קנייה מאתר ksp (לא יודע אם שייך לפורום)
-
Love_quality
- חבר פעיל

- תגובות: 72
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום!
מישהו הזמין מהאתר הנ״ל? אני מגיע לשלב התשלום וזה פשוט עושה סמל של טעינה ללא קץ. לעוד מישהו זה קרה? זה פשוט סיוט . רואים את כל האופציות ברקע אבל לא ניתן ללחוץ על כלום וזה מסך מעט מושחר וסמל של טעינה מסתובב . משהו הזוי
מישהו הזמין מהאתר הנ״ל? אני מגיע לשלב התשלום וזה פשוט עושה סמל של טעינה ללא קץ. לעוד מישהו זה קרה? זה פשוט סיוט . רואים את כל האופציות ברקע אבל לא ניתן ללחוץ על כלום וזה מסך מעט מושחר וסמל של טעינה מסתובב . משהו הזוי
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
מ-ksp ? בערך אחד מכל 10 ישראלים ביום..
אולי אני מגזים, אבל זה האתר קניות הכי גדול בישראל
אולי אני מגזים, אבל זה האתר קניות הכי גדול בישראל
-
Love_quality
- חבר פעיל

אה כן?.. האמת נראה שיש להם הכל שם..15/05/2023 21:48ChinggisKhan כתב: מ-ksp ? בערך אחד מכל 10 ישראלים ביום..
אולי אני מגזים, אבל זה האתר קניות הכי גדול בישראל...
אז רק אצלי זה ככה?? ניסיתי משתי דפדפנים שונים דרך הפלאפון . קלוט איזה הזייה צירפתי תמונה
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
הזמנתי היום באפליקציה ללא קושי
-
Love_quality
- חבר פעיל

ניסיתי גם להוריד את האפליקציה אבל זה בעצם האתר עצמו רק בצורת אפליקציה, לא?...
אין שוני בין האפליקציה לאתר.. רוב האפליקציה זה האתר עצמו חח.. גם כן אפליקציה ........
אבל תגיד, זה לא עושה לך במעבר לתשלום את הקטע שזה עשה לי (בתמונה המצורפת) כמו טעינה כזו בכתום.
-
Love_quality
- חבר פעיל

לגבי חוסם פרסומות יש לי אבל ניסיתי מדפדפן שיש שם הכל ללא חסמים....
איך אני בודק את עניין הdns אח שלי?
תשמע מפה לשם היה כתוב לי בעמוד שמותאם למחשב: ״רכישה טלפונית״ לחצתי על זה, הכנסתי פלאפון, שלחו sms והיה כתוב יצרו איתך קשר.
יש לך מושג האם הם ידעו מה הזמנתי לפי זה? כי היה כתוב מק״ט ומחיר של כל החלקים שרכשתי למחשב (הרכבה של נייח). בגלל שהיה כתוב את זה בצורה הזו אני מניח שרק יתקשרו לקחת אשראי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78796
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
מוזר ממש. מזמין משם קבוע (אגב, אם עושים את זה אחרי לחיצה מהלינק באתר, אנחנו מקבלים איזה שני גרוש על זה).
אם אתה שואל לגבי הDNS אז אתה לא צריך לבדוק.15/05/2023 23:31Love_quality כתב: לגבי חוסם פרסומות יש לי אבל ניסיתי מדפדפן שיש שם הכל ללא חסמים.
איך אני בודק את עניין הdns אח שלי?
תשמע מפה לשם היה כתוב לי בעמוד שמותאם למחשב: ״רכישה טלפונית״ לחצתי על זה, הכנסתי פלאפון, שלחו sms והיה כתוב יצרו איתך קשר.
יש לך מושג האם הם ידעו מה הזמנתי לפי זה? כי היה כתוב מק״ט ומחיר של כל החלקים שרכשתי למחשב (הרכבה של נייח). בגלל שהיה כתוב את זה בצורה הזו אני מניח שרק יתקשרו לקחת אשראי....
זה משהו שמגדירים לבד אז היית יודע אם היה לך שירות כזה
חושב שהם ידעו מה אתה הזמנת, KSP די טכנולוגיים ויעילים לא אוהבים לעשות פעולות מיותרות או כפולות
-
Love_quality
- חבר פעיל

בשביל שני גרוש אני אפילו לא שולח את היד לעכבר16/05/2023 12:41oferlaor כתב: מוזר ממש. מזמין משם קבוע (אגב, אם עושים את זה אחרי לחיצה מהלינק באתר, אנחנו מקבלים איזה שני גרוש על זה)....
(;
-
Love_quality
- חבר פעיל

אה אוקי..16/05/2023 17:12UBS1 כתב: אם אתה שואל לגבי הDNS אז אתה לא צריך לבדוק.
זה משהו שמגדירים לבד אז היית יודע אם היה לך שירות כזה
חושב שהם ידעו מה אתה הזמנת, KSP די טכנולוגיים ויעילים לא אוהבים לעשות פעולות מיותרות או כפולות...
בסוף דיברו איתי דרך הצ’אט שלהם לא יודע למה לא התקשרו, אמר לי הלינק ששלחת לא תקין, צריך להעתיק את הקישור שיש שם ״להעתקה לפורומים״ (עזוב את זה שבכלל לא שלחתי כלום, רק שמתי פלאפון שלי בתקווה שיחזרו אלי) העתקתי לו .. שלחנו הודעות בהפרשים של שעות בין אחד לשני. כרגע אני מחכה למחר לקבל מענה חחח.. אולי צריך לענות לו ישר כשהוא מתקיף.