ברורה לי הלוגיקה....
לא בא לו לפרסם פה וזו זכותו
סורי, אבל אני באמת לא מבין את ההודעה. בהנחה שזה המחיר הסופי ואין כל מיני דברים מעבר:12/06/2023 10:59Crossover-Shop כתב: לא חסרות חנויות שימכרו את המוצר במחיר יותר נמוך ממה שעלה בתחילת השרשור - כמובן שצריך לעשות קצת חקר שוק אבל זה לא העניין פה
לחנויות יהיה מאוד קשה - כי כמוכם גם אנחנו צרכנים בסופו של דבר ומבינים לגמרי מה זה הולך לעשות למכירות בתקופה הקרובה...
https://www.lg.com/us/tvs/lg-oled48c3pua
הטלויזיה עולה 1400 דולר. איך הגענו ממחיר כזה ל-10 אלף ש"ח או 9 אלף אחרי מבצע?
ההובלה עולה 3-4 אלף ש"ח?
המנהלים הסבירו יפה מאוד למה זוהי לא התנהגות נכונה, זכותך לא לקבל, אבל גם זכותם של המנהלים ושאר הצופים בשרשור להעיר....
פעם ראשונה שאתה משווה מחיר של מוצר בארץ לאיך שהוא נמכר בארצות הברית?12/06/2023 20:17magshield כתב: סורי, אבל אני באמת לא מבין את ההודעה. בהנחה שזה המחיר הסופי ואין כל מיני דברים מעבר:
https://www.lg.com/us/tvs/lg-oled48c3pua
הטלויזיה עולה 1400 דולר. איך הגענו ממחיר כזה ל-10 אלף ש"ח או 9 אלף אחרי מבצע?
ההובלה עולה 3-4 אלף ש"ח?...
את הטענות צריך להפנות ליבואן, הוא קובע את מחיר הבסיס.
הסתכלתי גם לפני כן על דגמים אחרים כמו ה-c2 65 אינץ' שאנחנו יודעים את מחירו בארץ וניתן לראות שגם אחרי הנחה שיש כרגע בחו"ל של 800 דולר, הוא עדיין יקר יותר מ-c3 48 אינץ'. לכן אני מתקשה להאמין שזה המחיר שבחר היבואן.12/06/2023 20:23ESiXtRIM כתב: המנהלים הסבירו יפה מאוד למה זוהי לא התנהגות נכונה, זכותך לא לקבל, אבל גם זכותם של המנהלים ושאר הצופים בשרשור להעיר.
פעם ראשונה שאתה משווה מחיר של מוצר בארץ לאיך שהוא נמכר בארצות הברית?![]()
את הטענות צריך להפנות ליבואן, הוא קובע את מחיר הבסיס....
לפי מה שראיתי, יש רק חנות אחת שמוכרת כרגע את ה-C3 בזאפ, אני מניח שהוא דורש מחיר גבוה מאוד כי הוא הראשון שיש לו (אם בכלל יש לו במלאי).
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
קודם כל השוק האמריקאי לא רלוונטי לנו מדובר בייצור לוקאלי ולא מיועד להפצה מחוץ לארה"ב
אתה צריך להסתכל על המחיר באירופה משם מגיעים המסכים בפועל 48C36LA - שם המחיר עומד היום על 1500 פאונד \ 1600 יורו בממוצע
לפי השער כולל מעמ זה סביבות 8000 ש"ח
להבדיל משנתון קודם שמחיר המסך התחיל ב1200 יורו בהשקה וירד בהתאמה אחרי איזה חודשיים
זו דוגמא אחת בעיקרון אבל עם קצת המתנה אני בטוח שזה יתאזן למטה
אתה צריך להסתכל על המחיר באירופה משם מגיעים המסכים בפועל 48C36LA - שם המחיר עומד היום על 1500 פאונד \ 1600 יורו בממוצע
לפי השער כולל מעמ זה סביבות 8000 ש"ח
להבדיל משנתון קודם שמחיר המסך התחיל ב1200 יורו בהשקה וירד בהתאמה אחרי איזה חודשיים
זו דוגמא אחת בעיקרון אבל עם קצת המתנה אני בטוח שזה יתאזן למטה