שאלה על החזרת מוצר לאמזון דרך DHL
שלום,
קיבלתי מאמזון מוצר תקול (מנורה צמודת תקרה) והם שלחו לי דף להדפיס ולשלוח אליהם חינם חזרה דרך DHL.
כשהמוצר יגיע אליהם יזכו אותי.
זאת פעם ראשונה שאני מחזיר מוצר לאמזון, אודה לכל מי שייתן עצות מנסיונו:
א. לגבי האריזה: יש לי אומנם את הקופסה אבל את המעטפה כבר זרקתי.
האם יש איזה דרישות מינימלות ל DHL או שמספיק עטיפה סבירה וסגורה עם הדף של אמזון מודבק איכשהו?
ב. לגבי עמדת הפקדה: ראיתי שיש לוקרים בקניון חולון וזה מתאים לי כי בלוקר אפשר לשים בכל שעה.
אבל לא ברור לי אם יש לוקרים ייעודיים לשליחה במקום קבלה.
תודה למשיבים
קיבלתי מאמזון מוצר תקול (מנורה צמודת תקרה) והם שלחו לי דף להדפיס ולשלוח אליהם חינם חזרה דרך DHL.
כשהמוצר יגיע אליהם יזכו אותי.
זאת פעם ראשונה שאני מחזיר מוצר לאמזון, אודה לכל מי שייתן עצות מנסיונו:
א. לגבי האריזה: יש לי אומנם את הקופסה אבל את המעטפה כבר זרקתי.
האם יש איזה דרישות מינימלות ל DHL או שמספיק עטיפה סבירה וסגורה עם הדף של אמזון מודבק איכשהו?
ב. לגבי עמדת הפקדה: ראיתי שיש לוקרים בקניון חולון וזה מתאים לי כי בלוקר אפשר לשים בכל שעה.
אבל לא ברור לי אם יש לוקרים ייעודיים לשליחה במקום קבלה.
תודה למשיבים
למה הכוונה לתאם איסוף?20/05/2023 23:34kashi כתב: פשוט תדפיס את הטופס ותתאם איסוף , הם שמים את ההחזרה שלך בשקית ניילון שלהם אז אין לך מה לדאוג . שים את המוצר באריזה המקורית והכל טוב . בהצלחה...
אני הרי שם את זה אצלם, כנראה בלוקר.
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
לא ברור. גם אצלי תמיד אספו מהבית בלי בעיה בכלל. שירות מדהים שבישראל אפשר רק לחלום עליו
מה לא אספו אצלי מהבית21/05/2023 21:25gilg7 כתב: הם באו אליך לבית ואספו בחינם את החבילה?
למה שמישהו בכלל יבחר אופציה אחרת?...
סילונית חשמלית
אנוידיה שילד
סט כוסות
בגד
והכל בחינם וישר קיבלתי זיכוי ובמקרה של השילד והסילונית שלחו מיד אחד חדש ונתנו לי 30 יום להחזיר.
הסילונית לשיניים המחיר עלה ועבר את רף המכס אבל מבחינתי זה היה אחד תמורת אחד.
אם יש לך מישהו בבית אז שווה שיאספו מהבית אחרת לך על נקודת איסוף כי הם לא מגיעים בזמן שקבעו אבל אשתי עובדת מהבית אז היה לי שפע של זמן.
סיכום התהליך: החזרת המוצר דרך לוקר הייתה פשוטה.
אפילו זלזלתי באריזה והצמדתי את התווית עם סיכה לשקית גדולה כי המוצר לא יקר.
אמזון זיכו אותי כמה שעות אחרי שהחבילה נקלטה ב DHL ולא חיכו עד שתגיע ליעדה.
בקיצור ציון 100 לאמזון.
לגבי DHL היה משהו שהפריע לי: מיד אחרי שהפקדתי בלוקר את החבילה קיבלתי סטטוס שהחבילה הופקדה ב 19:25 וסטטוס נוסף שהחבילה נאספה (לא תיאסף) ב 22:25.
אני לא בעד מערכות שמתנהלות עם שקרים.
אבל זה כבר בין DHL לאמזון.
תודה למשיבים
אפילו זלזלתי באריזה והצמדתי את התווית עם סיכה לשקית גדולה כי המוצר לא יקר.
אמזון זיכו אותי כמה שעות אחרי שהחבילה נקלטה ב DHL ולא חיכו עד שתגיע ליעדה.
בקיצור ציון 100 לאמזון.
לגבי DHL היה משהו שהפריע לי: מיד אחרי שהפקדתי בלוקר את החבילה קיבלתי סטטוס שהחבילה הופקדה ב 19:25 וסטטוס נוסף שהחבילה נאספה (לא תיאסף) ב 22:25.
אני לא בעד מערכות שמתנהלות עם שקרים.
אבל זה כבר בין DHL לאמזון.
תודה למשיבים
אולי כן נאספה. מי יודע מה שיטת העבודה שלהם וההסכמים מול אמזון.02/06/2023 23:50gilg7 כתב: לגבי DHL היה משהו שהפריע לי: מיד אחרי שהפקדתי בלוקר את החבילה קיבלתי סטטוס שהחבילה הופקדה ב 19:25 וסטטוס נוסף שהחבילה נאספה (לא תיאסף) ב 22:25.
אני לא בעד מערכות שמתנהלות עם שקרים....
חשבתי שהתכוונת שאחרי 3 שעות הסטטוס התעדכן. אם ב-19:30 היה כתוב שהיא נאספה בשעה עתידית, אז כן, משהו לא בסדר. 
אגב, לגבי דיווחים סתם, במשלוחי אמזון שמגיעים עם דואר ישראל נראה שיש מקרים שהדואר מדווח על ניסיון מסירה ראשון גם כשלא היה כזה.
אגב, לגבי דיווחים סתם, במשלוחי אמזון שמגיעים עם דואר ישראל נראה שיש מקרים שהדואר מדווח על ניסיון מסירה ראשון גם כשלא היה כזה.