זרוע לפלאזמה '42
ilanb0,
יש להשיג זרועות בצורת דלתון שקורסות לחלוטין במצב סגור והעובי שלהן זהה למתקן תליה צמוד קיר רגיל (4 ס"מ).
יש להשיג זרועות בצורת דלתון שקורסות לחלוטין במצב סגור והעובי שלהן זהה למתקן תליה צמוד קיר רגיל (4 ס"מ).
"קורסות" נשמע לא סימפטי (למרות שאני מניח שזהו מונח מקצועי)... .shragi כתב:ilanb0,
יש להשיג זרועות בצורת דלתון שקורסות לחלוטין במצב סגור והעובי שלהן זהה למתקן תליה צמוד קיר רגיל (4 ס"מ)....
בכל זאת, מה המשמעות של המונח?
המשמעות היא שהזרוע מתקפלת לצדדים ולא פרק על גבי פרק -דבר שגורם למסך להתרחק מהקיר.
זרוע למסכים
רוב מסכי הפלסמה 42" צריכים זרוע שתרחיק אותם מהקיר למרחק של לפחות 12-15 ס"מ בגלל המתאם שצריך לחבר למסך ואותו מחברים לזרוע .
שוקי שאואט ,
0546668008
0546668008
רגע אחד. אולי אני אשם בבלבול. התכוונתי מלכתחילה למתקן תלייה, ולא לזרוע. כלומר, לא משהו שיאפשר תזוזה של המכשיר, אלא שהמכשיר יהיה סטטי - צמוד ככל היותר לקיר. האם התשובה שונה עכשיו?shragi כתב:המשמעות היא שהזרוע מתקפלת לצדדים ולא פרק על גבי פרק -דבר שגורם למסך להתרחק מהקיר....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
ilanb0,
כולם באותה רמה.
מתקן תלייה סטטי זה בסך הכל 2 מסגרות ברזל, ממש לא Rocket Science.
כולם באותה רמה.
מתקן תלייה סטטי זה בסך הכל 2 מסגרות ברזל, ממש לא Rocket Science.
אז ברשותך אני רוצה לחזור קצת אחורה ולשאול: הקיר אצלי הוא גבס. בוצעו חיזוקים. משקל המכשיר כ - 35 ק"ג. יש איזה מוצר שמאפשר צפייה זויתית במכשיר ואינו זרוע? זרוע עלולה ליצור מומנט שיכופף לי הקיר, גם אם הוא מחוזק.ziv_r כתב:ilanb0,
כולם באותה רמה.
מתקן תלייה סטטי זה בסך הכל 2 מסגרות ברזל, ממש לא Rocket Science....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
1. תבדוק את המוצר ש shragi הזכיר בתחילת שרשור זה, נראה כאילו הוא יתאים לדרישות שלך.
2. תעבור על הקטלוג של אחת מחברות הזרועות, בטוח תמצא שם מוצר מתאים.
2. תעבור על הקטלוג של אחת מחברות הזרועות, בטוח תמצא שם מוצר מתאים.
מתקן תלייה
על קיר גבס לא הייתי מציע לך להשתמש במתקני תלייה היוצרים מומנט גזירה מהקיר מתקנים עם הטיות ועם מפרקים שונים לא ממולצים ע"ג קיר גבס.
שוקי
שוקי
שוקי שאואט ,
0546668008
0546668008
לי גם יש קיר גבס בבית שבתוכו יש עמודיי ברזל עבים מאוד כל 60ס"מ.
אני מצאתי עם מגנט את עמודיי הברזל ואני קונה משהו בסיגנון הזה (למטה) בשביל שהמשקל יתחלק כמה שיותר, מה שטוב בזה גם שיש אפשר לתת ל-LCD הטייה של עד 25 מעלות כלפי מטה - אני אישית לא צריך יותר מזה.
ב-LCD שאני קונה ראיתי שיש כזה בור שכל החיבורים שמה, זה לא בעיה להצמיד אותה לקיר.
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=he
אגב, אם מישהו יכול למצוא מתלה דומה למה שיש בקישור ברוחב של פחות מ-80 אני אודה לו מאוד! כמובן שזה צריך לתמוך בהתקן vase - שוב תודה!!
אני מצאתי עם מגנט את עמודיי הברזל ואני קונה משהו בסיגנון הזה (למטה) בשביל שהמשקל יתחלק כמה שיותר, מה שטוב בזה גם שיש אפשר לתת ל-LCD הטייה של עד 25 מעלות כלפי מטה - אני אישית לא צריך יותר מזה.
ב-LCD שאני קונה ראיתי שיש כזה בור שכל החיבורים שמה, זה לא בעיה להצמיד אותה לקיר.
אגב, אם מישהו יכול למצוא מתלה דומה למה שיש בקישור ברוחב של פחות מ-80 אני אודה לו מאוד! כמובן שזה צריך לתמוך בהתקן vase - שוב תודה!!
הטיה למעלה/למטה לא נותנת לי כלום. יותר התכוונתי להטיה קצת הצידה - ללא מומנט של זרוע, כי אצלי בצד זה שולחן פינת אוכל ומשם לפעמים נהוג להציץ בטלויזיה. כרגע הזוית שם היא של כ - 70 מעלות. אבל אי יורד מזה כי נראה לי בלתי אפשרי להטות הצידה עם מתקנים המצמידים המכשיר לקיר.AdamS כתב:לי גם יש קיר גבס בבית שבתוכו יש עמודיי ברזל עבים מאוד כל 60ס"מ.
אגב, אם מישהו יכול למצוא מתלה דומה למה שיש בקישור ברוחב של פחות מ-80 אני אודה לו מאוד! כמובן שזה צריך לתמוך בהתקן vase - שוב תודה!!...
טוב, בסדר.הטיה למעלה/למטה לא נותנת לי כלום. יותר התכוונתי להטיה קצת הצידה - ללא מומנט של זרוע, כי אצלי בצד זה שולחן פינת אוכל ומשם לפעמים נהוג להציץ בטלויזיה. כרגע הזוית שם היא של כ - 70 מעלות. אבל אי יורד מזה כי נראה לי בלתי אפשרי להטות הצידה עם מתקנים המצמידים המכשיר לקיר....
אבל סתם שאלה, הרי יש לך קיר גבס שמה, אתה באמת חושב שזרוע שמתחברת במקום אחד בלבד לקיר תוכל להחזיק 30 קילו +- על הקיר, אתה לא חושב שכדאי לחלק את המשקל, הקיר לא יקרוס לך?
לי גם יש קיר גבס ורק בגלל זה אני רוצה מתלה כזה, אחרת הייתי מעדיף משהו כזה:

אתה תוכל לשים משהו כזה, המרווח הוא 9ס"מ מהקיר, לדעתך זה יספיק לתת לך את ההטייה הנכונה?
[imgbig]http://lamir.co.il/upload/product/10838_1.jpg[/imgbig]
נראה נחמד המתקן הזה. איזה מוצר זה? עלותו?AdamS כתב:טוב, בסדר.הטיה למעלה/למטה לא נותנת לי כלום. יותר התכוונתי להטיה קצת הצידה - ללא מומנט של זרוע, כי אצלי בצד זה שולחן פינת אוכל ומשם לפעמים נהוג להציץ בטלויזיה. כרגע הזוית שם היא של כ - 70 מעלות. אבל אי יורד מזה כי נראה לי בלתי אפשרי להטות הצידה עם מתקנים המצמידים המכשיר לקיר....
אבל סתם שאלה, הרי יש לך קיר גבס שמה, אתה באמת חושב שזרוע שמתחברת במקום אחד בלבד לקיר תוכל להחזיק 30 קילו +- על הקיר, אתה לא חושב שכדאי לחלק את המשקל, הקיר לא יקרוס לך?
לי גם יש קיר גבס ורק בגלל זה אני רוצה מתלה כזה, אחרת הייתי מעדיף משהו כזה:
אתה תוכל לשים משהו כזה, המרווח הוא 9ס"מ מהקיר, לדעתך זה יספיק לתת לך את ההטייה הנכונה?
[imgbig]http://lamir.co.il/upload/product/10838_1.jpg[/imgbig]...
ראה, בקיר גבס שלי בוצעה הכנה מראש והוכנסה תמיכה של קורות עץ לחיזוק. בכל מקרה, גם עם חיזוק, לא חושב שהייתי משתמש באפשרות של פתיחת/משיכת הזרוע למצב של מומנט. זה מקרב את המסך לצופה ועפ"י המרחק אצלי זה עלול שלא לתרום, אלא לגרוע. עם זאת, האפשרות של ההטיה לצד אחד (פינת אוכל) ולצד שני (מרפסת - היא אפשרות מעניינת!
לגבי העלות של המתקן, אני לא בדיוק יודע לגבי זה ספציפית אבל אני חיפשתי מתקן קבוע ל LCD שלי.
המחיר הכי זול שמצאתי באינטרנט היה 130, בהום סנטר בסניף שהייתי לא היה, ובאייס זה עלה 150. במקרה עברתי בבסט ביי,
ולהפתעתי המחיר היה זול משמעותית. 99 שקלים!
אני ממליץ לך לבדוק שם
המחיר הכי זול שמצאתי באינטרנט היה 130, בהום סנטר בסניף שהייתי לא היה, ובאייס זה עלה 150. במקרה עברתי בבסט ביי,
ולהפתעתי המחיר היה זול משמעותית. 99 שקלים!
אני ממליץ לך לבדוק שם