שלום לכולם. אודה לעזרה לגבי רכישת מסך דק לסלון
שלום לכולם,
אני חדש בפורום אז ראשית נעים מאוד.
אני בתהליך שיפוץ דירה וחלק מהענין זה רכישת LCD או פלזמה לסלון.
למרות שכמובן יש הגבלת תקציב אני מוכן להתאמץ ולהוציא יותר כדי לרכוש משהו איכותי.
כמה שלא קראתי וכבר הלכתי לחנויות המתמחות רק בתחום זה אני מבולבל.
מרחק הצפייה שלי יהיה 4+ מטר. (משהו בסביבות 4.3). 42 אינצ' נראות לי קטנות מדי לסדר גודל כזה אז אני רוצה להתמקד ב 47 או 50 אינצ'. (האם אני צודק?).
הייתי ב Z-MAX והוליווד. בהוליווד הראו לי את ה 47 של טושיבה (דגם WL68 שנבחן באתר). ב Z-MAX הראו לי פיוניר 50 אינצ' פלזמה ולא LCD במחיר דיי יקר. הצפייה בשתיהן נראתה לי טובה מאוד.
רציתי לשאול את חברי הפורום מה כדאי לדעתכם לרכוש. בעיקר חשוב לי לקבל שמות דגמים מדויקים לבדיקה כי אני לא מוצא ידיים ורגלים. בקשר לתקציב. אשמח אם זה יהיה סביבות 15 עד 17 אבל אם חייבים גם 20 אפשרי כדי לרכוש משהו באמת איכותי.
תודה מראש על העזרה!!
אני חדש בפורום אז ראשית נעים מאוד.
אני בתהליך שיפוץ דירה וחלק מהענין זה רכישת LCD או פלזמה לסלון.
למרות שכמובן יש הגבלת תקציב אני מוכן להתאמץ ולהוציא יותר כדי לרכוש משהו איכותי.
כמה שלא קראתי וכבר הלכתי לחנויות המתמחות רק בתחום זה אני מבולבל.
מרחק הצפייה שלי יהיה 4+ מטר. (משהו בסביבות 4.3). 42 אינצ' נראות לי קטנות מדי לסדר גודל כזה אז אני רוצה להתמקד ב 47 או 50 אינצ'. (האם אני צודק?).
הייתי ב Z-MAX והוליווד. בהוליווד הראו לי את ה 47 של טושיבה (דגם WL68 שנבחן באתר). ב Z-MAX הראו לי פיוניר 50 אינצ' פלזמה ולא LCD במחיר דיי יקר. הצפייה בשתיהן נראתה לי טובה מאוד.
רציתי לשאול את חברי הפורום מה כדאי לדעתכם לרכוש. בעיקר חשוב לי לקבל שמות דגמים מדויקים לבדיקה כי אני לא מוצא ידיים ורגלים. בקשר לתקציב. אשמח אם זה יהיה סביבות 15 עד 17 אבל אם חייבים גם 20 אפשרי כדי לרכוש משהו באמת איכותי.
תודה מראש על העזרה!!
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
אם תרצה לקנות בסוף את הטושיבה 47, מתארגנת בפורום קבוצה לקניה קבוצתית...
אתה יכול להתרשם :-
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=33051
האם אתה מתכוון לחבר מחשב למסך? או PS ?
אם לא , אזי לך על הפלזמה 50 אינץ' של פיוניר....
אם לא , אזי לך על הפלזמה 50 אינץ' של פיוניר....
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

יש לך גם ביקורת מקצועית של עופר על הטושיבה :-
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=941
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=941
היי תודה. אני בהחלט מתכוון לחבר PS3 לא מחשב. במה זה משנה?
shlafirg כתב:אם תרצה לקנות בסוף את הטושיבה 47, מתארגנת בפורום קבוצה לקניה קבוצתית...
אם לא , אזי לך על הפלזמה 50 אינץ' של פיוניר.......
מדוע המלצת על הפלאזמה של פיוניר?
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

ההמלצה היא מהביקורות וההמלצות כאן בפורום. חוץ מזה פיוניר היא החברה המובילה במסכי פלזמה....
אך אם אתה מתכוון לחבר PS3 אזי עדיף שתלך על LCD, פשוט הטכנולוגיה הזו בנויה טוב יותר עבור מחשב/משחקי מחשב.
אז תקרא את הסקירה של עופר, אני מבין שבחנות כבר ראית אותה וזה מצא חן בעיניך.
אם הכל מתאים כדאי שתתצטרף לקבוצתית שמארגנים כאן בפורום ותראה באיזה מחיר אתם מצליחים להוציא אותה מניופאן...
ובסוף ישאר, רק .... להתחדש
אך אם אתה מתכוון לחבר PS3 אזי עדיף שתלך על LCD, פשוט הטכנולוגיה הזו בנויה טוב יותר עבור מחשב/משחקי מחשב.
אם הכל מתאים כדאי שתתצטרף לקבוצתית שמארגנים כאן בפורום ותראה באיזה מחיר אתם מצליחים להוציא אותה מניופאן...
ובסוף ישאר, רק .... להתחדש
תודה שוב. אני חושש שהפיוניר יקרה מדי
יותר מ 20K. תקן אותי אם אני טועה אבל הביקורת של עופר לא ממש הייתה מצוינת לגבי המסך אז מדוע יש קבוצה לרכוש דווקא אותו!?. האם יש עוד דגמים שתוכל להמליץ עליהם?shlafirg כתב:ההמלצה היא מהביקורות וההמלצות כאן בפורום. חוץ מזה פיוניר היא החברה המובילה במסכי פלזמה....
ובסוף ישאר, רק .... להתחדש...
תודה
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

סתכל כאן :-
http://www.enigma-av.co.il/
בצד ימין למעלה יש חלונית "מבזקים", יש שם הצעה לזמן מוגבל, לפלזמה של פיוניר 50 אינץ' "פרופשיונלס" ב- 19999 ש"ח....
בקשר לטושיבה, איך אומרים, צריכים פשרות בחיים.... אם רוצים מסך גדול, אם נתונים טובים ובמחיר סביר, אזי צריכם קצת להתפשר... אם תקנה מסך בגודל כזה ועוד שיהיה פרפקט בהכל, תאמין לי שתשלם לא רק יותר מ- 20K לא גם יותר מ- 30K
לתקציב שלך, המטרות שלך והגודל שאתה צריך, המסך של טושיבה עונה על הצרכים...
יש אולי מסכים בגודל הזה יותר זולים, מדבקה למיניהם, אך כמובן שהטושיבה עולה עליהם...
http://www.enigma-av.co.il/
בצד ימין למעלה יש חלונית "מבזקים", יש שם הצעה לזמן מוגבל, לפלזמה של פיוניר 50 אינץ' "פרופשיונלס" ב- 19999 ש"ח....
בקשר לטושיבה, איך אומרים, צריכים פשרות בחיים.... אם רוצים מסך גדול, אם נתונים טובים ובמחיר סביר, אזי צריכם קצת להתפשר... אם תקנה מסך בגודל כזה ועוד שיהיה פרפקט בהכל, תאמין לי שתשלם לא רק יותר מ- 20K לא גם יותר מ- 30K
לתקציב שלך, המטרות שלך והגודל שאתה צריך, המסך של טושיבה עונה על הצרכים...
יש אולי מסכים בגודל הזה יותר זולים, מדבקה למיניהם, אך כמובן שהטושיבה עולה עליהם...
תודה. האם תהיה לי בעיה לחבר PS3
לפלזמה. הבנתי שלמשחקים LCD עדיף. מה לגבי בעיות צריבה ואיך זה שמסך כזה בזאפ עולה כפול!?
תודה
תודה
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

לא נראה לי שזה "בלתי אפשרי", בטח שיש אנשים עם פלזמות שמחובר אליהם PS...
פשוט הטכנולוגיה של LCD היא יותר "ידידותית" לנושא הזה מאשר פלזמה...
בעיות צריבה זו בעיה שעדיין קיימת בפלזמות, הרבה פחות מבעבר ועם כלים יותר טובים להתמודדות, אך אם לא מקפידים, עדיין יכולים לקבל "צריבה"...
עכשיו זאפ כבר מזמן לא משקף את המחירים הכי נמוכים בשוק.... ופשוט "אניגמה" עושים מבצע נקודתי ואז זה יוצא בחצי מחיר מ"זאפ"...
אל תדאג, אניגמה, חנות ידועה ומכובדת בכל הנושא של קולנוע ביתי, יש לה גם כמה נציגים כאן בפורום ואין שום חשש לקנות שם, רק תגובות טובות...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=31912
פשוט הטכנולוגיה של LCD היא יותר "ידידותית" לנושא הזה מאשר פלזמה...
בעיות צריבה זו בעיה שעדיין קיימת בפלזמות, הרבה פחות מבעבר ועם כלים יותר טובים להתמודדות, אך אם לא מקפידים, עדיין יכולים לקבל "צריבה"...
עכשיו זאפ כבר מזמן לא משקף את המחירים הכי נמוכים בשוק.... ופשוט "אניגמה" עושים מבצע נקודתי ואז זה יוצא בחצי מחיר מ"זאפ"...
אל תדאג, אניגמה, חנות ידועה ומכובדת בכל הנושא של קולנוע ביתי, יש לה גם כמה נציגים כאן בפורום ואין שום חשש לקנות שם, רק תגובות טובות...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=31912
היי לכולם שוב. אני פשוט לא מצליח להחליט דרושה עוד עזרה
אז ככה.
לאחר שהחלטתי עם עצמי שאני רוצה לפחות 47 אינצ' שוב הורידו לי את הביטחון היום.
כאמור יש לי סביבות ה - 20K (עדיף קצת פחות).
הציעו לי את הפיוניר 42 אינצ' 427XA בסביבות 18K ואין ספק שמדובר בפלזמה מדהימה. לאחר שחזרתי לשם היום ודיברתי עם המוכר על ה טושיבה 47 WL68 הוא עשה עבודה מצוינת בלהגיד לי למה לא כדאי לי LCD כזה. במחיר של 20K, הוא אמר שאין לו בעיה למכור לי פלזמה 50 של חברה מצוינת אך זה לא יהיה טוב כמו הפיוניר 42. פיוניר 50 באותה איכות של הדגם המצויין עולה 29 אלף (יש שם אחת על הקיר, בהחלט מדהימה).
הפלזמה שנמכרת על ידי אניגמה MXE11 הוא אמר שזה "מוניטור". לא זוכר מזה אומר.
הקיצר. מה עושים לדעתכם, אין פלזמה 47 או 50 באיכות ממש טובה בעבור התקציב. האם כדאי לקחת 42 אבל את הטופ.
האם 42 לא קטן לצפייה של 4.5 מ'?
תודה שוב!!
לאחר שהחלטתי עם עצמי שאני רוצה לפחות 47 אינצ' שוב הורידו לי את הביטחון היום.
כאמור יש לי סביבות ה - 20K (עדיף קצת פחות).
הציעו לי את הפיוניר 42 אינצ' 427XA בסביבות 18K ואין ספק שמדובר בפלזמה מדהימה. לאחר שחזרתי לשם היום ודיברתי עם המוכר על ה טושיבה 47 WL68 הוא עשה עבודה מצוינת בלהגיד לי למה לא כדאי לי LCD כזה. במחיר של 20K, הוא אמר שאין לו בעיה למכור לי פלזמה 50 של חברה מצוינת אך זה לא יהיה טוב כמו הפיוניר 42. פיוניר 50 באותה איכות של הדגם המצויין עולה 29 אלף (יש שם אחת על הקיר, בהחלט מדהימה).
הפלזמה שנמכרת על ידי אניגמה MXE11 הוא אמר שזה "מוניטור". לא זוכר מזה אומר.
הקיצר. מה עושים לדעתכם, אין פלזמה 47 או 50 באיכות ממש טובה בעבור התקציב. האם כדאי לקחת 42 אבל את הטופ.
האם 42 לא קטן לצפייה של 4.5 מ'?
תודה שוב!!
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

למרחק של 4.5 מ', 42 בהחלט קטן מדי. מי אמר לך את כל מה שרשמת ? באיזו חנות ?
לגבי המסך של אניגמה, תעזוב מה אמרו לך, תתקשר אליהם או תגיע לשם ותברר דרכם מה בדיוק הם מוכרים במבצע...
תספר לנו מה אמר לגבי ה- LCD, שהחלטת לרדת ממנו, אולי גם אנו נשכיל קצת...
לגבי המסך של אניגמה, תעזוב מה אמרו לך, תתקשר אליהם או תגיע לשם ותברר דרכם מה בדיוק הם מוכרים במבצע...
תספר לנו מה אמר לגבי ה- LCD, שהחלטת לרדת ממנו, אולי גם אנו נשכיל קצת...
הייתי ב ZMAX מתל אביב
לא יודע לחזור על מה שהוא בדיוק אמר לי.
יש שאומרים ש 42 זה לא קטן ויש שכן.
אני דיי לא יודע מה לעשות.
יש שאומרים ש 42 זה לא קטן ויש שכן.
אני דיי לא יודע מה לעשות.
יש עוד מתמודדים ...
סוני סדרות W ו-X ברזולוציית FHD.
סמסונג M81 FHD.
שארפ XD1 FHD.
שווה לך לבדוק את כולללם...
סמסונג M81 FHD.
שארפ XD1 FHD.
שווה לך לבדוק את כולללם...
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

שרגי, השאלה היא, האם בגודל שהוא מחפש (לפחות חיפש בתחילת השרשור) 47 - 50 אינץ' הוא ימצא מסך מהמסכים שציינת באותו המחיר כמו ה- טושיבה שהוא הזכיר...shragi כתב:יש עוד מתמודדים ...
סמסונג M81 FHD.
שארפ XD1 FHD.
שווה לך לבדוק את כולללם......
וזה לא כל כך נראה לי... המסכים שציינת הם מעולים, אך המחיר שלהם הוא בהרבה יותר גבוהה מהתקציב של הבחור, שהוא מקסימום 20K.
עוד מאמץ קטן לליגת העל...
shlafirg,
עם מאמץ קל מצידו גם סמסונג 46M81 וגם סוני 46W2000(מחירה צנח בכ-4000 ש"ח לאחרונה עם הופעת הMתחרה) ישמחו לאכלס את טרקלין ביתו...
עם מאמץ קל מצידו גם סמסונג 46M81 וגם סוני 46W2000(מחירה צנח בכ-4000 ש"ח לאחרונה עם הופעת הMתחרה) ישמחו לאכלס את טרקלין ביתו...
נערך לאחרונה על ידי shragi ב 24/06/2007 22:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמסונג 46'
אני לא מסכים אית הסמסונג בהרבה יותר טוב לטעמי מהטושיבה שהיא למעשה ממש פשוטה, כמובן שיש הבדל במחירים את הטושיבה ניתן להוציא בסדר גודל של 16-17
ואילו הסמסונג בסדר גודל של 18-19 אבל אין מה להשוות בינהם
אני הייתי הולך עח הסמסונג
לאחר מכן יש קפיצה מטורפת לשארפ וסוני שהם מעל 20 K
לאחר מכן יש קפיצה מטורפת לשארפ וסוני שהם מעל 20 K
Re: סמסונג 46'
מאיפה קיבלת את ההתרשמות שאין מה להשוות ביניהם? האם ראית את שניהם אחד על אחד? אל תשכח שגם המחיר הוא לא אותו סדר גודל,zaviv כתב:אני לא מסכים אית הסמסונג בהרבה יותר טוב לטעמי מהטושיבה שהיא למעשה ממש פשוטה, כמובן שיש הבדל במחירים את הטושיבה ניתן להוציא בסדר גודל של 16-17
לאחר מכן יש קפיצה מטורפת לשארפ וסוני שהם מעל 20 K...
האם בעלות מול תועלת הוא (הסמסונג) עדיין לוקח בגדול?...
blueye1: מה אמרו לך בZ MAX על הטושיבה שכל כך הוריד לך ממנה?
ולפי ההתרשמות של עופר מהמסך (טושיבה) אני לא יודע איך הגעת למסקנה שהביקורת היתה לא ממש מצוינת. למחיר שלו הוא מצוין (דעה אישית) במיוחד שעל הסוני או הסמסונג תצטרך להוסיף עוד כמה אלפים...
אגב, היה לי מסך פלאסמה (Q7) שהיה מחובר אליו PS2 החזרתי אותו אחרי שבועיים מהחשש לצריבות!!
במשחקים יש יותר מדי דברים 'עומדים' על המסך כמן ניקוד, מפות וכד'.
הטושיבה לפי מה שעופר רשם מעולה לתכנים ייעודים למסך FHD באותו המחיר. נכון הוא לא מצטיין בשידורי יס/הוט, אבל כמעט כל מסך FHD שלא תשלם עליו יותר מ20K לא יצטיין בכאלה...
מקוה שעזרתי אפי' בקצת...