הדלת שלי היא אכן באורך 76. מה עושים במצב כזה? האם רכישה של נוקי היא בעייתית במקרה זה?26/02/2023 10:37Zacky כתב: ברוב הדלתות שהם דלתות רב בריח או תואם רב בריח הצילנדר הוא באורך 76 מ''מ, כד שיתאים לנוקי חייבים מינימום 81 מ''מ כדי שתהיה בליטה של לפחות 3 מ''מ, כמובן שיש למדוד את עובי הדלת ואורך הצילנדר שלך לפני שאתה רוכש.
מאחר ורוב הפריצות לבתים הן דרך החלון לא רואה צורך לרכוש צילינדר משוכלל ויקר, רכשתי צילינדר תואם רב בריח 81 מ''מ ב 85 ש''ח...
איזה מנעול חכם הכי טוב היום?
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
לא חייבים בליטה של הצילינדר, אתה מקבל גם את פלטה B (זו עם הדבק)28/02/2023 7:27yan כתב: הדלת שלי היא אכן באורך 76. מה עושים במצב כזה? האם רכישה של נוקי היא בעייתית במקרה זה?...
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

מה זה פלטת B? מגיע בערכה של ה nuki?...
חיפשת באתר בחו"ל ובתכולה לא ראיתי שקיים דבר כזה.
https://shop.nuki.io/en/spare-parts/mou ... sive-tape/01/03/2023 7:31yan כתב: מה זה פלטת B? מגיע בערכה של ה nuki?
חיפשת באתר בחו"ל ובתכולה לא ראיתי שקיים דבר כזה....
אמור להגיע בערכה של המנעול
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה רבה.
אני בדיוק מזמין את הנוקי ורציתי לוודא שאני מזמין את המוצר הנכון.
Euro profile cylinder?
אני בדיוק מזמין את הנוקי ורציתי לוודא שאני מזמין את המוצר הנכון.
Euro profile cylinder?
חברים, אני צריך עזרה. משהו הזוי קורה לי עם הנוקי (3Pro). במצב נעול המנעול מפריע לסנסור מגנטי של האזעקה בדלת! הסנסור מדווח ״הדלת פתוחה״ כל עוד המנעול נעול. ברור שאין שום קשר בינהם ומרחק הוא +-1.5מ׳ כדי לחשוב על השפעה מגנטית כלשהי. אבל למה לעזזל זה קורה ומה לעשות חוץ מלהזמין איש אזעקה ולנסות סנסורים אחרים?
עידכון, אחרי חודש מהגעת הנוקי היום סוף סוף היה לי זמן פנוי להתעסק עם זה ולהתקין, הצלחתי לחבר את הנוקי עם קודן כולל טביעת אצבע דרך פרוטוקול wiegand, הקודן מזהה טביעת אצבע ו/או קוד ושולח לרכיב esp32 שמריץ esphome ולאחר שבוצע הזיהוי ה ESP32 שולח פקודה דרך חיבור GPIO ל esp32 אחר שמריץ nuki hub וזה פותח את הדלת.
בנוסף כשבוצע זיהוי ה esphome שולח את המידע ל home assistant וזה מופיע ב tags ומשם הדרך לאינספור תרחישים היא קלה.
אפשר כמובן לפתוח את הנוקי עם ה homeassistant ברגע שמבוצע זיהוי, אבל זה לא יעבוד במקרה שיש תקלה ברשת או שה HA נפל, אז עדיף חיבור ה GPIO ככה זה יעבוד גם כשאין אינטרנט.
הפתיחה מהירה מאוד, עד 3 שניות מהקשת הקוד או טביעת האצבע.
זה הקודן שרכשתי -
http://heb.telran.co.il/product/4276/%D ... %D7%99-sf2
בנוסף כשבוצע זיהוי ה esphome שולח את המידע ל home assistant וזה מופיע ב tags ומשם הדרך לאינספור תרחישים היא קלה.
אפשר כמובן לפתוח את הנוקי עם ה homeassistant ברגע שמבוצע זיהוי, אבל זה לא יעבוד במקרה שיש תקלה ברשת או שה HA נפל, אז עדיף חיבור ה GPIO ככה זה יעבוד גם כשאין אינטרנט.
הפתיחה מהירה מאוד, עד 3 שניות מהקשת הקוד או טביעת האצבע.
זה הקודן שרכשתי -
http://heb.telran.co.il/product/4276/%D ... %D7%99-sf2
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

לא עדיף פשוט לרכוש צילינדר 81 או 86 כך שיבלוט?...
במידה וכן, איזה אורך עדיף?
למה שזה יהיה עדיף?...
אתה מקבל את פלטה B בערכה, לא צריך לבזבז כסף על צילינדר נוסף.
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

אני בכל מקרה מחליף צילינדר מכיוון שזו דירה שרכשתי, אז שאלתי כבר מה יותר מתאים לנוקי כך שלא אצטרך להשתמש בפלטה.15/03/2023 15:31Nba כתב: למה שזה יהיה עדיף?
אתה מקבל את פלטה B בערכה, לא צריך לבזבז כסף על צילינדר נוסף....
17/03/2023 17:58yan כתב: אני בכל מקרה מחליף צילינדר מכיוון שזו דירה שרכשתי, אז שאלתי כבר מה יותר מתאים לנוקי כך שלא אצטרך להשתמש בפלטה....
תלוי בדלת וברוזטה, דלתות רב בריח הסטנדרט הוא 76 מ''מ, אז 81 מ''מ בולט מספיק החוצה, אבל אם אם כמו אצלי הברגים של הרוזטה בולטים החוצה אז חייבים 86 מ''מ.
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
ערב טוב
מעוניין להתקין מנעול חכם כי הרבה פעמים אנו הולכים לישון ולא נועלים ומפתחות שאובדים.
- מה ההיגיון לשים קודן אם לשכן שאני בסיכסוך איתו יש מצלמה מול הבית שלי שבקלות יכול לראות את הקוד .
- אוסיף ואומר שתביעת האצבע של אישתי מאוד מאוד חלשה (היא היחידה מכל 670 עובדים בחברה- שאושר לה לעדכן נוכחות באפליקציה )
היש אפשרויות נוספות לכניסה ? יש חיה כזו ?
תודה !
מעוניין להתקין מנעול חכם כי הרבה פעמים אנו הולכים לישון ולא נועלים ומפתחות שאובדים.
- מה ההיגיון לשים קודן אם לשכן שאני בסיכסוך איתו יש מצלמה מול הבית שלי שבקלות יכול לראות את הקוד .
- אוסיף ואומר שתביעת האצבע של אישתי מאוד מאוד חלשה (היא היחידה מכל 670 עובדים בחברה- שאושר לה לעדכן נוכחות באפליקציה )
היש אפשרויות נוספות לכניסה ? יש חיה כזו ?
תודה !
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46326
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
@shlomis1zzz
אתה גם ככה מסתיר את הקודן עם הגב. אם אתה לא בטוח בזה, אל תתקין קודן, אפשר תמיד להכנס עם האפליקציה, הקודן זה אופציונאלי.
אתה גם ככה מסתיר את הקודן עם הגב. אם אתה לא בטוח בזה, אל תתקין קודן, אפשר תמיד להכנס עם האפליקציה, הקודן זה אופציונאלי.
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
אני מקשה עליך
מה קורה כאשר הטלפון אבד , נשכח ונמצא בלובי.
הפירצה קוראת לגנב ...
מה קורה כאשר הטלפון אבד , נשכח ונמצא בלובי.
הפירצה קוראת לגנב ...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46326
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
נראה לך שאתה הראשון ששואל? 
https://support.nuki.io/hc/en-us/articl ... -door-now-
הפרצה קוראת יותר לגנב עם מפתח פיזי שאבד...

https://support.nuki.io/hc/en-us/articl ... -door-now-
הפרצה קוראת יותר לגנב עם מפתח פיזי שאבד...