חיבור ישיר מאוסמוזה הפוכה למכונת קפה
מוזר מאוד, ה ph אצלך ממש נמוך, אחרי המינרליזטור אמור לצאת קרוב ל 7, מה ה ph של המים מהברז ?
המינרליזטור שאתה משתמש זה חצי סידן וחצי פילטר פחם גרגירי, זה לא מספיק לרמות ph נמוכות, לערכים הנמוכים מ 6 עדיף להשתמש במינרליזטור חצי סידן חצי מגנזיום.
זה רשום על המדבקה של הסנן, אצלך כנראה רשום חצי סידן חצי t-36
מה שאתה צריך זה המסנן הזה
https://www.aquatech.co.il/product/%D7% ... ygQAvD_BwE
לא יודע אם יתן לך פיתרון מלא אבל לבטח ph יותר גבוה מהנוכחי
המינרליזטור שאתה משתמש זה חצי סידן וחצי פילטר פחם גרגירי, זה לא מספיק לרמות ph נמוכות, לערכים הנמוכים מ 6 עדיף להשתמש במינרליזטור חצי סידן חצי מגנזיום.
זה רשום על המדבקה של הסנן, אצלך כנראה רשום חצי סידן חצי t-36
מה שאתה צריך זה המסנן הזה
https://www.aquatech.co.il/product/%D7% ... ygQAvD_BwE
לא יודע אם יתן לך פיתרון מלא אבל לבטח ph יותר גבוה מהנוכחי
כן, גם זה כנראה יותר טוב ממה שיש לך, אתה צריך שיוסיף עוד מינרלים למים, המינרליזטור שיש לך הוא רק חצי מינרלים(סידן) החצי השני הוא סנן פחם(כמו סנן קוקוס), הוא מיועד למי שרוצה לחסוף ובמקום סנן קוקוס + מינרליזטור לקנות סנן אחד שגם מסנן וגם מוסיף מלחים, מינרליזטור מלא, כלומר חצי סידן וחצי מגנזיום יתן תוצאה יותר טובה מבחינת PH.
גם אני למדתי משהו חדש, לא כל האומניפיור 2551 זה אותו סנן, יש 3 סוגים, למזלי מה שקניתי יצא הסוג של החצי סידן וחצי מגנזיום, עכשיו ברכישה הבא אדע לבדוק ולבחור ולא להסתמך על מזל
מהתגובות של האנשים שקנו את הסנן ששמת לינק הם טוענים שזה עושה את העבודה כמו שצריך, חלק אומרים שזה העלה את ה PH ב 1.5 וחלק אף טוענים שזה העלה ב 2.5 ומעלה ! מ 5.5 ל 8
רק תשים לב שאתה קונה את הסנן שמתאים לחיבורים שיש לך.
גם אני למדתי משהו חדש, לא כל האומניפיור 2551 זה אותו סנן, יש 3 סוגים, למזלי מה שקניתי יצא הסוג של החצי סידן וחצי מגנזיום, עכשיו ברכישה הבא אדע לבדוק ולבחור ולא להסתמך על מזל

מהתגובות של האנשים שקנו את הסנן ששמת לינק הם טוענים שזה עושה את העבודה כמו שצריך, חלק אומרים שזה העלה את ה PH ב 1.5 וחלק אף טוענים שזה העלה ב 2.5 ומעלה ! מ 5.5 ל 8
רק תשים לב שאתה קונה את הסנן שמתאים לחיבורים שיש לך.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
מתחיל להשתכנע על המתכון של @boren
המנרליזטור הזה שרכשתי היה יקר , 99 שקלים!
חבל שהחנות הטעתה אותי.
וגם בסופו של דבר זה סוג של הימור , לא בטוח יתן לי את ה PH הרצוי.
אולי אשקיע עוד כסף במנרליזטור נוסף- אבל בנוסף אזמין את התרכובת הכימית הזאת שאמורים לערבב במתכון
המנרליזטור הזה שרכשתי היה יקר , 99 שקלים!
חבל שהחנות הטעתה אותי.
וגם בסופו של דבר זה סוג של הימור , לא בטוח יתן לי את ה PH הרצוי.
אולי אשקיע עוד כסף במנרליזטור נוסף- אבל בנוסף אזמין את התרכובת הכימית הזאת שאמורים לערבב במתכון
לא נראה שהטעו אותך, הם כנראה ופשוט לא יודעים בעצמם מה ההבדל בין הסננים השונים.
אם אצלי הצלחתי להגיע ל 7 ב PH אין סיבה למה שאצלך לא יעבוד, זה פשוט הרבה יותר קל מאשר להתחיל להתעסק עם מתכונים, אם אתה מתכנן לשתות מים מהמערכת אז שווה להשקיע עוד קצת ולהעלות את ה PH, יותר טעים ויותר בריא.
אבל טוב שיש את השירשור הזה, ככה שמי שבא לקנות יקבל תמונה מלאה ולא ילמד תוך כדי תנועה כפי שאנחנו עשינו פה.
בדקת מה ה PH של המים אצלך אחרי הממברנה ולפני המינרליזטור ? ככה תלמד כמה הסנן העלה את ה PH ותוכל לדעת(יותר נכון ניחוש מושכל) כמה תקבל מהסנן החדש.
אם אצלי הצלחתי להגיע ל 7 ב PH אין סיבה למה שאצלך לא יעבוד, זה פשוט הרבה יותר קל מאשר להתחיל להתעסק עם מתכונים, אם אתה מתכנן לשתות מים מהמערכת אז שווה להשקיע עוד קצת ולהעלות את ה PH, יותר טעים ויותר בריא.
אבל טוב שיש את השירשור הזה, ככה שמי שבא לקנות יקבל תמונה מלאה ולא ילמד תוך כדי תנועה כפי שאנחנו עשינו פה.
בדקת מה ה PH של המים אצלך אחרי הממברנה ולפני המינרליזטור ? ככה תלמד כמה הסנן העלה את ה PH ותוכל לדעת(יותר נכון ניחוש מושכל) כמה תקבל מהסנן החדש.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

בכל זאת גם אזמין לי את האשלגן הזה.
שאלה ל @boren
הלינק למוצר באמזון לא זמין יותר שפרסמת פה:
viewtopic.php?f=71&t=366331&p=3207455&h ... s#p3208038+
האם המוצר הזה גם תופס?
https://www.amazon.com/Potassium-Bicarb ... r=8-1&th=1
שאלה ל @boren
האם המוצר הזה גם תופס?
https://www.amazon.com/Potassium-Bicarb ... r=8-1&th=1
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
לא ראיתי שכתוב עליו שהוא food grade. אולי כדאי לבדוק עם המוכר. אם הוא לא אז יש אופציות אחרות שכן:13/12/2022 14:25zovirax כתב: בכל זאת גם אזמין לי את האשלגן הזה.
שאלה ל @boren
האם המוצר הזה גם תופס?
https://www.amazon.com/Potassium-Bicarb ... r=8-1&th=1...
https://www.amazon.com/dp/B07CZ1ZMBH/
https://www.amazon.com/Home-Brew-Ohio-M ... 009WTZ12W/
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

הזמנתי את זה
https://amazon.com/gp/product/B07CZ1ZMB ... upon0ac-20&
כשיגיע
המתכון הוא כזה מתוך שרשור פה
viewtopic.php?p=3243568#p3243568+
זה בסדר נכון?
לתמצית יש תוקף מרגע הערבוב?
https://amazon.com/gp/product/B07CZ1ZMB ... upon0ac-20&
כשיגיע
המתכון הוא כזה מתוך שרשור פה
viewtopic.php?p=3243568#p3243568+
אני יערבב את 20 מ"ל של התמצית בבקבוק של 2 ליטר .Rpavlis:
מערבבים 5 גרם אשלגן ביקרבונט לתוך בקבוק עם 500 מ"ל מים. זו התמצית.
לתוך מיכל עם 4 ליטר מים מערבבים 40 מ"ל מהתמצית. אלה המים שמוכנים לשימוש במכונת האספרסו...
זה בסדר נכון?
לתמצית יש תוקף מרגע הערבוב?
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

קיבלתי את האשלגן.
ערבבתי כמו במתכון 5 גרם של אשלגן עם 500 מ"ל מים מהאיסמוזה
מלאתי בקבוק 2 ליטר מהאיסמוזה וערבבתי שם 20 מל תמצית.
עשיתי בדיקה - קושיות המים סבבה
ה Ph מתקרב ל 7 לדעתי פחות מ 7
האם אני צריך לקחת מים אחרי הפילטר פחם? (לפני המינירליזטור)
ערבבתי כמו במתכון 5 גרם של אשלגן עם 500 מ"ל מים מהאיסמוזה
מלאתי בקבוק 2 ליטר מהאיסמוזה וערבבתי שם 20 מל תמצית.
עשיתי בדיקה - קושיות המים סבבה
ה Ph מתקרב ל 7 לדעתי פחות מ 7
האם אני צריך לקחת מים אחרי הפילטר פחם? (לפני המינירליזטור)
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

04/12/2022 11:02zovirax כתב: @boren
נראה לי שאני קצת מבולבל מהסטיקים של הבדיקות.
נניח זה:
https://www.amazon.com/gp/product/B01GF ... Y0SB&psc=1
הוא רק עבור בדיקת PH?
איך נקרא המוצר לבדיקת אבנית?
ואם יש המלצה של חנות שמוכרת ?...
תהיתי לגבי היעילות של המוצר המסויים באמזון
בהוראות את מתייחס לשתן או רוק.
פניתי אל הייצרן לבדוק אם הוא רלוונטי למים:
Thank you for your question. Our pH test strips are for testing buffered solutions, mainly for Urine and Saliva. The reason is that the pH test strip pads have reactors in them for the testing of Urine and Saliva to achieve more accurate results. They have a shorter range of 0-9 with 2 pads and .25 increments.
If you are wanting to test water it is best to use water specific 0 -14 range test strips for the best and more accurate results.
If you are wanting to test water it is best to use water specific 0 -14 range test strips for the best and more accurate results.
צריך לחפש משהו אחר
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

אחרי שהבנתי שהבדיקה שיש ברשותי לא מדוייקת, קניתי בדיקה מחנות הידרו מקומית
אלה התוצאות
1. המתכון Rpavlis נותן לי Ph של בין 7 ל 8 - אפשר לסמוך עליו
2. מנרליזטור המשולב הזה שרכשתי בלי להבין הוא נותן לי תוצאה של 6.0 ל Ph!!!
3. בדיקה לפני המנרליזטור - נותן לי עדיין 6.0 ל Ph (תמיד חשבתי שלפני המירליזטור המים יהיו סביב ה 4.0 אפילו.
בקיצור - המנרליזטור הספציפי הזה צריך להעיף אותו, אלה אם כן 6.0 זה סבבה למי שתייה?
כמובן אמשיך לערבב מתכון Rpavlis עבור המכונה.
הערכה שרכשתי היא GHE - טיפות למבחנה - מישהו פה המליץ על המוצר הספציפי
עריכה:
ערכתי בדיקה נוספת. מי ברז סביב ה 8.5 Ph ...
אלה התוצאות
1. המתכון Rpavlis נותן לי Ph של בין 7 ל 8 - אפשר לסמוך עליו
2. מנרליזטור המשולב הזה שרכשתי בלי להבין הוא נותן לי תוצאה של 6.0 ל Ph!!!
3. בדיקה לפני המנרליזטור - נותן לי עדיין 6.0 ל Ph (תמיד חשבתי שלפני המירליזטור המים יהיו סביב ה 4.0 אפילו.
בקיצור - המנרליזטור הספציפי הזה צריך להעיף אותו, אלה אם כן 6.0 זה סבבה למי שתייה?
כמובן אמשיך לערבב מתכון Rpavlis עבור המכונה.
הערכה שרכשתי היא GHE - טיפות למבחנה - מישהו פה המליץ על המוצר הספציפי
עריכה:
ערכתי בדיקה נוספת. מי ברז סביב ה 8.5 Ph ...
הייתי בחו"ל שבועיים אז לא עקבתי אחרי השירשור הזה ולא קראתי את העידכונים.
היום קיבלתי את הערכה הקודמת שפירסמת, הזמנתי מיד כשכתבת שקיבלת PH כ"כ נמוך, אבל אז זה נתקע במכס שדרשו אישורים כי זה גם תכשיר רפואי
וכלום לא עזר לשחרר את המוצר, ביטלתי את ההזמה החזרתי את המוצר והזמנתי שוב והפעם לא עוקב במכס, וכמוך קיבלתי תוצאות מזעזעות, אשתי כמעט זרקה אותי מהחלון !
אני בא לעדכן פה את התוצאות החדשות, לשאול מה פשר ההבדל התהומי בין תוצאות הערכה הכימית שלי(אותו אחד חדש שקנית) שנותנת לי PH מצויין של 7 לבין ה 5.5 שאני פתאום מקבל מהסטיקים האלה, אני קורא את ההודעה שלך ונרגע.
בסטיקים קיבלתי מי ברז 7.25 ומים אחרי הממברנה 5 ואחרי המינרליזטור 5.5
עם הערכה הכימית של GHE אני מקבל מים מהברז מאוד גבוה 8.5 ומעלה ואחרי המינרליזטור 7
משתמש במינרליזטור של חברת omnipure ארה"ב אבל לא חצי סידן וחצי סנן פחם כמו שלך, שלי זה חצי סידן וחצי מגנזיום.
בעקבות פרסום ההודעה שלך חששתי שערכת הבדיקה שלי לא מדוייקת ולכן הזמנתי את הסטיקים, עכשיו מתברר שהסטיקים הם הלא מדוייקים, אבל לפחות עכשיו יש לי ערכה לבדוק את החומציות ברוק והשתן
רץ להרגיע את האישה.
היום קיבלתי את הערכה הקודמת שפירסמת, הזמנתי מיד כשכתבת שקיבלת PH כ"כ נמוך, אבל אז זה נתקע במכס שדרשו אישורים כי זה גם תכשיר רפואי
וכלום לא עזר לשחרר את המוצר, ביטלתי את ההזמה החזרתי את המוצר והזמנתי שוב והפעם לא עוקב במכס, וכמוך קיבלתי תוצאות מזעזעות, אשתי כמעט זרקה אותי מהחלון !אני בא לעדכן פה את התוצאות החדשות, לשאול מה פשר ההבדל התהומי בין תוצאות הערכה הכימית שלי(אותו אחד חדש שקנית) שנותנת לי PH מצויין של 7 לבין ה 5.5 שאני פתאום מקבל מהסטיקים האלה, אני קורא את ההודעה שלך ונרגע.
בסטיקים קיבלתי מי ברז 7.25 ומים אחרי הממברנה 5 ואחרי המינרליזטור 5.5
עם הערכה הכימית של GHE אני מקבל מים מהברז מאוד גבוה 8.5 ומעלה ואחרי המינרליזטור 7
משתמש במינרליזטור של חברת omnipure ארה"ב אבל לא חצי סידן וחצי סנן פחם כמו שלך, שלי זה חצי סידן וחצי מגנזיום.
בעקבות פרסום ההודעה שלך חששתי שערכת הבדיקה שלי לא מדוייקת ולכן הזמנתי את הסטיקים, עכשיו מתברר שהסטיקים הם הלא מדוייקים, אבל לפחות עכשיו יש לי ערכה לבדוק את החומציות ברוק והשתן
רץ להרגיע את האישה.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

ואיייי סליחה!
כשהזמנתי קראתי שאלות ותגובות באמזון ונאמר שם שזה מתאים למי שתייה.
הייתי צריך לשאול את הייצרן ולחסוך כסף.
אגב עם GHE, עדיין המנירליזטור שרכשתי לא טוב.
יש לי כבר אחד להחליף, אבל לא מצאתי זמן
וגם לא משתמש איתו למכונה.
כשהזמנתי קראתי שאלות ותגובות באמזון ונאמר שם שזה מתאים למי שתייה.
הייתי צריך לשאול את הייצרן ולחסוך כסף.
אגב עם GHE, עדיין המנירליזטור שרכשתי לא טוב.
יש לי כבר אחד להחליף, אבל לא מצאתי זמן
וגם לא משתמש איתו למכונה.
תגובה מאוחרת אבל מעניין אותי לדעת איך הM9 ביחס לאוסמוזה האמריקאית/סינית הרגילה? אני רואה שיש עכשיו מערכות M9 עם מינריליזטור21/07/2022 14:18danielby כתב: הייתי אצל תבור סחר. נחמדים מאוד אבל המליצו לי על מערכת אסמוזה M9. הפילטרים הם לא בתוך בתי פילטר אלא מוחלפים בסיבוב פשוט. אולי אלך על זה....