דבר איתי בפרטי על זה, כי די קשה גם לשחזר את זה, אני צריך להיות באותו סטאפ כמו שלך.14/02/2023 11:03rafi_d כתב: כפתורי סגירה בדיאלוג שלא עובדים במצב המתנה - זה לא בעיה של תוסף? אולי הפוקוס פשוט לא עליו ונשאר בקודם?...
הרחבות הכתוביות (עובדות ותקינות - קודי 19 ומעלה)
@burekas7 שים לב שקודי 20.1 במעטפת Aeon-Nox-Silvo יש בעיה ב-Allsub+ בלפתוח את החלון דיאלוג בחיפוש ידני > "סרט/סדרה מס' עונה/מס' פרק".
בעיה אחת כבר טופלה אצל המפתח אבל לא ברור לי אם אפשר/כדאי להסביר שם את ההרחבה הספציפית שלך.
*ממש לא נורא כי בתאכלס שמתי לב שתמיד אני מקבל תוצאות גם בלי החלון המדובר.
בעיה אחת כבר טופלה אצל המפתח אבל לא ברור לי אם אפשר/כדאי להסביר שם את ההרחבה הספציפית שלך.
*ממש לא נורא כי בתאכלס שמתי לב שתמיד אני מקבל תוצאות גם בלי החלון המדובר.
ואם גם זה לא יעבוד בקודי 20, יש "גיבוי"... תעבוד במוד AUTO ... עובד סבבה...13/03/2023 15:39UserXp כתב:
*ממש לא נורא כי בתאכלס שמתי לב שתמיד אני מקבל תוצאות גם בלי החלון המדובר....
לא כל כך הבנתי אם זו בעיה עם הסקין או עם קודי בגירסה 20.113/03/2023 15:39UserXp כתב: @burekas7 שים לב שקודי 20.1 במעטפת Aeon-Nox-Silvo יש בעיה ב-Allsub+ בלפתוח את החלון דיאלוג בחיפוש ידני > "סרט/סדרה מס' עונה/מס' פרק".
*ממש לא נורא כי בתאכלס שמתי לב שתמיד אני מקבל תוצאות גם בלי החלון המדובר....
ולא כל כך הבנתי את הבעיה עצמה, האם זה לא נפתח בכלל או נפתח אבל מאחורה.
בכל אופן זה נשמע שזו פחות בעיה של ההרחבה.
אני אריץ בהמשך על 20.1 ואראה במה מדובר (כרגע אני יותר על גירסה 19)
נפתח מאחור, לא רואים אבל עדיין אפשר להקליד "על עיוור". (בדיוק כמו בלינק שהמפתח תיקן לחלון-הקלדה)האם זה לא נפתח בכלל או נפתח אבל מאחורה....
מתאר לעצמי שמשהו השתנה ב- 20.1 שגורם לחלון-דיאלוג להיפתח מאחור.
אתה לא לבד, קורה אותו דבר גם לחלון-דיאלוג-בחירה של ההרחבה Elementum
תמונה לדוגמה
ות'אמת אין לי מושג מה קרה פתאום ומאיפה זה מגיע אבל זה התחיל בשבוע האחרון.
* השארתי הודעה לאחד המפתחים של Silvo, נראה אם יגיב בהמשך.
אני רוצה לבדוק פתרון לעניין.14/02/2023 8:59rafi_d כתב: בעיה מוזרה שראיתי אצלי על אנדרואיד (בלבד): בנתב שלי יש שתי כתובות (נפוץ היום) - IPV4 ו IPV6. באופן לא צפוי, התוסף "נתקע" והפסיק לעבוד (גרסה1.0.4 ). בלוג במצב DEBUG לא רואים כל הדפסות פרט לאחת - "ON".
אם מחכים מספיק זמן (כ 3-5 דקות), אכן מופיעה הודעת השגיאה הזו, על בעיה בגישה לIMDB:
image.png
ברגע שאני מבטל את הIPV6 בנתב - הבעיה כבר לא קוראת.
שתי בעיות:
1. לדעתי IMDB - לא עובד עם IPV6, אולי יש קשר, ואפשר לודא שלא משתמשים בכתובת IPV6?
2. כאשר הבעיה קוראת, והשגיאה מוצגת - אין אפשרות לצאת ממנה/מהתוסף ובכלל מקודי. לחצני CANCEL/CLOSE - לא עובדים. אפשר לתקן - שכפתורי הסגירה יעבדו בכל מקרה?
אגב, אולי ניתן לשחזר ע"י ניתוק פשוט מהאינטרנט והמתנה.
...
אבל קודם אני צריך לראות את הלוג המלא במצב debug כשזה קורה.
דבר שני אין לזה קשר ל-IMDB, התקשורת שמתבצעת היא מול TMDB,
לכן כדי לוודא אני צריך שתנסה סתם לגלוש לאתר של TMDB במצב שאתה עם IPV6 ותעדכן אם זה מתחבר לשם.
אם אכן יש בעיה מולם אז זה בעיה מולם ואין לי איך לפתור.
אבל כן רוצה לבדוק את עניין סגירת הדיאלוג.
מצרף לוג שכעת עשיתי שוב. לצערי, לא עלה בידי לשחזר את המצב, גם כשניתקתי את האינטרנט. (תוכל לראות TIMEOUT במצב אוטומטי). ניסיתי כמה פעמים בלוג.
ניסיתי - ניתוק אינטרנט (IPV4) , ניקוי CACHE (חשוב), וחיפוש ידני. פשוט נתקע בחיפוש ולא חזר אחרי 5 דקות... אבל ללא הודעת השגיאה אולי כדאי לתקן TIMEOUT כאן.
https://drive.google.com/file/d/1wszIT- ... sp=sharing
בהצלחה. אגב, במחשבה אחורה, זה מקרה די נדיר, אז אולי כדאי לוותר על התיקון (ולהסתפק בצבע ו%...
)
ניסיתי - ניתוק אינטרנט (IPV4) , ניקוי CACHE (חשוב), וחיפוש ידני. פשוט נתקע בחיפוש ולא חזר אחרי 5 דקות... אבל ללא הודעת השגיאה אולי כדאי לתקן TIMEOUT כאן.
בהצלחה. אגב, במחשבה אחורה, זה מקרה די נדיר, אז אולי כדאי לוותר על התיקון (ולהסתפק בצבע ו%...
הצבע כבר תוקן וזה בקטנה, עשיתי רענון גדול מאוד לכל הקוד בערך ועוד כל מיני שיפורים קטנים שאפרסם בקרוב.15/03/2023 10:57rafi_d כתב: מצרף לוג שכעת עשיתי שוב. לצערי, לא עלה בידי לשחזר את המצב, גם כשניתקתי את האינטרנט. (תוכל לראות TIMEOUT במצב אוטומטי). ניסיתי כמה פעמים בלוג.
בהצלחה. אגב, במחשבה אחורה, זה מקרה די נדיר, אז אולי כדאי לוותר על התיקון (ולהסתפק בצבע ו%...)
...
לגבי העניין אתה דיברת אבל על IPV6 לא?
עשית בדיקה לגבי הבעיה כפי שתיארת במקור? ובדקת גלישה לאתר של TMDB כשאתה מחובר עם IPV6?
כי אני צריך לדעת בדיוק איזו פניה לרשת נעשית שמפריעה לו ושם לבדוק אם יש לזה פתרון או הגנה.
אגב אני ניסיתי לנסות ניתוק אינטרנט, אצלי זה לא נתקע אלא מציג תוצאות ריקות. פשוט.
לא הצלחתי לשחזר מקרה כמו שלך.
>אגב אני ניסיתי לנסות ניתוק אינטרנט, אצלי זה לא נתקע אלא מציג תוצאות ריקות. פשוט.
מוזר. אני ניתקתי IPV4 בלבד ברמת הנתב (ביטול DHCP, לא קיבל IP של V4 רק 6 IP). תזכור לנקות את הCACHE לפני.
אצלי הנגן עובד על ספריה של קודי שכולה בSMB (מחשב שכן). אולי אז זה טיפה שונה?
אגב, לפי האתר הזה נראה שלIMDB ו TVDB אין קישוריות שך IPV6 על PORT 80 (בניגודל לגווגל למשל...)
https://ready.chair6.net/
נב: ולא לשכוח, הכל על אנדרואיד, כמובן...
מוזר. אני ניתקתי IPV4 בלבד ברמת הנתב (ביטול DHCP, לא קיבל IP של V4 רק 6 IP). תזכור לנקות את הCACHE לפני.
אצלי הנגן עובד על ספריה של קודי שכולה בSMB (מחשב שכן). אולי אז זה טיפה שונה?
אגב, לפי האתר הזה נראה שלIMDB ו TVDB אין קישוריות שך IPV6 על PORT 80 (בניגודל לגווגל למשל...)
https://ready.chair6.net/
נב: ולא לשכוח, הכל על אנדרואיד, כמובן...
* עדכון: הבעיה טופלה ותוקנה ע"י המפתח והכל עובד מצויין.13/03/2023 15:39UserXp כתב: @burekas7 שים לב שקודי 20.1 במעטפת Aeon-Nox-Silvo יש בעיה ב-Allsub+ בלפתוח את החלון דיאלוג בחיפוש ידני > "סרט/סדרה מס' עונה/מס' פרק".
בעיה אחת כבר טופלה אצל המפתח אבל לא ברור לי אם אפשר/כדאי להסביר שם את ההרחבה הספציפית שלך....
הי @burekas7
מצאתי את הריפו שלך בגיטהאב, זה נחמד ששמת בגיט את כל ההרחבות בקבצי זיפ, ככה שקודי יוכל לעדכן כשיהיו עדכונים אבל לא עדיף לשים את כל הקוד גם פתוח בריפו, ככה שאפשר יהיה לקדם את הקוד, וברגע שאתה רוצה לשחרר, אז להעלות זיפים של הקוד העדכני ?
גם ככה זה python וכל אחד יכול לראות את הקוד, למה לא להנגיש אותו בצורה מלאה? ולתת לקהילה את האופציה לעזור.
בנוסף תמיד תדע שהזיפ שלך מבוסס על הcommit לפני ויהיה לך קל להשוות בין גרסאות ולתחזק את הקוד.
מצאתי את הריפו שלך בגיטהאב, זה נחמד ששמת בגיט את כל ההרחבות בקבצי זיפ, ככה שקודי יוכל לעדכן כשיהיו עדכונים אבל לא עדיף לשים את כל הקוד גם פתוח בריפו, ככה שאפשר יהיה לקדם את הקוד, וברגע שאתה רוצה לשחרר, אז להעלות זיפים של הקוד העדכני ?
גם ככה זה python וכל אחד יכול לראות את הקוד, למה לא להנגיש אותו בצורה מלאה? ולתת לקהילה את האופציה לעזור.
בנוסף תמיד תדע שהזיפ שלך מבוסס על הcommit לפני ויהיה לך קל להשוות בין גרסאות ולתחזק את הקוד.
קצת בלבלת אותי, הצלחתי או לא הצלחת לשחזר.15/03/2023 10:57rafi_d כתב: מצרף לוג שכעת עשיתי שוב. לצערי, לא עלה בידי לשחזר את המצב, גם כשניתקתי את האינטרנט. (תוכל לראות TIMEOUT במצב אוטומטי). ניסיתי כמה פעמים בלוג.
בהצלחה. אגב, במחשבה אחורה, זה מקרה די נדיר, אז אולי כדאי לוותר על התיקון (ולהסתפק בצבע ו%...)
...
מה גם שכל פעם אתה מתאר תיאור אחר לגמרי של השלבים.
יש אפשרות לתת אפשרות לבצע לחיצה על ביטול בחלונית שהצגת בתגובה הקודמת שלך, כמו בחלונית של הצגת מצב חיפוש הכתוביות במקורות (ששם זה מתאפשר). אבל זה סתם עבודה מיותרת אם זה מקרה כזה נדיר כרגע, אם יהיו יותר דיווחים נטפל בזה.
כרגע לגבי אותה חלונית זה ידוע שהכפתור "ביטול" לא יהיה בשימוש אם משהו תוקע אותו כי התהליך לא רץ ברקע\במקביל אלא בטור (אחד אחרי השני). לכן כרגע שמתי בקריאה החוצה הגבלת זמן של 60 שניות (לפני כן היה זמן לא מוגדר ולכן כנראה הגיע לכמה דקות)
אז אם יקרה שוב תראה אם זמן ההמתנה התקצר ולא כמה דקות.
אצלי בכל אופן כשאין אינטרנט הוא ישר מסיים את תהליך החיפוש ומציג רשימה ריקה.
* יעודכן מהגירסה הבאה
לא הצלחתי עדיין לשחזר, צר לי.
שאלה קטנה: ניתן לתקן את התוסף הנלווה להפעלה מcontext menu, כך שיציג גם את אותם אחוזי ההתאמה ליד הכתוביות (אגב, הוא בד"כ מציג 0%) ? נראה שהבדיקת התאמה שונה ממה שמוצג בעת הניגון.
שאלה קטנה: ניתן לתקן את התוסף הנלווה להפעלה מcontext menu, כך שיציג גם את אותם אחוזי ההתאמה ליד הכתוביות (אגב, הוא בד"כ מציג 0%) ? נראה שהבדיקת התאמה שונה ממה שמוצג בעת הניגון.
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 24/03/2023 12:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
24/03/2023 9:48rafi_d כתב: לא הצלחתי עדיין לשחזר, צר לי.
שאלה קטנה: ניתן לתקן את התוסף הנלווה להפעלה מcontext menu, כך שיציג גם את אותם אחוזי ההתאמה ליד הכתוביות? נראה שהבדיקת התאמה שונה ממה שמוצג בעת הניגון.
image.png...
לא אפשרי מכיוון שההתאמת כתוביות עושה התאמה מול של קובץ הכתוביות אל מול שם טורנט ספציפי בניגון
בחיפוש מהcontext menu אתה לא בוחר שום טורנט אלא רק מקבל את כל התוצאות שיש בסדר רנדומלי
לא הבנתי אותך, תסתכל בדוגמא, אני מבצע את הבדיקה כן על קובץ ספציפי של פרק ספציפי , שעוד שניה גם יפתח וינוגן.... שם הקובץ ידוע. מה ההבדל?24/03/2023 11:48koktail11 כתב: לא אפשרי מכיוון שההתאמת כתוביות עושה התאמה מול של קובץ הכתוביות אל מול שם טורנט ספציפי בניגון
בחיפוש מהcontext menu אתה לא בוחר שום טורנט אלא רק מקבל את כל התוצאות שיש בסדר רנדומלי...
הבנתי אותך טעות שלי חשבתי שאתה משתמש בהרחבת טורנטים24/03/2023 12:10rafi_d כתב: לא הבנתי אותך, תסתכל בדוגמא, אני מבצע את הבדיקה כן על קובץ ספציפי של פרק ספציפי , שעוד שניה גם יפתח וינוגן.... שם הקובץ ידוע. מה ההבדל?...
שלפני הניגון אין שם טורנט להשוות מולו
לא, הבדיקה מול קובץ מקומי (רשת מקומית) מוכן לניגון. אכן, לפני, הורד ע"י טורנט לכאן...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 24/03/2023 17:46, נערך פעם 1 בסך הכל.