1. לגבי הבעיה של תרגום מכונה בגדול הבנתי את הסיבה לבעיה.29/12/2022 14:50koktail11 כתב: היי burekas,
מצורף kodi.log במצב debug על 2 בעיות שחוויתי בAll Subs Plus 1.0.1
גרסת קודי: 19.4
משתמש בFen + Real Debrid
https://f2h.io/3x5ovkogzx8d
פירוט הבעיות:
1. תרגום מכונה אוטומטית מחזיר שגיאה
הפעלתי תרגום מכונה אוטמטית בהגדרות של ההרחבה, נכנסתי לסרט "בלאק אדם", בחרתי בכתוביות בשפה אנגלית שהוא מצא מOpenSubtitles, ואז הופיע חלון "encoding:UTF-8-SIG" ואז הופיעה שגיאה. בקובץ לוג מצאתי שהשגיאה מתחילה בשורה 3442.
2. לא מוצא כתוביות מאתר Ktuvit - עבור סרטים בלבד (סדרות מוצא מKtuvit בלי בעיה)
משום מה, כל סרט שאני בוחר ומסתכל בכתוביות שAll Subs Plus מוצא, אין כתוביות מאתר Ktuvit. אבל בסדרות אין את הבעיה הזאת.
בקובץ kodi.log גם הפעלתי את הסרט "בלאק אדם" והוא מחפש כתוביות ואין תוצאות מKtuvit (רק מOpenSubtitles, Wizdom)
תודה!...
כשתהיה לי הזדמנות אני אבדוק ואנסה לפתור את זה.
* אגב, נוח לך לצפות עם תרגום מכונה בכלל? לי אישית כבר עדיף לצפות עם כתוביות באנגלית.
2. לגבי הבעיה השנייה:
אמל"ק:
* אין לו את שנת יציאת הסרט ולכן לא מסתדר ומנסה למצוא פתרון חלופי (כנראה כשל של ההרחבה שלא מספקת את המידע)
* הבעיה הנוספת ששם הסרט מתקבל בעברית ובגלל שהפתרון החלופי במקרה כזה גם נכשל הוא נשאר עם שם הסרט בעברית, דבר שמכשיל את החיפוש ב"כתובית".
הפתרון בשבילך לקבלת תוצאות מ"כתובית" בסרטים (אם כל כך חשוב לך)
1. לנסות לשנות את השפה של ההרחבה לאנגלית, שהכותרות יהיו באנגלית (אם יש הגדרה כזו) \ או השפה של קודי עצמו אם מושפעת מזה.
2. להשתמש בחיפוש הידני
3. להשתמש בהרחבה אחרת
(עד כאן אמל"ק)
אתה מריץ את הוידאו מקובץ מקומי \ הרחבה כלשהי?
הבעיה שאין לו את הנתון של שנת יציאת הסרט.
במקרה כזה הוא מנסה להיעזר בפונקציה מובנית של קודי למציאת שם הסרט והשנה לפי תבנית מסוימת שהוא מחפש.
אך במקרה שלך הפונקציה הזו נכשלת משום מה (כנראה קודי לא מצליח לפענח מקובץ הסרט שההרחבה מריצה)
לגבי למה כן עובד בסדרות:
מהסיבה שבסדרות, בשונה מסרטים, אני מנסה לחלץ פרטים עם תבנית מקומית שלי (בעיקר מיועד כשמריצים מתוכן מקומי)
ובסדרות גם אין רלוונטיות לערך השנה, ערך השנה רלוונטי בסרטים.
הסיבה למשל שויזדום עובד זה כי הוא מסתפק בחיפוש שלו ב-imdb,
אך כתובית לעומת זאת דורשת את שם הסרט ובאנגלית!!
מאחר שאצלך הוא לא מצליח לייצר את השם באנגלית מתוך אותו פונקציה של קודי שהזכרתי,
אז הוא מחפש עם השם בעברית שמכשיל את החיפוש כי הוא לא מסתדר אם אותיות בעברית.
* בכל אופן אין לו את שנת יציאת הסרט ולכן לא מסתדר ומנסה למצוא פתרון חלופי.
* הבעיה הנוספת ששם הסרט מתקבל בעברית ובגלל שהפתרון החלופי גם נכשל הוא נשאר עם שם הסרט בעברית, דבר שמכשיל את החיפוש בכתובית (כי ניתן לבצע חיפוש רק עם שם הסרט כשהוא באנגלית).
הפתרון בשבילך לקבלת תוצאות מ"כתובית" בסרטים (אם כל כך חשוב לך)
1. לנסות לשנות את השפה של ההרחבה לאנגלית, שהכותרות יהיו באנגלית (אם יש הגדרה כזו) \ או השפה של קודי עצמו אם מושפעת מזה.
2. להשתמש בחיפוש הידני
3. להשתמש בהרחבה אחרת
חיפוש ידני ב-All subs:
כותבים את שם הסרט (ללא השנה), מאשרים, בוחרים "סרט" ואז כותבים את השנה.
ואז תראה שכן מוצא לך.