25/04/2023 10:20
ObiWanAloni כתב:
היי,
אני כתבתי את הפוסט הבא:
https://www.reddit.com/r/Addons4Kodi/co ... nt_synced/
באחת התגובות הציעו לי להוריד את התוסף, ולאחר שהתקנתי אותו קיבלתי הודעת Failed to start script.common.plugin.cache (מצורף צילום מסך).
בנוסף, התוסף לא מצא לי כתוביות מתאימות לסדרה Atlanta ב4k. ספציפית בנסיון עם התוסף ניסיתי את עונה 2 פרק 5 אבל רלוונטי לכל אחד מהפרקים בעונה 1 או 2.
לצערי עשיתי disable לתוסף ולscript.common.plugin וחזרתי ל a4k שמצא לי כתוביות בהן הoffset הוא בדילאיי של שניה וחצי בהתחלה, לעומת דילאיי גדול יותר בכתוביות שAll Sub Plus הציע לי. (אגב, זאת בעיה מבחינתי בגלל שאני שולט בקודי דרך שלט של טלויזיה, וכל 100 מילישניות מצריכות ממני קליק על השלט, וזו חוויה מבאסת).
אשמח לעזרה. מוכן לשתף פעולה בכיף עם כל מה שצריך, ואני מעריך מאד את המאמץ והעבודה על התוסף! אתה עושה את החיים שלנו טובים יותר
Set: Xbox Series X, Kodi 20.1, AH2, Umbrella, RD
...
אז נעשה סדר
(פעם הבאה תחלק את זה לרשימה, כי אז ברור לי כמה בעיות יש במקום לסרוק בעצמי ולהבין)
1) לגבי נושא script.common.plugin.cache
אומנם זו אכן הרחבה נדרשת עבור הרחבת הכתוביות
אבל כנראה הבעיה עצמה פחות רלוונטית אליי, זו כנראה בעיה של קודי\התוסף הזה.
אם ההרחבה אכן מותקנת אז נסה כפתרון ראשוני ללכת לתיקיות ה-userdata ושם בתיקייה cache למחוק או לשנות את שם הקובץ commoncache.db ולאתחל את קודי
אם ההרחבה הזו לא מותקנת אצלך נסה לחפש ולהתקין (היא אמורה להיות ברפו הרשמי של קודי)
2) לגבי בעיית החיפוש.
אומנם חלק מהפרטים שמת אבל זה מבולגן לי קצת
נא לדווח כמו שביקשתי בהודעה הראשונה כדי שאוכל לעזור:
1. לצרף לוג במצב debug (כלומר להיות במצב של ctrl+shift+d לפני ביצוע החיפוש)
2. לציין איזה תוכן חיפשתם (שם באנגלית \ שם בעברית \ סרט+שנה, סדרה+עונה+פרק)
3. לציין באיזה מצב התבצעה הבדיקה: בזמן ניגון או לא במצב ניגון?
4. האם החיפוש נעשה על תוכן שהוא דרך הרחבת וידאו כלשהי (לציין את השם) או ספריית קודי?
5. האם החיפוש התבצע מחלון הכתוביות, אם כן אז מכפתור החיפוש הידני או אוטומטי?
6. האם אתה משתמש בפיצ'ר טעינת הכתוביות האוטומטי autosubs?
7. האם וידאת בחיפוש הידני?
8. האם בדקת שאכן קיימות כתוביות באתרי הכתוביות?
9. איזו גירסה קודי?
10. מערכת הפעלה: אנדרואיד או ווינדוס?
3) גם לגבי בעיית ה-offset , לא כל כך הצלחתי להבין למה אתה מתכוון.
אתה בחרת את הכתוביות מהרשימה או משתמש ב-autosub?
יש מצב שאולי בחרת כתוביות שלא מתאימות לסנכרון? או שזו בעיה ידועה במכשיר שלך? לא הבנתי.
בכל אופן גם פה רצוי שתספק לוג דיבאג כדי שאוכל לראות מה אתה מנגן ואיזה כתוביות נטענו.
ויש מצבים שאין כתוביות שמתאימות ומסונכרנות לקובץ וידאו שאתה מנגן,
בשביל זה לקודי יש אפשרות של שינוי ה-offset בצורה ידנית.
לכן מראש רצוי להריץ וידאו שאתה יודע שיש לו כתוביות מתאימות לסוג השחרור\סנכרון\רזולוציה
(אתה יכול לבצע חיפוש מראש של התוכן בחיפוש הכתוביות ולראות מה קיים ולפי זה להריץ, אם יש לך אפשרות בחירה כזו)