dorez כתב:
למיטב ידיעתי והבנתי - כן.
הרי בסוף חומרתית הסיב הוא אותו סיב. פשוט מנתקים אותו מהחיבור של פרטנר ומעבירים אותו לבזק. אין צורך בהשחלה מחדש.
בהצלחה.
...
לא לגמרי עקבתי אחרי השרשור. אם מדובר על גילת אז מקרה כזה לא יהיה בחינם.
הגעת טכנאי עולה 99 שח. כלומר אםיש סיב פרטנר, שמתאים טכנית, ואם תיבת הבזק ליד תיבת פרטנר ונדרש רק ניתוק וחיבור, להבנתי ההתקנה תעלה 99. אם יש צורך בפרישה של סיב ההתקנה תעלה 299 שח.
רק במקרה של ניוד טלפוני בלבד ואין צורך בהגעת טכנאי, כלומר יש חיבור לסיב בזק, וללקוח יש כבר ONT פרטי מאושר, ההתקנה תהיה בחינם.
NACHUM37 כתב:
לא לגמרי עקבתי אחרי השרשור. אם מדובר על גילת אז מקרה כזה לא יהיה בחינם.
הגעת טכנאי עולה 99 שח. כלומר אםיש סיב פרטנר, שמתאים טכנית, ואם תיבת הבזק ליד תיבת פרטנר ונדרש רק ניתוק וחיבור, להבנתי ההתקנה תעלה 99. אם יש צורך בפרישה של סיב ההתקנה תעלה 299 שח.
רק במקרה של ניוד טלפוני בלבד ואין צורך בהגעת טכנאי, כלומר יש חיבור לסיב בזק, וללקוח יש כבר ONT פרטי מאושר, ההתקנה תהיה בחינם.
הייתי מחובר לסלקום, עם ממיר סיב של סלקום.
הגיע אלי טכנאי - שרק חיבר את הממיר שרכשתי מהם (מגילת), וזהו. לא היה צריך לגעת בארון ברחוב. כמובן שגם איקטב את המכשיר וכו'.
ההתקנה הייתה לי בחינם, ולא קיבלתי או דרשתי הטבה כלשהי, אלא פשוט אמרו לי בטלפון שהיא תהיה בחינם כי אני כבר מחובר לסיב וכי לא צריך להשחיל.
dorez כתב:
הייתי מחובר לסלקום, עם ממיר סיב של סלקום.
הגיע אלי טכנאי - שרק חיבר את הממיר שרכשתי מהם (מגילת), וזהו. לא היה צריך לגעת בארון ברחוב. כמובן שגם איקטב את המכשיר וכו'.
ההתקנה הייתה לי בחינם, ולא קיבלתי או דרשתי הטבה כלשהי, אלא פשוט אמרו לי בטלפון שהיא תהיה בחינם כי אני כבר מחובר לסיב וכי לא צריך להשחיל.
...
נשמע כאילו היית על סלקום בתשתית בזק (התשלום הוא לסלקום) ולא בתשתית IBC (סלקום), במקרה הזה ההתקנה באמת בחינם. לא שילמת שום דבר על רכישת הממיר מעבר לעלות הממיר? או ששילמת משלוח 50 שח? אם כן הטכנאי שהביא את המכשיר כבר נייד אותך ולא היה צריך לחבר את הסיב לבזק, ולכן לא חוייבת על טכנאי.
NACHUM37 כתב:
נשמע כאילו היית על סלקום בתשתית בזק (התשלום הוא לסלקום) ולא בתשתית IBC (סלקום), במקרה הזה ההתקנה באמת בחינם. לא שילמת שום דבר על רכישת הממיר מעבר לעלות הממיר? או ששילמת משלוח 50 שח? אם כן הטכנאי שהביא את המכשיר כבר נייד אותך ולא היה צריך לחבר את הסיב לבזק, ולכן לא חוייבת על טכנאי.
...
נכון. הייתי מחובר לסלקום בתשתית בזק. ולא, לא שילמתי כלום חוץ מעלות המתאם.
dorez כתב:
נכון. הייתי מחובר לסלקום בתשתית בזק. ולא, לא שילמתי כלום חוץ מעלות המתאם.
...
זה המצב האופטימלי. אם היה לי סיב של בזק הייתי חותך לגילת עוד היום, או מקסימום מזמין מעלי את ה zte ont עם המגשר לסוג הסיב המתאים כדי לחסוך עוד כמה שקלים. למי שיש סיב של חברה אחרת הניסוי עלול להיות יקר
לא הצלחתי לשמר את המחיר בהוט של 500/10 ב54 כולל ספק וציוד.
עברתי לדירה שיש בה סיבים, אחרי לא מעט טלפונים הצלחתי לקבל אינטרנט סיבים 600/100 + NEXT TV ב69 ש"ח לחודש.
לא הסכימו לוותר על תשלום לציוד ולכן שילמתי פיקדון ככה שתיאורתית יוצא משוקלל באזור ה73 ש"ח לחודש.
thebenjamin כתב:
לא הצלחתי לשמר את המחיר בהוט של 500/10 ב54 כולל ספק וציוד.
עברתי לדירה שיש בה סיבים, אחרי לא מעט טלפונים הצלחתי לקבל אינטרנט סיבים 600/100 + NEXT TV ב69 ש"ח לחודש.
לא הסכימו לוותר על תשלום לציוד ולכן שילמתי פיקדון ככה שתיאורתית יוצא משוקלל באזור ה73 ש"ח לחודש.
...
הציעו לא מזמן נקסט+ 300 מגה כולל ציוד ב75, המחיר שלך סביר.
or4558 כתב:
הצלחתי לחזור לבזק בינלאומי עם ציוד פרטי
1000/100 עם נתב פרטי 120 לשנתיים וגיימר 9.90
...
אפשר לדעת איך ? לי הציעו 160₪ לחודש 1000/250 עם חובת ראוטר שלהם. ללא אפשרות לציוד פרטי וללא אפשרות לחבילה של 1000/100.
וזו רק נציגה אחת 2 אחרים בכלל סירבו, טענו שהם לא מחברים לקוחות פרטיים חדשים.