הרחבות הכתוביות (עובדות ותקינות - קודי 19 ומעלה)

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Kodidi
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #141 

11/07/2022 15:43  
burekas7 כתב:
כל הרחבות הכתוביות במקום אחד ומסודר- עבור קודי 19 ומעלה

אחרי כל מיני בעיות שונות שצצו לאחרונה בהרחבות הכתוביות, לקחתי על עצמי את הנושא וטיפלתי בכל הבעיות ועל הדרך גם שיפרתי כמה דברים.
כדי לא ליצור בלבול עם גרסאות שונות, לגרסאות שלי הוספתי את הכיתוב Plus (אז תזכרו הרחבות עם הפלוס הן שלי)
ההרחבות הרלוונטיות הן:
- all_subs_plus
- wizdom_plus
- ktuvit_plus
- opensubtitles_plus
(הערה: all_subs נמצא בקטגוריה של services, כל השאר ב-subtitles)

התקנת ההרחבות:
את כל אחת מההרחבות ניתן להתקין מהרפו שלי.

קישורים להורדת זיפ ההתקנה לרפו burekas:
* אופציה 1: https://burekaskodi.github.io/repository.burekasKodi
* אופציה 2: https://f2h.io/7u1tt9nv2jhi

עדכון: 13/10/2022 - עודכנה גירסה 1.0.1 - תומכת עכשיו גם בגירסת קודי 20.
הערה: אם התקנתם קודם את גירסה 1.0.0 של הרפו על קודי 20, תורידו מהזיפ ותתקינו שוב כי העדכון לא יוצג לכם.
עדכון: 07/02/2023 - יש לעדכן את הרפו לגירסה 1.0.2 (אם לא הופיע עדכון בקודי יש להוריד את הזיפ ולהתקין ידנית)
עדכון: 10/04/2023 - עודכנה גירסת All Subs Plus 2.0.1 (מדובר בעדכון משמעותי, יותר בפרטים כאן: https://bit.ly/43j4aYK)

ההרחבות תומכות:
- חיפוש בזמן ניגון (גם עבור תוכן מקומי בפורמט שם קובץ סטנדרטי)
- חיפוש לא בזמן ניגון: פיצ'ר שאני הצעתי לראשונה בעבר והוכנס לכל ההרחבות כדי לספק אופציה לבדוק כתוביות מבלי הצורך להריץ את הוידאו.
(כלומר על בדיקה על אייטם בתפריטים כמו ספריית קודי, הרחבות וידאו - *תלוי בהרחבה, כל עוד מספקת מידע תקין)
- בחירת כתוביות אוטומטית (רק עבור ב-all_subs והפעלה בהגדרות)
- תרגום מכונה (גוגל טרנסלייט) אם קובץ הכתוביות באנגלית (רק עבור ב-all_subs והפעלה בהגדרות)
- שיפור דיוק התוצאות בכל ההרחבות.

תוספת לגבי ביצוע החיפוש הידני:
כאמור, ההרחבה אמורה למצוא לכם תרגום אוטומטי לכל מצב כמעט ולכל מדיה.
אך יש מצבים שהשם חריג או בפורמט לא מוכר ואי אפשר לכסות את כל המקרים שיש באופן מוחלט.
לכן במקרים אלו רצוי לבצע חיפוש באמצעות ה"חיפוש הידני" בחלון הכתוביות.
זה יבטיח לכם בסבירות גבוהה למצוא את התוכן הרצוי ובאופן מדויק אם החיפוש הרגיל לא עבד.

שימו לב!
* שלבים בביצוע החיפוש:
1. בחלון הכתוביות קודם כל יש ללחוץ על ההרחבה בה אתם רוצים לבצע חיפוש ידני, ורק אח"כ ללחוץ על כפתור ה"חיפוש הידני" בו מקלידים את החיפוש. ככה שאם אתם רוצים לחפש ידני בהרחבה אחרת, לבצע את אותו התהליך (לחיצה על ההרחבה ואז חיפוש ידני).
אחרת כל לחיצה על הרחבה מריצה חיפוש אוטומטי בלי קשר למה שהקלדתם קודם בחיפוש הידני.
2. מבנה הטקסט לחיפוש חייב להיות לפי ההגדרה.
שימו לב, המבנה שונה קצת בין הרחבת all_subs לשאר.

הכיתוב בחיפוש בצורה בצורה הזו:
> הערה: ניתן להכניס את הטקסט גם עם תווים מפרידים שהם לא רווח. תווים מורשים: פלוס (+), נקודה (.) , קו תחתון (_) , קו מפריד (-)
עבור סרטים:
לדוגמה, עבור הסרט: Titanic 1997
- ב-all subs לציין רק את שם הסרט Titanic ואז הוא יבקש לציין את השנה ולכתוב 1997
- בכל הרחבה אחרת שם הסרט ושנת הסרט: Titanic 1997

עבור סדרות:
לדוגמה, עבור הפרק: Stranger Things S01E03
- בall subs לציין רק את שם הסדרה Stranger Things ואז הוא יבקש להזין מספר עונה 1 ומספר פרק 3
- בכל הרחבה אחרת המבנה הוא כזה: Stranger Things S01E03

לגבי הזנת פרטי משתמש בהגדרות:
- עבור הרחבת ktuvit_plus, יש צורך לעבוד לפי ההוראות וליצור סיסמה מוצפנת ולהזין בהגדרות.
- לגבי all_subs_plus בעיקרון אין צורך ואפשר להשאיר ריק (אם תהיה בעיה לגבי ktuvit שם אז תצטרכו להזין את הפרטים גם בהגדרות שלו).
- לגבי opensubtitls_plus, אין צורך להזין שם וסיסמה בהגדרות וגם לגבי all_subs_plus אין צורך.

הרחבת עזר: תוספת לתפריט הצד - פתיחת חלון הכתוביות לצורך בדיקה
הוספתי לרפו גם הרחבת עזר שיצרתי בזמנו, תוספת לתפריט הצד לצורך פתיחת חלון בדיקת הכתוביות כאשר לא נמצאים במצב של ניגון:
context.subtitlesdialog.contextmenu
(* למתקדמים ניתן ואף יותר נוח לייצר מקש קיצור דרך לפתיחת חלון הכתוביות בכל מצב)

דגשים לגבי אופציית טעינת כתוביות אוטומטית AutoSub:
*** האופציה הזו קיימת אך ורק בהרחבת All Subs Plus
*** האופציה הזו קיימת מגירסה 1.0.4
* תוודאו בהגדרות ש-autosubs מאופשר.
* בנוסף רצוי לוודא שגם הסימון Force down מאופשר, אחרת אם יש כבר כתוביות מצורפות אז הוא לא יבצע חיפוש.
* אם אתם רוצים לראות התראה שהחיפוש אכן מתבצע בתחילת הניגון אז תאפשר את הגדרת ה-popup.
* יש לאתחל את קודי אחרי שמירת ההגדרות מאחר וזה שירות שאמור להתחיל לרוץ כשקודי עולה.
* ממה שאני מבין אין חשיבות להרחבת כתוביות ברירת המחדל שהגדרתם בהגדרות של קודי (אפשר גם הרחבה אחרת)
* גם לגבי ההגדרה שם של "בחירת אוטומטית של כתובית ראשונה מהרשימה" לא נראה לי שהכרחית (בכללי לא ברור לי אם ההגדרה הזו עושה משהו, צריך לברר)

לשאלות ובעיות:
אם יש בעיות כלשהן אתם מוזמנים לכתוב כאן.

על מנת לקבל שאוכל לעזור בצורה מיטבית יש לפרט את הבעיה לפי הסעיפים כאן:
1. לצרף לוג במצב debug (כלומר להיות במצב של ctrl+shift+d לפני ביצוע החיפוש)
2. האם התבצע דרך הרחבת וידאו כלשהי (לציין את השם) או ספריית קודי?
3. לציין באיזה מצב התבצעה הבדיקה: בזמן ניגון או לא במצב ניגון?
4. האם התבצע בחיפוש ידני או אוטומטי?
5. איזו גירסה קודי?
6. איזו מערכת הפעלה: אנדרואיד או ווינדוס?
7. לציין איזה תוכן חיפשתם: סרט או סדרה (שם באנגלית \ שם בעברית)

זכרו שבכל בעיה שהחיפוש האוטומטי לא מביא תוצאות (בזמן ניגון או לא) תמיד ניתן להשתמש בחיפוש הידני.
וחשוב לוודא שהכתוביות אכן קיימות באותם אתרים.

* כדאי גם לבדוק בשרשור של אתר wizdom שקיים פה בעמודים האחרונים שלו, חלק מהנושאים אולי כבר עלו שם:
viewtopic.php?f=12&t=350152&start=75
...
היי, איך מתקינים את העדכון החדש של הכתוביות? פעם ראשונה שאני משתמשת בקודי ואני רוצה להתקין כתוביות בעברית, אנגלית ורוסית. הקלדתי את הקישור וזה לא מוצא לי את זה דרך install from zip file

burekas7 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 891
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #142 

12/04/2023 2:10  
andypok כתב:
תודה על כל העבודה שאתה עושה.
מאז העדכון האחרון 2.0.1 אני לא מצליח למצוא תרגומים לסדרות ומוצא תרגומים רק לסרטים.
לא נראה שההרחבה מחפשת את מאגר המידע בכלל בסדרות וישר עולה באנר של שגיאה allsubs plus
בדקתי גם על פרקים שצפיתי לפני שבוע ואני יודע שיש להם תרגום (זאת לא בעיה של חוסר תרגום)
התקנתי לצורך בדיקה את wizdom plus וזה דווקא כן מוצא תרגומים לסדרות
...
תודה.

לגבי הבעיה, הדיווח שלך ככה לא עוזר בכלום.
הסברתי בהתחלה איך לדווח.
1. לצרף לוג במצב debug
2. לציין באיזה מצב התבצעה הבדיקה בזמן ניגון או לא במצב ניגון?
3. האם התבצע בחיפוש ידני או אוטומטי?
4. האם הבצע דרך הרחבת וידאו כלשהי או ספריית קודי?
5. איזו גירסה קודי?
6. אנדרואיד או ווינדוס?
7. לציין איזה תוכן חיפשתם (שם באנגלית \ שם בעברית, סרט+שנה, סדרה+עונה+פרק... וכו')

burekas7 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #143 

11/04/2023 23:49  
koktail11 כתב:
ישר כח על כל השינויים, עדכונים והעבודה הקשה!
ושואל מהתעניינות, האם שווה (מהבחינה האישית שלך) להשקיע זמן בפיתוח ושיפור קוד של 3 הרחבות Plus ייעודיות ונפרדות, כשAll Subs Plus מאגד את כל האתרים בהרחבה אחת?
...
בגדול הרחבה ייעודית יכולה יותר מהירה, אתה לא תקבל כפילויות (כי allsubs יכול לתת לך תוצאה דומה מכמה מקורות)
לפעמים הרחבה ייעודית עדיין יכולה לשמש לגיבוי והשוואה למי שפתאום צצה לו בעיה כלשהי ב-allsubs (אם זה בחיפוש או בהורדה)
אני למשל משתמש בויזדום הייעודי כברירת מחדל כבר שנים.

בהתחלה גם לא חשבתי שאשקיע עד כדי כך, המטרה הראשונית הייתה להתאים את כולם לקודי 19+
אח"כ היה סידור כל הלוגיקה שנפגמה בעקבות כל מיני שינויים ועל איך שהמנגנון חיפוש היה עובד
(לכן בעיקר בכל נושא החיפוש והדיוק עשיתי שינוי משמעותי לפי לוגיקה שאני יצרתי שהיא שונה מהמקור)
ומשם על הדרך כל פעם סידרתי משהו אחר, בעיקר ב-All Subs שהכיל מלא דברים ישנים שכבר לא רלוונטים ועוד כל מיני פיצ'רים קיימים שתוקנו שהופכים אותו להרבה יותר מורכב.
האחרים יחסית פשוטים, חיפוש-הורדה וזהו, יותר קל לטפל בהם אם צריך.

burekas7 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #144 

12/04/2023 17:57  
Kodidi כתב:
היי, איך מתקינים את העדכון החדש של הכתוביות? פעם ראשונה שאני משתמשת בקודי ואני רוצה להתקין כתוביות בעברית, אנגלית ורוסית. הקלדתי את הקישור וזה לא מוצא לי את זה דרך install from zip file
...
יש לך קישור לרפו בהודעה הראשונה ומשם אתה יכול להתקין את הרחבות הכתוביות.
אם אתה ממש מתחיל בקודי אז לגבי איך להתקין וכל זה, זה לא השרשור המתאים, זה נושא כללי שלא קשור לכאן.
תפתח שרשור עזרה בנפרד או תחפש מדריכים.

אגב בכללי לגבי רוסית, כרגע ההרחבות לא תומכות, אולי בגרסאות הבאות או תחפש הרחבות כתוביות מחו"ל בינתיים.
בכל אופן רוסית אם יהיה אז יהיה רלוונטי רק לגבי opensubtitles,subscene

andypok
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 200
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #145 

13/04/2023 0:34  
burekas7 כתב:
תודה.

לגבי הבעיה, הדיווח שלך ככה לא עוזר בכלום.
הסברתי בהתחלה איך לדווח.
צודק. סליחה
1. לצרף לוג במצב debug
https://drive.google.com/file/d/1JDI_rc ... p=drivesdk
2. לציין באיזה מצב התבצעה הבדיקה בזמן ניגון או לא במצב ניגון? בוצעו 2 בדיקות אוטומטי ובדיקת ידנית
א.) לפני ניגון הפרק בתפריט context menu יש חיפוש כותביות ומתקבלת תוצאה של כתוביות בעברית ובאנגלית
ב.) חיפוש אוטומטי בהתחלת הניגון , עולה באנר התחלת חיפוש ,
לא מופיע באנר של מספר פרק idmb ואין תוצאות חיפוש ,
הפעלה חדשה של חיפוש מהתפריט בזמן ניגון הפרק, נפתח חלון חיפוש אבל אין תוצאות בכלל (עברית או אנגלית)
ג. חיפוש ידני לפי שם סדרה , עונה ופרק - יש
3. אם התבצע בחיפוש ידני או אוטומטי? תוצאה ואפשר להוריד כתוביות
אוטומטי וידני
4. האם הבצע דרך הרחבת וידאו כלשהי או ספריית קודי?
הרחבת וידאו אלמנטום והרחבת Themoviedb helper
5. איזו גירסה קודי?
20.1
6. אנדרואיד או ווינדוס?
אנדרואיד googletv 10
7. לציין איזה תוכן חיפשתם (שם באנגלית \ שם בעברית, סרט+שנה, סדרה+עונה+פרק... וכו')
המדלוריאן עונה 3 פרק 5
...

burekas7 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #146 

13/04/2023 18:46  
andypok כתב:
...
כנראה הבנתי את השגיאה אבל קשה לדעת אם זה אכן היה קשור לזה.
שלחתי לך הודעה בפרטי עם גירסת תיקון זמנית.
אשמח אם תתקין אותה ותעדכן אותי שם אם זה סידר את הבעיה.

andypok
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 200
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #147 

התקנתי את התיקון, מבדיקה ראשונה זה נראה תקין
תודה רבה, מעריך את זה מאוד

neutz
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #148 

14/04/2023 17:44  
burekas7 כתב:
כנראה הבנתי את השגיאה אבל קשה לדעת אם זה אכן היה קשור לזה.
שלחתי לך הודעה בפרטי עם גירסת תיקון זמנית.
אשמח אם תתקין אותה ותעדכן אותי שם אם זה סידר את הבעיה.
...
יש מצב לקבל את הקישור לתיקון הזה גם? יש לי את אותה בעיה על קודי גרסא 19.5. על סדרות אני מקבל הודעת שגיאה שאני מנסה להוריד תרגומים ולגבי סרטים אני מתליח להוריד אבל אני צריך להוריד ידנית. מה שגם העדכון האחרון הפסיק להוריד לי אוטומטית תרגומים.

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1626
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #149 

גם מקבל שגיאה על קודי 19.5 על אנדרואיד 12
שמתי לב שהתעדכנה גרסה לפני מספר ימים ולאחר הפעלה מחדש של קודי קפצה שגיאה של all sub plus
לא מצליח לחפש כתוביות, מתקבלת שגיאה בנסיון חיפוש.
עובד כרגע עם ktuvit plus ו-wizdom.
אין לי לוגים לצערי, אבל זה נראה לי קורה באנדרואיד 11-12 לכולם.
חבל שלא ניתן לחזור גרסה לאחור.

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3409
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #150 

15/04/2023 21:51  
minime כתב:

חבל שלא ניתן לחזור גרסה לאחור.
...
דווקא ניתן, שמו לינק בדף קודם כשהודיעו על העדכון לגרסה הקודמת... למקרה של בעיות.
אצלי בחלונות וקודי 19.5 עובד תקין .
מנהל פורום רשתות פס רחב ו IP-TV/תפוז
תוסף כתוביות לקודי all-subs-plus - גירסה מתוקנת לבדיקה

burekas7 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #151 

@neutz , @minime
אני מקווה להוציא ביום-יומיים הקרובים עוד כמה תיקונים על הדרך, אז כבר תצא גירסה מסודרת.
אגב לא בטוח שיש לכם את אותה תקלה אז אשמח להבא לצרף לוג במצב דיבאג.
כי לפעמים צצות שגיאות שצצות בכל מיני מצבים שאני לא מריץ אצלי אז לא נתקל בהם ולא יכול לשחזר.

וכמו שרפי אומר, זו הסיבה שצירפתי בהודעה הראשית על עדכון גירסה 2.0.0 בעמוד 9, גם קישור לגירסה הקודמת 1.0.4

neutz
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #152 

16/04/2023 0:10  
burekas7 כתב:
@neutz , @minime
אני מקווה להוציא ביום-יומיים הקרובים עוד כמה תיקונים על הדרך, אז כבר תצא גירסה מסודרת.
אגב לא בטוח שיש לכם את אותה תקלה אז אשמח להבא לצרף לוג במצב דיבאג.
כי לפעמים צצות שגיאות שצצות בכל מיני מצבים שאני לא מריץ אצלי אז לא נתקל בהם ולא יכול לשחזר.

וכמו שרפי אומר, זו הסיבה שצירפתי בהודעה הראשית על עדכון גירסה 2.0.0 בעמוד 9, גם קישור לגירסה הקודמת 1.0.4
...
אני משתמש בקודי על מכשיר אנרואיד TV ככה שאין לי שום מושג איך להוציא משם לוג אחרת הייתי עושה את זה בשמחה.
ומה שמוזר שניסיתי גם להתקין את הגרסאות הקודמות וזה היה עושה לי את אותה השגיאה והפסיק להוריד לי באופן אוטומטי, וכל זה קרה אחרי שההרחבה התעדכנה לי אוטומטית ל2.0.1.

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה #153 

16/04/2023 9:31  
neutz כתב:
אני משתמש בקודי על מכשיר אנרואיד TV ככה שאין לי שום מושג איך להוציא משם לוג אחרת הייתי עושה את זה בשמחה.
ומה שמוזר שניסיתי גם להתקין את הגרסאות הקודמות וזה היה עושה לי את אותה השגיאה והפסיק להוריד לי באופן אוטומטי, וכל זה קרה אחרי שההרחבה התעדכנה לי אוטומטית ל2.0.1.
...
מה הכוונה שלך ב"אוטומטי"? במוד שללא צורך כלל בחיפוש ידני, וההורדה עצמונית בתחילת ניגון? תבדוק אם במהלך העדכון (או הסרה והתקנה) לא השתנו ההגדרות , ו האם AUTOSUB מסומן/מאופשר עדיין, כי אצלי זה כן עובד... טוב לשמוע שגם לאחרים זה נוח ... :)

neutz
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #154 

16/04/2023 11:59  
rafi_d כתב:
מה הכוונה שלך ב"אוטומטי"? במוד שללא צורך כלל בחיפוש ידני, וההורדה עצמונית בתחילת ניגון? תבדוק אם במהלך העדכון (או הסרה והתקנה) לא השתנו ההגדרות , ו האם AUTOSUB מסומן/מאופשר עדיין, כי אצלי זה כן עובד... טוב לשמוע שגם לאחרים זה נוח ... :)
...
זה נוח בלי ספק בכלל. אחת ההרחבות השימושיות שיש לדעתי.
והכוונה לאוטומטי היא שכאשר מתחיל לנגן סרט או סדרה ההרחבה של התרגום היית מורידה לי אוטומטית תרגום מתאים.
ודא בכל התקנה לאחר הסרה הייתי מוודא שהAutoSub עובד… אבל משום מה אחרי העדכון האחרון הוא הפסיק לבצע לי את זה וגם לאחר שהסרתי והתקנתי את הגרסאות הקודמות שעבדו לי כמו שצריך לפני כן, כבר לא עובדות כמו שצריך לצערי 😔

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה #155 

16/04/2023 13:46  
neutz כתב:
והכוונה לאוטומטי היא שכאשר מתחיל לנגן סרט או סדרה ההרחבה של התרגום היית מורידה לי אוטומטית תרגום מתאים.
ודא בכל התקנה לאחר הסרה הייתי מוודא שהAutoSub עובד… אבל משום מה אחרי העדכון האחרון הוא הפסיק לבצע לי את זה וגם לאחר שהסרתי והתקנתי את הגרסאות הקודמות שעבדו לי כמו שצריך לפני כן, כבר לא עובדות כמו שצריך לצערי 😔
...
בדקת מה שהצעתי בהגדרות? מה המצב?

burekas7 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #156 

16/04/2023 13:46  
neutz כתב:
...
ממליץ לך כרגע לרדת לגירסה 1.0.4
ובעדכון הבא כשיגיע 2.0.2 תעדכן אליו.

רפי זה הבודק הכי קשוח לשימוש ב-auto sub אז אם אצלו זה עובד אני מניח שגם אצל האחרים יעבוד.
אבל כאמור, הכול יכול לעבוד יפה למישהו אחד והאחר עובד במערכת קצת שונה ודברים יכולים לצוץ פתאום.
בקובץ ה-Readme שבתוך תיקיית ההרחבה יש הסבר מפורט (באנגלית) על מה שצריך להגדיר כדי שבוודאות יעבוד.

neutz
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #157 

16/04/2023 22:21  
burekas7 כתב:
ממליץ לך כרגע לרדת לגירסה 1.0.4
ובעדכון הבא כשיגיע 2.0.2 תעדכן אליו.

רפי זה הבודק הכי קשוח לשימוש ב-auto sub אז אם אצלו זה עובד אני מניח שגם אצל האחרים יעבוד.
אבל כאמור, הכול יכול לעבוד יפה למישהו אחד והאחר עובד במערכת קצת שונה ודברים יכולים לצוץ פתאום.
בקובץ ה-Readme שבתוך תיקיית ההרחבה יש הסבר מפורט (באנגלית) על מה שצריך להגדיר כדי שבוודאות יעבוד.
...
כן זה מה שעשיתי.. אחכה לעדכון הבא ומקווה שהוא יפתור את הבעיה שהייתה לי עם הגרסא 2.0.1
חייב להגיד לך שההרחבה הזאת היא אחת הטובות שיש לקודי ועושה את החיים קלים ביותר,, תודה רבה על ההשקעה 🙏🏼

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה #158 

17/04/2023 19:43  
neutz כתב:
כן זה מה שעשיתי.. אחכה לעדכון הבא ומקווה שהוא יפתור את הבעיה שהייתה לי עם הגרסא 2.0.1
חייב להגיד לך שההרחבה הזאת היא אחת הטובות שיש לקודי ועושה את החיים קלים ביותר,, תודה רבה על ההשקעה 🙏🏼
...
תוכל גם להעלות תמונת מסך של הקונפיגורציה -> GENERAL חלק תחתון שאצלך לבדיקה...
אני הגעתי למסקנה, שכדי שיהיה עדכון "נקי" , כדאי תחילה להסיר את הישן (כולל הDATA), לסגור ולהפעיל מחדש את קודי ורק אז להתקין שוב...

burekas7 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #159 

17/04/2023 21:15  
rafi_d כתב:
תוכל גם להעלות תמונת מסך של הקונפיגורציה -> GENERAL חלק תחתון שאצלך לבדיקה...
אני הגעתי למסקנה, שכדי שיהיה עדכון "נקי" , כדאי תחילה להסיר את הישן (כולל הDATA), לסגור ולהפעיל מחדש את קודי ורק אז להתקין שוב...
...
בעיקרון לא חושב שזה הכרחי.
מספיק לשנות הגדרה מסוימת בהגדרות והוא כבר מייצר קובץ הגדרות מעודכן וחדש.
אבל מזכיר שאם יש שימוש ב-autosubs אז אחרי כל שינוי בהגדרה יש לסגור את קודי ולהפעיל אותו מחדש,
מאחר ו-autosubs זה שירות שנטען עם ההגדרות שלו כשקודי עולה ורץ כל הזמן ברקע,
להבדיל משימוש רגיל של חיפוש בחלון כתוביות שהוא מופעל כל פעם מחדש וכאן כל פעם ההגדרות נטענות מחדש ואין צורך לאתחל את קודי.
לגבי ההרחבה עצמה, פייתון מייצר קבצים זמניים כאלה בשביל לשפר ביצועים, אבל נדמה לי שאם הוא מזהה שקובץ השתנה הוא מייצר אותו מחדש גם ככה.

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה #160 

>בעיקרון לא חושב שזה הכרחי.
מה קורה במוד auto כשמעדכנים ? הוא יודע להרוג את הקודם בעת העדכון ולהריץ מחדש את התהליך האוטומטי? ועם ההגדרות החדשות?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”