. עדיין, הצלחנו לחבר אותם במש בוייפי ונפתרה גם הפינה הבעייתית. גם אצלו דרך אגב זה הוט (רחמנא ליצלן) רק שלא שמנו את ההוט במצב ברידג', פשוט חיברנו כבל לברזילאי וכיבינו את הוייפי של ההוט (לא יודע איזה ראוטר של הוט זה).השרשור הרישמי: נתב HUAWEI AX3 Wi-Fi 6
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
אין לי מושג מה קורה אצלך. הברזילאי שאני דיברתי עליו יושב במיקום איום ונורא בשל אילוצים, אצל חבר בוילה קשה מאוד של 3 קומות והביצועים מרשימים. קנינו עוד אחד מאותו מוכר בשביל פינה בעייתית בבית והבן אלף שלח וורסיה בינלאומית של 1A
. עדיין, הצלחנו לחבר אותם במש בוייפי ונפתרה גם הפינה הבעייתית. גם אצלו דרך אגב זה הוט (רחמנא ליצלן) רק שלא שמנו את ההוט במצב ברידג', פשוט חיברנו כבל לברזילאי וכיבינו את הוייפי של ההוט (לא יודע איזה ראוטר של הוט זה).
. עדיין, הצלחנו לחבר אותם במש בוייפי ונפתרה גם הפינה הבעייתית. גם אצלו דרך אגב זה הוט (רחמנא ליצלן) רק שלא שמנו את ההוט במצב ברידג', פשוט חיברנו כבל לברזילאי וכיבינו את הוייפי של ההוט (לא יודע איזה ראוטר של הוט זה).- gildmor
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
Re: השרשור הרישמי: נתב HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
יכול להיות התדר של 5G, השאלה למה הוא לא תומך שום דבר מעל 48 עם רוחב פס 80?10/05/2023 20:59integral כתב: אין לי מושג מה קורה אצלך. הברזילאי שאני דיברתי עליו יושב במיקום איום ונורא בשל אילוצים, אצל חבר בוילה קשה מאוד של 3 קומות והביצועים מרשימים. קנינו עוד אחד מאותו מוכר בשביל פינה בעייתית בבית והבן אלף שלח וורסיה בינלאומית של 1A. עדיין, הצלחנו לחבר אותם במש בוייפי ונפתרה גם הפינה הבעייתית. גם אצלו דרך אגב זה הוט (רחמנא ליצלן) רק שלא שמנו את ההוט במצב ברידג', פשוט חיברנו כבל לברזילאי וכיבינו את הוייפי של ההוט (לא יודע איזה ראוטר של הוט זה).
...
אין בעיה להגדיר פשוט הרשת לא קיימת.
- OMRIJ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2685
חיכית כמה דקות?
יש זמן המתנה כשמדובר בערוצי DFS
עד שהנתב בודק שהערוץ לא בשימוש רדאר בסביבה
רק אחרי שהערוץ מאושר רואים את הרשת
רק אחרי שהערוץ מאושר רואים את הרשת
- gildmor
-
- חבר ותיק

ניסיתי לחכות אבל בלי קשר גם בתדרים מעל 140 שהם לא DFS לא רואים רשת.10/05/2023 21:20OMRIJ כתב: חיכית כמה דקות?
רק אחרי שהערוץ מאושר רואים את הרשת...
בתחום ב-140-52 הוא כותב: "Radar channel selected, if radar is detected, automatically switch to another channel"
קשה לי להאמין שגם אם יש איכשהו רדאר בסביבה הוא יקלוט אותו מאמצע הבית, אפילו סגרתי אותו בתוך ארון.
אפילו הורדתי את רוחב הפס-20 וניסיתי תדר תדר, היחידים שעובדים הם מ-36-48
יש דרך לשנות איזור או משהו אחר שיאלץ אותו כן לעבוד בתדרים אחרים?
- OMRIJ
-
- חבר ותיק

באיזה מכשיר אתה מנסה לקלוט את הרשת?
וברור שהוא יקלוט רדאר, זה כל המשמעות של DFS...
גם אם הוא קילומטרים ממך
גם אם הוא קילומטרים ממך
- gildmor
-
- חבר ותיק

אייפון 12, לפטופ חדש יחסית אינטל דור 12 הרשת פשוט נעלמת, זה קורה גם בתדרים מעל תחום ה-DFS10/05/2023 23:35OMRIJ כתב: באיזה מכשיר אתה מנסה לקלוט את הרשת?
גם אם הוא קילומטרים ממך...
ולפי ההסבר כשבוחרים תדר dfs הוא אמור להחליף תדר אוטומאטית אם מזהה רדאר לא להשבית את הערוץ לגמרי.
לדעתי מכשיר תקול אבל אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא פתרון?
- OMRIJ
-
- חבר ותיק

אייפון לא יראה ערוצים גבוהים
viewtopic.php?f=34&t=381136
viewtopic.php?f=34&t=381136
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

זה בטח לא עוזר. צריך לשים אותו במיקום כמה שיותר מרכזי ועדיף בשני שליש גבוה. כמובן שהביצועים בחדרים שונים תלויים מאוד במחסומים שיש בדרך. אם ה AX5 עושה לך עבודה טובה יותר, לך עליו....
- gildmor
-
- חבר ותיק

המטרה כרגע להבין אם יש תקלה או שזה המקסימום שהוא מסוגל.11/05/2023 9:14integral כתב: זה בטח לא עוזר. צריך לשים אותו במיקום כמה שיותר מרכזי ועדיף בשני שליש גבוה. כמובן שהביצועים בחדרים שונים תלויים מאוד במחסומים שיש בדרך. אם ה AX5 עושה לך עבודה טובה יותר, לך עליו....
אין דרך לשנות איזור בשביל שלא יהיו המגבלות תדרים?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
הסיכוי נמוך שיש תקלה במוצר מהקופסה שעובד. בדרך כלל זה עובד או לא עובד, אין באמצע.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לגבי המטרה, לא ממש עוזר.11/05/2023 10:45gildmor כתב: המטרה כרגע להבין אם יש תקלה או שזה המקסימום שהוא מסוגל.
אין דרך לשנות איזור בשביל שלא יהיו המגבלות תדרים?...
לגבי איזור, תצטרך לבדוק לעומק את הממשק בעזרת מחשב ולנסות.
- OMRIJ
-
- חבר ותיק

הבעיה היא לא הראוטר אלא באייפון11/05/2023 10:45gildmor כתב: המטרה כרגע להבין אם יש תקלה או שזה המקסימום שהוא מסוגל.
אין דרך לשנות איזור בשביל שלא יהיו המגבלות תדרים?...
שים ערוץ 100, קח סמסונג ותראה שהוא מתחבר בזמן שהאייפון לא רואה את הרשת בגלל
- gildmor
-
- חבר ותיק

אם הייתי מוצא לא הייתי שואל פשוט מוזר לי שאין אפשרות כזו שאני זוכר שקיימת גם בנתבים ישנים יחסית.11/05/2023 11:12integral כתב: לגבי המטרה, לא ממש עוזר.
לגבי איזור, תצטרך לבדוק לעומק את הממשק בעזרת מחשב ולנסות....
- OMRIJ
-
- חבר ותיק

הפוך, בראוטרים חדשים זה לא קיים בגלל רגולציה
יש לא מעט מדינות שזה לא חוקי בהם וחייבים למכור "נעול" לאיזור
יש לא מעט מדינות שזה לא חוקי בהם וחייבים למכור "נעול" לאיזור
- gildmor
-
- חבר ותיק

בדקתי ואתה צודק. עשיתי טעות טפשית שלא בדקתי את ההגדרות לפני שהחלפתי וסמכתי על זכרון של מה היו ההגדרות לפני שנוספו אייפונים.11/05/2023 13:19OMRIJ כתב: הבעיה היא לא הראוטר אלא באייפון
שים ערוץ 100, קח סמסונג ותראה שהוא מתחבר בזמן שהאייפון לא רואה את הרשת בגלל...
ה-AX5 היה מוגדר על ערוץ 36 ברוחב 80, הגדרתי את ה-AX3 אותו הדבר וקצת השתפר. כל תחום ה-DFS כנראה לא שימושי באיזור כאן בלי קשר אם הוא סיני או ברזילאי...והתדרים הגבוהים יותר לא שימושיים בגלל האייפונים.
- ShaulKriheli
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
קיבלתי את הראוטר הברזילאי שהזמנתי, ראיתי ברשת שיש כבר קושחה בגרסה 11 ומשהו ואני בגרסה10.0.5.32 ולי לא מופיע שום עדכון, וגם אין אפשרות להשיג את הקושחה ברשת.
- Mazay
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
בשום פנים ואופן אל תעשי עדכון גרסה הם הגבילו חמש הרץ מאוד שהיהניתן לקלוט רק באזור החדר שבו נמצא ראוטר.
בגלל עדכון גרסה שעשיתי בראוטר כמו אצלך הייתי צריך לקנות ראוטר אחר לא ממליץ לעשות את זה. אופציה לרדת במספר גרסה לא ניתן.
בגלל עדכון גרסה שעשיתי בראוטר כמו אצלך הייתי צריך לקנות ראוטר אחר לא ממליץ לעשות את זה. אופציה לרדת במספר גרסה לא ניתן.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
167 עמודים, הלכתי לאיבוד.
האם זה דגם טוב?
יש המלצה לאחד טוב יותר?
בזק סיבים, צריך אותו כAP בחיבור קווי בקומה אחרת מהמודם של בזק ויציאת רשת אחת למחשב גימינג.
תודה מראש.
האם זה דגם טוב?
יש המלצה לאחד טוב יותר?
בזק סיבים, צריך אותו כAP בחיבור קווי בקומה אחרת מהמודם של בזק ויציאת רשת אחת למחשב גימינג.
תודה מראש.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
- hefferd
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2