שאלה לגבי בניינים עם יותר מתשתית סיב אחת
-
eliavsd
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
אם יש בבניין סיבים גם של בזק וגם אנלימיטד, מה הסיכוי שמדובר באמת ב2 תשתיות פיזיות נפרדות?
סתם מסקרן בשבילי. אני בסלקום (על תשתית אנלימיטד) ואחרי חודשיים גם בזק התחברו לבניין. מעניין אם בתיאוריה אפשר להסתמך על תשתית סיבים חלופית אם משהו יקרה לסיב.
סתם מסקרן בשבילי. אני בסלקום (על תשתית אנלימיטד) ואחרי חודשיים גם בזק התחברו לבניין. מעניין אם בתיאוריה אפשר להסתמך על תשתית סיבים חלופית אם משהו יקרה לסיב.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
לנו יש 3 תשתיות שונות. 3 סיבים שמגיעים פיזית לבניין ו3 ארונות חלוקה.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
25/04/2023 8:21eyalron כתב: לנו יש 3 תשתיות שונות. 3 סיבים שמגיעים פיזית לבניין ו3 ארונות חלוקה. בתור ועד זה קצת שיגע אותנו למצוא מקום לכולם ולאפשר לכולם לעלות לכל הקומות בבניין במקביל. נראה כמו בזבוז גדול של החברות האלה....
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
@eliavsd
אצלי אותו סיפור, 3 ספקיות שונות וכולן עם תשתית שונה.
מה זה משנה אבל, יש לך רעיון איך לחסוך לחברות?
אצלי אותו סיפור, 3 ספקיות שונות וכולן עם תשתית שונה.
מה זה משנה אבל, יש לך רעיון איך לחסוך לחברות?

-
eliavsd
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
תודה לכל העונים! בדקתי בארון תקשורת בקומה ואכן יש 2 ארונות חלוקה.
אני בעד תשתיות נפרדות. היתירות נותן אפשרות תיאורטית לעבור בין תשתיות אם אחת מהן עושה בעיות.
אני בעד תשתיות נפרדות. היתירות נותן אפשרות תיאורטית לעבור בין תשתיות אם אחת מהן עושה בעיות.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8265
צרות של עשירים
אצלי יש רק 2
אצלי יש רק 2- qsub00
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1021
ומה קורה כשעוברים חברה? הסיב בתוך הדירה נשאר ללא שינוי, ורק מחברים לארון-חלוקה אחר?
האם כל החיבורים בארונות-החלוקה השונים הם אותו דבר, או שמתעסקים עם קצה-הסיב-הדירתי שמגיע אל ארון התקשורת?
אשמח להסברים ואפילו צילומים, אם אפשר, תודה.
האם כל החיבורים בארונות-החלוקה השונים הם אותו דבר, או שמתעסקים עם קצה-הסיב-הדירתי שמגיע אל ארון התקשורת?
אשמח להסברים ואפילו צילומים, אם אפשר, תודה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

העובדה שזה סיב אופטי לא משנה את היחס של אנשי השטח. ההתייחסות היא בדיוק כמו כל תשתית אחרת.