חווית שירות נוראית מח.י

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
visual_boy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

פוסט חווית שירות שלילית ביותר מח.י. :

לאחרונה התגלתה בעיה במסך שלי
(LG oled 55cx)

ביום בהיר אחד , נוצר פס אנכי של פיקסלים מתים , מה שיוצר כמובן חוסר נוחות ולווית צפייה לא טובה .

הטלוויזיה הזאת (cx55) הוחלפה לפני שנתיים וחצי במסגרת אחריות לאחר שהטלוויזיה הקודמת (b7) נצרבה .
הוספתי 1500 שקלים וקיבלתי טלוויזיה חדשה עם אחריות ל3 שנים ,או ככה חשבתי !!

באותו הזמן שנצרבה הb7 לא היה ליבואן פאנלים להחלפה ונאמר לי לחכות חודשיים ( זמן שהוא לא סביר למצן אחריות כמובן ) והוצע לי הפתרון של החלפת מסך בחדש + 3 שנים אחריות נוספות .

התקשרתי לח.י בתחילת השבוע במטרה לממש את האחריות על המסך החדש שהתגלתה בו תקלה (cx55) , ונאמר לי ע״י נציגת השירות שיש לי אחריות(!!) לעוד חצי שנה (13.12.2023) ושכרגע הטיפול עובר למחלקה הטכנית ויצרו איתי קשר להמשך טיפול .

היום יצרה איתי קשר נציגה מהצוות הטכני שאמרה לי כי לאחר שהצוות הטכני עבר על המקרה , אין לי אחריות על הטלווזיה ! לטענתם מעולם לא הבטיחו לי אחריות נוספת וכראיה יש להם חשבונית מס שבה לא רשום שום דבר על אחריות (איך זה בכלל מעיד על משהו ?!) .

ברור לי שהם מנסים להתחמק מאחריות ולהתנער .
יש לי בבית עוד 3 מסכי LG יקרים ומעולם לא תיארתי לעצמי שביום שאצטרך את השירות , אקבל יחס מחפיר שכזה ואצטרך להוכיח את טענותי לגבי האחריות !

אמרתי לנציגים שאין שום הגיון לשלם תוספת של 1500 שקלים ולא לקבל אחריות ! ומה גם שהם באותו זמן לא יכלו לספק פאנל חלופי ( חודשיים המתנה ) ואולי בכלל לפי חוק לא הייתי אמור להוסיף שקל אחד ! ולקבל מוצר חלופי תקין!

אני כמובן לא מתכוון לשתוק ואמשיך בטיפול משפטי כנגד ח.י , ושם בבית המשפט יצטרכו להסביר לשופט למה אין לי אחריות !

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4769
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 760 פעמים

שליחה #2 

מכיוון שאין לנו את ההתכתבות בינך לבין ח.י וגם אין לנו שום סמכות לפסוק לכאן או לכאן אז אפשר רק לאחל לך בהצלחה!
תעדכן אותנו מה נפסק.

Mody
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #3 

אני מניח שהכל מתועד אצל ח.י במערכות.
לי נשמע מעט מוזר מכיוון שבאותה תקופה רק להרחיב אחריות ל 3 שנים עלה משהו באזור הסכום שעליו אתה מדבר.
אז לקבל מסך מדגם וסדרה מתקדמים יותר באותו מחיר עם אחריות כלולה ל 3 שנים..
ח.י היו יכולים לספק לך דגם מסדרה8/9 B ולא C.
בכל אופן ולידיעה שהחלפת מוצר באחריות או שדרוג שלו לא מאפסת אחריות או מעניקה תוספת, האחריות ממשיכה על פי החוק.
רמת השירות של ח.י ידועה לטובה עם ביקורות מפרגנות, לא נראה שזו חברה שמנסה להתחמק מתיקון של מסך.
אני מציע שתבדוק איתם מה התיעוד לעסקה ומה מופיע בחש התשלום, תשוחח איתם ואולי יוכלו לעזור.
בהצלחה.

visual_boy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

30/05/2023 21:05  
Mody כתב:
אני מניח שהכל מתועד אצל ח.י במערכות.
לי נשמע מעט מוזר מכיוון שבאותה תקופה רק להרחיב אחריות ל 3 שנים עלה משהו באזור הסכום שעליו אתה מדבר.
אז לקבל מסך מדגם וסדרה מתקדמים יותר באותו מחיר עם אחריות כלולה ל 3 שנים..
ח.י היו יכולים לספק לך דגם מסדרה8/9 B ולא C.
בכל אופן ולידיעה שהחלפת מוצר באחריות או שדרוג שלו לא מאפסת אחריות או מעניקה תוספת, האחריות ממשיכה על פי החוק.
רמת השירות של ח.י ידועה לטובה עם ביקורות מפרגנות, לא נראה שזו חברה שמנסה להתחמק מתיקון של מסך.
אני מציע שתבדוק איתם מה התיעוד לעסקה ומה מופיע בחש התשלום, תשוחח איתם ואולי יוכלו לעזור.
בהצלחה.
...
גם אני חושב שהכל מתועד , לא סתם הנציגה אמרה לי שיש לי אחריות ונקבה בתאריך מדויק ! (13.12.2023) , היא ידעה יום מדויק שהוחלף המסך וגם את אורכה של האחריות .
לאחר כמה ימים התקשרו להגיד לי מהצוות הטכני שאין אחריות וההוכחה לזה היא , שזה לא רשום בחשבונית (!?).
זה רק מראה שיש פה ניסיון להתנער מאחריות.

ח.י רצו להחליף לי למסך b9 משומש מה שכמובן לא הסכמתי , וכפשרה הציעו לי שדרוג ב1500 ש״ח למסך חדש עם אחריות חדשה ל3 שנים .
מה ההגיון לשלם 1500 נוספים ולקבל אמנם מסך חדש מסדרה חדשה אבל ללא אחריות ? אחרי ששילמתי כבר 7000 שקלים על הb7?

ואין פה שום דבר מוזר , ח.י רצו שאחכה לפאנל חודשיים תמימים . מה שכמובן לא זמן סביר לתיקון .
הוצע לי מסך חדש בהוספה של 1500 ש״ח , כולל אחריות ל3 שנים .

Mody
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #5 

ידידי, לא צריך לכעוס..
אמרתי את דעתי, פנית לפורום לקבל את דעתם של אחרים, גם הדעה שונה משלך..
ודרך אגב, אם ח.י היו רוצים להחליף לך לb9 ללא עלות הם ממש לא צריכים את האישור שלך, זה מסך מתקדם בכל פרמטר ממה שהיה לך וזה מה שמראה את רמת השירות שלהם.
היו מחליפים לך ל b9 ועל הדגם הזה היית משלם בערך 1300 ₪ להרחבת אחריות אבל לדבריך קיבלת במחיר דומה 3 שנים עם מסך חדש יותר וסדרה גבוהה יותר..
אני לא יודע מה היה ומה הוצע לך ע"י ח.י, לך אין שום מסמך שמאשר את מה שאתה טוען והחוק כמו שאני יודע לא נותן הארכת אחריות בהחלפה. תנסה לבדוק את תעודת האחריות של המסך אולי שם יש התייחסות לזה ותנסה לשוחח איתם.
מקווה שתקבל פתרון, שוב בהצלחה.

visual_boy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

30/05/2023 23:26  
Mody כתב:
ידידי, לא צריך לכעוס..
אמרתי את דעתי, פנית לפורום לקבל את דעתם של אחרים, גם הדעה שונה משלך..
ודרך אגב, אם ח.י היו רוצים להחליף לך לb9 ללא עלות הם ממש לא צריכים את האישור שלך, זה מסך מתקדם בכל פרמטר ממה שהיה לך וזה מה שמראה את רמת השירות שלהם.
היו מחליפים לך ל b9 ועל הדגם הזה היית משלם בערך 1300 ₪ להרחבת אחריות אבל לדבריך קיבלת במחיר דומה 3 שנים עם מסך חדש יותר וסדרה גבוהה יותר..
אני לא יודע מה היה ומה הוצע לך ע"י ח.י, לך אין שום מסמך שמאשר את מה שאתה טוען והחוק כמו שאני יודע לא נותן הארכת אחריות בהחלפה. תנסה לבדוק את תעודת האחריות של המסך אולי שם יש התייחסות לזה ותנסה לשוחח איתם.
מקווה שתקבל פתרון, שוב בהצלחה.
...
כפי שכבר רשמתי , מדובר היה בb9 משומש ואין לדעת באיזה מצב הוא היה מגיע אליי וגם ללא אחריות נוספת .
וכן , יש לי תעודת אחריות על המסך החדש (Cx55) ובוודאות יש לי 3 שנים אחריות , ואת זה ח.י יצטרכו להסביר בבית המשפט

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #7 

30/05/2023 19:41  
visual_boy כתב:

הוספתי 1500 שקלים וקיבלתי טלוויזיה חדשה עם אחריות ל3 שנים ,או ככה חשבתי !!
...
כנראה שככה חשבת או הבנת.
אני לא פוסק מי צודק כי אני לא מכיר את הפרטים וזאת גם הטענה הסוביקטיבית שלך
קח בחשבון שאם היא לא מגובה בעובדות... זה לא באמת יעזור לך בבית המשפט

לתבוע כל אחד יכול, לזכות... זה כבר סיפור אחר

בגדול... צריכה להיות לך חשובונית/קבלה, האם מופיע השורה של שלוש שנות אחריות?
תעודת האחריות שיש לך, חתומה עם תאריכים?

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1491
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 100 פעמים

שליחה #8 

כבר עברתי כמה גלגולים עם מסך שנצרב, החלפה למסך חדש בתוספת תשלום עם אחריות ל 3 שנים.
זאת היתה הפרקטיקה בזמנו ומאמין שזה מה שקרה גם במקרה הזה.
הולך לבדוק לפי המספר סידורי את תוקף האחריות שלי :)

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4996
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 412 פעמים

שליחה #9 

מה בסוף נסגר עם העניין ??

האם הגיעו איתך לפשרה? האם היתה אי הבנה ?

נשמח לדעת ..

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”