יצא לך במקרה לשמוע גם את הסינמה 40 ?
כי מעניין אותי לדעת עד כמה ההבדל בעוצמת ההגברה ,משפיע בפועל.

תודה03/03/2023 11:26ofer1973 כתב: תתחדש ותהנה
יצא לך במקרה לשמוע גם את הסינמה 40 ?
כי מעניין אותי לדעת עד כמה ההבדל בעוצמת ההגברה ,משפיע בפועל....

לא ברור לי מה הקשר לבחירת המקור עבור אזור 2 והאפשרות לבחור 2 ערוצי הגברה עבור אזור 2.03/03/2023 1:00Amir64 כתב: כמו בהרבה רסיברים אחרים, אתה צריך לשים לב להבדל:
יש מספר ערוצים מוגברים, כשברסיבר הזה מדובר על 9. (ולכן רשום 9.4)
יש מספר ערוצים שהפרוססור יודע לפענח, ומדובר על 11.
כלומר - כל עוד תשתמש בעד 9 רמקולים, יש הגברות מתאימות ברסיבר.
עכשיו, יש 11 יציאות רמקולים ואתה בוחר במי תשתמש כשיש לך 9 רמקולים, לפי התצורה שאתה מעוניין בה:
יש לך 7.1.2, אתה משתמש ביציאות Surround Back, ויציאות Height 2 נשארות לא מחוברות.
יש לך 5.1.4, אתה משתמש ביציאות Height 2, ויציאות Surround Back נשארות לא מחוברות.
אם אתה רוצה 11 רמקולים (7.1.4), אתה צריך להוסיף מגבר חיצוני עבור 2 הרמקולים הנוספים מעבר ל- 9,
כלומר, לא תוכל לחבר 11 רמקולים לכל הטרמינלים הקיימים, וכולם יעבדו....

אתה לא יכול "למפות" איזה מגבר שאתה רוצה עבור איזור 2.03/03/2023 13:13י-א כתב: לא ברור לי מה הקשר לבחירת המקור עבור אזור 2 והאפשרות לבחור 2 ערוצי הגברה עבור אזור 2.
יש לי מגבר הספק 5 ערוצים וחשבתי שאשתמש בו עבור 4 ערוצי האטמוס ואז יוצא שנשאר זוג הגברה ללא שימוש מתוך ה 9. השאלה אפ אפשר בכלל לשייך את הזוג שנשאר לאזור 2....

נניח לרגע את עניין שיוך יציאות הגברה לאזור 2, לא ממש מבין את האמירה השנייה שלך לבבי בחירת מקור לאזור 2.03/03/2023 20:38Amir64 כתב: אתה לא יכול "למפות" איזה מגבר שאתה רוצה עבור איזור 2.
ברגע שאתה מגדיר שיש איזור 2, למשל בוחר ב- "7.1ch + ZONE2", איזור 2 יושמע ברמקולים המחוברים ליציאות HEIGHT2.
מהוראות ההפעלה אפשר להבין שאפשר לעשות מה שאתה רוצה.
למפות את הערוצים העליונים להגברה חיצונית, ולחבר רמקולים לאיזור 2 ל- HEIGHT2.
לא מכיר את הרסיבר (או רסיברים אחרים של מרנץ בהקשר זה) כדי להגיד אם בוודאות זה יעבוד.
קח בחשבון שיש מגבלות על התוכן שיכול להיות מנוגן לאיזור 2 ברסיבר -
אפשרי כל תוכן שמנוגן בו זמנית באיזור הראשון, או תוכן אנאלוגי\PCM 2CH.
אני נוטה להסכים עם @Crossover-Shop
רוצה איזור 2? שים שם מגבר נפרד....

בניגוד למה שיש בפרוססור שלך, ב- Cinema 50, ובכלל, ברוב הרסיברים, יש מגבלה על הניגון של תוכן לאיזור 2, כשהוא שונה מהמנוגן באיזור הראשי.03/03/2023 22:01י-א כתב: נניח לרגע את עניין שיוך יציאות הגברה לאזור 2, לא ממש מבין את האמירה השנייה שלך לבבי בחירת מקור לאזור 2.
אני היום עם פרוססור מרנץ 7703 ומשתמש באזור 2 לפטיו ואין שום בעיה לבחור כול מקור שאני רוצה לשמוע באזור 2 בלי שום קשר למה שמתנגן באזור הראשי.
זה נעשה דרך האפליקציה heos בטלפון....